tzinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 χαα βλεπο κρατησες και την πισηνη και απαντησες μονος σου. σιγουρα εχουμε περισοτερο κοσμο και σιγουρα οταν εσυ εχεις ξερω γο 3 εκατομυρια αεκτισδες και εγω 5 εκατομυρια γαβρους (θεωρητικα νουμερα), λογικο ειναι αφου μας αντιπροσοπευει μεγαλυτερη μαζα να εχουμε και μεγαλυτερο ποσοστο ηλιθιον/φανατικον /ευκολοπιστον οπως θες πεστο. Αν και δεν ειναι και ψεμα οτι ειναι μεγαλο ποσοστο αρρωστακια και φτιαχνονται απο τα προτοσελιδα και την γραμη που ακολουθει ο πρωταθλητης και ο καθε καγκουρας (πως τον λενε ρε σεις αυτον του ματζικ?? - εντιτ μου ρθε, τσουκαλας) ο ολε ολε εγινε αντε γεια γεια. Και εδω που τα λεμε για να μεινει θα επρεπε να ειναι μεγαλο λαβρακι, διοτι πιανει και θεση ξενου, να φυγει ο νε και να ερθει αλλος αμφιβολος ξενος και λιγοτερο ακομα ξακουστος σαν ονομα και καριερα, δεν λεει. Οι ξενοι πρεποι να ειναι παντα πρωτοκλασατοι η ταλενταρες, δεν μπορει απο τις 5 θεσεις να σου τρωνε τις 3 ασχετοι. Ο μπελουτσι θυμιζο εχει ιταλικο διαβατηριο, οποτε αν φυγει ο νε εχουμε ακομα μια θεση ξενου, ειναι κριμα να την παρει καποιος ολε ολε. Θα μου πεις μπορει να σου βγενε νεος τουρε, αλλα εδο δεν τον εχει ουτε στο φμ08 λολ.
liopyr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 χαα βλεπο κρατησες και την πισηνη και απαντησες μονος σου. σιγουρα εχουμε περισοτερο κοσμο και σιγουρα οταν εσυ εχεις ξερω γο 3 εκατομυρια αεκτισδες και εγω 5 εκατομυρια γαβρους (θεωρητικα νουμερα), λογικο ειναι αφου μας αντιπροσοπευει μεγαλυτερη μαζα να εχουμε και μεγαλυτερο ποσοστο ηλιθιον/φανατικον /ευκολοπιστον οπως θες πεστο. Αν και δεν ειναι και ψεμα οτι ειναι μεγαλο ποσοστο αρρωστακια και φτιαχνονται απο τα προτοσελιδα και την γραμη που ακολουθει ο πρωταθλητης και ο καθε καγκουρας (πως τον λενε ρε σεις αυτον του ματζικ?? - εντιτ μου ρθε, τσουκαλας) κράτησα πισινή μην πέσετε να με φάτε (thread του ολυμπιακού είναι άλλωστε) πάντως η αλήθεια είναι πως το κανάλι (magic) έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην νοοτροπία πολλών οπαδών σας, και αυτό αποδυκνύεται πως ούτε οι οπαδικές του Παναθηναικού πουλάνε, που δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά ο αριθμός του κοινού σας.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Ο Ολυμπιακος να δεις τι ζημια σας εχει κανει εσας εδω και 10 χρονια...
Freakster Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 6 εβδομάδες εκτος ο Λεντεσμα και τραυματιας γενικα ο Πατσατζογλου. Αν αυτο δεν τους αναγκασει να φερουν το Μπελουσι, τοτε τι; Btw βρηκα μια ακομα περιγραφη της θεσης που παιζει ο Μπελουσι, οποτε ψηνομαι και εγω, φερτε τον λεμε, αργει; Θα τον χαρακτήριζα έναν πιο δημιουργικό Λεντέσμα. Στο σύστημα του Ολυμπιακού μπορεί να παίξει στη θέση του Λεντέσμα, του Στολτίδη ή του Πατσατζόγλου. Τον έχω δει σε όλες τις θέσεις. Είναι πραγματικά πολύ καλός, μπορεί να παίξει παντού. Tαδε εφη, Ογιος, στο spotdog.
