alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Αυτό είναι το κακό για αυτόν.Οτι με τέτοιον Κοβάσεβιτς μπροστά του είναι δύσκολο να πάρει ευκαιρίες.Πώς να βγεί έξω ο Σέρβος? ...άμα στην προπόνηση του κάνει του Ντάρκο ένα τάκλιν στην καρωτίδα να δεις πως τον βγάζει...
Ic3m@N Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Ο Ντάρκο είναι παιχταράς άλλα έχει και κάποια ηλικεία...δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει όλη τη σαιζόν σε τέτοιους ρυθμούς οπότε ΠΡΕΠΕΙ στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια να πάρει τις ευκαιρίες του και ο Νούνιεζ.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Πήρατε τον Σίσιτς (από τον Ιανουάριο). Τον ξέρω από τότε που έπαιζε στη Λάρισα. Καλός παίχτης, ατομιστής τριπλαδόρος, ο μόνος λόγος που έφυγε είναι επειδή είναι παλιοχαρακτήρας. Εντελώς όμως. Ήθελα να 'ξερα, τους ψάχνει η διοίκηση σας ή τυχαίως πέφτει πάνω τους;
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Πήρατε τον Σίσιτς (από τον Ιανουάριο). Τον ξέρω από τότε που έπαιζε στη Λάρισα. Καλός παίχτης, ατομιστής τριπλαδόρος, ο μόνος λόγος που έφυγε είναι επειδή είναι παλιοχαρακτήρας. Εντελώς όμως. Ήθελα να 'ξερα, τους ψάχνει η διοίκηση σας ή τυχαίως πέφτει πάνω τους; Και εγώ τον ξέρω από τότε που έπαιζε στον Ηλυσιακό και φώναζε ο Δώνης τις μεγάλες ομάδες να έρθουν να τον πάρουν. Στην ΑΕΛ δεν έπιασε, είναι αλήθεια αλλά δεν είναι τόσο τραγικός ο χαρακτήρας του όσο λες. Μην τον κρίνεις μόνο από την θητεία του σε εσάς. Όσο για τους χαρακτήρες γενικά στην ομάδα μας θα το αφήσω γιατί το ακούω από αρκετούς και τσατίζομαι.
vlachaquito Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 http://www.sport24.gr/html/ent/354/ent.211354.asp μαλλον προς το κοκκινο... Ολα δειχνουν οτι προκειτε για μεγαλη μεταγραφη... Παντως κατα την γνωμη μου υπαρχει περισσοτερη αναγκη για κεντρικο αμυντικο παρα για επιτελικο μεσο..Στο κεντρο μπορουν να παιξουν με πολυ καλα αποτελεσματα στολτιδης/λεντεσμα/πατσα/μενδρινος ενω τζολε/τορο ειναι αξιοπιστες λυσεις.. Πισω μετα τον αντζα, ο ζεβλακοφ περναει περιοδο φορμας μεν αλλα δεν ειναι η θεση του ενω ο σεζαρ εξαρταται πως θα ξυπνησει...και μετα απο αυτους τους 3 για 2 θεσεις...ο παπαδοπουλος..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Καλός παίχτης, ατομιστής τριπλαδόρος, ο μόνος λόγος που έφυγε είναι επειδή είναι παλιοχαρακτήρας. Εντελώς όμως. Ήθελα να 'ξερα, τους ψάχνει η διοίκηση σας ή τυχαίως πέφτει πάνω τους; Στην ΑΕΛ δεν έπιασε, είναι αλήθεια αλλά δεν είναι τόσο τραγικός ο χαρακτήρας του όσο λες. Μην τον κρίνεις μόνο από την θητεία του σε εσάς.Όσο για τους χαρακτήρες γενικά στην ομάδα μας θα το αφήσω γιατί το ακούω από αρκετούς και τσατίζομαι. Όταν μια ομάδα πηγαίνει καλά όλοι είναι καλοί χαρακτήρες.Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά τότε δημοιυργείτε γκρίνια και φαγωμάρα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ποιός είναι ο Σίσιτς που θα τολμήσει να δημιουργήσει πρόβλημα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού?Είναι αλλιώς να παίζεις στη Λάρισα και στον Ηλυσιακό και αλλιώς στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας.Στους άλλους τον παίρνει να κάνεις τις μαγκιές του.Στον Ολυμπιακό με Τζόρτζεβιτς,Γκαλέτι,Κοβάσεβιτς,Λεντέσμα,Στολτίδη δεν θα τολμήσει κανένας Σίσιτς να μανουριάσει. Για το καλό του...