Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@littlelouievegos

Και το γεγονός οτι ο Τουρέ πουλά Ολυμπιακοφροσύνη τώρα δε σε χαλά? Δηλαδή τώρα θυμήθηκε τις εποχές που έπαιζε στον Ολυμπιακό, και ξέχασε τις εποχές που εκβίαζε τον Ολυμπιακό?

Αν έρθει θα έρθει σαν παίκτης της Μπαρτσελόνα και μόνο. Χειροκρότημα να πάρει δεν έχει λογο και το ξέρει. Άσε που καλύτερα να μην έρθει, προτιμώ Μίλαν από Μπαρτσελόνα.

Τουναντιον φιλαρακι..Δεν πουλαει Ολυμπιακοφροσυνη ο ανθρωπος και ειναι εμφανες ουτε για ανθρωπους της διοικησης μιλαει συγκεκριμενα ουτε λεει οτι περασα χρονια αξεχαστα και νοσταλγω την ομαδα. Και να στο πω και αλλιως; Τι κερδος εχει ο Τουρε να βαυκαλιζεται με τον Ολυμπιακο και να κανει αναφορα στο ονομα του οταν εχει φυγει 2 χρονια τωρα και παιζει τις περισσοτερες φορες βασικος Μπαρτσα; ;)

Όμως δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που έφυγε. Από τα μέσα της σαιζόν που πήγε στο Κόπα Άφρικα και ξέχασε να γυρίσει, μέχρι τον εκβιασμό που έκανε για να δωθεί με μεταγραφή οπουδήποτε, δεν ήταν καθόλου εντάξει απέναντι στην ομάδα που τον πλήρωνε και τον κόσμο που τώρα περιμένει να φωνάξει το όνομά του.

Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο Τουρέ θα μπορούσε να παίξει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, και γι'αυτό νομίζω ότι ζημίωσε τον Ολυμπιακό η στιγμή και ο τρόπος που έγινε η μεταγραφή του. Δεν ήταν άλλωστε και τόσο μεγάλος που να μη μπορεί να περιμένει λίγο για να βρεθεί η πιο συμφέρουσα λύση και για τον ίδιο και για τον Ολυμπιακό.

Η συντριπτικη πλειοψηφια των εν ενεργεια διεθνων αφρικανων παικτων που παιζουν Ευρωπη κανουν αυτο ακριβως το πραγμα, δλδ φευγουν και ξεχνανε να γυρισουν. Δεν ειναι αυτο που λεμε και συνωνυμο του επαγγελματισμου.. Ο τροπος που εφυγε ουτε εμενα μου αρεσε και σιγουρα ο Ολυμπιακος θα μπορουσε να ειχε κερδισει πολλα περισσοτερα απο την περιπτωση του, αλλα σε αυτο δεν φταιει ο Τουρε αλλα ο περιεργος τροπος αποκτησης του απο την διοικηση του Ολυμπιακου και το μπερδεμα με τα δικαιωματα του. Επισης ξαναλεω οτι για εμενα, οσο και να μην μου αρεσει να φευγει ενας πολλα υποσχομενος παικτης απο την ομαδα, δεν ειμαι υπερ της αποψης να του φραζεις την καρριερα, αφου και εσυ ο ιδιος δεν εδειχνες σημαδια σοβαρης ομαδας που επενδυει με συστηματικο τροπο στο μελλον. Αλλωστε προβληματα τυπου Ζαχοβιτς δεν δημιουργησε ποτε και ηταν παντα μετρημενος σε αυτα που ελεγε. Και στο κατω κατω φιλε μου ξερεις που φαινεται η ποιοτητα ενος ανθρωπου; Τωρα που εχει φυγει και δεν εχει κανενα λογο να μιλησει με καλα λογια για τον κοσμο, οχι οταν ηταν σε εμας που λογικα μπορουσε να λεει οτι μαλακια ηθελε.. Προσωπικη μου αποψη παντα.. :-)

Όσο για τον Ριβάλντο, το ότι δεν πήγε στη φιέστα δε μου άρεσε ούτε εμένα και ανεξάρτητα με το τι είχε συμβεί στις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση, δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Κατά τη γνώμη μου, καλώς δεν έμεινε στην ομάδα, αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για την πικρία που εξέφρασε γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς του είχαν πει νωρίτερα και έφτασε στο σημείο να φερθεί με τέτοιο τρόπο όταν έφυγε.
Αυτο λεω και εγω. Ολοι θελαμε να φυγει γιατι ηταν εμφανης η αγωνιστικη του πτωση, αλλα οχι με αυτο τον τροπο. Και προς θεου κανεις δεν παραγνωριζει τι προσφερε αυτα τα χρονια που ηταν στον Ολυμπιακο. Αλλοι ειναι αυτοι που τον ελεγαν γερο και μετα γλυφαν εκει που φτυναν ;)

Αλλα αν περιμενει να τον αποθεωσω οχι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω εγω για τους λογους που ειπαμε και οι 2 μας..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ψόφια η Βέρντερ έριξε 5 γκολάκια σήμερα στη Λεβερκούζεν.

