Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δε χτυπάει και ένα Ντελγκάδο ρε γαμώ με 4 εκατομμύρια θα τον πάρει η Λυων, τοσα λεφτά πήρε απο πρόκριση και πώληση καστιγιο. Δίκιο έχεις ρε τζίνο.

Με τα τσαλιμακια του λουα λουα (τσακώθηκε με λεμονη και εγκατέλειψε προπονηση ενω τον παρακαλαγαν να γυρισει, παραμονή ενος δυνατου ματς, ημαρτον με το πενταχρονο) θα χρειαστεί στανταρ.

Και με ένα αμυντικό νομίζω κλείσαμε. Ποσο θα κοστίσει σύνολο; 12 εκατομύρια; Εχεις 25 στα χέρια σου ρε θείο. Έλα να βλέπουμε κινήσεις.

Αδερφε αυτοι ειναι μπακαλιστικοι υπολογισμοι...

Ο Μπελουτσι μονο κοστισε 6.5 εκ ευρω για το 50% των δικαιωματων του+1εκ ετησιως που θα παιρνει ο παιχτης.

Ο Ντελγκαδο θα χρειαστει μινιμουμ 3-4 εκ ευρω+2εκ ευρω ετησιως για το συμβολαιο του συνολο 5-6 εκ ευρω.

Μονο δηλαδη για αυτους τους 2 παιχτες θελεις 12,5-13,5 εκ ευρω που ειναι παρα πολλα λεφτα για μια Ελληνικη ομαδα.

Και τα 25 εκ ευρω ειναι μεν εσοδα που ομως πρεπει να χρησιμοποιηθουν για να καλυψουν και τα λειτουργικα εξοδα της ΠΑΕ αλλα και να μεινει ενα σεβαστο ποσο για τις μελλοντικες μεταγραφες του καλοκαιριου.

Εννοειται πως θα ηθελα τον παιχταρα Ντελγκαδο στην ομαδα αλλα αναγνωριζω οτι ειναι πολυτελεια μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο να εχει 2 σουπερ παιχτες και ακριβοπληρωμενους στην ιδια θεση.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε μάγκες αν υποθέσουμε οτι ο Λεντέσμα και ο Στολτίδης έχουν καπαρωμένες τις δύο θέσεις του κέντρου οι υπόλοιπες θέσεις (πλην της άμυνας φυσικά)που μένουν ελεύθερες για την εντεκάδα είναι 4.

Τζόρτζεβιτς,Γκαλέτι,Μπελούσι,Κοβάσεβιτς,Λούα είναι οι πρωτοκλασάτοι.Αν υποθέσουμε οτι ερχόταν και ο Ντελγκάδο ποιός θα έπαιζε και ποιός θα έμενε στον πάγκο?Και πίσω από αυτούς είναι ο Μήτρογλου,ο Κωνσταντίνου,ο Νούνιεζ,ο Αρτσούμπι,ο Σίσιτς.

Σίγουρα υπάρχουν τραυματισμοί και απώλειες αλλά οι μεγάλοι πάιχτες δεν δέχοντε να κάθοντε στον πάγκο και να περιμένουν πότε θα τραυματιστεί κάποιος βασικός.Και φυσικά ο Ντελγκάδο αν φάει πάγκο στη Λυών δεν θα μιλήσει γιατί δεν θα είναι η βεντέτα της ομάδας,αν όμως τρώει παγκο στον Ολυμπιακό σίγουρα θα δημιουργηθεί πρόβλημα.

ΟΚ όνειρο του κάθε φιλαθλου είναι η ομάδα του να είναι γεμάτη παικταράδες-σταρ αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.Χρειάζοντε και παίκτες που δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα όταν τρώνε πάγκο.

Δημοσ.

Σωστό αυτό που λες αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή μπορεί να παρεξηγηθεί κάποια βεντέτα μας δεν θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή μεταγραφική ενίσχυση.

Τώρα πάνε όλα καλά αλλά αν ο Ντάρκο ας πούμε δεν πήγαινε τόσο καλά θα φωνάζαμε για Ντελγκάδο.

