Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή μήπως όντως καλομάθαμε και τους θελουμε και τους 2?

οταν εχεις την ευκαιρια με 2/3 μεταγραφες να αφησεις τους αντιπαλους σου να ψαχνονται για μια 5ετια, οταν εχεις κανει μια ανεπαναληπτη πορεια στην Ευρωπη και επιτελους το ονομα σου ξαναακουστηκε οχι για 5αρες, οταν εχεις τα λεφτα και οι παικτες πλεον το σκεφτονται να ερθουν και δεν γελανε, τοτε μαλλον δεν καλομαθατε...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...αυτό είναι....

ΟΧΙ δεν είναι...

δεν είναι λογικό να έχεις ως γνώμονα την πολιτική που ακολούθησες σε προηγούμενες μεταγρ.περιόδους, τη στιγμή που αποδεδειγμένα δεν οδήγησαν πουθενά. Επειδή μέχρι πέρυσι οι τσέπες μου άντεχαν μόνο τον Ξεκωλιαστή(κατ'Αλέφαντο), δεν πρόκειται να νιώσω ενοχές που φέτος θέλω και Ντελγάδο και Μπελούσι και... και... και.

Αν είναι δυναμόν! Λεφτά στα ταμεία υπάρχουν?

Θα αυγατίσουν από μόνα τους?

Αν επενδύσεις ένα ποσό και φέρεις τον Ντελγάδο, εμπορικά και επικοινωνιακά θα κάνεις απόσβεση άμεσα(ή μήπως όχι?), ακόμα και αν δεν αποδώσει τα αναμενόμενα αγωνιστικά. Και μην ακούω ότι επιθετικά είμαστε πλήρεις. Κωνσταντίνου δεν υπάρχει. Ο Μήτρογλου είναι ακόμα πολύ πίσω για να χρηστεί back up του Darko σε επίπεδο ΤσουΛου, ο οποίος Darko ήτανε να τα κρεμάσει αλλά θα το τρενάρει λίγο ακόμα. Και όλοι τα έχουν βάλει με το LUA LUA(τον οποίο εγώ γουστάρω πολύ) που μονίμως εκτελεί ειδικές αποστολές.

Ένας παίκτης με την ποιότητα του Chelito χωράει σε κάθε ομάδα. Τέλος. Πόσο μάλλον στον μικρομεσαίο της Ευρώπης Ολυμπιακό. Εκτός και αν βολευόμαστε εκεί στη μετριότητα και εδώ μέσα πάμε γερά για το 12ο ,το 13ο κλπ κλπ για να κάνουμε χαβά στους dumb and dumber ανταγωνιστές:devil:

Όσο για τις μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν όλες 2ες προς 3ες επιλογές και ευτυχώς το ποσοστό επιτυχίας ήταν πολύ υψηλό. Οπότε είναι άκυρο το επιχείρημα ότι αρχίσαμε να καλομαθαίνουμε και καλά. Το να μου λένε ότι σου πήραμε τον Bellouschi και πολύ σου είναι, μου θυμίζει την ιστορία με τους ιθαγενείς και τα καθρεφτάκια.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ή εκμεταλλεύεσαι το μομέντουμ και πας για την υπέρβαση(και δεν εννοώ να περάσεις την Τσέλσι) ή συνεχίζεις τα πασαλείμματα όπως μόνο εσύ(εμεις) ξέρεις και ξαναπερνάς στη φάση των 16 το 2016 ξέρω γω...

Δημοσ.
ακριβως ;)

Πως ακριβώς? Δεν εχει ξαναπερασει στους 16?

Εκτος αν λετε για τις 2 εκτος εδρας νικες που ειναι ανεπαναληπτο κατορθωμα για καθε Ελληνικη ομαδα στο CH.L...Right?

Εν παση περιπτωσει, αποφασιστε ως προς πια μεταβλητη λυνετε την εξισωση για να ξερουμε και τι διαβαζουμε.