Στο τέλος του πρώτου γύρου είναι πρώτη στη Μπουντεσλίγκα μαζί με τη Μπάγερν.

Η ψόφια η Βέρντερ...

Δημοσ.

Ενταξει σημερα το κλεψαμε το ματς...το πιο σωστο αποτελεσμα θα ηταν η ισοπαλια.

Αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειχαμε το πολυ κουραστικο παιχνιδι με τη Βερντερ μεσοβδομαδα ενω τα χανουμακια καθονταν και οτι χτυπησε ενας καθοριστικος μας παιχτης ο Λεντεσμα και εγινε αλλαγη παλι καλα να λεμε.

Δημοσ.

μπραβο στην ομαδα, ειδικα στο πρωτο ημιχρονο επαιξε ωραια μπαλα.

Πραγματι, οταν εφυγε ο Λεντεσμα, χασαμε πολλα μετρα στο χωρο και δεν υπηρχε και κανεις να τον αντικαταστησει..

Τεσπα. Κορυφαια αυτη η εβδομαδα ε;; :-)

Δημοσ.

κριμα ηθελα οσο τιποτα να δυαλυσουμε την αεκ, κυριος διοτι απεχθανομαι τον φερερ (ας του επαιζε κανα κλοτσο ο τζολε και ας ετρωγε 5 αγωνιστικες λολ). Ο οποιος ομως φερερ γα να λεμε την αληθεια μας επιασε στον υπνο, η αεκ ηταν καλυτερη για μεγαλλλλοοοο διαστημα, πολυ καλυτερα στημενη, πιο τολμηρη, πιο γρηγορη. Και αν ειναι δυνατον να εχει το αεκακι αλλλαγες και να μην εχουμε εμεις, ελπιζω απο γεναρη να στρωσει η κατασταση. Μαλλον επαιζε με στυλ ευρωπαικου ολυμπιακου, ενισχυμενο κεντρο, υπομονη πισω, κλειστη διαδρομη και ταχυτητα στις αντεπιθεσεις. Το εβλεπα απο την αρχη οτι θα την διασπασουμε πολυ δυσκολα. Σιγουρα ο τραυματισμος του λεντεσμα αλλαξε τις ισοροπιες αλλα νομιζο οτι το μονο που αλλαξε ειναι οτι βρηκε η αεκ πιο πολυ χωρο και εγινε επικυνδηνη. Διοτι επιθετικα δεν θα ειχαν αλλαξει και πολλα, παλι στο γκολ θα κρινοτανε και αμα. Ο ολυμπιακος δεν μπορουσε να κανει πολλα περισοτερα πραγματα αφου ηταν δεσμιος των απουσιον, δεν μπορουσε να αλλαξει συστημα ουτε να περασει παιχτη που να γυρισει το ματς. Ο τζολε φωναζε οτι πρεπει να παει αριστερα και ο λουα μπροστα, αλλα μετα ποιος θα επαιζε στο κεντρο ο σηφακης??

ενηγουεη, ημασταν τυχεροι, ευπροσδεκτο, τεραστια νικη δυστηχος χωρις να την χαρουμε οσο θελαμε. Μεγας νταρκο, αν δειτε στο ριπλει τα βηματακια που κανει με το που φευγει η σεντρα, αυτη η κινηση ειναι ολο το γκολ. Μεγαλος σκορερ.

θελουμε παιχτες επειγοντος ομως, και κανα φυσιοθεραπαυτη μαγο. μπαι δε γουεη φημες λενε οτι ο μπελουσι ειναι πολυ κοντα. Μακαρι το παλικαρι ειναι πιστευο σχεδον επιπεδου γκαλετι, ρικελμε (πεζει και δεξια και 10ρι).

Δημοσ.

μόνο με δέκα ξέρετε να κερδίζετε ρε? :lol:

οκ, αστειεύομαι μην μου απαντήσει κανένας σοβαρά... ;)

το δίκαιο αποτέλεσμα ήταν πάντως η ισοπαλία, ο ολυμπιακός μετά τον τραυματισμό του Λεντέσμα το έχασε τελείως το κέντρο.

Δημοσ.

Αυτά είναι.Τεράστια νίκη οχι επειδή το αεκ είναι καμιά ομαδάρα αλλά επειδή με τον τραυματισμό του Λεντέσμα είχαμε δύο απώλειες,και τον Λεντέσμα αλλά κυρίως τον Στολτίδη.Τον παίκτη που μπορεί να ρυθμίσει παιχνίδια που έχουν τέτοια μορφή.