littlelouievegos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Ο Ολυμπιακος να δεις τι ζημια σας εχει κανει εσας εδω και 10 χρονια... Πες το ψεμματα.. Πλυση εγκεφαλου εχουν υποστει ή εχουν δημιουργησει οι ιδιοι αυταπατες, για να πειστουν οτι για ολα φταιει η παραγκα και ο Σωκρατες.. Τωρα αρχιζουν και ξυπνανε λιγο βλεπωντας την καταντια τους.. Περαν αυτου πολλοι θα εκπλαγουν απο το ποσοστο των "αλλοθρησκων" που εβλεπαν/βλεπουν Ματζικ και Τσουκαλα παλιοτερα.. Παω στοιχημα οτι ειναι πολυ μεγαλος ο αριθμος που τον εβλεπε, απο οπαδους αλλων ομαδων και καλα για χαβαλε μονο..Λες και τοσοι γαυροι τον εβλεπαν σαν μεσσια για να τους καθοδηγησει
Aρρωστος 7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Πέρυσι ο Σεγκούρα ήταν βοηθός προπονητής στην αεκ και η μία θλάση ερχόταν πίσω από την άλλη.Φέτος που τον πήραμε εμείς έχουμε απανωτές θλάσεις.Δεν νομίζω να είναι τυχαίο. Έχω ακόυσει ότι και πέρυσι και φέτος οι προπονήσεις του είχαν πολλά βάρη.
liopyr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ο Ολυμπιακος να δεις τι ζημια σας εχει κανει εσας εδω και 10 χρονια... η υπογραφή σου είναι αρκετή για να με πείσει να μην μπω καν στον κόπο να ανοίξω συζήτηση μαζί σου. Πες το ψεμματα.. Πλυση εγκεφαλου εχουν υποστει ή εχουν δημιουργησει οι ιδιοι αυταπατες, για να πειστουν οτι για ολα φταιει η παραγκα και ο Σωκρατες.. Τωρα αρχιζουν και ξυπνανε λιγο βλεπωντας την καταντια τους.. Περαν αυτου πολλοι θα εκπλαγουν απο το ποσοστο των "αλλοθρησκων" που εβλεπαν/βλεπουν Ματζικ και Τσουκαλα παλιοτερα.. Παω στοιχημα οτι ειναι πολυ μεγαλος ο αριθμος που τον εβλεπε, απο οπαδους αλλων ομαδων και καλα για χαβαλε μονο..Λες και τοσοι γαυροι τον εβλεπαν σαν μεσσια για να τους καθοδηγησει ποτέ δεν υποστήριξα πως για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου φταίει η παράγκα, και ο Σώκρατες. ίσα ίσα, νομίζω πως καμμία από τις τρεις ''μεγάλες'' ομάδες της Ελλάδας δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για παράγκες και διαιτησίες. ____ _____ όποιος οπαδός του ολυμπιακού βλέπει τον Τσουκαλά για χαβαλέ, είναι προς τιμήν του. από την άλλη, δεν διαφωνώ πως έχω δει και εκπομπές του Τσουκαλά, θέτοντας πάντα το αυστηρό όριο των 5 λεπτών. (τόση ώρα μου φαίνεται αστείος, μετά με εκνευρίζει), όπως επίσης έχω διαβάσει και ''πρωταθλητή'' που έπεσε στα χέρια μου. με ποιο δικαίωμα θα είχα άποψη για αυτά αν δεν τα είχα δει/διαβάσει? Παω στοιχημα οτι ειναι πολυ μεγαλος ο αριθμος που τον εβλεπε, απο οπαδους αλλων ομαδων και καλα για χαβαλε μονο.. δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό. για ποιον άλλο λόγο θα μπορούσε κάποιος ''αλλόθρησκος'' να τον παρακολουθεί?