Δημοσ.
Πως ακριβώς? Δεν εχει ξαναπερασει στους 16?

Εκτος αν λετε για τις 2 εκτος εδρας νικες που ειναι ανεπαναληπτο κατορθωμα για καθε Ελληνικη ομαδα στο CH.L...Right?

Εν παση περιπτωσει, αποφασιστε ως προς πια μεταβλητη λυνετε την εξισωση για να ξερουμε και τι διαβαζουμε.

Οπα κατσε..δλδ εσενα δεν σου φαινεται ανεπαναληπτη η φετινη πορεια?? ΠΟυ ηρθες απο το 4ο γκρουπ και πεταξες εξω την πρωτη της μπουντεσλιγκας, και μια ιστορικη ομαδα της ιταλιας, ισοβαθμισες με την βασιλισσα την οποια την κοντραρες με 10 στο μπερναμπεου και με καλυτερο παικτη του αγωνα τον..κασιγιας!!

Αν εσενα σου φαινονται ρουτινα για την ομαδα σου, τοτε μαλλον μπερδεψες τις ερυθρολευκες φανελες του ολυμπιακου με τις...ερυθρομαυρες της μιλαν...

ΟΧΙ δεν είναι...

δεν είναι λογικό να έχεις ως γνώμονα την πολιτική που ακολούθησες σε προηγούμενες μεταγρ.περιόδους, τη στιγμή που αποδεδειγμένα δεν οδήγησαν πουθενά. Επειδή μέχρι πέρυσι οι τσέπες μου άντεχαν μόνο τον Ξεκωλιαστή(κατ'Αλέφαντο), δεν πρόκειται να νιώσω ενοχές που φέτος θέλω και Ντελγάδο και Μπελούσι και... και... και.

Αν είναι δυναμόν! Λεφτά στα ταμεία υπάρχουν?

Θα αυγατίσουν από μόνα τους?

Αν επενδύσεις ένα ποσό και φέρεις τον Ντελγάδο, εμπορικά και επικοινωνιακά θα κάνεις απόσβεση άμεσα(ή μήπως όχι?), ακόμα και αν δεν αποδώσει τα αναμενόμενα αγωνιστικά. Και μην ακούω ότι επιθετικά είμαστε πλήρεις. Κωνσταντίνου δεν υπάρχει. Ο Μήτρογλου είναι ακόμα πολύ πίσω για να χρηστεί back up του Darko σε επίπεδο ΤσουΛου, ο οποίος Darko ήτανε να τα κρεμάσει αλλά θα το τρενάρει λίγο ακόμα. Και όλοι τα έχουν βάλει με το LUA LUA(τον οποίο εγώ γουστάρω πολύ) που μονίμως εκτελεί ειδικές αποστολές.

Ένας παίκτης με την ποιότητα του Chelito χωράει σε κάθε ομάδα. Τέλος. Πόσο μάλλον στον μικρομεσαίο της Ευρώπης Ολυμπιακό. Εκτός και αν βολευόμαστε εκεί στη μετριότητα και εδώ μέσα πάμε γερά για το 12ο ,το 13ο κλπ κλπ για να κάνουμε χαβά στους dumb and dumber ανταγωνιστές:devil:

Όσο για τις μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν όλες 2ες προς 3ες επιλογές και ευτυχώς το ποσοστό επιτυχίας ήταν πολύ υψηλό. Οπότε είναι άκυρο το επιχείρημα ότι αρχίσαμε να καλομαθαίνουμε και καλά. Το να μου λένε ότι σου πήραμε τον Bellouschi και πολύ σου είναι, μου θυμίζει την ιστορία με τους ιθαγενείς και τα καθρεφτάκια.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ή εκμεταλλεύεσαι το μομέντουμ και πας για την υπέρβαση(και δεν εννοώ να περάσεις την Τσέλσι) ή συνεχίζεις τα πασαλείμματα όπως μόνο εσύ(εμεις) ξέρεις και ξαναπερνάς στη φάση των 16 το 2016 ξέρω γω...

