zoocra77 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Για τον Μπελουσι απο οτι λεγεται και απο οτι εχω δει προκειται για 10 αρο 8αρι!Εχει πολύ καλό σουτ και παιζει ψυχωμένα(πολυ παικτης εξεδρας να πανυγηρισει φιλωντας τη φανελα και τετοια)!Προκειται για πολυ καλό παικτη αλλα ποτε δεν ξερεισ τι θα σου βγει!Οι οιωνοί πάντως ειναι καλοί! Αυτό το αρθρο πάντως το διαβασα και ειναι πολυ καλο(διαφωνω βεβαια σε 2-3 σημεια αλλα δεν βαριεσαι): http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=68011
kage Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 ξαναχτυπα η βραζιλιανικη σαπουνοπερα. http://www.sport24.gr/html/ent/831/ent.210831.asp Ριβάλντο: "Απογοητεύτηκα από τις αποδοκιμασίες" Ας μην εκανε καραγκιοζιλικια τοτε... <<ribo,οι μεγαλοι παιχτες παιζουν στις μεγαλες ομαδες>>
Critter Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπερα και απο μενα. Τελικα εχει καταλαβει κανεις πως ειναι δυνατον να μιλαει ΦΕΤΟΣ η ΑΕΚ για τη διαιτησια που την εχουνε παει με τα 1000 οι διαιτητες και θα επρεπε να κοιταει ακομα και την πλατη του ΠΑΟ με τα μπονους (βλεπε Λαρισα) που εχει παρει; Παλι καλα που μας ειπανε οτι δεν καθορισε και το αποτελεσμα. Ο Φερερ οσο συμπαθητικη φατσα εχει, αλλο τοσο καφρος ειναι. Καταστρεφει την ομαδα του, αυτο θα πω μονο. Οσο για το παιχνιδι, πραγματικα η ΑΕΚ σταθηκε συνολικα καλυτερα αλλα δεν εγινε καθολου επικινδυνη στο δευτερο ημιχρονο (αν εξαιρεσουμε την κεφαλια του ribo). Το να εχει κατοχη και να φτανει στην περιοχη μου ετσι απλα, δεν μου λεει κατι. Θεωρω οτι ο ολυμπιακος με τους παιχτες που ειχε διαθεσιμους και με δεδομενη την κουραση, επαιξε πανεξυπνα περιμενοντας την ΑΕΚ μιας και δεν μπορουσε να τρεξει. Και ετσι δικαιωθηκε. Φυσικα δεν προκειται για τυχαιο γεγονος μιας και φετος εχει διακαιωθει κατα κορον οταν χρησιμοποιει το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου ειδικα στην ευρωπη. Τελος, δεν ξερω αν ειναι καλο για την ΑΕΚ που μας εχει εκτος εδρας στο δευτερο γυρο γιατι μη ξεχναμε οτι εκτος εδρας ο Ολυμπιακος παιζει καλυτερα. Και φυσικα θελω να πιστευω οτι αυτο εχει να κανει με τα μεγαλα παιχνιδια και οχι με τη διοργανωση. Α!και επειδη ημουν και στο γηπεδο, συγχαρητηρια για αλλη μια φορα στους οπαδους μας που δεν πεταξαν ουτε ενα αντικειμενο στον αγωνιστικο χωρο. Φετος νομιζω πως ολοι εχουν καταλαβει το ρολο τους. Παμε τωρα για μεταγραφες και ας παρουμε και καναν Ελληνα ρε παιδια. Ο Χριστοδουλοπουλος για μενα ειναι μεγαλη παιχτουρα. Α!και σχετικα με τον Παπασταθοπουλο, ο πιτσιρικας μπορει να γινει απιστευτος παιχταρας αλλα όντως την εχει δει πολυ κροιφ και πρεπει καποιος να του τραβηξει το αυτακι οπως ειπωθηκε και πριν. Ολο τσαμπουκαδες ειναι και μιλαει πολυ στο διαιτητη με απιστευτο υφος.
MiltoZ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Καλά αυτοί στο ΑΕΚ είναι γραφικοί έτσι? Τι Ρίμπο πήραν, τι Ευρωπαίο προπονητή, μια ζωη η ίδια μιζέρια, δεν αλλάζουν με τίποτα. Ο ένας λέει ότι έφταιγε η διατησία, ο άλλος ότι η ΑΕΚ έπαιζε μπάλα και ο γαύρος κοίταζε, 'οτι να΄ναι. Οι δε φυλλάδες τους λένε ότι η ΑΕΚ πάτησε τον Ολυμπιακό και έχασε από το κοράκι, από ατυχία, από την ζούγκλα του Καραιακάκη.... Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι μικραίνουν την ομάδα τους και με κάνουν κι εμένα να το λέω Αεκάκι. ps Ο Μπελούσι απ ότι φαίνεται έκλεισε έτσι? Πολύ μεγάλη μεταγραφή έτσι και γίνει. Είναι ακριβώς αυτό που μας λείπει στο κέντρο για να παίξει λίγο πιο μπροστά από τους Λεντέσμα Στολτίδη. Και τον Κυριάκο θέλω.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Οι αεκτζήδες δεν πήραν το μάθημά τους και συνεχίζουν να βγάζουν γλώσσα.Κάθε χρονιά η ίδια ιστορία γίνεται.Τελικά την έχουν μικρύνει πολύ την ομάδα τους. Ο Χριστοδουλοπουλος για μενα ειναι μεγαλη παιχτουρα. Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι υπερεκτιμημένος παίκτης.Και δεν είναι δυνατόν να πάνε και να δώσουνε 5 εκατομμύρια για έναν τέτοιο παίκτη.Τόσα ζητάει ο μπάοκ.
