Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα ποσταρω φωτογραφιες μιας και θα ειμαι στο απεναντι πέταλο....

Αντε να δουμε τι θα δουμε αυριο χωρις 3 πολυ βασικους μας παιχτες..Μην ξεχναμε πως οτι και να εγινε εκτος εδρας, η ρεαλ ειναι ρεαλ και θα ειναι το πιο δυσκολο ματς του ομίλου....

Δημοσ.
Ο Μάτσε είναι μεγάλος παίκτης, τελεία και παύλα

Με συγχωρεις αλλα διαφωνω. Ο Μασιγιαουσκας ειναι καταπληκτικος στο ρολο του. Μεγαλος παικτης ειναι αυτος που δεν περιοριζεται εκει. Πχ καταπληκτικος ριμπαουντερ ηταν ο Ροντμαν.Θα τον ελεγες μεγαλο παικτη?

Ο Μασιγιαουσκας ειναι ενα ΦΟΒΕΡΟ εργαλειο(και το λεω απο περσυ συνεχως) να εχεις μια στρωμενη ομαδα και να σου δωσει το εξτρα να πας Φ4 ας πουμε. Να χτισεις με αρχη τον Μασιγιαουσκας απλα δεν οδηγει πουθενα. Ο Ολυμπιακος εχει τον Τζακσον και τον Βασιλοπουλο, αν εβρισκε ενα 4αρι, αν εβρισκε και ενα ασο τοτε μαλιστα, με τον Μασιγιαουσκας εκανε φοβερη 5αδα. Αλλα πχ αυτη την στιγμη εχει ενα δυαρι για ασο, ο Μασιγιαουσκας ΔΕΝ μπορει να κανει αυτα που υποτιθεται πρεπει να κανει ο Γκριρ (δλδ ας πουμε να παιξει το πικ-εν-ρολ με τον ψηλο) αρα?Τομπολα.

Τον Μασιγιαουσκας τον περνεις οταν η ομαδα σου ειναι ετοιμη και της λειπει ενας σκορερ/σουτερ. Οταν δεν εχεις ξεδιαλυνει ποιος θα κατεβαζει την μπαλα και ποιος θα σουταρει τοτε απλα χαραμιζεις τον Λιθουανο

Δημοσ.

βασικα ο ματσας για να βαλει την μπαλα στο πλεκτο,πρεπει να τον αφησουνε αμαρκαριστο 3 δευτερολεπτα,και να σκεφτει καλα πως θα την σουταρει. καλος παιχτης ναι.μεγαλος με τιποτα.δεν ειναι αυτο που λεμε killer. (δεν ειναι και σπανουλης.... τσσσσ.)

Δημοσ.

χμμ αντιθετος τον πηραμε για κιλλερ, ειναι ενας παιχτης που δεν σκεφτετε καν προτου σουταρει, τον εχο δει πολλες φορες με κολλημενο παιχτη πανω του και σκυμενο το κεφαλι και να ξαμολαει τριποντο. Αυτο ειναι το χαρακτηριστικο του, οτι ξαμολαει τριποντα στο πιτσ φιτιλι οπου βρεθει, αλλα πλεον δεν περνει πολλες τετοιες προσπαθειες, αυτο ειναι το περιεργο.

Δημοσ.

ισως να μην διατυπωσα σωστα την αποψη μου για τον ματσα.

σουταρει αρκετα,αλλα υπο πιεση ειναι αρκετα αστοχος.για να βαλει την μπαλα μεσα,πρεπει να ειναι αμαρκαριστος,αυτο εχω δει μεχρι τωρα απο το ματσα.ενταξει,με τον παο εχθες εβαλε και 2 υπο πιεση,αλλα περιμενω πολλα περισσοτερα απο αυτον.(γι'αυτο μας κοστιζει και 2.2 εκατ. το χρονο).θελω να δω απο το ματσα αυτα που εκανε ο γκριρ στο τελευταιο δεκαλεπτο.επαιρνε την μπαλα,2-3 βηματα,και σουτ υπο πιεση απο τα 8 μετρα και μεσα.

πολλες φορες,αν εχει αντιπαλο του,κολλημενο εναν καλο αμυντικο,βαραει αρκετα τριποντα και τα ποσοστα του ειναι μετρια.