ΑΥΤΟ ακριβως λεμε..με καλυψες ΑΠΟΛΥΤΩΣ....

Δημοσ.
Οπα κατσε..δλδ εσενα δεν σου φαινεται ανεπαναληπτη η φετινη πορεια?? ΠΟυ ηρθες απο το 4ο γκρουπ και πεταξες εξω την πρωτη της μπουντεσλιγκας, και μια ιστορικη ομαδα της ιταλιας, ισοβαθμισες με την βασιλισσα την οποια την κοντραρες με 10 στο μπερναμπεου και με καλυτερο παικτη του αγωνα τον..κασιγιας!!

Αν εσενα σου φαινονται ρουτινα για την ομαδα σου, τοτε μαλλον μπερδεψες τις ερυθρολευκες φανελες του ολυμπιακου με τις...ερυθρομαυρες της μιλαν...

Καλά αυτό θα το θυμόμαστε μόνο εμείς και οι άλλοι θα σφυρίζουν αδιάφορα όταν θα κάνεις τον κόπο να το αναφέρεις...Εδώ να φανταστείς έγινε λόγος για CHUKU-CHUKU BALL...go figure:fear:

ΑΥΤΟ ακριβως λεμε..με καλυψες ΑΠΟΛΥΤΩΣ....

Όλο αυτό λέμε αλλά ακούγονται και κάτι απόψεις του στυλ "σεμνά και ταπεινά-μήπως καλομάθαμε-είναι πολλά τα λεφτά Άρη-ποιος θα'ρθει τώρα να παίξει στην Ελλάδα" και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά κλισέ και είμαστε όλο στα ίδια.

Εδώ η ομάδα χρειάζεται 3-4 (τουλάχιστον) 11αδάτους ποδοσφαιριστάς!

Λίγο πολύ οι θέσεις που πονάμε είναι γνωστές. Μας δίνεται η ευκαιρία να κλείσουμε από τώρα τους 2 που αν μη τι άλλο μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας. Και μετά το Μάη(με την κούπα στο λιμάνι) πάμε για ό,τι εκρεμμότητες έχουν μείνει και προκύψει μέχρι τότε(γιατί θα προκύψουν).

Και στο φινάλε, ας φάει και λίγο πάγκο ο LUA LUA(που εγώ τον πάω:-D) και ο κάθε LUA LUA...στην 11αδα πρέπει να παίζουν οι πιο φορμαρισμένοι. Του π()()στη, επαγγελματίες είναι. Στην Τσέλσι (εύλογη η επιλογή της ομάδας μιας και κληρωθήκαμε μαζί τους) Ο Μπάλακ, ο Σεφτσένκο και ο Μακελελέ παίζουν μπουνιές στον πάγκο???

Δημοσ.

Τελικα πιο κακομαθημενος απο τον οπαδο του Ολυμπιακου δεν πρεπει να υπαρχει...σας εξηγουν καποιοι πιο ψυχραιμοι οτι εκτος απο τα λεφτα και τα ονοματα σημαντικο ρολο σε μια ομαδα παιζουν και οι ισορροπιες στα αποδυτηρια.

Να παμε να παρουμε τον Ντελγκαδο για να γουσταρετε εσεις και να εχουμε στραβωμενο τον Λουα Λουα οποτε δεν παιζει ή και τον ιδιο τον Ντελγκαδο οταν δεν θα παιζει αυτος!

Και ολα αυτα στα μεσα της χρονιας και ενω το κλιμα ειναι εξαιρετικο και η ομαδα παει μια χαρα!

Σας φερνει ο αλλος τον Μπελουτσι με 6 μυρια για το 50% των δικαιωματων του...μια κινηση που δεν εχει κανει καμμια αλλη Ελληνικη ομαδα και εσεις γκρινιαζετε γιατι δεν φερνει και τον Ντελγκαδο!!!

