KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Ακριβώς Ρε Μιλτο υπαρχουν και ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ...5 εκ ειναι για ΑΓΟΡΑ! Υπαρχει και η συνιδιοκτησια που δινεις περιπου τα μισα ενω υπαρχει και ο δανεισμος που δινεις ακομα λιγοτερα. Το κλειδι στην ολη υποθεση ειναι οι πολυ καλες σχεσεις που εχεις με τον μανατζερ του παιχτη Ζαχαβι απο την υποθεση Καστιγιο. Περιμενε λιγες μερες και μην εισαι προκαταβολικα απαισιοδοξος.
MiltoZ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μπορεί, τι να πω. Μακάρι να με διαψεύσει ο Κοκκαλης ή έστω να τον πάρουμε δανεικό. p.s. Με τον Νένε κατάλαβε κανείς γιατί στράβωσε? Ζήταγαν οι Ισπανοί 5 ο Ίβιτς έδινε 3,5, κι εκεί που πήγαινε να τους ψήσει ο Σέρβος μπήκε σφήνα η Μονακό, έδωσε 5 και τον πήρε σε dt. Και αυτά ενώ είχαμε ήδη πουλήσει τον Κααστίγιο 15. Και τον Ντελγκάδο με 5 εκ θα τον είχαμε πάρει από το καλοκαίρι.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μπορεί, τι να πω. Μακάρι να με διαψεύσει ο Κοκκαλης ή έστω να τον πάρουμε δανεικό. p.s. Με τον Νένε κατάλαβε κανείς γιατί στράβωσε? Ζήταγαν οι Ισπανοί 5 ο Ίβιτς έδινε 3,5, κι εκεί που πήγαινε να τους ψήσει ο Σέρβος μπήκε σφήνα η Μονακό, έδωσε 5 και τον πήρε σε dt. Και αυτά ενώ είχαμε ήδη πουλήσει τον Κααστίγιο 15. Και τον Ντελγκάδο με 5 εκ θα τον είχαμε πάρει από το καλοκαίρι. Ε και; Μιλαμε για ενα παιχτη ομαδας που ειχε υποβιβαστει στη 2η κατηγορια της Ισπανιας...πολυ καλα εκανε ο Ιβιτς που δεν εδωσε τα λεφτα που ζηταγανε οι Ισπανοι. Οταν ολοκληρη Ατλετικο ζηταει για εναν Γκαλετι 2εκ ευρω θα πρεπει να εισαι βλακας να πας να δωσεις 5εκ ευρω στη Θελτα για τον Νενε. Και οτι πουλησαμε τον Καστιγιο με ενα αλφα ποσο δεν σημαινει οτι πρεπει να σπαταλαμε τα λεφτα αυτα και να ικανοποιουμε τις ορεξεις των αλλων ομαδων.
MiltoZ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Συμφων'ω, για το τελευταίο. Γι αυτό που λες για τον Γκαλέτι, με την ίδια λογική θα άξιζε να δώσουμε 5 για τον Νένε (που πάει καλά απ όσο ξέρω στην Γαλλία) αφού ο Καστίγιο αξίζει 15! Δεν είναι εκεί το θέμα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο πρεσιντεντ δεν μου δείχνει και πολύ πρόθυμος να σκάσει 5 για κανέναν και θα πάρει ότι βρει καλύτερο με 1-2. Γι αυτό κρατάω πισινή και δεν παραμυθιάζομαι με Ντελγκάδο και Μπελούσι και Γκρασιαν και σου'πα μου'πες. Δανεικός? Πιό πιθανό μου ακούγεται.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξερω ποσα ειναι προθυμος να σκασει και να σου πω την αληθεια καλυτερα θα ηταν να παιρναμε εναν 24χρονο Αργεντινο που θα παιξει για 1η φορα στην Ευρωπη δανεικο παρα με αγορα για να ελαχιστοποιηθει το ρισκο να μην πιασει ο παιχτης. Η περιπτωση Αρτσουμπι ειναι ενδεικτικη των οσων λεω...απο εκει και περα εγω οπως τα βλεπω τα πραγματα πιο πιθανο θεωρω να αποκτηθει ο παιχτης με συνιδιοκτησια παρα σαν δανεικος. Θα δουμε βεβαια στις επομενες μερες τι γινει...την Παρασκευη αλλωστε θα γινει το ΔΣ οπου και θα ληφθουν ολες οι αποφασεις για αυτα τα θεματα.
