slipknot Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Βλέπεις πουθενά να λέω ότι δεν πέρασε άξια; Κοίτα να δεις που έγινε και ο Ολυμπιακός ομάδα και βάρυναν οι οπαδοί και δεν σηκώνουν αστεία... Aσχολίαστο....
vlachaquito Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Βλέπεις πουθενά να λέω ότι δεν πέρασε άξια; Κοίτα να δεις που έγινε και ο Ολυμπιακός ομάδα και βάρυναν οι οπαδοί και δεν σηκώνουν αστεία... πρωτον το σηματακι στο αβαταρ μου λεει οτι δεν ειμαι οπαδος του ολυμπιακου, και δευτερον ο ολυμπιακος δεν εγινε, ηταν ομαδα οπως ειναι και ο παο στην Ελλαδα...
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 μπουγα ειναι λιγο βλαχομπαροκ ο λεμονης οπως και αν το κανουμε. ακομα δεν μπορω να ξεχασω την εκφραση ευρωπαικες φτυσιες. δηλαδη ουτε στο γυμνασιο δεν τα λεγαμε αυτα. αλλα νταξει προπονητης ειναι. αμα γινετε η δουλεια. Το καλό με τον Λεμονή είναι ότι δεν έχει πιάσει ταβάνι ακόμη.
tzinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 τσουκου τσουκου ειναι το 1-0και οχι το 3-0,το 1-3,το 1-2 με ανατροπη. 1-2 απο 1-0 με τσουκου τσουκου,δεν γινετε. γιατι,τι εχει το επιπεδο του λεμονη? αν θελεις,εξηγησε το μου αυτο,γιατι δεν το καταλαβαινω. και τι εχουν οι δηλωσεις του? επειδη ειπε 2 φορες για το χορταρι? θα προτιμουσες δηλωσεις τυπου μουρινιο: "χαιρωμαι που ηρθα στον ολυμπιακο. εχουμε κορυφαιους παιχτες,και συγνωμη αν ακουγετε αλλαζωνικο "κορυφαιο προπονητη". "ο αρσεν βενγκερ,μου θυμιζει κατι τυπαδες,που το βραδι παιρνουν τα κυαλια,βγαινουν στο μπαλκονι τους,και περνουνε ματι νεαρα ζευγαρακια σε τρυφερες στιγμες" ? αμα ειναι βλαχος,τιμη του και καμαρι του,και θα πρεπει να αισθανετε ιδιαιτερα υπερηφανος γι'αυτο. κανεις μεγαλο λαθος με το να τον αποπαλεις αγραμματο.το οτι δεν συμπαθουμε εναν προπονητη,δεν σημαινει οτι εχουμε το δικαιωμα να τον φεφτιληζουμε και να τον μειωνουμε και σαν ανθρωπο. ειναι απαραδεκτο να γραφωνται τετοια πραγματα. κοιταξε δεν υπαρχουν και πολλοι ανθρωποι του ποδοσφαιρου με μεταπτυχιακο και ντοκτορα στα πανεπιστημια. Οποτε ειναι δεδομενο οτι οι περισοτεροι ειναι καποιου χαμηλοτερου επιπεδου απο εναν γιατρο, εναν επιστημονα.... Απλα απο εκει και περα καθε ανθρωπος εκμπεμπει και μια σοβαροτητα, ενα κυρος, ενα prestige. Σιγουρα αυτα δεν ειναι απαραιτητα στοιχεια ενος προπονητη η ενος παιχτη, αλλα ειναι κατι που θα ηθελα απο τον προπονητη της αγαπημενης μου ομαδας. Δηλαδη υπαρχει κανεις που γουσταρε οταν ειχαμε στον παγκο τον αλεφαντο, η αμα καποιος ελεγε μα τι ειναι αυτος ο καραγκιοζης που βαλαμε για προπονητη θα του ελεγες ε ενταξει μην τον μειωνετε τον ανθρωπο?? Για μενα ο λεμονης ειναι λιγο πιο σοβαρος και συγκρατημενος απο τον αλεφαντο, και δεν ειναι το στυλ που θα διαλεγα για προπονητη. Στις περισωτερες δηλωσεις που κανει, κανει ασυναρτητες προτασεις, επαναλαμβανει τις ιδιες λεξεις ακι λεει και τα χαζα του για χορταρια...κτλπ. Αυτα ειναι πραγματα που εμενα με ενοχλουνε, δεν ζητω να σε ενοχλησει και εσενα, ουτε οπως ειπα ειναι απαραιτητο να τα διορθωσει για να γινει καλυτερος προπονητης. Τωρα οτι βελτιωνεται και δουλευει και αγαπαει την ομαδα δεν μπορο να το αμφισβητησω. Και μπραβο του και χαιρομαι γι αυτον. Αν δω σωστη δουλεια θα βαλω και τα δικα μου κοληματα στην ακρη και θα τον χειροκροτησο. Αλλα ασε με να εχω και τα δικα μου κοληματα, πως να το κανουμε.