Τα 20 μυρια και αλλες ομαδες τα βγαλανε με αναλογες πορειες στο παρελθον (βλεπε ΠΑΟ) αλλα εκει οχι μονο Μπελουτσι δεν ειδανε αλλα στο τελος της χρονιας ξεπουλαγαν και τους παιχτες που ειχανε.

Για να συνοψισω...κουμαντο για το πως θα διατεθουν τα λεφτα,σε ποιους παιχτες και ποτε κανουν οι Λεμονης-Ιβιτς!

Και διαβαζοντας καποιες αποψεις εδω μεσα ευτυχως που υπαρχουν αυτοι οι 2 και ξεφυγαμε επιτελους απο το πλανο "φερνω τον παιχταρα για να τρεχουν στο αεροδρομιο".

Δημοσ.

livewire, παίξε Football Manager. Θα καταλάβεις και θα μάθεις ΠΑΡΑ πολλά.

Δημοσ.

Και στο φινάλε, ας φάει και λίγο πάγκο ο LUA LUA(που εγώ τον πάω:-D) και ο κάθε LUA LUA...στην 11αδα πρέπει να παίζουν οι πιο φορμαρισμένοι. Του π()()στη, επαγγελματίες είναι. Στην Τσέλσι (εύλογη η επιλογή της ομάδας μιας και κληρωθήκαμε μαζί τους) Ο Μπάλακ, ο Σεφτσένκο και ο Μακελελέ παίζουν μπουνιές στον πάγκο???

Εντελώς άστοχο το παράδειγμά σου.Ο Μπάλακ και οι λοιπές δυνάμεις ναι μεν τρώνε πάγκο αλλά βρίσκοντε σε ένα από τα κορυφάια πρωταθλήματα της Ευρώπης και σε μια ομάδα με μπάτζετ 400 εκατομμύρια ευρώ.Οπότε δεν έχουν και πολλά περιθώρια για να μιλήσουν.

Αν σου έρθει ο Ντελγκάδο,ο Μπελούσι και τρώνε πάγκο στο ελληνικό πρωταθληματάκι θα αντιδράσουν αυτό είναι σίγουρο.Όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν το αίσθημα οτι έρχοντε και μας κάνουν χάρη που παίζουν στα γήπεδά μας και εν μέρη δεν έχουν και άδικο.Αντίθετα ο Χ Μπάλακ το θεωρεί τιμή του που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λίγκ οπότε κάνει την πάπια.

Δημοσ.

Εγω παλι θα συμφωνησω και με τις 2 πλευρες εν μερει.

