Ic3m@N Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Φίλτατε littlelouievegos το πρώτο σου μήνυμα δεν το διάβασα προσπάθησε αν θες όταν γράφεις τόσο μεγάλο κείμενο να βάζεις καμιά παράγραφο ή να τονίζεις με bold κάτι που θες να πεις γιατί έτσι είναι υπερβολικά κουραστικό. Τέλος πάντων δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην θέλει τον Ντελγκάδο... καθώς σίγουρα είναι ένα παίχτης που μπορεί να κάνει την διαφορά.. παρ'όλα αυτά το θέμα είναι ότι μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που ούτως ή άλλως δεν έχει το απεριόριστο μπάτζετ δεν μπορεί να δίνει από δω κι από κει τα λεφτά όταν σε λίγους μήνες ίσως να πάρει τον ίδιο παίχτη μόνο με τα λεφτά του συμβολαίου του. Ήδη η ομάδα γι'αυτή τη μεταγραφική περίοδο έχει πάρει 2 παίχτες. Έναν που τον είχε μεγάλη ανάγκη καθώς από την αρχή λέγαμε πως δεν έχει έναν πιο δημιουργικό μέσο και ένα μπακ απ του Γκαλέτι που επίσης χρειαζόταν. Το μόνο που χρειαζόμαστε πλέον για την μεταγραφική περίοδο του γενάρη είναι ίσως ενας κεντρικός αμυντικός. Σίγουρα η ομάδα έχει ανάγκη και σε άλλες θέσεις αλλά στη μέση της χρονιάς δεν μπορείς να κάνεις τόσες πολλές μεταγραφές γιατί οι ισσοροπίες που έχουν δημιουργηθεί θα κάνουν περίπατο και η καλή χημεία μεταξύ των παιχτών θα θέλει πάλι δουλειά για να φτάσει στα ίδια επίπεδα. Δουλειά που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει εν μέσω αγωνιστηκών υποχρεώσεων.
MiltoZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 littlelouieveggos αυτά που λες παραπάνω θα είχαν νόημα για μένα αν η ομάδα δεν έπαιζε καλά. Όταν η ομάδα πάει καλά δεν αλλάζεις τις ισορροπίες στην μέση της σεζόν, αλλά κάνεις προσθήκες ουσίας εκεί που έχεις ανάγκη. Και ένας παίχτης σαν τον Μπελούσι είναι προσθήκη ουσίας γιατί όπως λέει και ο Ic3m@N χρειαζόμασταν έναν περισσότερο δημιουργικό κεντρικό χαφ, έβγαζε μάτια από το καλοκαίρι. Όπως επίσης έβγαζε μάτια ότι χρειαζόμασταν ένα ακόμα μπακ-απ των Γκαλέτι Τζόρτζεβιτς. p.s.1. Με 5εκ που θα στοίχιζε ο Ντελγκάδο μπορείς να πάρεις καλό πράμα και το καλοκαίρι. p.s.2. Μετά την καλή χρονιά το '99 είπαμε να εκμεταλευθούμε το μομεντουμ και φέραμε Ζιοβάνι Ζάχοβιτς και η ομάδα διαλύθηκε μέσα σε λίγους μήνες.