Bougas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 μπουγα ειναι λιγο βλαχομπαροκ ο λεμονης οπως και αν το κανουμε. ακομα δεν μπορω να ξεχασω την εκφραση ευρωπαικες φτυσιες. δηλαδη ουτε στο γυμνασιο δεν τα λεγαμε αυτα. αλλα νταξει προπονητης ειναι. αμα γινετε η δουλεια. ενταξει ρε παιδι μου,τι ηθελες να πει,ροχαλες? χλεμπονες? το ειπε ευγενικα αντζελα δημητριου : κανεις δεν ειναι ασφαλτος.... λευτερης πανταζης : ενα απο τα πιο λανθασμενα αλμουμ.... Bougas : μια ζωη την τηλεωραση με Ω (ωμεγα) θεωφιλοπουλος : σαραβακος την σεντρα,σαραβακος την κεφαλια γκολλλλλλλλλ αθλητικη κυριακη,δεν θυμαμε ποιος : στο παιχνιδι που εγινε κεκλιστηκων των θυρων λογο τιμωριας του φιλοξενουμενου και αλλοι.εδω βλεπεις παρουσιαστες τηλεορασης και κανουν το ενα σαρδαμ μετα το αλλο.τον λεμονη θα κατακρινουμε? Α.Κ.Α ευαγγελατος
littlelouievegos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 1. Εαν λεγομουν Μιχαλης Κωνσταντινου θα παρεδιδα την φανελα και θα εφευγα με τετοιο Νταρκο οχι δεν προκειται να παιξω αλλα ουτε για 10 λεπτα δεν προκειται να μπαινω. Τι ειναι αυτο το παλληκαρι ο Νταρκο; Κανταρια μπαλα και δεν μιλαω για το γκολ. Μιλαω για το πως παιζει την θεση και πως χρησιμοποιει το σωμα του. Τεραστιος παικτης απλα. 2. Διπλο Ευρωπη και μαλιστα 2 διπλα σε ομιλους, νικη στο Καραισκακη μετα απο αρκετο καιρο 11 βαθμοι στην Ελλαδα και Κυριακη μαλλον συγκατοικηση με την ΑΕΚ κορυφη. Διωξτε τον τον πουστη τον Τακη. 3. Ο στολτιδης αμα χτυπησει φλεβα ποσα χιλιομετρα θα γραψει το κοντερ; 4. Και με το τερμα τι γινεται οταν φυγει ο Αντωνακης; Το χουμε σκεφτει; 5. Ο ζεβλακοφ τελικα μηπως ειναι καλυτερα να παιζει στοπερ; Μπραβο του γιατι οποτε του ζητηθηκε ανταποκριθηκε και με το παραπανω. 6. Δεν θελω LWB θελω LB και κατα προτιμηση να λεγεται Τασος Παντος 7. Δεν καταφερα με 11 βαθμους να παρω την πρωτη θεση; Ε δεν περιμενα και κατι αλλο με την τυχη αυτης της ομαδας. Θα αρκεστω στο καλυτερος δευτερος των ομιλων. Ουτως ή αλλως αφου περασαμε εμεις θα περναγανε ολα τα μεγαλα ονοματα στους 16, μια ματια πειθει και τους πλεον δυσπιστους για το επιπεδο του Τσου λου φετος. 8. Αν ο Λουα Λουα δεν κυνηγαει με τετοια μανια να σκοραρει θα ειναι ποιος χρησιμος για αυτη την ομαδα; Πιστευω ναι γιατι δουλεια και μαλιστα αρκετη κανει. Αλλα σημερα αφηνε εκτεθειμενο τον Παντο και μπορει να το πληρωναμε. 9. Τσουκου τσουκου μπολ; Οκ οκ no comment καταλαβαινω.. 