Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
α αυτο το θυμαμαι. στην πειραιως στην πειραιως υπαρχει μια κολωνα. δεν προσεξε ο γιωργαρος και επεσε σε κωμα.

Μπραβο φιλε...ειπες μεγαλη εξυπναδα.

Τωρα αμα καποιος δικος μας αναλογης ευφυιας αρχισει τα συνθηματακια για τον Ηλιοπουλο και το παλικαρι που σκοτωσανε στη Παιανια θα σου αρεσει;

Θα το βρισκεις το ιδιο αστειο;

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπραβο φιλε...ειπες μεγαλη εξυπναδα.

Τωρα αμα καποιος δικος μας αναλογης ευφυιας αρχισει τα συνθηματακια για τον Ηλιοπουλο και το παλικαρι που σκοτωσανε στη Παιανια θα σου αρεσει;

Θα το βρισκεις το ιδιο αστειο;

Τώρα θα τους μάθουμε?Τα βαζελάκια μας θέλουν να βρίζουν και να λένε οτι θέλουν,αλλά μόλις τους έρθει η απάντηση σε ανάλογο ύφος γίνοντε ευαισθητούληδες και πληγώνοντε εύκολα τα καημενα.

Δημοσ.
τι ψαραδεις ειστε εσεις ρε. απλα μου αρεσει το στιχακι σαν καταληξη οχι το περιεχομενο.

να γράφεις πιο συχνά στο τόπικ για να μας δείχνεις πως είναι οι ξεψαρωμένοι.

ε ρε κάτι περιπτώσεις που υπάρχουν και πάνε να μας βγάλουν και τρελούς.

Δημοσ.

Ασχετο, το ειδαμε και αυτο...στο εργοτελης-πανιωνιος ο κουμορτζι εφαγε...2 κιτρινες καρτες και συνεχισε να παιζει κανονικα!!! Α ρε τεροβιτσα...βιτσα που σου χρειαζεται...ζωον...

Δημοσ.

ημιχρονο και ...

λεμονη λεμονη...

εγω φταιω αμα αρχισω απο τωρα να κραζω?

45 λεπτα θα κανω υπομονη ακομα αλλα δεν το βλεπω...

Δημοσ.

πρεπει να ειναι το 5ο κατα σειρα γκολ που τρωμε απο παικτη εντελως ελευθερο στο δεξι ακρο της αμυνας

Δημοσ.

μιχαλακης μεσα, εξω λουα, για να δουμε, ψιλοανορθοδοξο. Παντος εχει παραγινει το κακο με τον υπνο της αμυνας, πως διαολο ξεχνιουνται καθε φορα τοσο παιδικα. Ωραιος ο παοκ, το περιμενα, περσι λεγαμε οτι εχει τα μεγαλυτερα ταλεντα και επαιζε καλουτσικη μπαλα, δεν μπορει να την ξεχασανε φετος.

Καλα ο τεροβιτσας εκανε μεγαλη μαλακια. Στο ρεπλαι φαινετε καθαρα οτι δινει την πρωτη στον κουμουρτζι. Και η πλακα ειναι οτι κοντεψε να δωσει και 2ρη κιτρινη αργοτερα στον μπερτε (που κανονικα δεν ειχε). Αναρωτιεμαι δεν σηκωνει ενσταση με αυτα που γινανε? αν δεν ειναι αυτο αλλοιωση αποτελεσματος ποιο ειναι?

το θωρηκτο ο μιχαλακης μπηκε φουριοζος, αλλα ο κερατας ο φερναντεζ κραταει τον παοκ μονος του

απιστευτο, γινεται χερι και ο διαιτητης κανει ενστικτοδος κινηση να δωσει πεναλτι και σηκωνει τη σφυρχτρα και σταματαει!! δεν πρεπει να ειναι ετσι και αλλοιος, οποτε μπιγκ @@ απο τον διαιτητη

Δημοσ.

Πάλι ρε παιδιά ο διαιτητής είδε οφαιντ που δεν υπήρχε??Έλεος!!!

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να κρεμαστεί κάποιος διαιτητής?

Αμάν με τα "υποτιθέμενα" λάθη τους

Δημοσ.
ημιχρονο και ...