Θεωρω οτι εαν κρινουν σκοπιμο απο την διοικηση, και εδω ειναι η ειδοποιος διαφορα, (η διοικηση κανει τις μεταγραφες και οχι ο τυπος και εμεις) τοτε ας τους παρουν και τους 2. Δεν ειμαι της αποψης οτι χαλαει το κλιμα μιας ομαδας αμα φερεις πολλους καλους παικτες σε μια ομαδα αμα δεν παιζουν. Δεν ειμαστε πια και Τσελσι που βγαινει Ντρογκμπα και μπαινει Σεβα κλπ κλπ. Και το σημαντικοτερο τις γκρινιες σε μια ομαδα τις αφηνει να καλλιεργηθει η εκαστοτε διοικηση, αμα δεν τους κοβει τετοιου ειδους διαθεσεις απο νωρις. Δεν το καταλαβα ποδοσφαιρικος συλλογος ειμαστε οχι παιδικη χαρα να λεει ο Μπελουτσι και ο καθε Μπελουτσι οτι θελει. Αλλιως θα πληρωσει το τιμημα των πραξεων του. Και αυτες οι πραξεις δεν εχουν να κανουν με το αν βρισκεται σε μια μεγαλη ομαδα καποιος ή σε μια μικρομεσαια της Ευρωπης. Εχουν να κανουν με το τι τους επιτρεπεται να κανουν οι εκαστοτε παικτες σε ενα συλλογο. Περαν αυτου οπως ειπα και σε προηγουμενο μυνημα εγω δεν πιστευω οτι αν ερθει ο Μπελουτσι και δεν αποδιδει μπορει να γκρινιαζει αν δεν ξεκιναει 11αδατος. Δεν την καταλαβαινω αυτη την λογικη. Η παιζεις κυριε ή καθεσαι παγκο, ερθει δεν ερθει , υπαρχει δεν υπαρχει αλλος παικταρας στην θεση σου να την καλυψει. Αντιθετως η υπαρξη αρκετων καλων παικτων, μεγαλωνει την διαθεση και τον ανταγωνισμο μεσα σε μια ομαδα(γιατι περι ανταγωνισμου και οχι συναγωνισμου προκειται) και τους κραταει σε εγρηγορση για να δινουν παντα το 100% των δυνατοτητων τους. Αλλο να ξερει ο Χ παικτης οτι δεν υπαρχει σοβαρο backup απο πισω και να τα ξυνει σε ολυς τους αγωνες και αλλο να ξερει οτι αν δεν παιξει τον περιμενει παγκος. Και ακομα και αν ερθει και ο Ντελγκαδο με τον Μπελουτσι, δεν εχουμε πλεον και ΤΟ υπερπληρες υλικο για να θεωρουμαστε κορυφαια ομαδα που εχει τουλαχιστον 2 πρωτοκλασσατους παικτες σε καθε θεση. Επισης οπως ειπα δεν εχει σχεση αν παιζει ενας παικτης στον ΟΣΦΠ ή στην Μπαρτσα ή τουλαχιστον δεν πρεπει να εχει, για να αντιδρα ασχημα οταν δεν παιζει. ΑΝ ΕΧΕΙ τοτε η διοικηση με την σταση της εχει αφησει τα περιθωρια για κατι τετοιο. Και μην γυρισει και μου πει κανεις πως θα επιβληθει ο Τακης στον καθε παικταρα γιατι τετοιες αποψεις μονο γελιο μου φερνουν. Ο εκαστοτε προπονητης οσο μεγαλος και να ειναι, στις αρχες παντα πρεπει να χτισει το ονομα και την προσωπικοτητα του με την οποια θα γινει γνωστος στο ευρυ κοινο. Και οι προσωπικοτητες ποικιλλουν. Ουτε ο Βενγκερ, ουτε ο Σερ Αλεξ ουτε ο Μουρινιο αποφασισαν μια μερα να γινουν προπονητες και απο την πρωτη μερα ολοι ειπαν "Α αυτος ειναι σεβαστος και ο αλλος καραγκιοζης". Ο σεβασμος καθε προπονητη και καθε διοικησης για να το γενικευσουμε κερδιζεται στο γηπεδο και στα αποτελεσματα μιας ομαδας και οχι στα χαρτια οπως πολλοι Ελληναρες σκεφτονται. Και τελος ενας παικτης για να κανει καρριερα στην Ευρωπη και δη λατινος απο καπου πρεπει να ξεκινησει και συνηθως απο μια μικρη/μεσαια ομαδα στην Ευρωπη. Αν λοιπον ξυνισει γιατι δεν παιζει 11αδα οταν ο ιδιος δεν αποδιδει καλα, τοτε κατι δεν παει καλα με αυτον και μαλλον εχει υπερεκτιμησει τις δυναμεις του. Η αν δεν τις εχει υπερεκτιμησει τοτε απλα ειναι κακος χαρακτηρας και περιμενει να του δινονται οι απειρες ευκαιριες εις βαρος του συλλογου για να κανει καρριερα αυτος, οταν αποφασισει να παιξει καλα. Ο ΟΣΦΠ και ο καθε ΟΣΦΠ που εχει βλεψεις και οραμα δεν πρεπει να κανει τον "ποδοσφαιρικο" πατερα και να δινει ευκαιριες σε αλογα που δεν τραβανε. Πρεπει να εχει οσο το δυνατον καλυτερο και πλουσιοτερο υλικο με πολλες επιλογες για να ειναι παντα ετοιμος. Ναι δινω ευκαιριες σε ολους και σιγουρα ολοι περνουν αρκετες για να δειξουν τι αξιζουν σε μια σοβαρη ομαδα, αλλα μεχρι εκει. Αν δεν παιζω θα φαω παγκο. Και σιγουρα αν καποιος ειναι παικταρας δεν θα παιξει μια δυο αλλα εν τελει θα δειξει τι αξιζει και θα παρει αυτο που του αναλογει..Ετσι δουλευουν οι σοβαρες ομαδες και οχι μονο οι μεγαλες ομαδες που σεβονται τον εαυτο τους και βλεπουν μπροστα.