littlelouievegos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 littlelouieveggos αυτά που λες παραπάνω θα είχαν νόημα για μένα αν η ομάδα δεν έπαιζε καλά. Όταν η ομάδα πάει καλά δεν αλλάζεις τις ισορροπίες στην μέση της σεζόν, αλλά κάνεις προσθήκες ουσίας εκεί που έχεις ανάγκη. Και ένας παίχτης σαν τον Μπελούσι είναι προσθήκη ουσίας γιατί όπως λέει και ο Ic3m@N χρειαζόμασταν έναν περισσότερο δημιουργικό κεντρικό χαφ, έβγαζε μάτια από το καλοκαίρι. Όπως επίσης έβγαζε μάτια ότι χρειαζόμασταν ένα ακόμα μπακ-απ των Γκαλέτι Τζόρτζεβιτς. p.s.1. Με 5εκ που θα στοίχιζε ο Ντελγκάδο μπορείς να πάρεις καλό πράμα και το καλοκαίρι. p.s.2. Μετά την καλή χρονιά το '99 είπαμε να εκμεταλευθούμε το μομεντουμ και φέραμε Ζιοβάνι Ζάχοβιτς και η ομάδα διαλύθηκε μέσα σε λίγους μήνες. Μα που ακριβως διαφωνουμε δεν καταλαβα ως προς τις ισσοροπιες στην ομαδα; Εγω δεν ειπα πουθενα οτι ο Ντελγκαδο πρεπει να ερθει παση θυσια. Ειπα οτι αυτο θα το κρινει η διοικηση και οχι εγω. Ουτε ειπα οτι η μεταγραφη Μπελουτσι δεν επρεπε να ειναι το πρωτο μελημα. Επισης στο δευτερο μυνημα λεω .. Ειναι γνωστα ολα αυτα δεν λεμε κατι καινουργιο και το γνωριζουν πολυ καλα και στην διοικηση αυτο.Aλλα οπως μεσα σε ενα καλοκαιρι δεν μπορουν να γινουν τοσες μεταγραφικες κινησεις ετσι και μεσα σε ενα χρονο δεν μπορεις να αλλαξεις αρδην ολο το υλικο της ομαδας. Επισης πρεπει να δωθει και ο απαραιτητος χρονος και στους υπολοιπους παικτες μεχρι το τελος της χρονιας για να δουμε ποιοι οντως μπορουν να προσφερουν και ποιοι οχι. Οποτε που ακριβως διαφωνουμε στα θεματα χημειας και ειδικα στο timing των μεταγραφων; Και επισης εχω τονισει απειρες φορες οτι μονο τα ονοματα δεν κανουν την ομαδα, απορω πως το συμπερανες αυτο απο τα λεγομενα μου.
MiltoZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Οκ κατάλαβα τι λες. Εγώ αναφερόμουν σε αυτό: Εγω παλι θα συμφωνησω και με τις 2 πλευρες εν μερει.Θεωρω οτι εαν κρινουν σκοπιμο απο την διοικηση, και εδω ειναι η ειδοποιος διαφορα, (η διοικηση κανει τις μεταγραφες και οχι ο τυπος και εμεις) τοτε ας τους παρουν και τους 2. Δεν ειμαι της αποψης οτι χαλαει το κλιμα μιας ομαδας αμα φερεις πολλους καλους παικτες σε μια ομαδα αμα δεν παιζουν. Δεν ειμαστε πια και Τσελσι που βγαινει Ντρογκμπα και μπαινει Σεβα κλπ κλπ. Και το σημαντικοτερο τις γκρινιες σε μια ομαδα τις αφηνει να καλλιεργηθει η εκαστοτε διοικηση, αμα δεν τους κοβει τετοιου ειδους διαθεσεις απο νωρις. Δεν το καταλαβα ποδοσφαιρικος συλλογος ειμαστε οχι παιδικη χαρα να λεει ο Μπελουτσι και ο καθε Μπελουτσι οτι θελει....
littlelouievegos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Για να χτισεις μια μεγαλη ομαδα με πολλες λυσεις δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη και ας εισαι και μεγαλη ομαδα με τεραστιο μπατζετ. Θελουν χρονο ολα αυτα. Ποσο μαλλον να εισαι μικρομεσαια και να προσπαθεις να χτισεις προσεκτικα και σωστα ενα σοβαρο συνολο, καθως δεν εχεις την πολυτελεια για να χρυσοπληρωνεις και να μην σου βγαινουν οι παικτες. Επιμενω παντως πως η χημεια μιας ομαδας και η κατασταση στα αποδυτηρια δεν χαλαει εφοσον υπαρχει σωστη πολιτικη απο διοικηση και προπονητη. Αυτο δεν θα το δεχτω ποτε.