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Εσυ απο τη Λαρισα προσεχε τα λογια σου μην τα παρει ο Κοκκαλης και σου παρει τον Κλειτον και μετα κλαις με μαυρο δακρυ...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 http://www.sport24.gr/html/ent/354/ent.211354.asp μαλλον προς το κοκκινο... Ολα δειχνουν οτι προκειτε για μεγαλη μεταγραφη... Παντως κατα την γνωμη μου υπαρχει περισσοτερη αναγκη για κεντρικο αμυντικο παρα για επιτελικο μεσο..Στο κεντρο μπορουν να παιξουν με πολυ καλα αποτελεσματα στολτιδης/λεντεσμα/πατσα/μενδρινος ενω τζολε/τορο ειναι αξιοπιστες λυσεις.. Πισω μετα τον αντζα, ο ζεβλακοφ περναει περιοδο φορμας μεν αλλα δεν ειναι η θεση του ενω ο σεζαρ εξαρταται πως θα ξυπνησει...και μετα απο αυτους τους 3 για 2 θεσεις...ο παπαδοπουλος.. Υπαρχει ΚΑΙ εκει αναγκη...για μενα επρεπε να γινει και μια προσθηκη στην επιθεση. Κωνσταντινου και Νουνιεζ ειναι αλλου για αλλου και στην ουσια εχουμε μεινει με 3 παιχτες.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μολις μαθαμε ποιος ξερει τι θα γινει με τον Μπελουτσι... Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Πέτρου Κόκκαλη, όταν ρωτήθηκε σχετικά, στο περιθώριο της χριστουγεννιάτικης γιορτής του Ολυμπιακού. «Ο Άγιος Βασίλης είναι εδώ και ξέρει», απάντησε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ για το θέμα του Αργεντινού μέσου, το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα προσεχή 24ωρα, ίσως ακόμη και αύριο.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Όταν μια ομάδα πηγαίνει καλά όλοι είναι καλοί χαρακτήρες.Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά τότε δημοιυργείτε γκρίνια και φαγωμάρα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ποιός είναι ο Σίσιτς που θα τολμήσει να δημιουργήσει πρόβλημα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού? Τα προβλήματα στη Λάρισα που δημιουργούσε δεν ήταν μανούρες και τέτοια. Δε σεβόταν την οικογένεια της ομάδας, έκανε δηλώσεις για πράγματα που συζητούνταν στα αποδυτήρια και έπρεπε να μένουν μεταξύ τους και τέτοια. Δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου σε παιχνίδια για να πεις ότι υπήρχε πρόβλημα με την απόδοσή του. Θυμάμαι βέβαια χαρακτηριστικά ένα που τον έβαλε (μετά από την γκρίνια "γιατί δε με βάζει καθόλου αυτός ο Δώνης") και έφαγε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 5 λεπτά! Μεγάλη φάση, γελάγαμε όλο το γήπεδο. Πάντως ο λόγος που έφυγε καθώς και που δεν έπαιζε, ήταν ξεκάθαρα ο χαρακτήρας του. Είναι αλλιώς να παίζεις στη Λάρισα και στον Ηλυσιακό και αλλιώς στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. Σωστά. Άλλο να παίζεις στη Λάρισα και στον Ηλυσιακό και άλλο μόνο στη Λάρισα. Εσυ απο τη Λαρισα προσεχε τα λογια σου μην τα παρει ο Κοκκαλης και σου παρει τον Κλειτον και μετα κλαις με μαυρο δακρυ... Δεν με πολυενδιαφέρει ο Κλέιτον. Υπερτιμημένος είναι και παίζει επιλεκτικά σ' όποια παιχνίδια θέλει. Ας πληρώσει την μεταγραφή και ας τον πάρει. Θα βρούμε έναν το ίδιο καλό μ' αυτά τα λεφτά που να μην είναι και ψωνάρα και να παίζει μόνο όταν μυρίζεται μεταγραφές. Ίσως είναι η μεγαλύτερη αντιπάθεια μου αυτή τη στιγμή στη Λάρισα (σαν χαρακτήρας), αν και τον τίτλο διεκδικεί και ο Βενετίδης. Γενικά η ποιότητα της Λάρισας αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά. Δε βασίζεται σε έναν παίχτη.
