Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χαχαχα

παλι κερδισανε με ακυρωμενo γκολ.. και ενα οφσαιτ στην αρχη που εβγαλε τετατετ...

Δεν είμαι παοκ!

Ψιλιαζομαι θεια δικη:

Ρεαλ 0-2

Βερντερ 1-2

Λατσιο 1-0

Γεια σας!

Γεια σου και να μας γράφεις.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

insertcoin... τι λες βρε αγορι μου, απλα σχολιαζο την φαση, ειναι αναγκη να χω κινητρο για τον ολυμπιακο?? ξεχνας οτι παιξαμε με τον πανιωνιο πριν 2-3 βδομαδες?

η ομαδα αντεξε, εχει ποιοτητα και το γυρισε, αλλα για μενα παλλι γιναν ανορθοδοξα πραγματα. Ποσο συχνα βλεπεις μια ομαδα να σπαταλαει τις δυο απο τις τρεις αλλαγες για να αλλαξει το επιθετικο διδυμο?? Ηταν αναγκη να μπει σημερα ο μητρωγλου (χρυσος καλος αλλα δεν ειχε νοημα η αλλαγη)? Ο νταρκο δεν φαινοταν κουρασμενος, ενω παλι στολτιδης τζολε γκαλετι ειχαν αρχισει τα λαθη και να ψαχνουν ανασες. Ποσο κακος μπορει να ναι ο αρτσουμπι η ο μενρινος για ενα 15ρτο γαμω το κερατο μου, ειναι τοσο χαλιες που ειναι ικανοι να χασουν τον αγωνα μονοι τους?? Ποσο χειροτερα θα πηγενε ο αρτσουμπι σαν αριστερο μπακ απο τον επικυνδηνο μπραβο? Παει και ο λεντεσμα που ερχοτανε απο μυικο τραυματισμο και την ξαναπαθε. Συνεχιζει στον ιδιο δρομο ο τακις. Τουλαχιστον ο μιχαλακης αρχιζει και παταει καλυτερα, θα ειναι πολυ χρησιμος αν συνεχισει καλα. Γιατι και ο λουα λουα πρεπει να αρχισει να μην αισθανετε σιγουρος για να κοψει τις πολλες ατομικες προσπαθειες και να πεξει λιγο ομαδικα

Δυστηχος απο οτι φαινετε και φετος σπαταλησαμε πολλα λεφτα χωρις αντικρισμα. Μπραβο και νουνιεζ ειναι πανακριβοι για την αποδοση τους. Δεν τον περιμενα τοσο χαλια τον μπραβο, ακομα δεν εχει κανει ενα καλουτσικο παιχνιδι, δεν κανει κουρσες/σεντρες και ειναι και αργος και χανει τον αντιπαλο του στην αμυνα. Αρχιζω και αναπολο τον ντομι!!

Ααα και αφηστε τις μαλακιες για ακυρωμενο γκολ, 1τον η φαση ειναι οριακη και αν ηταν υπερ αλλου θα μιλουσατε για φυσιολογικο ανθρωπινο λαθος και 2ρον το γκολ μπηκε αφου ολοι ειχαν χαλαρωσει απο το σφυριγμα, δεν σημενει οτι αμα συνεχιζαν κανονικα θα καταληγε η φαση παλι γκολ.

Δημοσ.
χαχαχα

παλι κερδισανε με ακυρωμενo γκολ.. και ενα οφσαιτ στην αρχη που εβγαλε τετατετ...

Δεν είμαι παοκ!

Ψιλιαζομαι θεια δικη:

Ρεαλ 0-2

Βερντερ 1-2

Λατσιο 1-0

Γεια σας!

το οφσαιντ στην αρχη ηταν οντως οφσαιντ

το δευτερο δεν ηταν αλλα η φαση ειχε διακοπει πολυ πριν μπει γκολ απο τον βρυζα

ειμαι ολυμπιακος!

ψιλιαζομαι οτι σας ετσουξε

γεια σου και σενα!

Δημοσ.