10. Μπραβο σε ολους τους μη ομοιδεατες εχουν τα αντερα να πουν ενα καλο λογο χωρις τις περιττες πιπ-ες. 11. Μπραβο και στον Τζινο που εστω και αργα ειδε αυτο που βλεπαμε ολοι απο την αρχη της χρονιας. Η τουλαχιστον αυτο που λογικα διαφαινοταν. Γιατι αν καποιος ξενος πετυχαινε αυτα που εκανε ο Τακης σε τοσο συντομο διαστημα και μαλιστα χωρις ουσιαστικα παγκο θα τον ειχανε κανει θεο. Κανεις δεν τον θεοποιησε τον Τακη, απλα δεν ειναι δυνατον να μην διναμε την ευκαιρια σε αυτο τον ανθρωπο να δειξει το εργο του. Βγει δεν βγει. Προς το παρων βγαινει ομως δεν διαφωνει κανεις ε; Συγχαρητηρια σε ολους και ελπιζω σε μια καλη συνεχεια. Ελπιζω να δω να ενισχυεται και ουσιαστικα το ροστερ πλεον το Δεκεμβρη. Γιατι απο εδω και περα θα το χρειαστουμε σιγουρα. Αντε μωρη αρρωστια και την κυριακη κορυφη.
Bougas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Οποτε ειναι δεδομενο οτι οι περισοτεροι ειναι καποιου χαμηλοτερου επιπεδου απο εναν γιατρο, εναν επιστημονα.... τζινο, επιπεδο - επαγγελμα,ειναι 2 διαφορετικα πραγματα. και ο πατερας μου αποφοιτος τριτης δημοτικου ειναι,αλλα το επιπεδο του ειναι πολυ υψηλο. εν αντιθεση,εχω δει κατι γιατρους ....λουκουμια.
1980 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ενταξει μωρε ο καθενας με τα κοληματα του. και μενα αμα μου τον φερνανε για προπονητη στον παναθηναικο θα σπαζομουνα παραειναι λαικος. αλλα μαλακιες το θεμα ειναι να πηγαινει καλα η ομαδα.
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Την ομάδα που έχει φέτος ο Λεμονής δεν την είχε άλλος προπονητής του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Ίσως μόνο ο Μπάγεβιτς που είχε τότε Τζιοβάνι, Γιαννακόπουλο κ.τ.λ.
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ενταξει μωρε ο καθενας με τα κοληματα του. και μενα αμα μου τον φερνανε για προπονητη στον παναθηναικο θα σπαζομουνα παραειναι λαικος. αλλα μαλακιες το θεμα ειναι να πηγαινει καλα η ομαδα. Ναι, στον Λεμονή κόλλησαν; Μην ξεχνάμε τον Κόλλια και τον μέγα Αλέφατο. Μια χαρά είναι ο Λεμονής σε σχέση με άλλους που έχουν περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Θα κλαίει απόψε ο Θεοδωρίδης... Και πάλι συγχαρητήρια. Νύσταξα... 1000 πόντους πήραν οι Ελληνικοί σύλλογοι στην βαθμολογία της UEFA;
afentiko7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Θα πρέπει ο Πετράκης να αφήσει τις φιλίες με το Σωφέρ και να δει τι θα κάνει με τις δημόσιες σχέσεις γιατί με τέτοια διαιτησία δε μας βλέπω. Τώρα μπράβο στα παιδιά σκιστήκαν(να σκιζόντουσαν έτσι και με τον Αστέρα) και τρομερό το 3ο γκολ του Ιέρο(μα καλά ήθελε και το πέρασε κάτω από τα πόδια του άλλου).Και στο πλασέ του Τοροσίδη φάνηκε το πόσο μεγάλος παίχτης ήταν ο Ζιο (θυμίζω με Γαλατά ριζούπολη δε θυμάμαι αν ήταν το 3ο ή το 4ο ). Δε μου λέτε αν ο Λεμονής δε χρησιμοποιούσε τον Κόβα, στο 1ο γκολ ποιος θα απασχολούσε παίχτες ώστε να μην πάνε πάνω στον Ιέρο?Για το 2ο δε μιλάω καν. Αλλο αυτό και άλλο τι δουλειά κάνει και αυτό νομίζω ότι φαίνεται (πχ Λουα Λουα πρώτη μπαλα αρχίζει αντεπίθεση και ανοίγονται οι άλλοι κλπ) Από αυριο όμως επειδή έχουμε αεκάκι τα κεφάλια μέσα