δεν θελω να βλεπω απο τον ματσα 1/5 τριποντα.θελω να βλεπω 3/5 4/6.

και κατι αλλο.ο γκριρ φαινετε καταπληκτικος παιχτης,αλλα οχι πλει μεικερ.μολις εβαλε ο πινι μπλακνει στο 1 (η ευχαριστη εκπληξη μεχρι στιγμης της ομαδας πιστευω),και τον γκριρ στο 2,απο το -12 πηγαμε στο +3 μεσα σε λιγα λεπτα,και γενικα η ομαδα ειχε καλη κυκλοφορια της μπαλας,και καλο περιφεριακο σουτ.

Δημοσ.
ισως να μην διατυπωσα σωστα την αποψη μου για τον ματσα.

σουταρει αρκετα,αλλα υπο πιεση ειναι αρκετα αστοχος.για να βαλει την μπαλα μεσα,πρεπει να ειναι αμαρκαριστος,αυτο εχω δει μεχρι τωρα απο το ματσα.ενταξει,με τον παο εχθες εβαλε και 2 υπο πιεση,αλλα περιμενω πολλα περισσοτερα απο αυτον.(γι'αυτο μας κοστιζει και 2.2 εκατ. το χρονο).θελω να δω απο το ματσα αυτα που εκανε ο γκριρ στο τελευταιο δεκαλεπτο.επαιρνε την μπαλα,2-3 βηματα,και σουτ υπο πιεση απο τα 8 μετρα και μεσα.

Δε νομίζω ότι θες από την ομάδα σου να βλέπεις τρίποντα "απελπισίας". Ο Γκριρ με την Ταου είχε 2/5 και με την Ολύμπια 1/3, ενώ στα δίποντα είχε το συγκλονιστικό συνολικό ποσοστό του 6/19. Είναι εντελώς αφύσικο να ζητάς συνέχεια ποσοστά 60-70% στα τρίποντα, όταν οι κορυφαίοι της Ευρωλίγκα μόλις και μετά βίας αγγίζουν το 50%

Ναι, ο Γκριρ έβαλε 3 "μεγάλα" τρίποντα και παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός έχασε γιατί την ίδια ώρα είχε 2/7 δίποντα. Όταν μάλιστα στο ματς με την Ολύμπια δεν του μπήκαν ούτε τα "μεγάλα" τρίποντα(και η λογική λέει ότι πιο συχνά δε θα μπαίνουν παρά θα μπαίνουν) η ήττα ήρθε πιο εύκολα

Δημοσ.

Με αυτό το άναρχο-χωρίς-συστήμα μπάσκετ δεν γινέται να πας μπροστά, και μαλιστά χωρίς κλασσικό ασσό...Τέλοσπαντων...Πάμε για Ρεάλ τώρα.

ΥΓ:Ανταλλάζω την γιαγιά μου για ενα εισητηρίο με την ρεάλ.:-D

Δημοσ.
θελω να δω απο το ματσα αυτα που εκανε ο γκριρ στο τελευταιο δεκαλεπτο.επαιρνε την μπαλα,2-3 βηματα,και σουτ υπο πιεση απο τα 8 μετρα και μεσα.

Αυτό δε λέγεται μπάσκετ αλλά ρολόι.

Στον Παναθηναϊκό που συνεχώς βγαίνουν με τα συστήματα ελεύθερα τρίποντα θα διέπρεπε στα ποσοστά του.

Εδώ έχει αναγκαστεί ο άνθρωπος να πέρνει τη μπάλα να το παίζει Jordan με σταυρωτές τρίπλες για να πάρει χώρο να σουτάρει.

Δημοσ.
θελω να δω απο το ματσα αυτα που εκανε ο γκριρ στο τελευταιο δεκαλεπτο.επαιρνε την μπαλα,2-3 βηματα,και σουτ υπο πιεση απο τα 8 μετρα και μεσα.

Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι αυτό που ζητάς είναι η εξαίρεση έτσι; Το να λες "δεν είμαι ικανοποιημένος, σουτάρει υπο πίεση και αστοχεί" είναι απλώς ουτοπικό.

