Freakster Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Και η Σεβιλλη τώρα δεν είναι στα καλυτερα της, μακαρι να πεσει αυτη ή η πορτο. Ποιος περιμενει μεχρι 20 φλεβαρη ρε γμτ; Ο Ρεχαγκελ εβλεπε τον αγωνα της Σαλκε, αρα δεν θα ειδε στολτιδη
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Η Σεβίλλη μπορεί να μην είναι η περσινή αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή ομάδα.Τώρα θα μου πείς εδώ που φτάσαμε όλες καλές είναι. Καλύτερα που δεν τον είδε τον Στολτίδαρο,δεν είναι για να επιβαρύνεται με επιπλέον παιχνίδια.
dark_banishing Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Πιστεύω οι ιταλικές είναι αυτές που παλεύονται πιο εύκολα και δεν κινδυνεύεις και με διασυρμό.
Dr.Strangelove Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Το μόνο που έχω να πω, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Herr Otto που δεν κουράζει τον Στολτίδη και μπορεί να τα δίνει όλα στον Θρύλο (και να πικραίνει την πρώην ομάδα του) Ο Ρεχαγκελ εβλεπε τον αγωνα της Σαλκε, αρα δεν θα ειδε στολτιδη Κάτι μου λέει ότι δε θα ήθελε να βρίσκεται στο Καραϊσκάκη σήμερα. 7. Δεν καταφερα με 11 βαθμους να παρω την πρωτη θεση; Ε δεν περιμενα και κατι αλλο με την τυχη αυτης της ομαδας.Για ένα γκολ ρε γαμώτο χάθηκε η 1η θέση. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός ο Τοροσίδης στο τέλος...
chill Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Στην ισοβαθμία ανάμεσα σε 2 ομάδες αν δεν κάνω λάθος το πρώτο που μετράει είναι οι βαθμοί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Ρεάλ έχει 4 βαθμούς και ο Ολυμπιακός 1. Με τον Πατσατσόγλου τι έγινε τελικά? Ελπίζω να μην του χτυπήσει η ατυχία και πάλι την πόρτα, τον χρειαζόμαστε το καλοκαίρι στο Euro!!!!
Dr.Strangelove Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ναι, έχεις δίκιο. Γινόταν πολύ συζήτηση την περασμένη εβδομάδα για τα κριτήρια στους ομίλους του UEFA και τα μπέρδεψα.
chill Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ναι στο UEFA ισχύει άλλο καθεστώς γιατί τα παιχνίδια είναι μονά στους ομίλους.
blu-ray Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Οχι αγγλικές (εκτός απο chelsea ίσως) και Ιταλικές. Πραγματικά ομως πιστεύω οτι φέτος θα πάμε στους 8.
alexzzz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ γιατί έχω μια αίσθηση ότι θα πέσουμε πάνω στην Μπάρτσα; Αίσθηση βέβαια όχι σαν αυτή του Manuel που και με την δεύτερη του πρόβλεψη πάλι 1 χιλιόμετρο έπεσε. Εγώ έχω ερασιτεχνική αίσθηση. ΥΓ: Όλα καλά αλλά ο Λούα μια μπάλα μόνος του θέλει. Από το αριστερό στο δεξί του πόδι δεν δίνει. Εκτός από εκείνη την πάσα με το εξωτερικό που έβγαλε στον Ντάρκο. Εκείνη ήταν για high lite
KaizerSoze Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Σαν Παναθηναικος δεν ασχολουμε αλλο μαζι σας και δεν θα σας τα πρηξω αν παιξετε με καμια Μπαρτσα ξερω γω. Με την μονη ομαδα που θα ασχοληθω απλα γιατι ΕΙΜΑΙ, ειναι αν παιξετε με την Γιουναιτεντ
adi32 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 μπραβο στο Λεμονη και στους παικτες ειχαμε και λιγη τυχη βεβαια ο διαιτητης να μην πω τι εκανε Ο Μενδρινος παντως δειχνει καποια στοιχεια απο Καραπιαλη , ξερει να κραταει τη μπαλα και αναγκαζει τον αντιπαλο να τον ριξει κατω
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 μπραβο στο Λεμονη και στους παικτες ειχαμε και λιγη τυχη βεβαια ο διαιτητης να μην πω τι εκανε Ο Μενδρινος παντως δειχνει καποια στοιχεια απο Καραπιαλη , ξερει να κραταει τη μπαλα και αναγκαζει τον αντιπαλο να τον ριξει κατω Αυτό για τον Μενδρινό το έχω ακούσει και από άλλους.Το σουλούπι του θυμίζει κάτι από το Μπίλαρο.Κρατάει μπάλα και ξέρει να την προστατεύει με το σώμα του.Βέβαια για να γίνει Καραπιάλης έχει πολύ δρόμο μπροστά του.Νέος είναι όμως και μπορεί να βελτιωθεί. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η 1η θέση χάθηκε τελικά στις λεπτομέρειες.Κρίμα. Πόιός να μας το έλεγε μετά την κλήρωση....
MiltoZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Τσούκου τσούκου 3 νίκες 2 ισοπαλίες 11 γκολάκια. Άντε, πάμε τσούκου τσούκου να ρίξουμε τρία και στην ΑΕΚ τώρα... Και τσούκου τσούκου να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα... p.s. Την είιπε την εξυπνάδα του πάλι το Ντέρμπι.
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Αν είναι να κληρωθεί ο Ολυμπιακός με δύσκολη ομάδα (ομάδα που θεωριτικά δεν του αφήνει ελπίδες πρόκρισης) ας είναι η Μπαρτσελόνα ή η Άρσεναλ να χαρεί ο κόσμος και τις ομάδες αυτές.
marantonis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Αν είναι να κληρωθεί ο Ολυμπιακός με δύσκολη ομάδα (ομάδα που θεωριτικά δεν του αφήνει ελπίδες πρόκρισης) ας είναι η Μπαρτσελόνα ή η Άρσεναλ να χαρεί ο κόσμος και τις ομάδες αυτές. Πλεον, δεν υπαρχουν ευκολες ομαδες. Με οποια ομαδα και να κληρωθουμε θα ειναι δυσκολη (αν δεν ηταν δε θα ειχε περασει). Το θετικο ειναι πως τωρα δεν υπαρχει αγχος. Αν προκριθουμε, καλως, αν δεν περασουμε κανεις δεν θα ενοχληθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.