Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πιο SS? Θα τα πουμε στο γηπεδο ως συνηθως;)

Αντε καλη τυχη στην ομαδα μας.. Θα την χρειαστει αρκετα σημερα και ελπιζω να μας χαμογελασει.

Δυστυχώς εγώ δεν θα είμαι.Θα πάω μια και καλή όταν θα στη φάση των 16 ! ;):P

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eγώ βλέπω να χάνουμε και με σχετική ευκολία.Ο Ολυμπιακός που θαυμάσαμε στη Βρέμη και στο Μπερναμπέου δεν θα κατέβει στο σημερινό παιχνίδι.

Όλο το σύστημα του Ολυμπιακόυ σε αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια στηρίχθηκε σε έναν βασικό τομέα,πρεσάρισμα στο κέντρο ωστε να κλέψουν μπάλες και να βγούν στην αντεπίθεση.Ο Τζόλε είναι καλός για να προωθήσει τη μπάλα μπροστά αλλά δεν μπορεί να πρεσάρει και να κόψει όπως ο Λεντέσμα.

Στην άμυνα Σέζαρ και Ζεβλάκοφ εκτός του ότι δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη δεν έχουν ξαναπάιξει μαζί σε ευρωπαικό παιχνίδι και θα το κάνουν πρώτη φορά με αντιπάλους τον Ραούλ,τον Νίστελρόι και τον Ρομπίνιο....

Και στην επίθεση με τον Λούα αριστερά ουσιαστικά θα παίζουμε χωρίς αριστερή πτέρυγα άρα αν μπλοκάρουν τον Γκαλέτι πάμε για γιόμες.

Με 4 βασικούς έξω και απέναντι στην πλήρη Ρεάλ το χ θα είναι μεγάλη επιτυχία.Τον Λεμονή λυπάμαι που θα ακούσει πάλι τα απίστευτα.

προσοπικα δεν εχω διαθεση να τα χωσο στον λεμονη σημερα. Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν εχει επιλογες ουτε με συστηματα ουτε με τι παιχτες θα βαλλει. σιγουρα εχει τεραστιο μεριδιο ευθηνης που φτασαμε σε αυτο το σημειο, αλλα αφου φτασαμε οτι βρεξει ας κατεβασει.

Δημοσ.
Τον Λεμονή λυπάμαι που θα ακούσει πάλι τα απίστευτα.

Ρε παιδια τι να πει κανεις σημερα στον λεμονη..με τετοια ομαδα ουτε ο μουρινιο δεν κανει δουλεια... Οτι και να σου κανει ο προπονητης, οταν πανω στον ρομπινιο βαζεις τον...παντο δεν εχεις πολλες επιλογες...

Δημοσ.

πρεπει να ειμαι απο τους λιγους ολυμπιακους που εχει σε εκτιμηση τον παντο! λολ

χααααα απιστευτο μολις το γραφο μου βγαζει μυνημα στο φμ08 παντος to face former club! (aris - olympiakos, exei paei ston ari). καλα μου εχει συμβει πολεσ φορες και εχο μεινει μαλακας, να βλεπο ενα αγονα και να ακουο στην μεταδοση ενα ονομα και καπακι να μου βγαζει το φμ μυνημα γι αυτον

Δημοσ.
http://www.myp2p.eu πρέπει να κατεβάσεις κάποια πράγματα αλλά δείχνει τα πάντα

δεν παιζει τιποτα αυτο,εκτος και αν κατεβασεις 1-2 gb με spyware codec packs.

εναλακτικη λυση? αντε ρε παιδια δωστε κανα λινκ για εμας τους κρυομενους που δεν μπορουμε να παμε σε καφετερια :cry:

Δημοσ.

BOUGA εμένα παίζει.Κατέβασα μόνο το SopCast και ένα patch που έλεγε και αυτή τη στιγμή βλέπω το κανάλι(συγκεκριμένα που θα μεταδώσει το ματς του Ολυμπιακού).Το κακό είναι ότι είναι στα αραβικά αλλά θα βάλω να παίζει μαζί κάνας ραδιοφωνικός σταθμός και θα είμαι μια χαρά.

Δημοσ.
BOUGA εμένα παίζει.Κατέβασα μόνο το SopCast και ένα patch που έλεγε και αυτή τη στιγμή βλέπω το κανάλι(συγκεκριμένα που θα μεταδώσει το ματς του Ολυμπιακού).Το κακό είναι ότι είναι στα αραβικά αλλά θα βάλω να παίζει μαζί κάνας ραδιοφωνικός σταθμός και θα είμαι μια χαρά.

δεν βγαζω ακρη

εβαλα το προγραμμα που λες,εβαλα και το url αλλα παπαρια

Δημοσ.

Ναι πριν κάτι τέτοιο έδειχνε.Ελπίζω όντως να είναι εδώ το ματς γιατί είναι παρά 20 και καραισκάκη δεν βλέπω..:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...