vlachaquito Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Παντως για μπελουσι οταν πρωτοβγηκε το ονομα ακουσα για 10 εκ. και οτι ειναι αδυνατον να ερθει προς ελλαδα μερια.. κατα την γνωμη μου το εχουν πεταξει επιτηδες το ονομα για να παραμυθιαστουν οι φιλαθλοι και να ξεχασουν τον ντελγκαδο για τον οποιο οπως ολα δειχνουν δεν θα γινει κινηση...
tzinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 εγω παλι δεν καταλαβα γιατι πρεπει να ξεχναμε τον ντελγκαδο. Τον παιχτη τον θελει σαν τρελος ο ιβιτς, ο λεμονης και ολος ο κοσμος του ολυμπιακου ακομα και των αλλον ομαδον λολ. Μπορει να ερθει με 3 εκατομυριακια οταν πριν λιγους μηνες πηγες να δωσεις 6. Ο μιχαλακης ειναι παρελθον, ο νταρκο 34 οσο καλος και να ειναι πρεπει να κοιταξεις και το μελλον και ο νουνιεζ δεν φαινετε να μενει για πολυ ακομα. Λεφτα υπαρχουν για να παρεις και ντελγκαδο και μπελουτσι ο οποιος επισης ειναι επιπεδου ντελγκαδο παιχτουρα. Μιλαμε οτι αμα παρουμε αυτους τους δυο και τον κυριακο φτιαχνουμε απιστευτη ομαδα, πιστευο 2 φορες καλυτερη απο οτι εχουμε. Ειναι κριμα, παλι τσιγκουνιες θα γινουνε? Εχουμε μια προτοφανη ευκαιρια να φτιαξουμε ομαδα που θα γινει πολυ καλυτερη απο τον ολυμπιακο της προηγουμενης 10ετιας, που εκτος απο το ελλαντα που δεν θα εχει ουτε κατα διανεια αντιπαλο, θα μπορει να κανει με πιο μεγαλη ευκολια αυτο που εκανε φετος στην ευρωπη. Μακρι να ερθουν και οι δυο, πραγματικα δεν βλεπο τον λογο που δεν γινεται με την οικονομικη ευχερεια που εχουμε τωρα.
Freakster Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Ποιος είναι για την πλειοψηφία των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο ιδανικός αντίπαλος για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ; Ο Ολυμπιακός! Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, οι 16 «μονομάχοι» περιμένουν την κλήρωση της 21ης Δεκεμβρίου, για να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους. Οι οπαδοί των «μπέμπηδων» δεν έχασαν χρόνο και σε blog στο διαδίκτυο, οργάνωσαν γκάλοπ με τις προτιμήσεις τους. Ο Ολυμπιακός λοιπόν, θεωρείται ο ιδανικός αντίπαλος σε ποσοστό που αγγίζει το 65%, ενώ ακολουθούν με μεγάλη διαφορά (στο 12%) η Σέλτικ και η Φενερμπαχτσέ. Αναλυτικά τα ποσοστά του γκάλοπ: Ολυμπιακός 64,71% Σέλτικ 11,76% Φενερμπαχτσέ 11,76% Λυών 5,88% Σάλκε 5,88% sportdog.gr καλα ρε δε θα κληρωθουμε παρεα; θα φατε καλα
Dr.Strangelove Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Εδώ που τα λέμε, δεν έχουν και άδικο. Τόσα χρόνια εμείς τους έχουμε δώσει το δικαίωμα να πιστεύουν ότι είμαστε του χεριού τους. Για φέτος όμως δε νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι τόσο απόλυτοι και ελπίζω να διαψευστούν αν τα φέρει έτσι η τύχη και βρεθούμε απέναντί τους.
