Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπανούλης: Ένα από τα 4 μεγαλύτερα συμβόλαια του Παναθηναϊκού.

Πάμε πάλι λοιπόν για εμπέδωση:

9 Νοεμβρίου 2005

Παναθηναϊκός - CSKA 92 - 82

Έπαιξε 30:45 λεπτά, είχε 28 πόντους με 6/6 βολές, 8/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασσίστ.

Με τη Ρώμα φέτος ήταν πρώτος σκόρερ, ριμπάουντερ, πασέρ του Παναθηναϊκού. Την προηγούμενη του χρονιά, πριν φύγει, πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Το ότι πολύ Ολυμπιακοί και γαύροι τον λένε Σπανακοπιτούλη, Μαρμελαδούλη Spin-Span, βλαχόφατσα και πολλά άλλα δεν έχει καμία σχέση.

Ούτε το ότι ο Τσακαλίδης πέρνει τα ίδια χρήματα. Σας είπα θύματα που όταν τον πήρατε και παρεξηγήθηκαν μερικοί.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δίκαια κέρδισε ο βάζελος εχτές.

Έχω μια απορία,ας μου την απαντήσει κάποιος που γνωρίζει από μπάσκετ.

Όταν ο Γκέρσον ήταν προπονητής στη Μακάμπι και έπαιρνε τα πρωταθλητριών έπαιζε τέτοιο σύστημα?Δηλαδή "μάγκες όποιος πάρει τη μπάλα τρέχει και σουτάρει".

Ναι. Αλλά με τον Γιασικεβίτσιους να κουμαντάρει την ομάδα μέσα στο γήπεδο, όχι τον Γκριρ. Και φυσικά με τον Μπλατ δίπλα του (αυτόν που κέρδισε το Ευρωμπάσκετ με τη Ρωσία) και όχι τον Ελληνιάδη.

Δημοσ.
Δίκαια κέρδισε ο βάζελος εχτές.

Έχω μια απορία,ας μου την απαντήσει κάποιος που γνωρίζει από μπάσκετ.

Όταν ο Γκέρσον ήταν προπονητής στη Μακάμπι και έπαιρνε τα πρωταθλητριών έπαιζε τέτοιο σύστημα?Δηλαδή "μάγκες όποιος πάρει τη μπάλα τρέχει και σουτάρει".

Πανω κατω ναι.

Δημοσ.

Ακριβώς. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να κουμαντάρει την ομάδα σου ο Γιασικεβίτσιους με τον Πάρκερ ή ο Διαμαντίδης, ή ο Παπαλουκάς, με το να την κουμαντάρει ένας Πεν ή ένας Γκριρ (τρομερός εκτελεστής αλλά ουχί play maker)

Δημοσ.

Εμένα πάντως αυτό το σύστημα μου δίνει την εντύπωση οτι βασίζεται καθαρά στα κέφια και στη φόρμα που θα βρεθούν 2-3 παίκτες.

Χέσε μέσα δηλαδή,έτσι και εγώ που είμαι άσχετος από μπάσκετ γίνομαι προπονητής.

Δημοσ.
δηλαδη? για δωσε μας περισοτερες λεπτομεριες.

Δηλαδης (χωρις το ς) η ομαδα τοτε ειχε στο ροστερ της παρκερ, γιασικεβιτσιους, βουισιτς και μπαστον οποτε οπως καταλαβαινεις το ταλεντο οχι απλως ξεχειλιζε αλλα εκανε και λιμνουλα γυρω της.

Γενικα το παιχνιδι της ηταν πολυ ραν εν γκαν.

Δημοσ.
Η διαφορά είναι ότι η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών λέει ότι ήταν μαλακία ενώ η πλειοψηφία των Ολυμπιακών γουστάρει τέτοιες μαλακίες.

τωρα βγαζεις κ στατιστικες?:-D

Δημοσ.
Δηλαδης (χωρις το ς) η ομαδα τοτε ειχε στο ροστερ της παρκερ, γιασικεβιτσιους, βουισιτς και μπαστον οποτε οπως καταλαβαινεις το ταλεντο οχι απλως ξεχειλιζε αλλα εκανε και λιμνουλα γυρω της.

Γενικα το παιχνιδι της ηταν πολυ ραν εν γκαν.

Ήταν run n' gun αλλά δν ήταν ποτε παιδική χαρά...Όχι επειδή έδινε οδηγίες ο Πίνι,αλλά επειδή τα συστήματα τα ετοίμαζε ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ Μπλατ...Ο Γκέρσον αν και πρώτος προπονητής βοηθούσε περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα καθώς είχε άριστες σχέσεις με τους παίχτες του..Οπότε μη λες πως το παιχνίδι της μοιάζει με το σημερινό του Ολυμπιακού..Καμμία σχέση.

