Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δε θέλω να σας ανησυχήσω, αλλά έχω ένα κακό προαίσθημα για σήμερα... Θα σας πω το απόγευμα, που θα ξέρω καλύτερα.
Bougas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 θελουν προγραμμα? η απλα κλικαρεις πανω στο καναλι που θες?
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δε θέλω να σας ανησυχήσω, αλλά έχω ένα κακό προαίσθημα για σήμερα... Θα σας πω το απόγευμα, που θα ξέρω καλύτερα. μην ξεχάσεις μόνο γιατί ξέρεις... είναι πολύ σημαντικό το προαίσθημα σου για τον αγώνα.
vlachaquito Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 ωωχχχχχχχ για να λεει ετσι ο μανουελ....we sit the cow...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Εντελώς απρόβλεπτο παιχνίδι σήμερα.Όλα τα σενάρια είναι πιθανά.Από 3-0 μέχρι 0-3. Παίζει ρόλο σε αυτό η αστάθεια που έχει η Βέρντερ.Όταν είναι στα καλά της κερδίζει τη Ρεάλ με τα δεύτερα.Όταν δεν πιάνει απόδοση μπορεί να φαέι 4 γκόλ από το Ανόβερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 μην ξεχάσεις μόνο γιατί ξέρεις... είναι πολύ σημαντικό το προαίσθημα σου για τον αγώνα. Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά, αλλά υπενθυμίζω ότι πριν τον αγώνα με την Βέρντερ Βρέμης εκτός έδρας, που κανείς δε μίλαγε εδώ γιατί κανείς δεν πίστευε στη νίκη, βγήκα και είπα: Εγώ ως γνωστόν, είμαι αντιολυμπιακάκιας Παρ' όλα αυτά και επειδή η Ελλάδα έχει ανάγκη βαθμών (άρα έχει όφελος και η ομάδα μου), σήμερα θα τον υποστηρίξω, ίσως για πρώτη φορά. Plus+, έχω ένα καλό προαίσθημα και plus++, θέλω να δω αν θα επαληθευτούν οι μαγικές μου ιδιότητες να κάνω ομάδες να κερδίζουν εκεί που υποτίθεται ότι δε γίνεται με τίποτα. :p:p Βλέπε: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1791667&postcount=361 χιχιχι... Και πριν τον αγώνα με την Λάτσιο, είπα: Καλή επιτυχία. I'll be watching, so you may place your bets! Τι θα λέγατε για 1-2; Good enough? Άντε τυχεροί, θα περάσετε για πρώτη φορά στους 16. Ξέρεις πόσο έληξε ο αγώνας, ε; Όπως και να το κάνεις λοιπόν, μετά από όλα αυτά, ε, θα παίξει ένα ρόλο και το προαίσθημα μου. Αν δε βαριέσαι και έχεις όρεξη για χαβαλέ, διάβασε και την ιστορία με την Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ (φαίνεται στο πρώτο quote). ΥΓ. Ξέρω πολύ καλά ότι όλα αυτά είναι βλακείες, αλλά επειδή ο κόσμος είναι ένα μεγάλο μυστήριο και κανείς δεν ξέρει τι γίνεται, ε, ας συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε τις δυνατότητες του... μυαλού! Μπρρρ... ανατρίχιασα...
MiltoZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Manuel αφού είπες πριν την Λάτσιο ότι θα περάσαμε στους 16 δεν ανησυχώ. Μπορεί το κακό προαίσθημα που έχεις να είναι ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός 4-0 και θα σε ζαλίζουν μετά οι γαύροι για την ομαδάρα που έχουν
slipknot Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Ελπίζω από κάνα κανάλι στο sopcast να μην παίζει ο αγώνας με κάνα λεπτό καθυστέρηση σε σχέση με το ραδιόφωνο. Ρε συ Manuel μη λες τέτοια..τις 2 προηγούμενες φορές μια χαρά ήταν τώρα δεν μπορεί να χαλάσει το κόλπο !!
dark_banishing Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μετά τις δηλώσεις Manuel η απόδοση για νίκη της Werder κατρακυλάει σε όλα τα διεθνή στοιχηματατζίδικα.. Ευτυχώς πρόλαβα και το έπαιξα !
1980 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 σημερα θα χασετε. εχω βαλει μητσοτακηδες το ενα το αλλο. Θα κερδισει η λατσιο θα χασει ο γαβρος και θα πεσει κλαμα. Δεν θα μου χαλατε την διαθεση εσεις. VAMOS DIEGO!!! Θελω 2-1 στο 91 καπουρανης και ετσι.
tzinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 αντε ρα τακι κανε το θαυμα σου!! κανε με οπαδο σου λολ. Δυστηχος χωρις τζολε αλλα το καλο ειναι οτι θα εχουμε νταρκο απο την αρχη. Αν παιξει καλα και ο λουα απο τα αριστερα μπορουμε να καθαρισουμε, αλλωστε δεν ειναι αναγκη να νικησουμε, και η ισοπαλια κανει. Στολτιδης, λεντεσμα ειναι το βαρομετρο σημερα να κοψουν την δημιουργια απο το κεντρο της βρεμης (ντιεγκο κυριος) και να ηρεμουν τον ρυθμο ενιγουεη, τα σεναρια για επιστροφη του μπορχα τα διαβασατε?? Αν ισχυει και στο παραμικρο θελουνε σκωτομα, εβαλε 10 γκολ στην β γερμανιας και εγινε κατι. εχω δει πολλες φορες λαιβ εξελιξη αγωνον β γερμανιας στον αστρα δορυφορο σε ενα καναλι που δειχνει φασεις και γκολ την στιγμη που γινοταν απο ολους τα ματς της αγωνιστικης. Λοιπον μεσο ορο καθε 2 λεπτα εμπαινε και 1 γκολ!! Μιλαμε για αμυνες ανοιχτες σαν τα ποδια ξεπατωμενης πορνης, μαλιστα ενα ματς το ειχα παιξει στο στοιχημα και εληξε 4-3 και μου εβγαλε την ψυχη, καθε λιγο ακουγα γκοοολ στο φραιμπουρκ και περιμενα να δω ποιος το εβαλε. Τα περισοτερα ματς ερχονται οβερ 3,5 λολ. Αυτα περσυ, φετος εχω κοψει το στοιχημα κι δεν τα παρακολουθο, αλλα φανταζομαι τα ιδια θα ισχυουν. Οποτε συμπερασμα στην β εθνικη γερμανιας ο μαντζιος θα τελειωνε την σεζον με 45 γκολ! βεβαια ο μπορχα ακομα και σε μας 5-6 γκολακια τα ειχε βαλει, αλλαζει τιποτα στο γεγονος οτι ισως ειναι ο πιο αμπαλος παιχτης που εχει περασει ποτε απο την ελλαδα?
Bougas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 αλλωστε δεν ειναι αναγκη να νικησουμε, και η ισοπαλια κανει. αυτο ειναι το μονο κακο για τον σημερινο αγωνα,οτι μας κανει και η ισοπαλια.το φοβαμαι πολυ το παιχνιδι σημερα εξαιτιας αυτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.