slipknot Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Και ποιος θα το περίμενε κάτι τέτοιο ??? Μπορούσατε να το φανταστείτε μετά την ισοπαλία με τη Λάτσιο ?? Και όλα αυτά με Λεμονή !! Μπράβο και πάλι μπράβο !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 ελα μωρε,για 2 γκολ θα τα χαλασουμε τωρα....κοντα επεσες. Παρακαλώ! 3 γκολ διαφορά! Και ποιος θα το περίμενε κάτι τέτοιο ??? Μπορούσατε να το φανταστείτε μετά την ισοπαλία με τη Λάτσιο ?? Και όλα αυτά με Λεμονή !! Μπράβο και πάλι μπράβο !!! Ε, μην τα ξαναλέμε. Μπορεί να αστόχησα στην τελευταία μου πρόβλεψη, αλλά εξακολουθώ να έχω την σωστή πρόβλεψη για τις πρώτες εκτός έδρας νίκες (στη δεύτερη μάλιστα και με ακριβές σκορ), καθώς και γενικότερα για την πρόκριση.
slipknot Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Αναφέρομαι στην συνολική πορεία και στην πρόκριση στους 16 που όσο να ναι το είχαμε κάπως καημό..
KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Συγχαρητηρια Ας τα βλεπει και ο μαλακας μας
tzinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 εγω αλλαξα την υπογραφη μου και δηλωνο πλεον πρωην εμπαθης κριτης του τακι. Ναι μου την σπαει λιγο το επιπεδο του, ναι μου τη σπανε οι δηλωσεις του, ναι ο ανθρωπος παιζει να ειναι βλαχος και αγραματος αλλα δεν παει για δασκαλος σε σχολειο αλλα προπονητης μπαλας. Η τακτικη του στο τσου λου ηταν αριστη σε συνδυασμο με τυχη παθος και ικανοτητα. Κοβασεβιτς, αντζας και λεντεσμα,γκαλετι, λουα ανεβασαν απιστευτα το επιπεδο της ομαδας. Με το να μην τρεχει μονη της η παλιοφρουρα αναζωογονηθηκε και αυτη και με περισιο παθος πηραν την προκριση. Για οσους δεν το ειδαν το παιχνιδι ανα διαστηματα παιζαμε το ιδιο παθιασμενα με το εκτος με την ρεαλ.Διναμε χωρο ομως στο κεντρο στην βερντερ και αρχισε να μας ζοριζει αγρια. Για κανα 15ρτο ημασταν χωρις καθαρο μυαλο και κινδυνεψαμε γυρω στις 3 φορες με ισοφαριση. Καπου εκει ηρθε η σεντρα του υπερμεγιστου ιερο τρομερη κινηση του νταρκο προς την μπαλα δυνατη κεφαλια και γκολ. Καπως σαν τα γκολ αλλα τανκ που εβαζε ο μιχαλακης στα καλα του. Απο εκει και περα ημασταν πολυ ανετοι και τους καναμε λιγο αλλογα, θα μπορουσε να χε παει και 5-0. Σε καπια φαση τσακονοταν και ο ντιεγκο με τον χαντ. Ειχε πλακα δεν τους επιανε τιποτα, ειχαν τσαντιστει και ακομα και στο 3-0 τους καναμε τρελα τακλιν και πιεση. Σκατα στα ματια του ρεχαγκελ, ο ιερο ειναι ισαξιος του γκατουζο, τελος! Ο λεντεσμα ηταν πραγματικη αλεπου και λυκος μαζι. Μεγαλο και αθορυβο παιχνιδι και απο αυτον, τον καταπιε τον ντιεγκο και αλλους 2 μαζι. Για ποιο λογο ο παντουρος θα πρεπει να χασει την θεση του απο το χωμα τον μπραβο οταν γιανει αυτος?? 3 χρονια λεω τωρα οτι ο παντος ειναι μεγαλο εργαλειο και τρομερα δυναμικο μπακ και γελουνε μαζι μου. Βεβαια στον παλιο ολυμπιακο με την φουλ επιθεση ισως δεν ηταν τοσο χρησιμος, αλλα στο 4-5-1 που θες σκυλο μπακ ειναι πολυτιμος. Ρε παιδια αυτος ο μενδρινος ειναι ψυχαρα και ωριμος, παρα πολυ κοντρολαρισμενος, ξερει να κραταει μπαλα, να ξεμαρκαρεται να πασαρει, με ξαφνιαζει συνεχεια. Αν συνεχισει ετσι παει για μεγαλα πραγματα. και τελος ο αντζας ηταν νιντζας, απλα απροσπελαστος. Και με τα αυτια εκοβε. Εκανε και αεροπλανικα λολ Ο γκαλετι ηταν καλος αλλα δεν ξεχωρισε οσο σε αλλα ματς. Ο λουα τα ιδια, ποτε εκανε παπαδες και εβγαζε τρελες ασιστ, ποτε χαραμιζε επιθεσεις με ατομικες ενεργειες. Αλλα προσπαθησε, ετρεξε και κρατησε μπαλα. ρε σεις εκλεισε ο ολε ολε??? ολο το ονομα του φωναζανε χεχε φερτε τον τσελιτο και αλλους 2 να παρουμε το τσου λου!