Η άποψη μου είναι ότι αν οικονομικά μπορούμε καλό θα είναι να το πάρουμε. Πιο πολύ καλό θα κάνει παρά κακό.

ΥΓ: Τα είχα που τα είχα με τον Λούα για τον τρόπο παιχνιδιού του, μάλωσε και με τον Τάκη χτες! Όποιος δεν μπορεί ας φύγει.

Δημοσ.

Το κυριο ζητημα για εμενα δεν ειναι το αν θα κατσει καποιος στον παγκο ή οχι, και δεν εχει σημασια αν εισαι μεσαια ομαδα ή μεγαλη γιατι ο ανταγωνισμος ειναι παντα υπερ της ομαδας και κανεις δεν εξασφαλιζει την θεση του και ειναι ηρεμος. Το ζητημα ειναι οτι εφοσον μαλλον κλεισαμε Μπελουτσι/σισιτς δεν εχει νοημα να παρουμε τον Ντελγκαδο οταν ποναμε σε αλλες θεσεις. Ενα αμυντικο χαφ το θελαμε ακομα, ενα στοπερ επισης και εναν επιθετικο. Αλλα αμα δεν βρισκεις και παικτες που να κανουν την διαφορα δεν λεει να σκορπας και τα λεφτα σου εδω και εκει. Υπαρχει παντα και το καλοκαιρι. Μην βιαζομαστε. Ολοι θελουμε το καλο της ομαδας αλλα λιγο υπομονη. Τοσα χρονια καναμε τωρα θα κολλησουμε που βλεπουμε οτι γινεται κατι καλο;

Επισης για να δουμε αν θα παει σιγουρα ο Ντελγκαδο στην Λυων μπορει για αλλη μια φορα να ειναι παιχνιδια μανατζαρεων που αβανταρουν την Κρουζ Αζουλ για να παρει κανα φραγκο τωρα γιατι το καλοκαιρι πεταξε το πουλακι.

Δημοσ.
Το κυριο ζητημα για εμενα δεν ειναι το αν θα κατσει καποιος στον παγκο ή οχι, και δεν εχει σημασια αν εισαι μεσαια ομαδα ή μεγαλη γιατι ο ανταγωνισμος ειναι παντα υπερ της ομαδας και κανεις δεν εξασφαλιζει την θεση του και ειναι ηρεμος. Το ζητημα ειναι οτι εφοσον μαλλον κλεισαμε Μπελουτσι/σισιτς δεν εχει νοημα να παρουμε τον Ντελγκαδο οταν ποναμε σε αλλες θεσεις. Ενα αμυντικο χαφ το θελαμε ακομα, ενα στοπερ επισης και εναν επιθετικο. Αλλα αμα δεν βρισκεις και παικτες που να κανουν την διαφορα δεν λεει να σκορπας και τα λεφτα σου εδω και εκει. Υπαρχει παντα και το καλοκαιρι. Μην βιαζομαστε. Ολοι θελουμε το καλο της ομαδας αλλα λιγο υπομονη. Τοσα χρονια καναμε τωρα θα κολλησουμε που βλεπουμε οτι γινεται κατι καλο;

Επισης για να δουμε αν θα παει σιγουρα ο Ντελγκαδο στην Λυων μπορει για αλλη μια φορα να ειναι παιχνιδια μανατζαρεων που αβανταρουν την Κρουζ Αζουλ για να παρει κανα φραγκο τωρα γιατι το καλοκαιρι πεταξε το πουλακι.

θα συμφωνησω μαζι σου, η ομαδα ειναι ηδη σε ενα πολυ καλο επιπεδο, το να παρει παικτες μετριους δεν την βοηθαει..Γιαυτο η μεταγραφη του μπελουσι ειναι κατα οπως φαινονται τα πραγματα αρκετα πετυχημενη, συνδυαζει ονομα με αγωνιστικη αξια..

Οσο για τις επιλογες να αγορασεις καλα ειναι πολλες, αρκετα συμβολαια που λιγουν το καλοκαιρι μπορεις να τα αγορασεις με 1-2 εκ. κανοντας πολυ καλες business..ο κυργιακος π.χ. στην καλυτερη 11αδα της μπουντεσλιγκα, μαλωμενος με την ομαδα του ειναι κατα την γνωμη μου μια ιδανικη προσθηκη στα μετοπισθεν..

