slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Πιο SS? Θα τα πουμε στο γηπεδο ως συνηθωςΑντε καλη τυχη στην ομαδα μας.. Θα την χρειαστει αρκετα σημερα και ελπιζω να μας χαμογελασει. Δυστυχώς εγώ δεν θα είμαι.Θα πάω μια και καλή όταν θα στη φάση των 16 !
tzinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Eγώ βλέπω να χάνουμε και με σχετική ευκολία.Ο Ολυμπιακός που θαυμάσαμε στη Βρέμη και στο Μπερναμπέου δεν θα κατέβει στο σημερινό παιχνίδι.Όλο το σύστημα του Ολυμπιακόυ σε αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια στηρίχθηκε σε έναν βασικό τομέα,πρεσάρισμα στο κέντρο ωστε να κλέψουν μπάλες και να βγούν στην αντεπίθεση.Ο Τζόλε είναι καλός για να προωθήσει τη μπάλα μπροστά αλλά δεν μπορεί να πρεσάρει και να κόψει όπως ο Λεντέσμα. Στην άμυνα Σέζαρ και Ζεβλάκοφ εκτός του ότι δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη δεν έχουν ξαναπάιξει μαζί σε ευρωπαικό παιχνίδι και θα το κάνουν πρώτη φορά με αντιπάλους τον Ραούλ,τον Νίστελρόι και τον Ρομπίνιο.... Και στην επίθεση με τον Λούα αριστερά ουσιαστικά θα παίζουμε χωρίς αριστερή πτέρυγα άρα αν μπλοκάρουν τον Γκαλέτι πάμε για γιόμες. Με 4 βασικούς έξω και απέναντι στην πλήρη Ρεάλ το χ θα είναι μεγάλη επιτυχία.Τον Λεμονή λυπάμαι που θα ακούσει πάλι τα απίστευτα. προσοπικα δεν εχω διαθεση να τα χωσο στον λεμονη σημερα. Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν εχει επιλογες ουτε με συστηματα ουτε με τι παιχτες θα βαλλει. σιγουρα εχει τεραστιο μεριδιο ευθηνης που φτασαμε σε αυτο το σημειο, αλλα αφου φτασαμε οτι βρεξει ας κατεβασει.
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια,επειδη δεν παιζει συνδρομιτικο,ξερετε κανα link να δουμε το παιχνιδι μεσω νετ?
Dude_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 http://www.myp2p.eu πρέπει να κατεβάσεις κάποια πράγματα αλλά δείχνει τα πάντα
vlachaquito Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Τον Λεμονή λυπάμαι που θα ακούσει πάλι τα απίστευτα. Ρε παιδια τι να πει κανεις σημερα στον λεμονη..με τετοια ομαδα ουτε ο μουρινιο δεν κανει δουλεια... Οτι και να σου κανει ο προπονητης, οταν πανω στον ρομπινιο βαζεις τον...παντο δεν εχεις πολλες επιλογες...
tzinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 πρεπει να ειμαι απο τους λιγους ολυμπιακους που εχει σε εκτιμηση τον παντο! λολ χααααα απιστευτο μολις το γραφο μου βγαζει μυνημα στο φμ08 παντος to face former club! (aris - olympiakos, exei paei ston ari). καλα μου εχει συμβει πολεσ φορες και εχο μεινει μαλακας, να βλεπο ενα αγονα και να ακουο στην μεταδοση ενα ονομα και καπακι να μου βγαζει το φμ μυνημα γι αυτον
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 http://www.myp2p.eu πρέπει να κατεβάσεις κάποια πράγματα αλλά δείχνει τα πάντα δεν παιζει τιποτα αυτο,εκτος και αν κατεβασεις 1-2 gb με spyware codec packs. εναλακτικη λυση? αντε ρε παιδια δωστε κανα λινκ για εμας τους κρυομενους που δεν μπορουμε να παμε σε καφετερια
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 BOUGA εμένα παίζει.Κατέβασα μόνο το SopCast και ένα patch που έλεγε και αυτή τη στιγμή βλέπω το κανάλι(συγκεκριμένα που θα μεταδώσει το ματς του Ολυμπιακού).Το κακό είναι ότι είναι στα αραβικά αλλά θα βάλω να παίζει μαζί κάνας ραδιοφωνικός σταθμός και θα είμαι μια χαρά.
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 BOUGA εμένα παίζει.Κατέβασα μόνο το SopCast και ένα patch που έλεγε και αυτή τη στιγμή βλέπω το κανάλι(συγκεκριμένα που θα μεταδώσει το ματς του Ολυμπιακού).Το κακό είναι ότι είναι στα αραβικά αλλά θα βάλω να παίζει μαζί κάνας ραδιοφωνικός σταθμός και θα είμαι μια χαρά. δεν βγαζω ακρη εβαλα το προγραμμα που λες,εβαλα και το url αλλα παπαρια
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μπες εδώ και επέλεξε 2ο κανάλι(3ο κατά σειρά play).Αυτό παίζει 100%.Δοκίμασε και πες μου.
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 βρηκα το 14249 καναλι,αλλα σερνετε.ποιο εχεις βαλει εσυ?
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Έχω βάλει το Channel - 29995.Koora Tounsia λέγεται.
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 οκ.αυτο που δειχνει τωρα μια ομαδα με κοκκινα και κανει προπονηση?
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ναι πριν κάτι τέτοιο έδειχνε.Ελπίζω όντως να είναι εδώ το ματς γιατί είναι παρά 20 και καραισκάκη δεν βλέπω..
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 οκ φιλε.ευχαριστω.ειχα ολη τη μερα μπροστα μου,και εκατσα να το ψαξω 3 λεπτα πριν το παιχνιδι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.