Dude_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Αφου δεν εχουν ομαδα, γι αυτο νοιαζονται για τις ομαδες των αλλων .
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα. Ευκολη κληρωση για εμας δεν υπηρχε. Οποτε λοιπον ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ STAMFORD BRIDGE.. ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.. Αδερφε συμφωνω και επαυξανω και μαζι με τον συντροφο Μπιν Λαντεν ενωνει τις δυναμεις του και ο αρχοντας της καταστροφης Μητσοτακης! "Ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στην ομαδα της Τσελσι ενοψει των παιχνιδιων της με τον Ολυμπιακο.Επισης ευχομαι υγεια και ευμαρεια σε ολους τους παιχτες της!"
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 To πήρατε χαμπάρι?Αν είχαμε αποκλειστεί από το Τσου Λου και συνεχίζαμε στο ΟΥΕΦΑ μπορεί και να παίζαμε με το βάζελο στους 16!Το ζευγάρι της Βέρντερ παίζει με το ζευγάρι του βάζελου.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ. http://news247.gr/a/36!31334
Dude_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 μπαι δε γουει, γνωριζετε ποτε θα βγουν τα εισητηρια με την τσελσι ?(εννοω για αγορα μεσω ιντερνετ(ηλεκτρονικο εισητηριο))
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Ειναι νωρις ακομα για να ξερουμε...θα βγει παντως ανακοινωση.
1980 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Η αποθεωση της οπαδικης καταντιας... εγω πανηγυριζα σαν παλαβος και τοτε που ησασταν για κλωτσιες βλεπε σεβιλη μεσα στο καραισκακη το 95. οποτε μην μου λες για οπαδικη καταντια. παντα χαιρομουνα τραγικα οταν εχανε ο γαβρος. αφου τα ξερετε τωρα μην μου το παιζετε παρθενες ολες.
alexzzz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 εγω πανηγυριζα σαν παλαβος και τοτε που ησασταν για κλωτσιες βλεπε σεβιλη μεσα στο καραισκακη το 95. οποτε μην μου λες για οπαδικη καταντια. παντα χαιρομουνα τραγικα οταν εχανε ο γαβρος. αφου τα ξερετε τωρα μην μου το παιζετε παρθενες ολες. εγώ δεν το παίζω... είμαι όσο αγνός δείχνω!!! Σιμάο και ξερό ψωμί!!!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Και εγώ εχτές πανηγύρισα στο γκόλ της Ατλέτικο στο 94. εγω πανηγυριζα σαν παλαβος και τοτε που ησασταν για κλωτσιες βλεπε σεβιλη μεσα στο καραισκακη το 95. οποτε μην μου λες για οπαδικη καταντια. παντα χαιρομουνα τραγικα οταν εχανε ο γαβρος. αφου τα ξερετε τωρα μην μου το παιζετε παρθενες ολες. Ποιοί το παίζουνε παρθένες?Πές τα σε κανέναν βάζελο αυτά,που προσπαθούν να μας πείσουν οτι δεν λυπούντε που πάμε καλά έξω ή οτι δεν χαίροντε όταν χάνουμε.
Γηρυόνης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 "Ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στην ομαδα της Τσελσι ενοψει των παιχνιδιων της με τον Ολυμπιακο.Επισης ευχομαι υγεια και ευμαρεια σε ολους τους παιχτες της!" Αχαχαχαχαχαχαχα, κορυφαίο
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μακάρι να βγώ λάθος αλλά όλα δείχνουν οτι πάμε για γκέλα με τη Λάρισα.Ο Λούα τσακώθηκε με το Λεμονή,όλη η ομάδα συζητάει για την Τσέλσι,ο κόσμος αχολείται με το Τσου Λου και τον Μπελούσι,ο Στολτίδης και ο Γκαλέτι έχουν προβλήματα και ο Λεντέσμα με τον Πατσατζόγλου είναι έξω.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Διακοπή συμβολαίου στον Σχορτσιανίτη Επιτελους!Καιρος ηταν να τριξουν τα δοντια στον μπουχεσα! Το καλοκαιρι ηταν 180 κιλα και τωρα τα εχει ξεπερασει!!!
tzinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 καλα του κανουνε, 1 χρονο θα πληρωνετασι χωρις να παιζει και χωρις σημαδια βελτιοσης?? καλος χρυσος αλλα καποτε πρεπει να σοβαρευτει και να αλλαξει μυαλα. Αν του κοψουν τα λεφτα μπορει και να κοψει τα σουβλακια λολ χμμ αν ισχυει οτι ο μπελουσι θα ποιασει κανα 6-7 εκατομυρια σιγουρα ειναι τρελη κινηση αλλα μηπως ειναι πολυ μεγαλη και με ρισκο για τον ολυμπιακο? Ενοω οτι μια ομαδα που περνει 10 παιχτες απο 5 εκατομυρια και πανω λογικα θα τα σκασει και για ενα μπελουτσι και οτι βγει. Εμεις που ακομα χρειαζομαστε να μπαλοσουμε 3 τρυπες και θελουμε και αλλους 3 για να εχουμε ροστερ γεματο μηπως πρεπει να μοιρασουμε καλυτερα τα κουκια? Τελος παντον ειναι κουλο να παραπονιουμαστε κιολας, αλλα ελπιζω να μην τα δωσουμε ολα για ενα παιχτη και μετα οι υπολοιπες θεσοις καλυφτουνε με καθε ειδους σισιτς. Γιατι το να δινουμε 6 εκατομυρια για μπελουτσι και να κανουμε τσιγκουνιες για κυργιακο και ντελγκαδο μου φενετε χαζο.
Freakster Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Μπελούσι: «Κληρωθήκαμε με Τσέλσι» Ο Φερνάντο Μπελούσι πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός μέσος, φέρεται να δήλωσε στην πατρίδα του: «Κληρωθήκαμε με την Τσέλσι». Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί και επισήμως η μετακίνηση του από την Ρίβερ Πλέιτ στον Πειραιά. Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 6.5 εκατ. ευρώ και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν το 60% και όχι το 50% σε ενδεχόμενη μεταπώληση του παίκτη. Συνάντηση στο Λονδίνο θα έχουν Πέτρος Κόκκαλης και ο Ισραηλινός μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Το πιο πιθανό είναι μετά από αυτό το ραντεβού να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις. Στην Αργεντινή θεωρούν την υπόθεση τελειωμένη και τον 24χρονο άσο, παίκτη του Ολυμπιακού. Μάλιστα, όπως λέγεται μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ντιέγκο Σιμεόνε ζήτησε από τη διοίκηση της Ρίβερ την απόκτηση του Ουρουγουανού στράικερ, Σεμπαστιάν Αμπρέου, ενώ «ψήνεται» και η επιστροφή του Σέρχιο Αλμιρόν από τη Γιουβέντους, αφού ο τελευταίος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στη «Γηραιά κυρία». απο supersportfm. Γιατί δε χτυπάει και ένα Ντελγκάδο ρε γαμώ με 4 εκατομμύρια θα τον πάρει η Λυων, τοσα λεφτά πήρε απο πρόκριση και πώληση καστιγιο. Δίκιο έχεις ρε τζίνο. Με τα τσαλιμακια του λουα λουα (τσακώθηκε με λεμονη και εγκατέλειψε προπονηση ενω τον παρακαλαγαν να γυρισει, παραμονή ενος δυνατου ματς, ημαρτον με το πενταχρονο) θα χρειαστεί στανταρ. Και με ένα αμυντικό νομίζω κλείσαμε. Ποσο θα κοστίσει σύνολο; 12 εκατομύρια; Εχεις 25 στα χέρια σου ρε θείο. Έλα να βλέπουμε κινήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.