Δημοσ.
τωρα βγαζεις κ στατιστικες?:-D

Εύκολα όμως. Αρκεί να δεις τι είπε ο προπονητής, τι έγραψαν οι σύνδεσμοι, τι λένε οι φανατικοί στα fora.

Η εξυπνάδα σου για άλλη μια φορά στο κενό πέφτει.

Δημοσ.

Ακριβως, στην μακαμπι ειχε υπερομαδα, τους σωστους παιχτες στην σωστη θεση.. Οσο για τα συστηματα, απλα η μπαλα στον γιασκε και ολα τα αλλα γινοταν πιο ευκολα..

Οσο για τον σπανουλη, οποιος λεει οτι δεν ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλος παικτης, ασ βγαλει τα γυαλια και ας δει τα νουμερα και το στυλ παιχνιδιου..

Διαμαντιδης δεν ειναι, παπαλουκας δεν ειναι, σοφοκλης δεν ειναι, αλλα τον βαζω στην δευτερη σκαλα παικτων μαζι με ματσε, φωτση, και κανα 2 ισπανους...

Δημοσ.

Όντως, δεν είναι κορυφαίος, θέλει προπονητή να του τραβάει το αυτί γιατί έχει τάση προς την υπερβολική προσπάθεια, αλλά είναι πάρα πολύ καλός.

Δημοσ.
Ήταν run n' gun αλλά δν ήταν ποτε παιδική χαρά...Όχι επειδή έδινε οδηγίες ο Πίνι,αλλά επειδή τα συστήματα τα ετοίμαζε ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ Μπλατ...Ο Γκέρσον αν και πρώτος προπονητής βοηθούσε περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα καθώς είχε άριστες σχέσεις με τους παίχτες του..Οπότε μη λες πως το παιχνίδι της μοιάζει με το σημερινό του Ολυμπιακού..Καμμία σχέση.

Εγω απο ο,τι θυμαμαι, δεν υπηρχαν και πολλα συστηματα στην τοτε μακαμπι.

Και δεν θα μπορουσαν αλλωστε να υπαρχουν οταν παιζανε παιχνιδι ραν εν γκαν οπως και εσυ παραδεχθηκες.

Και ναι το παιχνιδι της μοιαζει με το σημερινο του ολυμπιακου στο ραν εν γκαν. Απλα ο ολυμπιακος εχει χαμηλοτερου επιπεδου παιχτες απο ο,τι η μακαμπι.

Δημοσ.

παντα σαν αντιπαλος ενα παιχτη τον κοιτας με αλλο ματι, εγω εχω το κακο να μου καθονται στον λαιμο και μερικοι λογω φατσας. Ενας απο αυτους ειναι ο σπανουλης, αλλος ενας ειναι ο hypia ths liverpool lol, απλα μου γυριζουν τα σκωτια οταν τους βλεπω. Αλλα να πεις οτι δεν ειναι καλος παιχτης ειναι ασχετοσυνη. Ποσοι καλυτεροι υπαρχουν στην θεση του δηλαδη στην ευρωπη?? 3? 4?? αντε 5, αρα να λεει καποιος οτι ειναι μετριος παιχτης δεν στεκει. μαλακες ειναι και στο nba δηλαδη? δεν ειχε παει δα και στους charlote bobcats!!

Κατι αλλο, μονο εγω αισθανομαι μαλακας να βλεπω τον μασιγιαουσκας να ναι σταθερα μετριος 2 χρονια και να βλεπω οτι και ο σισκεβιτσιους καπου εκει θα κυλισει (ισως οχι) και ο κανονικος μισθος τους θα επρεπε να ειναι ο μισος περιπου. Ποτε θα βαλει καμια 40ρα αυτος ο ματσε?? θα παρει κανα αγωνα πανω του?

Δημοσ.
Κατι αλλο, μονο εγω αισθανομαι μαλακας να βλεπω τον μασιγιαουσκας να ναι σταθερα μετριος 2 χρονια

Ο Μάτσε είναι μεγάλος παίκτης, τελεία και παύλα. Είναι όμως παίκτης που σε αντίθεση με Σάρας και Σισκάουσκας πρέπει να είναι αποδέκτης των συστημάτων και όχι δημιουργός τους. Όταν λοιπόν δεν υπάρχει ένα ΡΗΜΑΔΙ σύστημα της προκοπής, πως θα αποδώσει ο συγκεκριμένος παίκτης;

Αγωνίζεται με πολύ πάθος, και έχει βελτιωθεί πολύ και ως αμυντικός, αλλά δεν μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του

και να βλεπω οτι και ο σισκεβιτσιους καπου εκει θα κυλισει (ισως οχι)

Το πλεονέκτημα που έχουμε εμείς είναι ότι ο Σάρας είναι "μπόνους", δεν στηρίζουμε τα πάντα πάνω του, αρά υπάρχει η πολυτέλεια να ενσωματωθεί σταδιακά, και "αργά", όπως άλλωστε έγινε με τον Σισκάουσκας πέρσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...