littlelouievegos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Ο Αι Βασιλης να αφησει τις μαλακιες και να ερθει γρηγορα φετος, γιατι η γυμνια του παγκου κανει μπαμ.. Καποια στιγμη πρεπει και οι βασικοι να περνουν ανασες με παικτες ποιοτικους.
vlachaquito Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δεν με πολυενδιαφέρει ο Κλέιτον. Υπερτιμημένος είναι και παίζει επιλεκτικά σ' όποια παιχνίδια θέλει. Ας πληρώσει την μεταγραφή και ας τον πάρει. Θα βρούμε έναν το ίδιο καλό μ' αυτά τα λεφτά που να μην είναι και ψωνάρα και να παίζει μόνο όταν μυρίζεται μεταγραφές. Ίσως είναι η μεγαλύτερη αντιπάθεια μου αυτή τη στιγμή στη Λάρισα (σαν χαρακτήρας), αν και τον τίτλο διεκδικεί και ο Βενετίδης. Γενικά η ποιότητα της Λάρισας αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά. Δε βασίζεται σε έναν παίχτη. γεια σου ρε μανουελ παιχταρα, ειπα και εγω μονο εμενα μου φαινοταν μετριος και υπερτιμημενος αυτος ο παικτης...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μα τι άλλο να πω; Απορώ και πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Εμείς πέρυσι όλη τη χρονιά λέγαμε που πετάξαμε τα λεφτά στην Καλαμαριά και τον πήραμε, δεν είχε πάρει τα πόδια του σ' όλη τη σεζόν, όλοι λέγαμε φέτος μακάρι να παίξει. Δηλαδή ξαφνικά έκανε 3 τρίπλες στην Ευρώπη και έγινε κανένας μάγος; Ούτε φοβερή ομαδικότητα έχει, ούτε φαντασία, ούτε ταχύτητα ούτε τίποτα τόόόσο πια καλό. Απ' όλα μεν, σε μέτριο βαθμό δε. Για τη Λάρισα είναι καλός (προς το παρόν), να μην παρεξηγηθούμε, αλλά όχι και να ανησυχούμε μήπως τον χάσουμε. Εμένα και ο Σίσιτς άχρηστη μεταγραφή μου φαίνεται για τον Ολυμπιακό. Θα κάνει κι αυτός τις 3 τρίπλες του, θα πούμε όλοι ένα ουάου και αυτό ήταν όλο. Για Ευρώπη δεν κάνει με τίποτα και ούτε πρόκειται να είναι ο παίχτης που θα καθαρίσει παιχνίδια με μικρές ομάδες. Για μένα οι μεγάλες ομάδες θα έπρεπε να παίρνουν παίχτες με σταθερότητα στην απόδοση τους, που να μπορούν να σου καθαρίσουν παιχνίδια όταν όλοι βαριούνται να πάρουν τα πόδια τους. Υποτίθεται πας για πρωτάθλημα, το σημαντικότερο δεν είναι να πάρεις τα ντέρμπι αλλά να καθαρίζεις όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Λαμπρό παράδειγμα παίχτη με σταθερότητα, ο Σαλπιγγίδης. Δε νομίζω πάντως να πάρει ΚΑΙ τον Κλέιτον τώρα ο Ολυμπιακός. Είναι αρκετά παρόμοιοι παίχτες με τον Σίσιτς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.