το πιο αστειο απο ολα ηταν με το που τελειωνει ο αγωνας και πετανε ενα σποτακι απο μια εφημεριδα και λεει η νεα παραγκα που σφαζει τον θρυλο καθε βδομαδα. εκτιθεστε λεμε. Και για το συνθηματακι που εγραψα. Αν και σαν ανθρωπος μου φαινετε τραγικα καραγκιοζης και γλυφτης απο την δραπετσωνα ο αμανατιδης οχι δεν ηθελα να σκοτωθει.Εγραψα απλα το συνθημα γιατι μου αρεσουν οι αντιδρασεις σας και ειναι πιασαρικο. Οταν γραφω κατι που σας συμφερει οπως αυτο για την εφταρα γραφετε πες τα 1980. Οταν γραψω κατι αλλο με βριζετε. Και για να απαντησω στον φιλο που εγραψε περι ευφυιας αυτο λεγετε συναισθηματικη νοημοσυνη η απλα συμπαθεια το αντιθετο της εμπαθειας , τα συναισθηματα δεν εχουν να κανουν με την νοημοσυνη.

Δημοσ.
απιστευτο, γινεται χερι και ο διαιτητης κανει ενστικτοδος κινηση να δωσει πεναλτι και σηκωνει τη σφυρχτρα και σταματαει!! δεν πρεπει να ειναι ετσι και αλλοιος, οποτε μπιγκ @@ απο τον διαιτητη

Για μένα δεν ήταν χέρι. Τα μαζεύει τα χέρια του δεν τα απλώνει. Άσε που είναι από πολύ κοντά. Άλλο όπως είπε και ο φίλος καλύτερα που δεν έδωσε πέναλτι εκεί γιατί μετά θα λέγανε.

Δηλαδή όταν χάναμε έφταιγε ο Λεμονής ενώ όταν το γυρίσανε δεν το γύρισε ο Λεμονής... αποφάσισε φίλε μου...

Έλα μου ντε....

για όλα τα κακά τις ομάδας ο Τάκης φταίει ρε γαμώτο;

χαχαχα

Δεν είμαι παοκ!

Ψιλιαζομαι θεια δικη:

Ρεαλ 0-2

Βερντερ 1-2

Λατσιο 1-0

Γεια σας!

Αυτός ρε παιδιά έχει μπερδέψει το τόπικ με κάτι πόλεις στο Τέξας που απλά περνάει ο δόμος από μέσα τους.

Ήρθε, είπε την κοτσάνα του και έφυγε.

Δημοσ.
το οφσαιντ στην αρχη ηταν οντως οφσαιντ

το δευτερο δεν ηταν αλλα η φαση ειχε διακοπει πολυ πριν μπει γκολ απο τον βρυζα

ειμαι ολυμπιακος!

ψιλιαζομαι οτι σας ετσουξε

γεια σου και σενα!

Εννοω στην αρχη του 2ου ημιχρονου, βγηκε ενας παοκτσης τατατετ με Νικοπολ ΑΝ ΗΤΑΝ 5 πόντους οφσαιτ πως στο διαλο το είδε ο εποπτης;

Εχουν ακυρωθεί 500 γκολ ετσι την τελευταια δεκαετια.

Δημοσ.

οντως δεν ειναι γιατι μαζευει το χερι αλλα το εντυποσιακο ηταν η κινηση του διαιτητη σαν να εφαγε φλασια και σταματησε την κινηση ενω σηκωνε την σφυριχτρα, ειχε πλακα.

BTW ο μητρωγλου εκανε παλη μια φοβερη κινηση προς το τελος που κατεβαζει την παλα και στελνει συρτη πασα στην αλλη πλευρα. Δεν εδειξε replay αλλα φανηκε εντυποσιακη κινηση. Οσοι λενε οτι ειναι αμπαλος απλα να βγαλουν τα πρασινα γυαλια και να τον προσεξουν καλυτερα. Φυσικα και θελει δουλεια και εμπειριες, αλλα εχει πολυ καλες βασεις (ευτυχος τις εχει απο την γερμανια λολ)

και οφφτοπικ μερικες ατακες γαματες απο το "αποριες ενος ηλιθιου φιλαθλου" στο σπορταιμ

Σε πόσα χρόνια θα έχει γίνει ο Τσάρτας σαν τον Αλέφαντο;

Το οφσάιντ του Βρύζα θα αναλυθεί όσο και του Νούνιεζ στο Παγκρήτιο;