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Συγχαρητήρια. Επιτέλους δικαιώνεται ο τρόπος που πρέπει να παίζουν οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Shoots on goal: 5 Goals: 3 Επικριτές του τσουκου τσουκου εξαφανιστείτε.
chill Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Συγχαρητήρια παίδες, μπράβο σας!!! Ελπίζω την Κυριακή μεθυσμένοι από την επιτυχία της Ευρώπης να μην παίξετε τόσο καλά xD!!!!
vlachaquito Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Συγχαρητήρια. Επιτέλους δικαιώνεται ο τρόπος που πρέπει να παίζουν οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.Shoots on goal: 5 Goals: 3 Επικριτές του τσουκου τσουκου εξαφανιστείτε. ρε φιλε πραγματικα, δεν βλεπεις οοολους τους απο πανω που παραδεχονται οτι αξια περασε κλπκλπ.. Πραγματικα αστοχο το σχολιο σου, για να μην πω αστειο...για να μην πω τπτ χειροτερο...
Bougas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Επικριτές του τσουκου τσουκου εξαφανιστείτε. τσουκου τσουκου ειναι το 1-0 και οχι το 3-0,το 1-3,το 1-2 με ανατροπη. 1-2 απο 1-0 με τσουκου τσουκου,δεν γινετε. Ναι μου την σπαει λιγο το επιπεδο του, ναι μου τη σπανε οι δηλωσεις του, ναι ο ανθρωπος παιζει να ειναι βλαχος και αγραματος αλλα δεν παει για δασκαλος σε σχολειο αλλα προπονητης μπαλας. γιατι,τι εχει το επιπεδο του λεμονη? αν θελεις,εξηγησε το μου αυτο,γιατι δεν το καταλαβαινω. και τι εχουν οι δηλωσεις του? επειδη ειπε 2 φορες για το χορταρι? θα προτιμουσες δηλωσεις τυπου μουρινιο: "χαιρωμαι που ηρθα στον ολυμπιακο. εχουμε κορυφαιους παιχτες,και συγνωμη αν ακουγετε αλλαζωνικο "κορυφαιο προπονητη". "ο αρσεν βενγκερ,μου θυμιζει κατι τυπαδες,που το βραδι παιρνουν τα κυαλια,βγαινουν στο μπαλκονι τους,και περνουνε ματι νεαρα ζευγαρακια σε τρυφερες στιγμες" ? αμα ειναι βλαχος,τιμη του και καμαρι του,και θα πρεπει να αισθανετε ιδιαιτερα υπερηφανος γι'αυτο. κανεις μεγαλο λαθος με το να τον αποπαλεις αγραμματο.το οτι δεν συμπαθουμε εναν προπονητη,δεν σημαινει οτι εχουμε το δικαιωμα να τον φεφτιληζουμε και να τον μειωνουμε και σαν ανθρωπο. ειναι απαραδεκτο να γραφωνται τετοια πραγματα. ειναι δεν ειναι καλος προπονητης ο λεμονης,μας κανει δεν μας κανει,ειναι ενας ανθρωπος χαμηλων τονων,αξιοπρεπεστατος,και αξιζει τον σεβασμο ολων μας.
tzinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 το ακροβατης παει για μενα ε? ε και τι να κανω προσπαθησα να τον μισησω με ολο μου το ειναι και αυτος κοντεβει να παρει το τσου λου λολ. Ενταξει υπαρχουν παντα στοιχεια που δεν με ικανοποιουν πανω του αλλα υπαρχει πλεον και η ενδειξη οτι δεν ειναι αμπαλος και οτι το σχεδιο του βγενει. Εξακολουθο να πιστευο οτι κυριος ανεβηκε η ομαδα επιπεδο σε ποιοτητα παιχτων και σε εμπειρια, και αυτος ειναι ο λογος που καταφεραμε τη προκριση. Αν εβαζες τον σκουφαλη, τον ταραλιδη και τον μπορχα να πεζουν 4-5-1 με τετοιο παθος μπορει και να ειχαμε παθητικο 50 γκολ τωρα. Αλλα δεν παυει να τους εφτιαξε την ψυχολογια, να επραξε ορθολογικα στα περισοτερα ματς και να πηρε αποτελεσματα. Μπορει ο μπαγεβιτς αυτην την περιοδο με τους ιδιους παιχτες και τακτικη να ειχε φαγωθει με την μιση κερκιδα και ο ενας παιχτης να στραβοκοιτουσε τον αλλο και να αποκλειομασταν. Οποτε ο τακις εκανε σωστη διαχειριση και δεν μπορουμε να το αρνηθουμε αυτο. Εγω εχω πει οτι θα λεω οτι βλεπω, στις αρχες εβλεπα φοβια και ελλατωματα και φοβομουνα οτι θα μας βλαψουν. Αν ομως εχει κανει τους παιχτες μια γροθια και εχει διρορθωσει και καποιες φοβιες του και δεν κανει λαθη τακτικης θα τον υποστηριξο. Ειναι και τυχερος κατι σαν τον ρεχαγκελ βλεπεις να κανει κατι κουλα με καψη αριστερο μπακ και τον φροντιστη της ομαδας σεντερ φορ αλλα ευρωπαικο πηρε. Αυτο δεν σημενει οτι δεν πρεπει να τον κρινεις οτι εκανε κατι κουλο που θα μπορουσε να στοιχισει. 4-5-1 πεζουν πολες ομαδες, δεν νομιζω η μιση ευρωπη να παιζει τσου τσουκου. οταν εχεις τετοια ακρα και τετοιο σεντερ φορ δεν πεζεις τσουκου τσουκου, οταν εχεις βαλει καμια 10ρια γκολ στους ομιλυς δεν παιζεις τσουκου, οταν εχεις παιχτες τεχνιτες που εχουν φτιαξει και τοσες φασεις πως ειναι τσουκου? Υπαρχει τεραστια διαφορα αυτου του ολυμπιακου με το παιχνιδι που επαιζε ο παναθηναικος στο 0-0 με την μπαρτσα ξερω γω. Ποιο πάλια που εκανε τις πορειες ο παναθηναικος επαιζε το ιδιο εξυπνα με τον ολυμπιακο τωρα, αλλα δεν ειχε τοσο τεχνιτες παιχτες, δεν ειχε την φαντεζι ενεργεια και την γρηορη κοντρα. Εκανε πιο κοντρολ και αργο παιχνιδι, πιο εκνευριστικο, αλα το ιδιο αποτελεσματικο.
Stathiss19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Πάλι καλά tzino..αυτό δείχνει οτι τελικά δεν είσαι οτι πίστευα..τον πιστεύω πάρα πολύ τον ΛΕΜΟΝΗ και για μένα θα αφήσει εποχή αν τον αφήσουν να κάνει αυτό που θέλει..και χρειάζεται τους παίκτες που αυτός θέλει..αφήστε τον και δεν θα χάσετε..αντε και στο εκτός έδρας θα είμαι μέσα..όπου και αν είναι..καληνύχτα..
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ρε φιλε πραγματικα, δεν βλεπεις οοολους τους απο πανω που παραδεχονται οτι αξια περασε κλπκλπ.. Βλέπεις πουθενά να λέω ότι δεν πέρασε άξια; Κοίτα να δεις που έγινε και ο Ολυμπιακός ομάδα και βάρυναν οι οπαδοί και δεν σηκώνουν αστεία...
1980 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 μπουγα ειναι λιγο βλαχομπαροκ ο λεμονης οπως και αν το κανουμε. ακομα δεν μπορω να ξεχασω την εκφραση ευρωπαικες φτυσιες. δηλαδη ουτε στο γυμνασιο δεν τα λεγαμε αυτα. αλλα νταξει προπονητης ειναι. αμα γινετε η δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.