Μπράβο στην ομάδα μας,στους 16 του Τσου Λου και στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Δημοσ.

ααα απο οσες φασεις μουφα αποβολον εχω δει, παιζει του μορετο να ειναι η πιο σωστη. Δηλαδη ειναι φανερο οτι τον κουτουλαει με το σωμα γεματα γεματα και των σπρωχνει και με τα χερια. Τι σκατα βουτιες φωναζε ο καραγκιοζης. Και στην τελικη σε τοοσο χωρο και με το να πηγενει αυτος προς τον παντο δεν μπορουσε να τον αποφυγει?? ελεος. και ο αλλος ο βλακας βλεπει το ριπλει και λεει οτι δεν ηταν, μαλλον ο σχολιαστης της αεκ μιλουσε

για τον τουρε που λετε συμφωνο, μαλιστα ηθελα να το ανεφερο οταν διαβασα τις δηλωσεις του. Αυτοματα ανεβηκε στην εκτιμηση του, διοτι και πριν λιγο καιρο ειχε πει παλι καλα λογια για τον ολυμπιακο και οτι τον βοηθησε να φανει στην ευρωπη. Σιγουρα ημουν εξοργισμενος με την σταση του τοτε(οταν εφυγε), αλλα κανεις δεν τον υποχρεωνει να κανει συνεχεια θετικες δηλωσεις για την πρωην ομαδα του και δεχνει οτι αγαπησε και την ομαδα και τον κοσμο, ασχετα απο τα παιχνιδια με την διοικηση που παιχτηκανε τοτε.

Δημοσ.

τα εριξε στο θεατρο του παντου ρε τζινο, ημαρτον κυριε. :-o

Αγκαλιτσες εκτος φασης δεν εχω ξαναδει. Kαι μετα συνεχιζε κιολας να φωναζει.

Ασχετο, ο παπασταθοπουλος ποσες κιτρινες επρεπε να παρει επιτελους;

Δημοσ.
ααα απο οσες φασεις μουφα αποβολον εχω δει, παιζει του μορετο να ειναι η πιο σωστη. Δηλαδη ειναι φανερο οτι τον κουτουλαει με το σωμα γεματα γεματα και των σπρωχνει και με τα χερια. Τι σκατα βουτιες φωναζε ο καραγκιοζης. Και στην τελικη σε τοοσο χωρο και με το να πηγενει αυτος προς τον παντο δεν μπορουσε να τον αποφυγει?? ελεος. και ο αλλος ο βλακας βλεπει το ριπλει και λεει οτι δεν ηταν, μαλλον ο σχολιαστης της αεκ μιλουσε

εγώ νόμιζα πως τον μαχαίρωσε κιόλας... :lol:

δεν τον μαχαίρωσε τελικά?

η άποψή μου πάντως είναι πως δεν ήταν κόκκινη αυτό, αν έδιναν κόκκινη κάθε φορά που έσπρωχνε κάποιος τον αντίπαλο, δεν θα τελείωνε κανένα παιχνίδι...

Δημοσ.

ναι σαν οδοστρωτηρας εχει πεσει πανω του και λεει οτι κανει θεατρο ο παντος. Ο οποιος δεν ηταν καν οσο προκλητικος οσο η μιση ευρωπη θα ητανε σε μια τετοια φαση, σηκωθηκε γρηγορα, δεν χτυπιοταν σαν χταποδι και ουτε πηγε αυτος να φωναξει στον κλοουν, παρα ο κλοουν ζητουσε και τα ρεστα. τζηζους δηλαδη.

ναι σκληρος ο παπαστ.. αλλα μεγαλος αμυτνικος. δεν του φαινετε αλλα ειναι πολυ δυνατος και εχει αρχισει και δουλευει το σωμα του στις φασεις σαν εμπειρος παιχτης παγκοσμιας κλασης. Φοβερες τοποθετησεις και μαρκαρισματα. απο τους λιγους παιχτες που αξιζουν τα υπερβολικα σχολια που ακουγονται

liopyr ενταξει δεκτα τα αστεια, αλλα το γεγονος ειναι ενα ο μορετο παει πανο στον παντο τον βρισκει γεματα και τον σπρωχνει και με τα χερια. Δεν σου ειπα οτι τον πυροβολησε κιολας αλλα μην μου λες και οτι δεν γινανε αυτα, αλλοιος πανε αγορασε κανα ζευγαρι γυαλια.

για τον διαιτητη, ναι θα μπορουσε να δειξει παραπανω καρτες και να σφυραει συνεχεια, αλλα καποτε πρεπει να δουμε και λιγη μπαλα και νομιζο εκανε καλλα και αφηνε ορισμενες φασεις να εξελιχτουνε. οσο και αν συμφερει το σφυριγμα τον ενα η τον αλλο, νομιζο βοηθησε το παιχνιδι και μακαρι να παιζανε και αλλοι ετσι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...