Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παντως βλεπωντας γενικα αγωνες και μην εχοντας γυαλια στα ματια μοθ ενα εχω καταλαβει, οι πουλημενοι διαιτητες ειναι ενα ελαχιστο ποσοστο, οι ανιδευοι ειναι το υπολοιπο 99 %.. Γιατι απλα δεν κανουν παπαριες μονο με τις μεγαλες ομαδες, αλλα και με τις μικροτερες..

Το παραδειγμα του τεροβιτσα σημερα ειναι πιστευω οφθαλμοφανες.. Ερχομενος απο τιμωρια με τον βαζελο, εγραψε ιστορια σε ενα αδιαφορο παιχνιδι....αρα το παλικαρι δεν το ξερει το αθλημα, απλα...

Και εγώ δεν πιστεύω σε πούλημα. Πιστεύω όμως σε ασχετοσύνη, αλλά κυρίως πιστεύω σε πίεση. Ε, πως να το κάνουμε, όταν κάνεις λάθη εις βάρος μεγάλων ομάδων, ξεσηκώνεται όλος ο ντουνιάς. Άμα αδικείς μια ομαδούλα, κοιτάμε τις φάσεις στο ριπλεϊ και γελάμε με την ανικανότητα των διαιτητών ("χαχα, ρε το χαζό, τι δεν είδε, ε;" - βλέπε περίπτωση Λουτσιάνο).

Επίσης υπάρχει μια ελληνική νοοτροπία (την οποία τηρούν και οι διαιτητές), ότι η ομάδα που παίζει καλύτερα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίζει, αλλιώς αδικείται. Το ότι πήραμε το Euro, δεν φαίνεται να επηρέασε κανέναν...

Και υπάρχει και ακόμα μια ελληνική νοοτροπία, όταν χάνουν οι μεγάλες ομάδες, να ψάχνουμε να βρούμε "τι έφταιξε".

Τέλος πάντων, οι πουλημένοι νομίζω είναι λίγοι, αλλά κρίνοντας και από τις συζητήσεις (ακόμα και από εδώ μέσα) υπάρχει ένα κλίμα, μια αντίληψη, μια τρομοκρατία κτλ κτλ.

Κάποτε κάποιος μου είπε "κακώς απέβαλλε παίχτη του Ολυμπιακού σε αγώνα με τη Λάρισα, γιατί ποια είναι η Λάρισα για να παίζει με παίχτη παραπάνω; Η Ρεάλ;". Την φάση την έβλεπε σωστά, την αποβολή τη θεωρούσε άδικη.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άρα, καλώς απέβαλε τον Τοροσίδη στον αγώνα με την Ρεάλ :mrgreen:

(εννοείται ότι καλώς τον απέβαλε, αλλά κάποιοι έλεγαν ότι παρ'ότι ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο Van Nistelrooy, έπρεπε να του χαρίσει την κόκκινη)

Δημοσ.

Σημερα χαθηκε μια μεγαλη ευκαιρια να κερδισουμε τον Παναθηναικο και να καθαρισουμε τη 1η θεση νωρις νωρις.

Ακομα και με αυτον τον ανεκδιηγητο που εχουμε για προπονητη που δεν παιρνει ταιμ αουτ ακομα και οταν ο αντιπαλος σου κανει 18-4 σερι,ακομα και χωρις Γουντς,Μαυροκεφαλιδη,Σειμπουτις και με τον Βασιλοπουλο φανερα ανετοιμο το παλεψαμε στα ισα και τελικα χασαμε στις λεπτομερειες.

Οι μονο 4 ποντοι της διαφορας ειναι το θετικοτερο απο τη σημερινη ηττα...στο ΣΕΦ μπορουμε να τη καλυψουμε ευκολα αυτη τη διαφορα αρκει βεβαια να μην γκελαρουμε στα υπολοιπα παιχνιδια.

Δημοσ.

Δεν το είδα το παιχνίδι.Άκουσα για την μικρή διαφορά.Γενικά πώς παίξαμε ρε παιδιά? Ικανοποιητικά ?

Δημοσ.

Επισης ο τζακσον ανετοιμος ακομα αλλα με πολυ καλα χαρακτηριστικα και με τον χονδρο...χονδρο...

Για μενα στα θετικα ο παρα πολυ καλος πριντεζης..

Στα αρνητικα ο γκερσον...ο ανθρωπος απλα ειναι μετριοτατος...

Δημοσ.

ενταξει ρε παιδια,καλυτερος ο παναθηναικος σαν ομαδα στο μπασκετ,αλλα οχι και να χασουμε απο τον βασιλη σπανουλη.ελεος.

παντος αν λυθει και το προβλημα της ομαδας στην αμυνα μεσα στην ρακετα,θα ενισχυθουμε αρκετα σαν ομαδα. και πιστευω ειναι θεμα χρονου για τον τσακσον να τα καταφερει.στην αμερικη,λιγο να ακουμπησεις τον αντιπαλο μεσα στην ρακετα,ειναι φαουλ.στην ευρωπη ειναι πιο ευκολα τα πραματα,και μολις προσαρμοστη σε αυτες της συνθηκες παιχνιδιου ο τσακζον,θα δεσουμε αρκετα στον αμυντικο τομεα.