Και για να επιστρεψουμε στο θεμα μας.. ΕΑΝ η διοικηση του Ολυμπιακου κρινει οτι της κανει ο Ντελγκαδο και οχι εγω και ο καθε καραμητρος, προσωπικα δεν βλεπω τον λογο να μην γινει η μεταγραφη και αυτου.

Θεωρω οτι για την επιθεση θα ηταν μιας πρωτης ταξεως λυση, και θα διαφωνησω με πολλους που λενε οτι ειμαστε πληρεις μπροστα και με λυσεις. Ο livewire σε αυτο τον τομεα μιλησε πολυ σωστα για το πως εχει η κατασταση με τους επιθετικους και θα συμφωνησω πληρως μαζι του.

Αλλα ειπαμε. Δεν κανω εγω και ουτε θα υποδειξω εγω τις μεταγραφες. Εγω θα κανω υπομονη και θα δω πως θα παει η ομαδα μεχρι το καλοκαιρι και αναλογως με τα προτερηματα/μειονεκτηματα που θα δειξει θα κρινω αναλογα στο τελος της καλοκαιρινης μεταγραφικης περιοδου εαν κινηθηκαν σωστα ή οχι κατα την ταπεινη μου αποψη.

Δημοσ.

Εντελώς άστοχο το παράδειγμά σου.Ο Μπάλακ και οι λοιπές δυνάμεις ναι μεν τρώνε πάγκο αλλά βρίσκοντε σε ένα από τα κορυφάια πρωταθλήματα της Ευρώπης και σε μια ομάδα με μπάτζετ 400 εκατομμύρια ευρώ.Οπότε δεν έχουν και πολλά περιθώρια για να μιλήσουν.

Το παράδειγμα της Τσέλσι εξήγησα στην παρένθεση γιατί το έφερα, κακώς στάθηκες στο όνομα της ομάδας. Σε όλο τον κόσμο οι ομάδες που έχουν φιλοδοξίες και σέβονται τον εαυτό τους κοιτάνε να έχουν ποιοτικές λύσεις και στον πάγκο. Είναι στο χέρι σου το αν ο Λούα Λούα (ή ο Γκαλέττι ή ο Μπελούσι) θα αντιμετωπίσει την ομάδα σου σαν μπ()()ρδέλο, αν του δώσεις το δικαίωμα αυτό (ας πούμε με το να τον κάνεις να νιώθει ότι τίποτα δεν τον κουνάει από την 11άδα). Εμένα η λογική μου μου λέει ότι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (όπως στο μπάσκετ και κάθε ομαδικό άθλημα) ο πρωταθλητισμός έρχεται μέσα από την ατομική φιλοδοξία και τον υγιή ανταγωνισμό. Ο παίκτης προσπαθεί διαρκώς να γίνεται καλύτερος αν θέλει να συνεχίσει να παίζει.

