slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Παρακαλώ.Καλά μη νομίζεις κι εγώ τελευταία στιγμή το έψαξα.Άντε να δούμε μπαλίτσα !!
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Οκ όλα εντάξει.Εκεί δείχνει το ματς.Παίζει ο κοβάσεβιτς.Μακάρι να παίξουμε καλά !!
tzinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 αιντεεε εκλεισα τα ματια και περιμενα την λυπητερη αλλα το βγαλε ο αντωνακης. δεν παμε ασχημα, αλλα ο πατσα πουλαει την μπαλα στο κεντρο και ο ραουλ μπραβο μου φαινετε μονιμα εκτος θεσης
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 τον ντιαρα δεν βλεπω να μπορουμε να μαρκαρουμε.... μπαζουμε απο παντου... παντος-σεζαρ--μπραβο,χαλια σημερα. μεγαλο ματσ γκαλετι,αργη να δωσει την μπαλα ο λουα λουα.παντος ανοιχτο παιχνιδι και απο τους 2.
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 ρε μαγκες,τι δοκαρι ηταν αυτο? παναγια μου....
tzinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 αμαν παναγια μου. σωπατε καλα κραταμε, με τοσες αδυναμιες παλι καλα. Το θεμα ειναι οτι ειναι φανερο οτι με το να παιζει ο λουα(λουα) στα αριστερα και ο τζολε κεντρο αχρηστευουμε δυο παιχτες, δεν τραβαει με τιποτα ετσι. Πρεπει να ρισκαρει να παει τον τζολε αριστερα αλλα μετα στο κεντρο ποιος θα μπει??? η μονη λυση ειναι να το γυρισει σε 4-4-1-1, με καποιον να ναι πισο απο τον επιθετικο ως περιφερειακος, αν βαλει τον λουα εκει θα αποδωσει καλυτερα, αλλα θα πρεπει να ξεσκιστουν τα δυο αμυντικα χαφ να μαρκαρουν. δυσκολα πραγματα, αν ειναι δυνατον να μην εχουμε μια αλλαγη στο κεντρο ρε παιδια
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 και ο πατσατζογλου λιγος.μετα τον τραυματισμο του,δεν μπορει να επανελθει το παλικαρι.και σημερα,πολλα λαθη. ο παντος μου αρεσει πολυ σημερα,και γενικα πιστευω πρεπει να του δωθουν ευκαιριες. ο ζεβλακωφ πολου καλος,ισως και ο καλυτερος της ομαδας. ο γκαλετι πολυ καλος,και ο τζολε καλα τα παει. αυτος ο λουα λουα ρε παιδακι μου,πολυ καλος παιχτης αλλα αργει πολυ να δωσει την μπαλα,και αχρηστευει πολλες φασεις.ειδικα εκει που βρεθηκα εξω απο το ημικυκλιο της περιοχης και βαρεσε σουτ,αντι να δωσει αριστερα στον αμαρκαριστο τζολε,κλασικη ευκαιρια ητανε.
tzinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 εβγαλε και μια ωραια καθετη ομως στον τζολε, αλλα γενικος αργει. Ο πατσα εχει επανελθει μια χαρα νομιζω απλα κανει πολλες λαθος πασες και μην ξεχναμε οτι παλια επαιζε κυριος δεξι μπακ. το γυρισε σε 4-4-2, ελπιζω να ναι 4-4-1-1 καλυτερα με τον λουα πιο πισω. χτυπησε ο ραουλ, για να δουμε
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 παει και ο μπραβο. ετσι οπως παμε,με σοιλεδη και βασιλογιαννη θα παιζουμε στο μελλον.
tzinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 παει και ο σεζαρ και εχει 20 λεπτα και ο αρτσουμπι μπαζει, πλεον με θαυμα μονο. να ναι καλα και ο νικοπιολ, τεραστια αποκρουση
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 παει και ο σεζαρ,και σιγα σιγα μπαινουν οι ακαδημιες μας. ξεκινημα με κωστα μενδρινο.καλα τα ελεγα πριν. ετσι οπως παμε βλεπω να μπαινει στο τελος και ο τακης.
LL_NEO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Χαχαχαχα ρε σεις τι σούργελο ο εκφωνητής στο Σπορ-φμ? Εντάξει παίζει ελληνική με ξένη ομάδα, θέλει να γλύψει και λίγο τα αυτιά των ακροατών αλλά ρε σεις ήμαρτον...
Absinthe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Χαχαχαχα ρε σεις τι σούργελο ο εκφωνητής στο Σπορ-φμ? Εντάξει παίζει ελληνική με ξένη ομάδα, θέλει να γλύψει και λίγο τα αυτιά των ακροατών αλλά ρε σεις ήμαρτον... Καλα, ειναι απιστευτος. Αυτος ειναι πιο πορωμενος και απο τον μπαμπη διπλα του. Ποιος ειναι αυτος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.