Δεν αποτελεί δικαιολογία για τον Τεροβίτσα, ότι ο Μπερτέ με τον Κουμορτζί μοιάζουν;

Δημοσ.
το πιο αστειο απο ολα ηταν με το που τελειωνει ο αγωνας και πετανε ενα σποτακι απο μια εφημεριδα και λεει η νεα παραγκα που σφαζει τον θρυλο καθε βδομαδα. εκτιθεστε λεμε. Και για το συνθηματακι που εγραψα. Αν και σαν ανθρωπος μου φαινετε τραγικα καραγκιοζης και γλυφτης απο την δραπετσωνα ο αμανατιδης οχι δεν ηθελα να σκοτωθει.Εγραψα απλα το συνθημα γιατι μου αρεσουν οι αντιδρασεις σας και ειναι πιασαρικο. Οταν γραφω κατι που σας συμφερει οπως αυτο για την εφταρα γραφετε πες τα 1980. Οταν γραψω κατι αλλο με βριζετε. Και για να απαντησω στον φιλο που εγραψε περι ευφυιας αυτο λεγετε συναισθηματικη νοημοσυνη η απλα συμπαθεια το αντιθετο της εμπαθειας , τα συναισθηματα δεν εχουν να κανουν με την νοημοσυνη.

Πες τα ρε 1980!!!

Έτσι να σε χαιρόμαστε. Να μας προκαλείς και εμείς να σε μπινελικόνουμε. Μετά εσύ να κόβεις φάτσες.

Δημοσ.
οντως δεν ειναι γιατι μαζευει το χερι αλλα το εντυποσιακο ηταν η κινηση του διαιτητη σαν να εφαγε φλασια και σταματησε την κινηση ενω σηκωνε την σφυριχτρα, ειχε πλακα.

ναι, το πρόσεξα και εγώ αυτό.

Δημοσ.
H ευαισθησία σας έχει φανεί σε αρκετές περιπτώσεις. Και δεν εννοώ τη Λαυρίου μόνο. Όταν 25 χρόνια τώρα μας τα έχετε κάνει κυδώνια με τα παιδιά που σκοτώθηκαν το 81, με το πόσο κάφροι είμαστε εμείς που δεν τιμούμε νεκρούς κτλ κτλ κτλ αλλά έχετε τα μούτρα την ίδια στιγμή να γιουχάρετε σε αγώνα μπάσκετ με τον Πανιώνιο στην ενός λεπτού σιγή για τον Γιάνκοβιτς, τι να μου πεις εσύ και ο Άρρωστος για τη ράτσα σας; Τουλάχιστον εγώ το λέω είμαι κάφρος, δεν κρύβομαι πίσω απο το δαχτυλάκι μου μιλώντας για πίπες ενώ στην ουσία λέω "σεβασμό στους νεκρούς μου, οι υπόλοιποι τον πούλο". Α και άρρωστε. Μιλάς για βαζελάκια κτλ κτλ κτλ. Αν δεν το ξέρεις δεν είμαι οπαδός κανενός βαζελιακού, αλλά του Παναθηναικού. Όπως λοιπόν εγώ δε χρησιμοποιώ τον όρο "γαύρος" θα ήθελα και συ να τον αποφεύγεις.

Μερσι.

Όταν είχαμε χάσει στο Μάντσεστερ οι γαύροι μας έλεγαν μαλάκες επειδή λέει είμασταν χαρούμενοι και μιλούσαμε για μπάλα ενώ είχαμε χάσει. Ναι ΟΚ....

στον Παναθηναικό και κάπου αργότερα που βγήκαν εκπτώσεις και για το γαύρο αρχίσατε τις γαργάρες...

Βαριέμαι να ψάξω για περισσότερα γάυροι.

Αν δεν σου αρέσει το βάζελος άλλαξε ομάδα.Όπως εγώ είμαι γαύρος και ο αεκτζής χανούμι έτσι και εσύ είσαι βάζελος.

Αν πάντως σε ενοχλεί τόσο πολύ θα προσπαθήσω να το ελαττώσω.

Στον αγώνα μπάσκετ που λές αν θυμάσαι καλά γιουχάρανε καμιά 20αριά άτομα και οι υπόλοιποι τους την πέσανε και έπεσαν και κάτι ψιλές.Κάτι που έχει γίνει και με τον Καρνέζη στα μέσα του 90 και πιο πρόσφατα με το Φιλόπουλο.Ήμουν παρών σε σκηνικό πόλύ χοντρό.

