Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πες τα ρε 1980 !!!

μόνο εγώ σε στηρίζω τελικά.

ΥΓ: πάλι φάτσες κόβεις;;;

Γινεσε κουραστικος. Ενταξει την καταλαβα την αμφισβητηση σου περι των προθεσεων μου.κατι αλλο?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γινεσε κουραστικος. Ενταξει την καταλαβα την αμφισβητηση σου περι των προθεσεων μου.κατι αλλο?

ΟΚ, το κόβω. Απλός είπα να αλαφρύνω λίγο την κουβέντα.

Δημοσ.

νομιζω οτι κανεις λαθος αλλα ο καθενας εχει δικαιομα να εχει την αποψη του. Προσοπικα εχω δει σε πολλες φασεις να χρησιμοποιει πολυ καλα το σωμα του ο μητρωγλου και με την εθνικη που ειχε κανει κατι εντυποσιακες τριπλες με γυρισμενη την πλατη και στο σουπερ καπ προς το τελος που κερδισε ενα φαουλ εξω απο την περιοχη ειχε βαλει πολυ εξυπνα το σωμα του και σημερα στην φαση που λεω με τη συρτη πασα. Ειπαμε θελει δουλεια αλλα πιστευο οτι εχει πολυ περισοτερα προσοντα και θεληση απο τον μαντζιο. Αλλοστε πιο νεος ειναι και ακομα δεν εχουν παρει τα μυαλα του αερα σαν του μαντζιου. Οσο για την συμετοχη του στο 20λεπτο που επαιξε τι περιμενες?? ενας επιθετικος πρεπει να τροφοδοτηθει πολλες φορες για να δειξει γεματη παρουσια σε ενα αγωνα, σιγουρα μπορει να κλεψει τις εντυπωσεις με μια φαση αλλα δεν εχεις ετσι ολοκληρωμενη αποψη.

Δημοσ.
ΟΚ, το κόβω. Απλός είπα να αλαφρύνω λίγο την κουβέντα.

απλα μιλαω. βασικα οτι γραφω ειναι αυτο που γραφω. ξερεις πολυ καλα οτι αν θελω να γινω καφρος γινομαι δεν με αφορα η γνωμη κανενος εδω μεσα. απλα μου εχει κολησει σαν συνθηματακι ασχετα αν ειναι καφριλικι και οπως διασκεδαζω και με τις δικες μου οπαδικες αντιδρασεις που μονο αντικειμενικες δεν ειναι διασκεδαζω και με των υπολοιπων. αυτο.

Δημοσ.

Πού ήταν ρε μάγκες κρυμμένοι όλοι αντικειμενικοί τόσες εβδομάδες?Περιμένανε το πρώτο οφ σάιντ υπέρ του Ολυμπιακόυ για να εμφανιστούνε έτσι?

Τόσο καιρό που το αεκάκι σπρώχνεται από όλες τις μπάντες η διαιτησία ήταν μέλι γάλα?Και σήμερα που έδωσε ένα (1) ανύπαρκτο οφσάιντ ξεσπαθώσανε όλοι?

Βγάλτε όλη σας τη χολή,σίγουρα θα μείνει αρκετή ακι για την επόμενη φορά.

Και μετά σου λέει δεν υπάρχουν αντιολυμπιακοί....

Δημοσ.
νομιζω οτι κανεις λαθος αλλα ο καθενας εχει δικαιομα να εχει την αποψη του. Προσοπικα εχω δει σε πολλες φασεις να χρησιμοποιει πολυ καλα το σωμα του ο μητρωγλου και με την εθνικη που ειχε κανει κατι εντυποσιακες τριπλες με γυρισμενη την πλατη και στο σουπερ καπ προς το τελος που κερδισε ενα φαουλ εξω απο την περιοχη ειχε βαλει πολυ εξυπνα το σωμα του και σημερα στην φαση που λεω με τη συρτη πασα. Ειπαμε θελει δουλεια αλλα πιστευο οτι εχει πολυ περισοτερα προσοντα και θεληση απο τον μαντζιο. Αλλοστε πιο νεος ειναι και ακομα δεν εχουν παρει τα μυαλα του αερα σαν του μαντζιου. Οσο για την συμετοχη του στο 20λεπτο που επαιξε τι περιμενες?? ενας επιθετικος πρεπει να τροφοδοτηθει πολλες φορες για να δειξει γεματη παρουσια σε ενα αγωνα, σιγουρα μπορει να κλεψει τις εντυπωσεις με μια φαση αλλα δεν εχεις ετσι ολοκληρωμενη αποψη.

Όπως έχω πει και παλαιότερα, δεν τον έχω παρακολουθήσει και πολύ. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ειδικά τον έχω προσέξει μόνο απόψε. Όσο τον έχω δει αρκετά είναι με την Εθνική. Οπότε η γνώμη μου βασίζεται σε αυτά τα ολίγα.

Δημοσ.

την αντιπαθεια αυτη καταλαβαινεις πολυ καλα οτι εσεις την εχετε δημιουργησει ετσι? και μην μου πεις οχι.

Δημοσ.
Πού ήταν ρε μάγκες κρυμμένοι όλοι αντικειμενικοί τόσες εβδομάδες?Περιμένανε το πρώτο οφ σάιντ υπέρ του Ολυμπιακόυ για να εμφανιστούνε έτσι?

Τόσο καιρό που το αεκάκι σπρώχνεται από όλες τις μπάντες η διαιτησία ήταν μέλι γάλα?Και σήμερα που έδωσε ένα (1) ανύπαρκτο οφσάιντ ξεσπαθώσανε όλοι?

