Freakster Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ντμίτρι Σέλουκ, καθε μέρα και νέα δήλωση, ευτυχώς σπάνε τα δεσμά διώχνοντας το Νε. Exουν απεργια οι δημοσιογραφοι ρε γμτ σημερα που υποτίθεται θα έκλεινε η μεταγραφή.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Τον Σελουκ λες και εχεις δικιο...καμμια σχεση ο Ζαχαβι με τον απατεωνισκο Ουκρανο. Και επαναλαμβανω οτι ειναι πολυ καλο που εχουμε ανοιξει παρτιδες με το συγκεκριμενο ατομο γιατι εχει πολυ καλες περιπτωσεις και προσιτες για μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο.
liopyr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 liopyr αγορακι μου τραβα ασχολησου με την ομαδουλα σου και ασε τον Ολυμπιακο που σε επιασε κοψιμο για το κακο που κανει το Magic στον κοσμο του! επειδή τυχαίνει να είμαι μία μάλλον άγνωστη για εσένα λέξη, ''φίλαθλος'', ασχολούμαι με όλες τις ομάδες. δεν σε παρεξηγώ, και αυτά που λες αποδεικνύουν απλά την γνώμη που σχημάτισα για εσένα εσένα όταν είδα την υπογραφή σου. Δεν χρειαζεται να τα προσωποποιεις γιατι οπως ειδες χρησιμοποιησα πληθυντικο και αναφερομουν γενικα και οχι σε εσενα. Οι λογοι για τον οποιο καποιος εβλεπε Τσουκαλα πιστεψε με ειναι παραπανω απο τον προφανη, που σαν λογικος ανθρωπος σκεφτηκες. Αρκει να σου πω οτι ειναι παρα πολλοι αυτοι που τον επερναν για να τον βρισουν και παρακολουθουσαν το καθετι σε αυτα που ελεγε. Που σημαινει οτι για να ενεργησεις ετσι περνεις το συγκεκριμενο ατομο στα σοβαρα και κανεις και διαλογο μαζι του, ή τουλαχιστον αφιερωνεις τον χρονο σου για να τον παρακολουθησεις σε καθημερινη βαση και μαλιστα με προσοχη. Καπου εκει εχουμε και τον διαχωρισμο του χαβαλετζη απο τον κομπλεξικο. Απο βιτσια και κομπλεξ ο κοσμος; Αλλο τπτ.. Ορεξη να χεις φιλαρακι Απλα γελαω καμια φορα οταν ακουω ολους να κραζουν τον Τσουκαλα και απο την αλλη η εκπομπη του να ειχε τοση θεαματικοτητα και μαλιστα απο ολα τα στρατοπεδα. Γιατι αν εσυ και ο καθενας θεωρει ασοβαρο εναν Ολυμπιακο που ακουει τον Τακη και στο κατω κατω περνει σε μια εκπομπη καφρικη της ομαδας του να πει και την μαλακια του, φαντασου τι θεωρω εγω τον εκαστοτε οπαδο αλλης ομαδας που τον βλεπει συστηματικα και περνει και τηλεφωνο οκ, έχεις δίκιο. Απλά (λανθασμένα) το πήρα λίγο προσωπικά, επειδή το σχόλιο που παρέθεσες και εσύ του KYRIAKOS_GKLEZAKOS απευθυνόταν σε εμένα. Τέλος μην ψάχνεις για φαντάσματα και μιλάς για την νοοτροπία των γαύρων, βασιζόμενος μάλιστα στο πόσο πουλάνε οι οπαδικές εφημερίδες. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις μακρύ μαλί μπούκλα, κολλητό τζιν και να σου πετάγονται οι φλέβες μόλις βλέπεις πράσινο για να διαβάζεις Φως. Υπάρχουν καλοί και κακοί οπαδοί σε όλες τις ομάδες και αν νομίζεις ότι οι γαύροι είναι χαμηλότερου επιπέδου από όλους τους άλλους υποτιμάς την νοημοσύνη σου. Όπως ένας φίλος μου Αεκτζής που μου έλεγε ότι είμαστε οι χειρότεροι που γιουχάραμε τον Ριβάλντο (τους έπιασε ο πόνος) την στιγμή που αυτοί κάνανε τα χειρότερα στον μεγαλύτερο ευεργέτη τους. 1. δεν ψάχνω για φαντάσματα. 