Δημοσ.

ολοι βγηκαν απο τα λαγουμια παλι

μολις δουν κανα αναποδο πλαγιο του Ολυμπιακου αμεσως φωνες διαδηλωσεις

οι σφαγιασμοι που κανουν καθε βδομαδα οι ομαδουλες τους γαργαριτσα

θα ερθει η σειρα ολων

Δημοσ.

τωρα με προκαλεις. μετα τα πανο στον τεταρτο τελικο , στον πεμπτο ειχανε μπει κατι παλικαρια στο γηπεδο με το μεγαλο πανο με την φωτογραφια του φιλοπουλου και φωναζετε πουτανας γιε , μουτζωνατε , και κανατε την κινηση αυτος τερμα φερτε αλλον. και ολοι μαζι εν χορω. αυτα πες τα πουθενα αλλου εκτος και αν δεν ησουν μεσα.

Δημοσ.

Παλι η διαιτησια; Παλι ευνοηθηκε καταφανεστατα ο Θρυλος;

Και φετος ο Ολυμπιακος 6 βαθμους πισω σας φοβιζει τοσο ε;

Eτσι πρεπει και ετσι θα γινεται παντα.. Με το κομπλεξ θα μεινετε αντιολυμπιακοι.. Για αυτο θελω καθε χρονο να σας το περνω γιατι καταντατε πραγματικα αστειοι..Πολυ αστειοι ομως χωρις ιχνος υπερβολης..:lol:

Καλά για καποια αλλα που αναφερθηκαν δεν θα σχολιασω καθολου γιατι το επιπεδο της καφριλας τους ειναι περα απο καθε οριο και προσωπικα σπαταλαω σαλιο μονο και μονο που αναφερομαι σε τετοιες περιπτωσεις ..Αρρωστοι πνευματικα σε υπερμετρο βαθμο.. Τους λυπαμαι.

Δημοσ.
τωρα με προκαλεις. μετα τα πανο στον τεταρτο τελικο , στον πεμπτο ειχανε μπει κατι παλικαρια στο γηπεδο με το μεγαλο πανο με την φωτογραφια του φιλοπουλου και φωναζετε πουτανας γιε , μουτζωνατε , και κανατε την κινηση αυτος τερμα φερτε αλλον. και ολοι μαζι εν χορω. αυτα πες τα πουθενα αλλου εκτος και αν δεν ησουν μεσα.

Πες τα ρε 1980 !!!

μόνο εγώ σε στηρίζω τελικά.

ΥΓ: πάλι φάτσες κόβεις;;;

Δημοσ.
BTW ο μητρωγλου εκανε παλη μια φοβερη κινηση προς το τελος που κατεβαζει την παλα και στελνει συρτη πασα στην αλλη πλευρα. Δεν εδειξε replay αλλα φανηκε εντυποσιακη κινηση. Οσοι λενε οτι ειναι αμπαλος απλα να βγαλουν τα πρασινα γυαλια και να τον προσεξουν καλυτερα. Φυσικα και θελει δουλεια και εμπειριες, αλλα εχει πολυ καλες βασεις (ευτυχος τις εχει απο την γερμανια λολ)

Εγώ πάντως είδα ότι όσο ήταν μέσα, είτε έπαιζε είτε δεν έπαιζε το ίδιο ήταν. Άσε που για όλα τα σωματικά προσόντα που έχει πέφτει κάτω για πλάκα. Και η κίνηση που λες εμένα μου φάνηκε συνηθισμένη. Ακόμα και ο Μάντζιος την έχει την κίνηση για πλάκα (εκτός αν υπάρχει σημαιάκι του κόρνερ κοντά οπότε τον τραβάει η βαρυτική έλξη.). Αν θες να δεις εντυπωσιακή κίνηση από πιτσιρικά, δες την τρίπλα του Κονέ που πόσταρα στο Καφενείο των Φιλάθλων.

Και λέγε ό,τι θες για γυαλιά, εγώ με το λίγο ποδόσφαιρο που ξέρω, αυτά είδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...