Bougas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 δεν φταιει "το" αεκ μιλτο.εμεις φταιμε,που δεν τους πεταξαμε 4 μπαλακια στο 20λεπτο να τους τελειωσουμε. οσο για τον κυριο Ζηκο,μην τον παρεξηγητε τον ανθρωπο.ελατε στην θεση του,να εχετε 2-3 5 και 10 πρωταθληματα στα 30-35 σας,και αυτος στα 34 να μην εχει παρει ουτε σουπερ καπ.απλα ο ανθρωπος δεν εχει τιτλους,και τον ποναει.τον λυπαμε,τον καταλαβαινω,οπως και τον ντεμη,γιατι ειναι αδικο για αυτους να μην εχουν εστω και μια διακριση στην καριερα τους,(αλλωστε για αυτο παιζουν μπαλα),αλλα αυτες δεν ειναι συμπεριφορες.
MiltoZ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 δεν φταιει "το" αεκ μιλτο.εμεις φταιμε,που δεν τους πεταξαμε 4 μπαλακια στο 20λεπτο να τους τελειωσουμε. οσο για τον κυριο Ζηκο,μην τον παρεξηγητε τον ανθρωπο.ελατε στην θεση του,να εχετε 2-3 5 και 10 πρωταθληματα στα 30-35 σας,και αυτος στα 34 να μην εχει παρει ουτε σουπερ καπ.απλα ο ανθρωπος δεν εχει τιτλους,και τον ποναει.τον λυπαμε,τον καταλαβαινω,οπως και τον ντεμη,γιατι ειναι αδικο για αυτους να μην εχουν εστω και μια διακριση στην καριερα τους,(αλλωστε για αυτο παιζουν μπαλα),αλλα αυτες δεν ειναι συμπεριφορες. Γιατί, τον Τσαλουχίδη κι αυτούς τους λυπόταν κανείς όταν δεν έπαιρνε πρωτάθλημα ο γαύρος? Εγώ δεν τους λυπάμαι καθόλου όλους αυτούς.... Ντέμιδες Ζήκους Λυμπερόπουλους Μπασινάδες. Ο Γκαλίτσιος για παράδειγμα δεν έχε ιπάρει πρωτάθλημα, αυτοί γιατί να πάρουν, τους το χρωστάει κανείς? Αν αυτοί νομίζουν ότι τους το χρωστάνε πρόβλημά τους
KWSN_Men Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μόνο που ο Μπασινάς έχει πάρει πρωτάθλημα το 1996 και το 2004 έτσι;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Πήρε ο Μπασινάς το 96?Με 1 συμμετοχή?Τότε έχει πάρει και η κουτσή Μαρία πρωτάθλημα.
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Και; Δεν ισχύει; Ισχύει όσο διηπειρωτικό πήρε χτες ο Κάλατς.
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Άλλ' αντ' άλλων... ...μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...
21century Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Σαρωσε ο Θρύλος με την ΑΕΚ. Ειδα το βραδυ ρεπορταζ με τον Ριβαλντο και παρατηρησα οτι εκανε καποιες υπεροπτικες κινησεις με μορφασμους απεναντι στον δημοσιογραφο. Το εκανε γιατι νομιζει οτι εχει τα παντα. Αφηστε που τωρα ολα του ξυνιζουν. Μαλιστα ενας κολλητος μου που δουλευει στον Αστερα Βουλιαγμενης οταν ερχοτνα εκει περα δεν χαιρετουσε κανενα και φαινοταν να καβαλησε το..καλαμι. Εφαγε καλα στον Ολυμπιακο και τωρα του φαινονται περσινα ξυνα σταφυλια?
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Σαρωσε ο Θρύλος με την ΑΕΚ. Ειδα το βραδυ ρεπορταζ με τον Ριβαλντο και παρατηρησα οτι εκανε καποιες υπεροπτικες κινησεις με μορφασμους απεναντι στον δημοσιογραφο. Το εκανε γιατι νομιζει οτι εχει τα παντα. Αφηστε που τωρα ολα του ξυνιζουν. Μαλιστα ενας κολλητος μου που δουλευει στον Αστερα Βουλιαγμενης οταν ερχοτνα εκει περα δεν χαιρετουσε κανενα και φαινοταν να καβαλησε το..καλαμι. Εφαγε καλα στον Ολυμπιακο και τωρα του φαινονται περσινα ξυνα σταφυλια? Ναι, γιατί άλλωστε... εμείς τον κάναμε όνομα. Πριν από εμάς έπαιζε σε μια Μίλαν και μια Μπάρτσα ο πεταμένος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.