ενα πραγμα ομως δεν μπορω να καταλαβω. στα παιχνιδια με ταου,ολυμπια και παναθηναικο,εχω μετρησει 20 φορες τον τσακσον μονο του φατσα μπροστα στο καλαθι,και αντι να καρφωσει με δυναμη,σουταρει. πως το εξηγητε αυτο?

Δημοσ.
ενταξει ρε παιδια,καλυτερος ο παναθηναικος σαν ομαδα στο μπασκετ,αλλα οχι και να χασουμε απο τον βασιλη σπανουλη.ελεος.

Πραγματικά ξεφτίλα,όντως.

Το κακό είναι ότι ξεκινά το παιχνίδι,πάμε μπροστά σε πολλά σημεία του αγώνα αλλά παρόλα αυτά ήξερα ότι στο τέλος θα χάσουμε.Δυστυχώς δεν έχουμε νοοτροπία νικητή ακόμα...

Πάντως Γκριρ-Γιασικεβίτσιους 1-0...

Δημοσ.

αυτο θα ηθελα να μου το εξηγησεις μπασκετικα λιγο οσον αφορα τον σπανουλη.

Δημοσ.

Το παιδι ειναι παρα πολυ καλος παικτης...απλα ειναι μαμακιας..Τον παρακαλουσαν απο το σαν αντονιο και αυτος ηθελε την μαμακα του στην Ελλαδα γιατι φοβοταν να κοιμαται μονος του...

Κριμα γιατι εχει βελτιωθει απο περυσι, αρα αν εμενε ακομα εκει θα ηταν ακομα καλυτερος...

Δημοσ.
αυτο θα ηθελα να μου το εξηγησεις μπασκετικα λιγο οσον αφορα τον σπανουλη.

ειναι ενας <<απλα καλος>> παιχτης.χρησιμο εργαλειο για εναν προπονητη,αλλα οχι ο παιχτης που θα σου παρει την ομαδα στις πλατες,και θα καθαρισει ευκολα ενα παιχνιδι.

δεν θα παρει ποτε την τελευταια επιθεση μιας μεγαλης ομαδας πανω του,σε ενα κρισιμο παιχνιδι. (το εκανε μια φορα με την κροατια,φτανει).

δεν τον υποτιμαω σαν μπασκεμπολιστα.παιχτης της εθνικης ειναι και τον αγαπαω πολυ.

απλα το θεωρω μαλακια,να εχεις εξαφανισει διαμαντιδη - γιασικεβιτσιους,ο βουγιανιτς να μην εχει παρει λεπτο,και να χανεις απο τους 25 ποντους του σπανουλη.

ειναι καλος παιχτης,αλλα δεν ειναι παιχτης ηγετης.

πως αλλιως να στο πω. ειναι σαν να χανει ο ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο,με χατ-τρικ του λουκα βυντρα.

ΥΓ.παντος οφειλω να ομολογισω οτι βελτιωθηκε αρκετα απο το καλοκαιρι.επιτελους εκοψε αυτο το μπασιμο στη ρακετα,η μπαλα πισω απο το κεφαλι κολλημενη στο λαιμο,3' sec στον αερα,και σουτ.

Δημοσ.
πως αλλιως να στο πω. ειναι σαν να χανει ο ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο,με χατ-τρικ του λουκα βυντρα.

κάτι σαν να αρχίζω να καταλαβαίνω και εγώ ο άσχετος με την πορτοκάλι μπάλα με τα σπυράκια.

Δημοσ.

δηλαδη βαζεις παικτικα τον σπανουλη στην ιδια μοιρα με αυτο που αντιπροσωπευει ο βυντρα στην μπαλα. οκ. με καλυψες δεν εχω να ρωτησω κατι αλλο.

Δημοσ.

Αν ο Σπανούλης είναι ο Βύντρα, ο Διαμαντίδης φαντάζομαι είναι περίπου στο επίπεδο του Τάκη Φύσσα....

Ο Σπανούλης είναι εκτελεστικά σαφώς ικανότερος του Διαμαντίδη, με ρεπερτόριο που ο Μήτσος δεν έχει. Υποτιμάς φανερά την ομάδα σου(που δεν έπαιξε καθόλου άσχημα) όταν υποτιμάς τόσο φανερά τον πολυτιμότερο παίκτη του νικητή.

Η αξία του ηττημενου δίνει δόξα στο νικητή(και το αντίστροφο)

Δημοσ.
δηλαδη βαζεις παικτικα τον σπανουλη στην ιδια μοιρα με αυτο που αντιπροσωπευει ο βυντρα στην μπαλα. οκ. με καλυψες δεν εχω να ρωτησω κατι αλλο.

αν εσυ,με ολα αυτα που εγραψα,κρατησες μονο αυτο,καλως.

Δημοσ.

καταρχας δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα δεν εχασες τον αγωνα απο τους 25, 28 ποσοι ηταν, ποντους του σπανουλη. αλλος εκανε ολη την δουλεια ως συνηθως.μονο τα καλαθια βλεπετε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...