Προφανώς και δεν θέλω να γίνω Τσέλσι(εξάλλου το μοντέλο που εφαρμόζουν εκεί δεν με εκφράζει) αλλά δεν μπορώ και να κάνω τίποτα σπουδαίο όταν στον πάγκο έχω μόνο Μήτρογλου, Κατσικογιάννη, Μενδρινό κλπ κλπ. Δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο.

Τελικα πιο κακομαθημενος απο τον οπαδο του Ολυμπιακου δεν πρεπει να υπαρχει...σας εξηγουν καποιοι πιο ψυχραιμοι οτι εκτος απο τα λεφτα και τα ονοματα σημαντικο ρολο σε μια ομαδα παιζουν και οι ισορροπιες στα αποδυτηρια.

Να παμε να παρουμε τον Ντελγκαδο για να γουσταρετε εσεις και να εχουμε στραβωμενο τον Λουα Λουα οποτε δεν παιζει ή και τον ιδιο τον Ντελγκαδο οταν δεν θα παιζει αυτος!

Και ολα αυτα στα μεσα της χρονιας και ενω το κλιμα ειναι εξαιρετικο και η ομαδα παει μια χαρα!

Σας φερνει ο αλλος τον Μπελουτσι με 6 μυρια για το 50% των δικαιωματων του...μια κινηση που δεν εχει κανει καμμια αλλη Ελληνικη ομαδα και εσεις γκρινιαζετε γιατι δεν φερνει και τον Ντελγκαδο!!!

Και για αυτά τα επιχειρήματα ισχύει ότι έγραψα και πιο πάνω. Απλά να τονίσω ότι δεν γκρινιάζω. Απλά διαπιστώνω ότι όπως πάντα, γίνονται κινήσεις που μένουν μισές(και δεν εννοώ τα μισά δικαιώματα του Μπελούσι:-D). Υποτίθεται ότι τον Ντελγάδο τον ήθελες από το καλοκαίρι και από ότι φαίνεται ακόμα δεν έχει κλείσει πουθενά. Και δεν νομίζω ότι παίζουν στην ίδια θέση με τον Μπελούσι. Κάπου εδώ θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη σας ως προς το εξής:

Τον Τοροσίδη ακούγεται ότι τον θέλουν ομάδες του εξωτερικού, ο Νικοπολίδης, ο Τζόρτζεβιτς, ο Κοβάσεβιτς (και ακολουθεί ο Στολτίδης) του χρόνου θα είναι ν+1 χρονών.

Δεν πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάζουμε και τους διαδόχους τους?

Μέσα σε ένα καλοκαίρι μπορούν να γίνουν τόσες πολλές κινήσεις?

livewire, παίξε Football Manager. Θα καταλάβεις και θα μάθεις ΠΑΡΑ πολλά.

Σουρεάλ επιχείρημα!!!

Δεν θέλω να γίνω ούτε προπονητής ούτε οικονομολόγος ούτε PROεδρος. Συζήτηση κάνουμε. Εξάλλου έχω ακούσει από φίλους που παίζουν FM να παίρνουν ΤσουΛου με κάτι Swansea και ΠΑΟΚ έχοντας αγοράσει Μέσσι, Ετό, Καστίγιο, Ρομπίνιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μάλλον θα μείνω στα RPG μου να σώζω τον κόσμο απο σατανικούς μάγους(πάντως όχι της μπάλας).

ΥΓ. Σήμερα πάντως θα είμαι στο γήπεδο και δεν θα πάθω κατάθλιψη αν χάσουμε. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη μου συμπάθεια. Εξάλλου στο λύκειο τίμησα τη φανέλα του εφηβικού μπασκετικού τμήματος της Αελάρας:-D

Edit: Ενώ έγραφα το ποστ είδα ότι πόσταρε και ο littlelouieveggos με τον οποίο συμφωνώ αρκετά και με προλαβαίνει συνήθως. Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που θα διαβάσει την έκθεσή του:-)

Καλή ανάγνωση...