littlelouievegos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δεν χρειαζεται να τα προσωποποιεις γιατι οπως ειδες χρησιμοποιησα πληθυντικο και αναφερομουν γενικα και οχι σε εσενα. Οι λογοι για τον οποιο καποιος εβλεπε Τσουκαλα πιστεψε με ειναι παραπανω απο τον προφανη, που σαν λογικος ανθρωπος σκεφτηκες. Αρκει να σου πω οτι ειναι παρα πολλοι αυτοι που τον επερναν για να τον βρισουν και παρακολουθουσαν το καθετι σε αυτα που ελεγε. Που σημαινει οτι για να ενεργησεις ετσι περνεις το συγκεκριμενο ατομο στα σοβαρα και κανεις και διαλογο μαζι του, ή τουλαχιστον αφιερωνεις τον χρονο σου για να τον παρακολουθησεις σε καθημερινη βαση και μαλιστα με προσοχη. Καπου εκει εχουμε και τον διαχωρισμο του χαβαλετζη απο τον κομπλεξικο. Απο βιτσια και κομπλεξ ο κοσμος; Αλλο τπτ.. Ορεξη να χεις φιλαρακι Απλα γελαω καμια φορα οταν ακουω ολους να κραζουν τον Τσουκαλα και απο την αλλη η εκπομπη του να ειχε τοση θεαματικοτητα και μαλιστα απο ολα τα στρατοπεδα. Γιατι αν εσυ και ο καθενας θεωρει ασοβαρο εναν Ολυμπιακο που ακουει τον Τακη και στο κατω κατω περνει σε μια εκπομπη καφρικη της ομαδας του να πει και την μαλακια του, φαντασου τι θεωρω εγω τον εκαστοτε οπαδο αλλης ομαδας που τον βλεπει συστηματικα και περνει και τηλεφωνο
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 liopyr αγορακι μου τραβα ασχολησου με την ομαδουλα σου και ασε τον Ολυμπιακο που σε επιασε κοψιμο για το κακο που κανει το Magic στον κοσμο του! Στα δικα μας τωρα...ολες οι φυλλαδες σημερα λενε οτι τα εχουμε βρει σε ολα με τον Ζαχαβι και πλεον μενει να τα βρουμε με τον παιχτη. Σημειωτεον αμα ο Ζαχαβι θελει να φερει τον παιχτη στον Ολυμπιακο δεν μπορουν να κανουν τιποτα ουτε η Ριβερ Πλειτ ουτε ο παιχτης αφου εχει τα δικαιωματα του και μπορει να μπλοκαρει τη μεταγραφη.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Πες το ψεμματα.. Πλυση εγκεφαλου εχουν υποστει ή εχουν δημιουργησει οι ιδιοι αυταπατες, για να πειστουν οτι για ολα φταιει η παραγκα και ο Σωκρατες.. Τωρα αρχιζουν και ξυπνανε λιγο βλεπωντας την καταντια τους.. Περαν αυτου πολλοι θα εκπλαγουν απο το ποσοστο των "αλλοθρησκων" που εβλεπαν/βλεπουν Ματζικ και Τσουκαλα παλιοτερα.. Παω στοιχημα οτι ειναι πολυ μεγαλος ο αριθμος που τον εβλεπε, απο οπαδους αλλων ομαδων και καλα για χαβαλε μονο..Λες και τοσοι γαυροι τον εβλεπαν σαν μεσσια για να τους καθοδηγησει Μα τωρα τι συζηταμε βρε φιλε; Ολοι βλεπαμε την εκπομπη για να γελασουμε με τα βιντεακια και τις αντιδρασεις του Τσουκαλα στα τηλεφωνηματα! Ασε που απο ενα σημειο και μετα αυτοι που παιρνανε ηταν Ολυμπιακοι που κανανε τους αλλοθρησκους για να εκνευριζουν τον Τσουκαλα και να γελανε με τις αντιδρασεις του! Τους ιδιους τους συνδεσμιτες να ρωτησεις ποια ειναι η αποψη τους για το συγκεκριμενο ατομο και θα καταλαβεις ποσο "επηρεαζει" και "κανει κακο" στον κοσμο του Ολυμπιακου!
MiltoZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 κράτησα πισινή μην πέσετε να με φάτε (thread του ολυμπιακού είναι άλλωστε) πάντως η αλήθεια είναι πως το κανάλι (magic) έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην νοοτροπία πολλών οπαδών σας, και αυτό αποδυκνύεται πως ούτε οι οπαδικές του Παναθηναικού πουλάνε, που δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά ο αριθμός του κοινού σας. Έχει μεγάλη διαφορά ο αριθμός του κοινού μας εκτός Αθήνας. Έπειτα καμία σχέση δε έχουν αυτά που λες για τον Τσουκαλά αφού οι γαύροι ήταν ανέκαθεν πολύ δεμένοι με την ομάδα τους και ο Ολυμπιακός η πιο δημοφυλής ομάδα που πούλαγε περισσότερο από κάθε άλλη. Επίσης αν θες να ξέρεις οι περισσότεροι γαύροι δεν τον γουστάρουν τον Τσουκαλά. Τέλος μην ψάχνεις για φαντάσματα και μιλάς για την νοοτροπία των γαύρων, βασιζόμενος μάλιστα στο πόσο πουλάνε οι οπαδικές εφημερίδες. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις μακρύ μαλί μπούκλα, κολλητό τζιν και να σου πετάγονται οι φλέβες μόλις βλέπεις πράσινο για να διαβάζεις Φως. Υπάρχουν καλοί και κακοί οπαδοί σε όλες τις ομάδες και αν νομίζεις ότι οι γαύροι είναι χαμηλότερου επιπέδου από όλους τους άλλους υποτιμάς την νοημοσύνη σου. Όπως ένας φίλος μου Αεκτζής που μου έλεγε ότι είμαστε οι χειρότεροι που γιουχάραμε τον Ριβάλντο (τους έπιασε ο πόνος) την στιγμή που αυτοί κάνανε τα χειρότερα στον μεγαλύτερο ευεργέτη τους. p.s. Το σχόλιο σου σχετικά με την υπογραφή είναι άκυρο
Aρρωστος 7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Σημειωτεον αμα ο Ζαχαβι θελει να φερει τον παιχτη στον Ολυμπιακο δεν μπορουν να κανουν τιποτα ουτε η Ριβερ Πλειτ ουτε ο παιχτης αφου εχει τα δικαιωματα του και μπορει να μπλοκαρει τη μεταγραφη. Μακάρι να είναι έτσι και να κλείσει τελικά το παιχτρόνι.Με λίγα λόγια και από ότι φαίνεται ο παίκτης δεν ανήκει στη Ρίβερ αλλά στο Ζαχαβι.Περίεργα συστήματα αυτά. Όσο για τον Τσουκαλά είναι εκτός πραγματικότητας να υποστηρίζει κανείς οτι επηρεάζει τον κόσμο του Ολυμπιακού.Η συντριπτική πλειοψηφία τον θεωρεί αστείο.Το παιδί ήθελε να πουλήσει φανατισμό και οπαδιλίκι,κάτι που κάνουν και όλες ανεξαιρέτως οι οπαδικές φυλλάδες.
Freakster Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Και θα μπορεί ο Ζαχαβι να το κανει αυτο και σε εμας όποτε θελήσει; :s η ριβερ έχει το 50% του παίκτη;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μακάρι να είναι έτσι και να κλείσει τελικά το παιχτρόνι.Με λίγα λόγια και από ότι φαίνεται ο παίκτης δεν ανήκει στη Ρίβερ αλλά στο Ζαχαβι.Περίεργα συστήματα αυτά. Και θα μπορεί ο Ζαχαβι να το κανει αυτο και σε εμας όποτε θελήσει; :s η ριβερ έχει το 50% του παίκτη; Ο παιχτης ανηκει τοσο στη Ριβερ οσο και στον Ζαχαβι και για να μπορεσει να παρει μεταγραφη σε καποια ομαδα πρεπει να συμφωνησουν και οι 2 πλευρες. Εδω απο οτι φαινεται κινηθηκε πολυ εξυπνα ο Ιβιτς που βασισμενος στις πολυ καλες του σχεσεις με τον Ζαχαβι απο τη πωληση Καστιγιο επιασε πρωτα αυτον και μετα πηγε στη Ριβερ σε αντιθεση με τη Πορτο που παρεκαμψε εντελως τον Ζαχαβι. Πολυ εξυπνη κινηση του Σερβου αφου η Ριβερ εχει οικονομικα προβληματα και θα τον πουλησει ετσι και αλλιως,την συμφερει αλλωστε να διατηρησει καποια ποσοστα σε πιθανη μεταπωληση του παιχτη,αλλα και γιατι διατηρουμε αριστες σχεσεις με τον Ζαχαβι που ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους μανατζερ στο κοσμο. Νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος για μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο να αποκτησει εναν παιχταρα μεν αλλα με ρισκο δε αφου θα ειναι η 1η του χρονια στην Ευρωπη με το μικροτερο κοστος. Ειδαμε ολοι τι επαθε η Σαχταρ με τον Καστιγιο που δαπανησε 20εκ ευρω και τωρα προσπαθει να τον ξεφορτωθει. Υ.Γ Για να απαντησω στον Freakster..ναι ο Ζαχαβι θα διατηρησει δικαιωματα πανω στον παιχτη.
Ic3m@N Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Τα πράγματα είναι απλά ο Ζάχαβι είναι σοβαρός άνθρωπος υποθετω γι'αυτό άλλωστε και έχει γίνει τόσο μεγάλος μάνατζερ...δεν πρόκειτε να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του άλλου του Ουκρανού που μου διαφεύγει τώρα το όνομά του... Σίγουρα στο μέλλον αν κάποια ομάδα ενδοιαφερθεί για τον παίχτη ο Ολυμπιακός δεν θα έχει λογικά το πάνω χέρι αλλά γι'αυτό άλλωστε μπαίνει και η ρήτρα των 10+ εκ. Αν λοιπόν βρεθεί ομάδα που θα δώσει τόσα λεφτά...σημαίνει ότι ο παίχτης θα έχει πάει καλά στον Ολυμπιακό...επομένως και πάλι κερδισμένοι θα είμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.