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Βλέπω οτι οι κωλοτούμπες αρχίζουν και πάνε σύννεφο σιγά σιγά.Με το μαλακό παιδιά μην κάτσει κανά λουμπάγκο. Από την αρχή της χρονιάς επέμενα οτι αυτό που ενοχλέι δεν είναι οι γνώσεις του Λεμονή αλλά το στυλάκι του που δεν είναι ευρωπαικό και καθωσπρέπει-φλώρικο.Και σήμερα το παραδέχεσται ορισμένοι. Κάντε ένα κόπο να διαβάσετε τη συνέντευξη τύπου λέξη προς λέξη για να καταλάβετε οτι Ο λεμονής είχε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό πλάνο στο μυαλό του κάτι που δείχνει οτι έχει προπονητικές γνώσεις. Την ομάδα που έχει φέτος ο Λεμονής δεν την είχε άλλος προπονητής του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Ίσως μόνο ο Μπάγεβιτς που είχε τότε Τζιοβάνι, Γιαννακόπουλο κ.τ.λ. Δηλαδή η ομάδα που είχε μέσα Καρεμπέ,Ζε Ελίας,Τζόλε στα 27-28,Ζέτερμπεργκ,Αλεξανδρή,Τζιοβάνι ήταν άσχημη? Ο Ολυμπιακός μέχρι το 2004 είχε καλό υλικό αλλά σχέδιο σωστό μέσα στο γήπεδο δεν είχε.
Freakster Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Οι έξι πρωτοπόροι ομίλων είναι ήδη γνωστοί και ο Ολυμπιακός ενδέχεται να βρει μία εκ των Πόρτο, Τσέλσι, Μίλαν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ στην κλήρωση της 21ης Δεκεμβρίου. Η έβδομη πιθανή αντίπαλος των «ερυθρολεύκων», θα γίνει γνωστή αύριο το βράδυ και μετά την λήξη των αγώνων Άρσεναλ-Στεάουα Βουκουρεστίου και Σλάβια Πράγας-Σεβίλλη. Οι Ισπανοί κατέχουν αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση, αλλά μένει να δούμε κι αν θα καταφέρουν να την κρατήσουν... Σημειωτέον, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κληρωθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έπαιξε στη φάση των ομίλων. Να σημειωθεί ότι με όποια ομάδα κι αν βρεθεί αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός, θα παίξει το πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκη» (19 ή 20 Φεβρουαρίου 2008) και την ρεβάνς εκτός έδρας (4 ή 5 Μαρτίου 2008). www.sportdog.gr Για ποια ψήνεστε;; Χαλαρά πορτο;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ναι χαλαρά Πόρτο.Όχι οτι την έχουμε,αλλά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες είναι πιο εύκολη. Εγώ πάντως έχω ένα προαίσθημα οτι θα πάμε στο Μιλάνο,και πιο συγκεκριμένα Ίντερ.
Gabriel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Σήμερα πήραμε μεγάλη χαρά μετά από χρόνια! Συγχαρητήρια στην Ομαδάρα που μας συγκίνησε πραγματικά. Επιτέλους ρε γμτ! 'Αντε να κάνει τη κλήρωση στις 21/12 στη Νυόν κανένας Ότο μπάς και παίξουμε με τη Πόρτο... P.S. Ο Στολτίδης δε κάνει για την Εθνική...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.