2.χαρακτηριστικά, σε προηγούμενο post, ξεχώρισα το ''Φως'' από τον ''πρωταθλητή''. φυσικά και έχουν τελείως διαφορετικό επίπεδο. 3.συμφωνώ πως υπάρχουν καλοί και κακοί οπαδοί σε όλες τις ομάδες. Μάλιστα είμαι από τους πρώτους που εναντιώνομαι στους κακούς οπαδούς της δικής μου ομάδας. 4.φυσικά και δεν έχει σχέση η νοημοσύνη του καθενός με την ομάδα που υποστηρίζει. δεν είπα ποτέ εγώ κάτι τέτοιο, σαν σχόλιο και μόνο, εκτός του ότι δεν έχει βάση, είναι τουλάχιστον ρατσιστικό. αυτό που είπα εγώ είναι πως το ''ΤVmagic'' δίνει το λάθος παράδειγμα, και λανσάρει μία τελείως λάθος νοοτροπία στον κόσμο σας. και εντάξει, μπορεί εσένα να μην μπορεί να σε επηρρεάσει, αλλά μην ξεχνάς πως το παρακολουθούν και μικρά παιδιά, που δεν έχουν διμιουργήσει ακόμα ''ποδοσφαιρική συνείδηση''. p.s. Το σχόλιο σου σχετικά με την υπογραφή είναι άκυρο θα σου απαντήσω με την παράθεση του ιδίου: -liopyr αγορακι μου τραβα ασχολησου με την ομαδουλα σου και ασε τον Ολυμπιακο που σε επιασε κοψιμο για το κακο που κανει το Magic στον κοσμο του! συνδίασέ το με αυτά που γράφω από πάνω, και πες μου εσύ πόσο άκυρο είναι.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Σήμερα διάβασα σε μια πολιτική εφημερίδα που έπεσε στα χέρια μου οτι ο Μπελούσι ανήκει κατά 40% στον Ζαχαβι,κατά 40% στη Ρίβερ και ένα 20% έχει η παλιά του ομάδα η Νιούελς Ολντ Μπόις. Μιλάμε για τρελό μπέρδεμα!
MiltoZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 1. δεν ψάχνω για φαντάσματα. 2.χαρακτηριστικά, σε προηγούμενο post, ξεχώρισα το ''Φως'' από τον ''πρωταθλητή''. φυσικά και έχουν τελείως διαφορετικό επίπεδο. 3.συμφωνώ πως υπάρχουν καλοί και κακοί οπαδοί σε όλες τις ομάδες. Μάλιστα είμαι από τους πρώτους που εναντιώνομαι στους κακούς οπαδούς της δικής μου ομάδας. 4.φυσικά και δεν έχει σχέση η νοημοσύνη του καθενός με την ομάδα που υποστηρίζει. δεν είπα ποτέ εγώ κάτι τέτοιο, σαν σχόλιο και μόνο, εκτός του ότι δεν έχει βάση, είναι τουλάχιστον ρατσιστικό. αυτό που είπα εγώ είναι πως το ''ΤVmagic'' δίνει το λάθος παράδειγμα, και λανσάρει μία τελείως λάθος νοοτροπία στον κόσμο σας. και εντάξει, μπορεί εσένα να μην μπορεί να σε επηρρεάσει, αλλά μην ξεχνάς πως το παρακολουθούν και μικρά παιδιά, που δεν έχουν διμιουργήσει ακόμα ''ποδοσφαιρική συνείδηση''. Σύμφωνοι. θα σου απαντήσω με την παράθεση του ιδίου: -liopyr αγορακι μου τραβα ασχολησου με την ομαδουλα σου και ασε τον Ολυμπιακο που σε επιασε κοψιμο για το κακο που κανει το Magic στον κοσμο του! συνδίασέ το με αυτά που γράφω από πάνω, και πες μου εσύ πόσο άκυρο είναι. Εδώ πιστεύω είσαι λάθος. Πρώτα προκάλεσες εσύ μιλώντας απαξιωτικά για την υπογραφή του.
