Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε οποια και να μου πεσει δεν με νοιαζει ετσι και αλλοιως. εμενα με νοιαζει να χασετε πανηγυρικα. αυτα. θα τα ξαναπουμε οταν ειναι να παιξετε.

Δημοσ.
ρε οποια και να μου πεσει δεν με νοιαζει ετσι και αλλοιως. εμενα με νοιαζει να χασετε πανηγυρικα. αυτα. θα τα ξαναπουμε οταν ειναι να παιξετε.

Εμένα μου αρκεί που για τους επόμενους 2 μήνες θα έχεις την αγωνία μην γίνει καμιά στραβή και περάσουμε.

Δημοσ.

Η αποθεωση της οπαδικης καταντιας...:lol:

Δημοσ.
Η αποθεωση της οπαδικης καταντιας...:lol:

Εγώ τον πάω τον 1980 γιατί δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.Δεν το παίζει φίλαθλος.

Και εγώ εχτές πανηγύρισα στο γκόλ της Ατλέτικο στο 94.

Δημοσ.

Ασχετο, μην μαλωνετε για την φανελα του ντρογκμπα, μια και δεν θα παιξει λογικα τουλαχιστον για το πρωτο παιχνιδι μια και εχει το κοπα αφρικα...οπως και αλλοι 4 απο την τσελσυ..

Δημοσ.
μπα για πες μου να μαθω.

Σοβαρά μιλάω... την έχεις ακούσει;

"Το κουτούκι του Ντρογκμπά" και "Σχολή πολεμικών τεχνών Ιντζάγκι" ... πολύ γέλιο...

είναι της Νόβα.

Δημοσ.
Ασχετο, μην μαλωνετε για την φανελα του ντρογκμπα, μια και δεν θα παιξει λογικα τουλαχιστον για το πρωτο παιχνιδι μια και εχει το κοπα αφρικα...οπως και αλλοι 4 απο την τσελσυ..

Ντρογκμπά Εσιέν Καλού και το μπακ? Καλό αυτό. Το κακό είναι ότι θα παίξουν στην ρεβανς. Ή δεν είναι σίγουρο κι αυτό? Πότε τελιώνει το κόπα άφρικα?

Δημοσ.
Εγώ τον πάω τον 1980 γιατί δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.Δεν το παίζει φίλαθλος.

Και εγώ εχτές πανηγύρισα στο γκόλ της Ατλέτικο στο 94.

Εγω δεν λεω που θελει να πηγαινει ασχημα ο Ολυμπιακος...εννοειται πως καλα κανει μιας και ειναι Παναθηναικος.

Εγω αναφερθηκα στο σχολιο δεν με νοιαζει τι θα κανει η ομαδα μου αρκει ο Ολυμπιακος να παει χαλια.

Αυτο για μενα ειναι καταντια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...