λεμονη λεμονη...

εγω φταιω αμα αρχισω απο τωρα να κραζω?

45 λεπτα θα κανω υπομονη ακομα αλλα δεν το βλεπω...

ενταξει εγινα ρομπα... επεσα εξω...

δεν το γυρισε βεβαια ο Λεμονης αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας

ας με κανουνε ρομπα και ας κερδιζουνε!

Καλα ο τεροβιτσας εκανε μεγαλη μαλακια. Στο ρεπλαι φαινετε καθαρα οτι δινει την πρωτη στον κουμουρτζι. Και η πλακα ειναι οτι κοντεψε να δωσει και 2ρη κιτρινη αργοτερα στον μπερτε (που κανονικα δεν ειχε). Αναρωτιεμαι δεν σηκωνει ενσταση με αυτα που γινανε? αν δεν ειναι αυτο αλλοιωση αποτελεσματος ποιο ειναι?

απιστευτο, γινεται χερι και ο διαιτητης κανει ενστικτοδος κινηση να δωσει πεναλτι και σηκωνει τη σφυρχτρα και σταματαει!! δεν πρεπει να ειναι ετσι και αλλοιος, οποτε μπιγκ @@ απο τον διαιτητη

επειδη δεν εχω το προγραμμα προχειρο...

παιζουμε με πανιωνιο και καιγομαστε τοσο με Κιουμουρτζι? :devil:

οσο για το χερι καλυτερα που δεν το εδωσε μην λενε οτι κερδισαμε και με βαβα πεναλτυ

Δημοσ.
ενταξει εγινα ρομπα... επεσα εξω...

δεν το γυρισε βεβαια ο Λεμονης αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας

ας με κανουνε ρομπα και ας κερδιζουνε!

Δηλαδή όταν χάναμε έφταιγε ο Λεμονής ενώ όταν το γυρίσανε δεν το γύρισε ο Λεμονής... αποφάσισε φίλε μου...

Δημοσ.

H ευαισθησία σας έχει φανεί σε αρκετές περιπτώσεις. Και δεν εννοώ τη Λαυρίου μόνο. Όταν 25 χρόνια τώρα μας τα έχετε κάνει κυδώνια με τα παιδιά που σκοτώθηκαν το 81, με το πόσο κάφροι είμαστε εμείς που δεν τιμούμε νεκρούς κτλ κτλ κτλ αλλά έχετε τα μούτρα την ίδια στιγμή να γιουχάρετε σε αγώνα μπάσκετ με τον Πανιώνιο στην ενός λεπτού σιγή για τον Γιάνκοβιτς, τι να μου πεις εσύ και ο Άρρωστος για τη ράτσα σας; Τουλάχιστον εγώ το λέω είμαι κάφρος, δεν κρύβομαι πίσω απο το δαχτυλάκι μου μιλώντας για πίπες ενώ στην ουσία λέω "σεβασμό στους νεκρούς μου, οι υπόλοιποι τον πούλο". Α και άρρωστε. Μιλάς για βαζελάκια κτλ κτλ κτλ. Αν δεν το ξέρεις δεν είμαι οπαδός κανενός βαζελιακού, αλλά του Παναθηναικού. Όπως λοιπόν εγώ δε χρησιμοποιώ τον όρο "γαύρος" θα ήθελα και συ να τον αποφεύγεις.

Μερσι.

Δημοσ.

χαχαχα

παλι κερδισανε με ακυρωμενo γκολ.. και ενα οφσαιτ στην αρχη που εβγαλε τετατετ...

Δεν είμαι παοκ!

Ψιλιαζομαι θεια δικη:

Ρεαλ 0-2

Βερντερ 1-2

Λατσιο 1-0

Γεια σας!

Δημοσ.

Το πεναλντι στον Τζορτζεβιτς δεν το λεμε βεβαια , το οτι το σκορ επρεπε να ηταν στο 5 - 2 ουτε αυτο το λεμε. Εσεις να ειστε στις γνωστες σας θεσεις ( καναπε ) την τριτη και να κοιτατε τον ΘΡΥΛΟ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...