vlachaquito Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Προς κκ. Αγγελοπουλο. Αγαπητε κκ. Αγγελοπουλε. καταρχην να σας δωσω συγχαρητηρια για τους κοπους σας πανω στην ομαδα του Ολυμπιακου. Ειμαι φιλαθλος του Εργοτελη αλλα εχω συμπαθεια στην ομαδα σας. Παρ-ολα αυτα και σαν γνησιος φιλαθλος, σημερα κατηφορησα να δω την ομαδα του Παο να αντιμετωπιζει την ομαδα της ρομα. Να υπογραμμισω οτι ειναι η πρωτη φορα που βλεπω τον παο στο μπασκετ. Το αποτελεσμα το ξερετε φανταζομαι. Σας προτεινω λοιπον, εναντι μικρου αντιτιμου (εισιτηρια, διαμονη, τσιγαρα) να παρακολουθω τους αγωνες του παο στο εξωτερικο, ετσι ωστε να μην σταυρωσει νικη ο αντιπαλος σας..(γιατι με τον χονδρο προπονητη εσεις δεν τον κερδιζετε ποτε). Σας ευχαριστω πολυ, vlachaquito. :D :D :D :D :D :D :D
izerman76 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ποιος είναι για την πλειοψηφία των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο ιδανικός αντίπαλος για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ; Ο Ολυμπιακός! Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, οι 16 «μονομάχοι» περιμένουν την κλήρωση της 21ης Δεκεμβρίου, για να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους. Οι οπαδοί των «μπέμπηδων» δεν έχασαν χρόνο και σε blog στο διαδίκτυο, οργάνωσαν γκάλοπ με τις προτιμήσεις τους. Ο Ολυμπιακός λοιπόν, θεωρείται ο ιδανικός αντίπαλος σε ποσοστό που αγγίζει το 65%, ενώ ακολουθούν με μεγάλη διαφορά (στο 12%) η Σέλτικ και η Φενερμπαχτσέ. Αναλυτικά τα ποσοστά του γκάλοπ: Ολυμπιακός 64,71% Σέλτικ 11,76% Φενερμπαχτσέ 11,76% Λυών 5,88% Σάλκε 5,88% sportdog.gr καλα ρε δε θα κληρωθουμε παρεα; θα φατε καλα Η καταλανική ιστοσελίδα "Sport" ανέβασε δημοψήφισμα με τις επτά πιθανές αντιπάλους της Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση και καλεί τους φιλάθλους της να ψηφίσουν ποια ομάδα δεν θέλουν να κληρωθεί αντίπαλος των "μπλαουγκράνα". Πρώτη σε αρνητικές προτιμήσεις, μετά από 5.008 ψήφους το απόγευμα της Πέμπτης (13/12), είναι η Λίβερπουλ (42%). Λογικό, από τη στιγμή που οι Αγγλοι ήταν αυτοί που απέκλεισαν τους Καταλανούς στην ίδια φάση την περσινή σεζόν, κερδίζοντας με 2-1 στο "Καμπ Νόου" και χάνοντας 1-0 στο "Ανφιλντ". Στη δεύτερη θέση βρίσκεται άλλη μια αγγλική ομάδα με 28%, δικαιολογημένα επίσης. Η Αρσεναλ, που στην Premiership βρίσκεται στην πρώτη θέση, μπορεί να τερμάτισε δεύτερη στον όγδοο όμιλο, ωστόσο παραμένει επικίνδυνη, έστω κι αν ο Τιερί Ανρί μετακόμισε στο αντίπαλο "στρατόπεδο". Αντιστρέφοντας τα αποτελέσματα, οι ομάδες που οι φίλοι των Καταλανών επιθυμούν για αντιπάλους είναι δύο με ίδιο ποσοστό. Ολυμπιακός και Ρόμα συγκεντρώνουν από 5% του… φόβου των Καταλανών φιλάθλων, που δείχνουν να μην έχουν συγκινηθεί ιδιαιτέρως από τις πορείες των δύο συλλόγων στους ομίλους. Από εκεί και πέρα, η Σέλτικ και η Σάλκε έχουν από 6% όσον αφορά τις αρνητικές προτιμήσεις, ενώ η Φενέρμπαχτσε, βρίσκεται λίγο πιο πάνω με 7%. Το ποστάρω κυρίως για να καταλάβετε τι παραμύθια γράφουν οι φυλλάδες με τα "παραμιλάει όλη η Ευρώπη με τον ....(συμπληρώστε ότι θέλετε, Θρύλο, Δικέφαλο, ΠΑΟ).
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Οι φυλλάδες τη δουλειά τους κάνουν.Βάζουν πιασάρικους τίτλους για να τα κονομήσουν.Σήμερα με τον Ολυμπιακό αύριο με κάποιον άλλο. Εγώ δεν νομίζω οτι υπάρχει λογικός άνθρωπος που να πιστέυει όλες αυτές τις παπαριές που γραφοντε.
MiltoZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μιας και λέτε για φυλλάδες, ωραίο εξώφυλλο σήμερα η Αθλητική Ηχώ... ο ορισμός της επιλεκτικής μνήμης
cbr600RR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Verder Bremen gate camera
KaizerSoze Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μιας και λέτε για φυλλάδες, ωραίο εξώφυλλο σήμερα η Αθλητική Ηχώ... ο ορισμός της επιλεκτικής μνήμης Ναι, ειδα και τον Πρωκταθλητη, ο "πελατης" εχει να ψωνισει 2 χρονια απο το μαγαζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.