Και ειμαι σιγουρος οτι μεταγραφες τιπου κυριακου η ντελγκαδο υπαρχουν κιαλλες...

Αν και για μενα μετα τον μπελουσι-σισιτς εχουν τελειωσει οι μεταγραφες για φετος..

Δημοσ.

Αν ερχόταν ο Ντελγκάδο θα έτρωγε πάγκο ο Λούα Λούα γιατί ο Αργεντίνος είναι καλύτερος. Όμως μετά θα έπαιρναν πολύ λιγότερες ευκαιρίες ο Μήτρογλου και ο Νούνιεζ ενώ το παλτό θα πήγαινε σπίτι του από τώρα. Εκεί μπορεί να αρχίσουν και γκρίνιες και να χαλάσουν οι ισορροπίες στην ομάδα. Στην Ευρώπη παίζεις με 1 επιθετικό και εκεί έχεις ήδη 2 που παίζουν καλά συν τον Μήτρογλου που είναι πολύ καλός παίκτης και πιστεύω μπορεί να παίξει. Για την Ελλάδα αν παίξεις 4-4-2 ο Νούνιεζ είναι επίσης μια χαρά ααξιόπιστη λύση. Επομένως μια χαρά το σκέφτονται και δεν παίρνουν κι άλλον επιθετικό.

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και στην άμυνα. Πολύ καλός ο Κυριάκος αλλά το καλοκαίρι τον παίρνουμε τσάμπα. Από όλα τα ματς που έχουμε δώσει φέτος μόνο σε ένα χρειαζόταν πραγματικά ο Κυριάκος. Σε αυτό με την Ρεάλ εδώ που η ομάδα έπαιζε αποδεκατισμένη. Δύσκολα να ξαναβρεθούμε σε τόσο δύσκολη θέση φέτος. Ο Άντζας είναι παιχτούρα και έχεις και άλλους δύο καλούς τον Σέζαρ κα ιτον Ζεβλάκοφ. Αν χρειαστεί βοηθάνε ο Τόρο ο Πάτσα και ο Μπράβο σε αυτή τη θέση. Εκεί που ίσως χρειαζόταν άμεσα ο Κυριάκος είναι για να πιάσει τον Ντρογκπά. Αλλά θα δώσεις τσάμπα λεφτά για 1-2 ματς που δεν ξέρεις κιόλας αν θα σου παίξει καλύτερα από αυτούς που έχεις? Εξαρτάται και από το πόσα ζητάνε οι Γερμανοί. Ότι πει ο Σέρβος, εγώ μαζί του :)

Δημοσ.

Αφού το βλέπεται με την λογική του να μην πάρουμε επιθετικό για να πάρουν ευκαιρίες και οι υπόλοιποι θα πρέπει να το δείτε και για τις άλλες θέσεις.

Τι ευκαιρίες θα πάρει ο Μενδρινός τώρα που στο κέντρο υπάρχουν Ιέρο, Λύκος, Τζόλε, Λούτσο, Μπελούτσι κτλ κτλ. ;

Για αμυντικό όσους και να είχαμε φέτος δεν θα μα ς έφταναν από ότι βλέπω και συμφωνώ ότι θέλουμε και εκεί παίκτη (όχι όμως το χαζοπαλίκαρο τον Κυριάκο) αλλά μιλάω για στόχους που είναι γνωστοί και όχι τι θα ήθελα. Ποτέ δεν μπορείς να πεις "τελείωσε είμαι εντάξει" απλός ιεραρχείς τις ανάγκες σου.

Δημοσ.
Αφού το βλέπεται με την λογική του να μην πάρουμε επιθετικό για να πάρουν ευκαιρίες και οι υπόλοιποι θα πρέπει να το δείτε και για τις άλλες θέσεις.