Δημοσ.
Εδώ έχει αναγκαστεί ο άνθρωπος να πέρνει τη μπάλα να το παίζει Jordan με σταυρωτές τρίπλες για να πάρει χώρο να σουτάρει.

δεν γινετε παντα η ομαδα να παιζει το τελειο συστημα,να γ@μ@ει και να δερνει με ολους τους αντιπαλους,για να βαραει ελευθερος τριποντα ο ματσιγιαουσκας.θα ερθουν και τα καλα και τα κακα παιχνιδια στην πορεια.

ο μεγαλος ο παιχτης,φαινετε στην κακη μερα μιας ομαδας.εκει που δεν θα της βγαινει το συστημα στην επιθεση,και θα παρει την προτοβουλια να κανει μια ατομικη ενεργεια και να καθαρισει το παιχνιδι.

θυμασε καθολου τον εντι? επαιζε ποτε η ομαδα για αυτον? επαιζαν συστημα οι συμπαικτες του για να σουταρει αμαρκαριστος? ο ανθρωπος εμπαινε μεσα για 5 λεπτα,επαιρνε την μπαλα,σουταρε υπο πιεση 4 τριποντα,πηγαινε η διαφορα στους 13-15 ποντους,και στον παγκο. (δεν συγκρινω εντι με ματσα βεβαια,απλα προσπαθω να σου δειξω περιπου τι θελω να πω.). ενας μεγαλος παιχτης,δεν εχει την αναγκη ενος σκριν για να σουταρει.ετσι τα βαζω και εγω.

βεβαιως χρειαζωνται τα ελευθερα σουτ στο μπασκετ,αλλα το θεμα ειναι τι κανεις οταν δεν τα εχεις?

ισως ειμαι λιγακι υπερβολικος,αλλα γουσταρω πολυ το μπασκετ,και ειμαι παρα πολυ απαιτητικος σαν φιλαθλος.και αυτο που βλεπω τωρα....

Δημοσ.

Eλπίζω να μην μείνει έξω από το αυριανό αγώνα με τη Ρεάλ και ο Κοβάσεβιτς.

Θα είναι τεράστια απώλεια γιατί ο Μιχαλάκης είναι πολύ πεσμένος και δεν θα μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια.

Δημοσ.
δεν γινετε παντα η ομαδα να παιζει το τελειο συστημα,να γ@μ@ει και να δερνει με ολους τους αντιπαλους,για να βαραει ελευθερος τριποντα ο ματσιγιαουσκας.θα ερθουν και τα καλα και τα κακα παιχνιδια στην πορεια.

ο μεγαλος ο παιχτης,φαινετε στην κακη μερα μιας ομαδας.εκει που δεν θα της βγαινει το συστημα στην επιθεση,και θα παρει την προτοβουλια να κανει μια ατομικη ενεργεια και να καθαρισει το παιχνιδι.

θυμασε καθολου τον εντι? επαιζε ποτε η ομαδα για αυτον? επαιζαν συστημα οι συμπαικτες του για να σουταρει αμαρκαριστος? ο ανθρωπος εμπαινε μεσα για 5 λεπτα,επαιρνε την μπαλα,σουταρε υπο πιεση 4 τριποντα,πηγαινε η διαφορα στους 13-15 ποντους,και στον παγκο. (δεν συγκρινω εντι με ματσα βεβαια,απλα προσπαθω να σου δειξω περιπου τι θελω να πω.). ενας μεγαλος παιχτης,δεν εχει την αναγκη ενος σκριν για να σουταρει.ετσι τα βαζω και εγω.

βεβαιως χρειαζωνται τα ελευθερα σουτ στο μπασκετ,αλλα το θεμα ειναι τι κανεις οταν δεν τα εχεις?

ισως ειμαι λιγακι υπερβολικος,αλλα γουσταρω πολυ το μπασκετ,και ειμαι παρα πολυ απαιτητικος σαν φιλαθλος.και αυτο που βλεπω τωρα....

Δεν ξέρω αν θα σε στεναχωρήσω αλλά όλα όσα λες είναι εκτός πραγματικότητας. Και μια χαρά ελεύθερα ήταν τα περισσότερα τρίποντα που ευστοχούσε ο Τζόνσον.