Bougas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 ξερει κανεις να μας ενημερωσει για το ολυμπιακος - ολυμπια λουμπιανας?
thodoras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Κανα νεο τελικα για τον Bellucci?? Σημερα το πρωι το μονο που ακουσα ειναι οτι η τελευταια προταση της porto ηταν 5 εκ. ευρω και η δικη μας 5,5 εκ. ευρω..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Κανα νεο τελικα για τον Bellucci?? Σημερα το πρωι το μονο που ακουσα ειναι οτι η τελευταια προταση της porto ηταν 5 εκ. ευρω και η δικη μας 5,5 εκ. ευρω.. Η Πόρτο από το επίσημο site διαψεύδει οτι έχει κάνει πρόταση για τον Μπελούσι.Οπότε παίζουμε μόνοι μας.Έχει συμφωνήσει ο παίκτης,έχει συμφωνήσει η ομάδα και το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσουν για το ποσοστό που θα πάρει η Ρίβερ σε περίπτωση μεταπώλησης του Μπελούσι. Μάλλον έρχεται ο παιχταράς.
thodoras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μάλλον έρχεται ο παιχταράς. Παιχταρας ή nunez? :rolleyes:
Aρρωστος 7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Παιχταρας ή nunez? :rolleyes: Ο Μπελούσι στα 24 του έχει 23 συμμετοχές στην ελπίδων της Αργεντινής,3 συμμετοχές στην εθνική ανδρών,είναι αρχηγός στη Ρίβερ με την οποία έχει 13 γκόλ σε 48 παιχνίδια,με την προηγούμενη ομάδα του είχε 21 γκολ σε 90 συμμετοχές.Δεν είναι άσχημα για χάφ. Από την άλλη ο Νούνιεζ στην ουσία είχε μια καλή σεζόν. Βέβαια ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν θα προσαρμοστεί στην Ευρώπη ένας παίκτης από την Αργεντινή μικρής ηλικίας.Ο Λεντέσμα έφυγε από τη Γερμανία σαν αποτυχημένος. Έχει πάντως τις προυποθέσεις για να βοηθησει πολύ.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Οι «δράκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται πως «... η διοίκηση της Πόρτο, σε αντίθεση με όσα γράφονται στον Τύπο της Αργεντινής, διαψεύδει πως έχει καταθέσει πρόταση στη Ρίβερ Πλέιτ για τον Φερνάντο Μπελούτσι». Συνεπώς, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως παίζει δίχως αντίπαλο για την απόκτηση του Μπελούτσι. Καλως ηρθες Μπελουτσι...
Freakster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ έχω ακόμα ελίδες για το Νουνιεζ.. Αν χρησιμοποιηθεί σαν αντικαταστάτης Κοβασεβιτς όμως και οχι σαν το δεκαρι που το παιζει. Κεφαλια εχει, πλασε εχει, ογκο εχει.. Ελπιζω να παρει και αλλες ευκαιριες.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Αν χρησιμοποιηθεί σαν αντικαταστάτης Κοβασεβιτς όμως Αυτό είναι το κακό για αυτόν.Οτι με τέτοιον Κοβάσεβιτς μπροστά του είναι δύσκολο να πάρει ευκαιρίες.Πώς να βγεί έξω ο Σέρβος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.