Τι ευκαιρίες θα πάρει ο Μενδρινός τώρα που στο κέντρο υπάρχουν Ιέρο, Λύκος, Τζόλε, Λούτσο, Μπελούτσι κτλ κτλ. ;

Στην επίθεση υπάρχουν ήδη πολλοί παίκτες.Αν τους μετρήσεις υπάρχουν 5 σέντερ φόρ ή τέλος πάντων επιθετικοί.Νομίζω οτι θα ήταν υπερβολή να αποκτηθεί και ένας 6ος.

Αντίθετα στην περίπτωση του Μενδρινού δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί.Και ας μην ξεχνάμε οτι ο Μενδρινός δεξί χαφ είναι,άσχετο αν τον βάζουν να παίζει αμυντικό χαφ και δεξί μπάκ.Και όπως φαίνεται τα χαρακτιριστικά που θέλει η θέση του εξτρέμ δεν τα έχει.

Δημοσ.
Στην επίθεση υπάρχουν ήδη πολλοί παίκτες.Αν τους μετρήσεις υπάρχουν 5 σέντερ φόρ ή τέλος πάντων επιθετικοί.Νομίζω οτι θα ήταν υπερβολή να αποκτηθεί και ένας 6ος.

Αντίθετα στην περίπτωση του Μενδρινού δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί.Και ας μην ξεχνάμε οτι ο Μενδρινός δεξί χαφ είναι,άσχετο αν τον βάζουν να παίζει αμυντικό χαφ και δεξί μπάκ.Και όπως φαίνεται τα χαρακτιριστικά που θέλει η θέση του εξτρέμ δεν τα έχει.

Άποψη μου είναι ότι μπορεί να έχουμε 6 επιθετικούς (ή περίπου επιθετικούς ή παίκτες που μπορούν να παίξουν σαν επιθετικοί) αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε σε όλους. Άρα θα χωρούσε ένας Ντελγκάδο.

Τέλος πάντων... εικασίες είναι όλα αυτά. Αφού δεν ακούγετε τίποτα τζάμπα συζητάμε.

Δημοσ.

σορρυ ρε συ αφεντικό αλλά ο Ντελγκάδο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι... ξέρω ότι θα βρεθεί ομάδα να τον πάρει τώρα αλλά ο Ολυμπιακός δεν τον έχει τόσο ανάγκη ώστε να δώσει τόσα λεφτά...Καλύτερα να φυλάξουμε τα λεφτά για το καλοκαίρι που υπάρχουν πιο συμφέρουσες επιλογές...

ps. Σαν να καλομάθαμε μου φαίνεται φέτος...σιγά μωρέ τι είναι 4 εκ. για τον Ντελγκάδο... δεν θυμάστε πέρσυ που η πιο ακριβή μας μεταγραφή ήταν το 1,3 εκ. της κόμπρας;

Δημοσ.

ps. Σαν να καλομάθαμε μου φαίνεται φέτος...σιγά μωρέ τι είναι 4 εκ. για τον Ντελγκάδο... δεν θυμάστε πέρσυ που η πιο ακριβή μας μεταγραφή ήταν το 1,3 εκ. της κόμπρας;

οταν κονομας μονο απο το τσαμπιονς 20+ εκ, λογικο ειναι τα 2εκ (οχι 4) που σου ζητανε για τετοιο παιχτουρα να ειναι λιγα...

Δημοσ.
σορρυ ρε συ αφεντικό αλλά ο Ντελγκάδο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι... ξέρω ότι θα βρεθεί ομάδα να τον πάρει τώρα αλλά ο Ολυμπιακός δεν τον έχει τόσο ανάγκη ώστε να δώσει τόσα λεφτά...Καλύτερα να φυλάξουμε τα λεφτά για το καλοκαίρι που υπάρχουν πιο συμφέρουσες επιλογές...

όλα τα τονισμένα είναι υποθετικά. Και τα δικά σου και τα δικά μου!

Σωστά τα λέει ο φίλος παραπάνω

Δημοσ.

Έχουμε την πλάκα μας πάντως.Φωνάζαμε να δώσει λεφτά ο Σώκρατες και τώρα που δίνει πάνω από 6 μύρια για μισό παικτη καθόμαστε και συζητάμε γιατί δεν έδωσε λιγότερα για κάποιον άλλο.

Ή μήπως όντως καλομάθαμε και τους θελουμε και τους 2?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...