Από τη στιγμή που ο Ματσιγιάουσκας έχει σχεδόν και μόνο σουτ, αλλά πολύ καλό, τον εκμεταλλεύεσαι. Το παιχνίδι που κάνει ο Γκριρ και τόσο σου αρέσει θα του πετύχει μία και 5 θα γαμήσει την ομάδα του, εκτός αν αυτή λέγεται Νήαρ Ήστ οπότε αυτός ήταν και ο στόχος εξαρχής. Τον αγώνα με τη Λουμπλιάνα τον θυμάσαι;

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν θα σε στεναχωρήσω αλλά όλα όσα λες είναι εκτός πραγματικότητας. Και μια χαρά ελεύθερα ήταν τα περισσότερα τρίποντα που ευστοχούσε ο Τζόνσον.

Από τη στιγμή που ο Ματσιγιάουσκας έχει σχεδόν και μόνο σουτ, αλλά πολύ καλό, τον εκμεταλλεύεσαι. Το παιχνίδι που κάνει ο Γκριρ και τόσο σου αρέσει θα του πετύχει μία και 5 θα γαμήσει την ομάδα του, εκτός αν αυτή λέγεται Νήαρ Ήστ οπότε αυτός ήταν και ο στόχος εξαρχής. Τον αγώνα με τη Λουμπλιάνα τον θυμάσαι;

5 μερες να συζηταμε,δεν θα συμφωνησουμε σε τιποτα μου φαινετε.

δεν μου αρεσει το παιχνιδι του γκριρ.μου αρεσει το περιφεριακο σουτ του γκριρ.αυτο που μου εχει δειξει μεχρι τωρα.αυτο ψαχνω σε εναν παιχτη.

τωρα για τον ματσιγιαουσκας,θα συμφωνησω σε αυτα που εγραψες,αλλα αυτο ρε φιλαρακι δεν ειναι killer.(δεν τον χαρακτηρισες εσυ killer,δεν λεω αυτο. αλλα ετσι μου τον παρουσιασαν εμενα οταν ηρθε στον ολυμπιακο.ο παιχτης,που θα λυσει ολα τα επιθετικα προβληματα του ολυμπιακου,που θα παρει την ομαδα στις πλατες του σε καθε δυσκολο παιχνιδι.ετσι μας τον παρουσιασαν τον ματσα.για αυτο ηρθε στον ολυμπιακο και παιρνει και τοσα λεφτα.)

ΥΓ.να σου πω εναν παιχτη,που γουσταρω πολυ το στιλ παιχνιδιου του,και πιστευω οτι μπορει να παρει οποιαδηποτε ευρωπαικη ομαδα στις πλατες του? ο γουντς. τον θεωρω εκπληκτικο παιχτη,αθλητκο,στο ενας εναντιων ενος σε ξεφτιλησε,τρομερο σουτ,εντυπωσιακο καρφωμα,θεαματικος γενικα στο παιχνιδι του,και γενικα εχει ολα τα προσοντα για να γινει ο παιχτης ηγετης του ολυμπιακου. αυτο το στιλ μπασκεμπολιστα γουσταρω.

(σου μιλαω καθαρα για μπασκετικη αξια του γουντς,και οχι σαν χαρακτηρα.με εξαιρεση την λουμπιανα,ητανε πολυ καλος στα 3 πρωτα παιχνιδια της ομαδας,και μπορει να προσφερει ακομα περισσοτερα. τωρα αμα αρχισει τα του αλεξ ακερ (αλλος παιχτης που γουσταρω πολυ), η αρχισει παλι να συγκεντρωνει πιτ μπουλ και ροντ βαιλερ για σκυλομαχιες,δεν το γνωριζω. αλλα αν παιξει σοβαρα,και δεν παρασηρθει απο την προσωπικη του ζωη,εχει ολα τα φοντα να αφησει ιστορια στο ευρωπαικο μπασκετ).

ισως και να υπερβαλω λιγο,αλλα του εχω μεγαλη αδυναμια σαν παιχτη,και γουσταρω να τον βλεπω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ας σοβαρευτουμε λίγο. Σχεδόν κανέναν δεν ενδιαφέρει το μπάσκετ σήμερα στην Ελλάδα. Οι μόνοι που ασχολούνται ακόμα είναι κάτι πράσινες φανατικές οπαδικές φυλλάδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...