Βγάλτε όλη σας τη χολή,σίγουρα θα μείνει αρκετή ακι για την επόμενη φορά.

Και μετά σου λέει δεν υπάρχουν αντιολυμπιακοί....

Εγώ πάντως που είδα αρκετό από το παιχνίδι μπορώ να πω ότι ο διαιτητής μου άρεσε πώς το έπαιξε το παιχνίδι. Οι επόπτες πάντως όπως και να το κάνουμε το ρίξανε το σπρωξιματάκι τους.

Η ομάδα που φαίνεται πάντως φέτος να σπρώχνεται συνεχώς και περισσότερο είναι η ΑΕΚ, τουλάχιστον ως αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.
τωρα με προκαλεις. μετα τα πανο στον τεταρτο τελικο , στον πεμπτο ειχανε μπει κατι παλικαρια στο γηπεδο με το μεγαλο πανο με την φωτογραφια του φιλοπουλου και φωναζετε πουτανας γιε , μουτζωνατε , και κανατε την κινηση αυτος τερμα φερτε αλλον. και ολοι μαζι εν χορω. αυτα πες τα πουθενα αλλου εκτος και αν δεν ησουν μεσα.

Αυτά τα παλληκάρια που λές μήπως είχαν πάει ακριβώς μπροστά από τους Ολυμπιακούς και εκτός από τα πανό έκαναν και τίποτα κωλοδάχτυλα,έδειχναν τα παπάρια τους,τραβάγανε τίποτα μούτζες και προκαλούσαν και με την χαρακτηριστική κίνηση ελάτε κάτω?

Μήπως,λέω μήπως προκάλεσαν με τη στάση τους?Είχε ακουστεί το παραμικρό για το Φιλοπουλο μέχρις εκείνο το σημείο??

Δηλαδή τι ήθελες να γίνει να τους χειροκροτήσουμε κιόλας?

Και στην τελική όλο αυτό είναι εντελώς υποκριτικό από μέρους σας.Ο νεκρός είναι νεκρός ανεξάρτητα από το αν φοράει κόκινη ή πράσινη φανέλα.Εδώ και 26 χρόνια βρίζατε νεκρούς και τώρα σας έπιασε ο πόνος επειδή χάθηκε ο δικός σας?

Άσε ρε φιλαράκι.

Δημοσ.

ναι τα εκαναν ολα αυτα μπορουσατε να βρισετε αυτους οχι αυτον που απεικονιζε η φωτο. αφου τα ξερεις τωρα και εσυ μεσα σε αυτους ησουν σιγουρα. ναι δεν υπαρχουν χρωματα σε αυτα αλλα μην μου το παιζετε παρθενες.

Δημοσ.

Πω πω ρε παιδιά που τον θυμηθήκατε τον μακαρίτη....

Τέλος πάντων, ήμουν απών πολύ καιρό από το forum οπότε μπορείτε να με καταλογίσετε και ως νέο.

Δεν θα πω ούτε ότι ήμασταν σήμερα καλοί ούτε απογοητευτικοί. Θα πω απλώς ότι πρέπει οι τελευταίες 2 εμφανίσεις να μας βάλουν σε σκέψεις και κυρίως τον Τάκη γιατί και με τον Λεντέσμα το πιθανότερο να λείπει από το ματς με την Ρεάλ πρέπει να βρει λύσεις ώστε να πάρουμε τουλάχιστον 1 βαθμό. Ελπίζω να μας φυλάνε το καλύτερο για την Τρίτη....

Δημοσ.
Εδώ και 26 χρόνια βρίζατε νεκρούς και τώρα σας έπιασε ο πόνος επειδή χάθηκε ο δικός σας?

Άσε ρε φιλαράκι.

οτι τους συμφερει λενε ρε Aρρωστος 7.δεν τους ξερεις τοσα χρονια? τι καθεσε και ασχολεισαι μαζι τους?

Δημοσ.

Εγώ που σχολιάζω πάντα τη διαιτησία (προς όλες τις κατευθύνσεις), έχω το δικαίωμα να το κάνω και σήμερα ενώ οι υπόλοιποι όχι;

Δε θα το κάνω πάντως, γιατί δεν είδα τον αγώνα.

Δημοσ.

Παντως βλεπωντας γενικα αγωνες και μην εχοντας γυαλια στα ματια μοθ ενα εχω καταλαβει, οι πουλημενοι διαιτητες ειναι ενα ελαχιστο ποσοστο, οι ανιδευοι ειναι το υπολοιπο 99 %.. Γιατι απλα δεν κανουν παπαριες μονο με τις μεγαλες ομαδες, αλλα και με τις μικροτερες..

Το παραδειγμα του τεροβιτσα σημερα ειναι πιστευω οφθαλμοφανες.. Ερχομενος απο τιμωρια με τον βαζελο, εγραψε ιστορια σε ενα αδιαφορο παιχνιδι....αρα το παλικαρι δεν το ξερει το αθλημα, απλα...

Δημοσ.

Λάθη γίνονται, απλά κάποια είναι πιό χοντρά :P

Πριν 2 χρόνια είχε γίνει κάτι ανάλογο σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου από τον κορυφαίο Άγγλο διαιτητή (και έναν από τους καλύτερους του κόσμου κατά την FIFA) Graham Paul, όταν στον αγώνα Κροατίας-Αυστραλίας είχε αποβάλει τον Simunic με 3 κίτρινες κάρτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...