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι τον Ντελγάδο τον ήθελες από το καλοκαίρι και από ότι φαίνεται ακόμα δεν έχει κλείσει πουθενά. Και δεν νομίζω ότι παίζουν στην ίδια θέση με τον Μπελούσι.

Δεν νομιζω οτι ο επιισημος Ολυμπιακος εξεφρασε επισημο ενδιαφερον για τον Ντελγκαδο εκτος και αν εχει οντως συμβει και δεν το θυμαμαι. Προκειται για μια περιπτωση που συντηρειται απο τα ΜΜΕ και τον κοσμο απο το καλοκαιρι. Προσεξε δεν διαφωνω οτι προκειται για μια πρωτης ταξεως μεταγραφη απλα λεω οτι ο επισημος ΟΣΦΠ δεν πρεπει να εχει ασχοληθει αμμεσα με αυτο τον παικτη. Η τουλαχιστον οχι θερμα. Επισης μην αποκλειουμε το γεγονος να καταληξει το καλοκαιρι ο παικτης σε εμας. Θεωρω οτι αν τον ηθελαν τοσες ομαδες θα ειχαν κινηθει για την αποκτηση του ηδη. Ποτε δεν ξερεις τι θα γινει, σιγουρα παντως δεν ειναι το μονο μεταγραφικο μας προβλημα αυτος.

Κάπου εδώ θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη σας ως προς το εξής:

Τον Τοροσίδη ακούγεται ότι τον θέλουν ομάδες του εξωτερικού, ο Νικοπολίδης, ο Τζόρτζεβιτς, ο Κοβάσεβιτς (και ακολουθεί ο Στολτίδης) του χρόνου θα είναι ν+1 χρονών.

Δεν πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάζουμε και τους διαδόχους τους?

Μέσα σε ένα καλοκαίρι μπορούν να γίνουν τόσες πολλές κινήσεις?

Ειναι γνωστα ολα αυτα δεν λεμε κατι καινουργιο και το γνωριζουν πολυ καλα και στην διοικηση αυτο.Aλλα οπως μεσα σε ενα καλοκαιρι δεν μπορουν να γινουν τοσες μεταγραφικες κινησεις ετσι και μεσα σε ενα χρονο δεν μπορεις να αλλαξεις αρδην ολο το υλικο της ομαδας. Επισης πρεπει να δωθει και ο απαραιτητος χρονος και στους υπολοιπους παικτες μεχρι το τελος της χρονιας για να δουμε ποιοι οντως μπορουν να προσφερουν και ποιοι οχι.

P.S Ειμαι σιγουρος οτι τα μυνηματα μου δεν διαβαζονται απο πολλους. Οντως εχω την ταση να γραφω πολλα και κουραζει αυτο.. Και μαλιστα πολλες φορες αναγκαζομαι να λεω τα ιδια και τα ιδια σε ενα διαλογο εξαιτιας αυτου :P

Τελοσπαντων ας δουμε τι θα κανουμε και σημερα με την ΑΕΛ γιατι σιγουρα θα ειναι ενα πολυ δυσκολο ματς δεδομενων των τοσων απουσιων στον χωρο του κεντρου. Και εχει και Μπαρτσα - Ρεαλ 8 ρε γαμωτο.. Καλα εκει στην LFP δεν μας σκεφτονται καθολου τοσο μ@λ@κες ειναι; Αφου ξερουν οτι παιζει ο Θρυλος δεν το κανανε λιγο πιο μετα; :lol:

Δημοσ.

...yeap!

Just as I suspected!

He did it again!

O littlelouieveggos με βρίσκει πάλι σύμφωνο. Μάι πόιντ εκζάκτλι. Απλά τα έκανε πενηνταράκια. Τόσο το καλύτερο:-D

Γι αυτό μου φαίνονται τόσο βαρετές και ανούσιες οι συζητήσεις περί μεταγραφών....

Γιατί ρε? Συζήτηση να γίνεται....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...