Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 ντρογκμπα ftw. COME ON CHELSEA. παμε λεμε. Πρόσεχε μην σου κάτσει η Βέρντερ σε λίγο και σε πιάσει κρίση άγχους.
1980 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 ρε οποια και να μου πεσει δεν με νοιαζει ετσι και αλλοιως. εμενα με νοιαζει να χασετε πανηγυρικα. αυτα. θα τα ξαναπουμε οταν ειναι να παιξετε.
Bougas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 εδω μεσα τους εχουμε χαλαρα.το θεμα ειναι ...under η over?
MiltoZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 παω να παρω εμφανιση ντρογκμπα κολητα. Ξέρεις που μπορώ να βρω μία φανέλα του Λουκά? Είμαι μεγάλος φαν.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 ρε οποια και να μου πεσει δεν με νοιαζει ετσι και αλλοιως. εμενα με νοιαζει να χασετε πανηγυρικα. αυτα. θα τα ξαναπουμε οταν ειναι να παιξετε. Εμένα μου αρκεί που για τους επόμενους 2 μήνες θα έχεις την αγωνία μην γίνει καμιά στραβή και περάσουμε.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 ρε οποια και να μου πεσει δεν με νοιαζει ετσι και αλλοιως. εμενα με νοιαζει να χασετε πανηγυρικα. αυτα. θα τα ξαναπουμε οταν ειναι να παιξετε. Η αποθεωση της οπαδικης καταντιας...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Ξέρεις που μπορώ να βρω μία φανέλα του Λουκά? Είμαι μεγάλος φαν. Μιλτο φιλαρακι μην ασχολεισαι...τα ειδες για τον Μπελουτσι που ησουν απαισιοδοξος;
MiltoZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μιλτο φιλαρακι μην ασχολεισαι...τα ειδες για τον Μπελουτσι που ησουν απαισιοδοξος; ΝΑΙ ΝΑΙ!!!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Η αποθεωση της οπαδικης καταντιας... Εγώ τον πάω τον 1980 γιατί δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.Δεν το παίζει φίλαθλος. Και εγώ εχτές πανηγύρισα στο γκόλ της Ατλέτικο στο 94.
vlachaquito Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Ασχετο, μην μαλωνετε για την φανελα του ντρογκμπα, μια και δεν θα παιξει λογικα τουλαχιστον για το πρωτο παιχνιδι μια και εχει το κοπα αφρικα...οπως και αλλοι 4 απο την τσελσυ..
alexzzz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 μπα για πες μου να μαθω. Σοβαρά μιλάω... την έχεις ακούσει; "Το κουτούκι του Ντρογκμπά" και "Σχολή πολεμικών τεχνών Ιντζάγκι" ... πολύ γέλιο... είναι της Νόβα.
thodoras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Τσέλσι;;; Θύμισε μου;;; Εκείνη με τα μπλέ;;; Ναι,εκεινη με τους...lampard,sevchenko,drogba,ballack,essien....:shock:
MiltoZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Ασχετο, μην μαλωνετε για την φανελα του ντρογκμπα, μια και δεν θα παιξει λογικα τουλαχιστον για το πρωτο παιχνιδι μια και εχει το κοπα αφρικα...οπως και αλλοι 4 απο την τσελσυ.. Ντρογκμπά Εσιέν Καλού και το μπακ? Καλό αυτό. Το κακό είναι ότι θα παίξουν στην ρεβανς. Ή δεν είναι σίγουρο κι αυτό? Πότε τελιώνει το κόπα άφρικα?
littlelouievegos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα. Ευκολη κληρωση για εμας δεν υπηρχε. Οποτε λοιπον ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ STAMFORD BRIDGE.. ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ τον πάω τον 1980 γιατί δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.Δεν το παίζει φίλαθλος.Και εγώ εχτές πανηγύρισα στο γκόλ της Ατλέτικο στο 94. Εγω δεν λεω που θελει να πηγαινει ασχημα ο Ολυμπιακος...εννοειται πως καλα κανει μιας και ειναι Παναθηναικος. Εγω αναφερθηκα στο σχολιο δεν με νοιαζει τι θα κανει η ομαδα μου αρκει ο Ολυμπιακος να παει χαλια. Αυτο για μενα ειναι καταντια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.