livewire Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 littlelouieveggosp.s.1. Με 5εκ που θα στοίχιζε ο Ντελγκάδο μπορείς να πάρεις καλό πράμα και το καλοκαίρι.p.s.2. Μετά την καλή χρονιά το '99 είπαμε να εκμεταλευθούμε το μομεντουμ και φέραμε Ζιοβάνι Ζάχοβιτς και η ομάδα διαλύθηκε μέσα σε λίγους μήνες. Για το ΥΓ.1 θα έλεγα ότι το να αναβάλεις κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα για αύριο δεν είναι κάτι που θα χαρακτήριζα σοφό από όποια πλευρά και να το κοιτάξω. Εγώ προσπαθώ όσο γίνεται να ακολουθώ το σχετικό γνωμικό στη στη ζωή μου. Για το ΥΓ.2 δεν σε πολυπιάνω και δεν το λέω ειρωνικά. Προτείνεις να μην αγοράζουμε παίκτες με το φόβο ότι θα μας βγουν Ζάχοβιτς? Και στην τελική δεν κολλάω τόσο στον Ντελγάδο, δεν μπορώ να πω ότι τον ξέρω καλά, αλλά αν δεν κάνω λάθος το καλοκαίρι Ιβιτς και Λεμονής είχαν δηλώσει ότι ο παίκτης τους κάνει. Τώρα γιατί δεν κάναν επίσημη πρόταση(για το οποίο δεν είμαι σίγουρος, αλλά αυτό εννόησε μάλλον ο littlelouieveggos), μάλλον οφείλεται στον ελληνοπρεπή ραγιαδισμο που εμφανίζουν οι ελληνκές ομάδες(διοικήσεις καλύτερα) και θα θεωρούσαν τεράστια "ήττα" το να φάμε πόρτα από τη Λυών πχ(*που από ότι διάβασα μόλις, τον έκλεισε με 3 μύρια και πρέπει να αφήσει κάποιον για να αδειάσει θέση ξένου). Τέλος, για το ότι παίκτης σαν το Ντελγάδο δεν χωράει στο πλήρες ρόστερ του Θρύλου, είπα πιο πριν τι πιστεύω. Μια ματιά στην 18άδα για το σημερινό ματς θα πείσει και τον πλεόν δύσπιστο.
MiltoZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Για το ΥΓ.1 θα έλεγα ότι το να αναβάλεις κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα για αύριο δεν είναι κάτι που θα χαρακτήριζα σοφό από όποια πλευρά και να το κοιτάξω. Εγώ προσπαθώ όσο γίνεται να ακολουθώ το σχετικό γνωμικό στη στη ζωή μου. Εγώ πάλι δεν βρίσκω σοφό να δώσεις 5εκ στην μέση της σεζόν για να αγοράσεις παίκτη που δεν χρειάζεσαι άμεσα και ενώ η ομάδα πάει καλά. Για το ΥΓ.2 δεν σε πολυπιάνω και δεν το λέω ειρωνικά. Προτείνεις να μην αγοράζουμε παίκτες με το φόβο ότι θα μας βγουν Ζάχοβιτς? Όχι. Αναφέρω ένα πρόσφατο παράδειγμα που δείχνει ότι η σωστή χημεία οι καλές σχεσεις και οι ισορροπίες σε μία ομάδα είναι συμαντικότερα από τα ονόματα. Δεν λέω να μην έρχονται καλοί παίκτες αλλά αυτό να γίνεται με σύνεση και σε θέσεις που πραγματικά έχει ανάγκη η ομάδα. Μία ομάδα είναι επιχείρηση και πρέπει να διαχειρίζεται σωστά τα οικονομικά της και το υλικό της για να έχει επιτυχίες και να εξασφαλίζει την βιωσιμότητά της.
livewire Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ πάλι δεν βρίσκω σοφό να δώσεις 5εκ στην μέση της σεζόν για να αγοράσεις παίκτη που δεν χρειάζεσαι άμεσα και ενώ η ομάδα πάει καλά. Τότε η Λυών έκανε μεγάλη κουταμάρα. Ουουουουου Λυών. 666:devil: Όχι. Αναφέρω ένα πρόσφατο παράδειγμα που δείχνει ότι η σωστή χημεία οι καλές σχεσεις και οι ισορροπίες σε μία ομάδα είναι συμαντικότερα από τα ονόματα. Δεν λέω να μην έρχονται καλοί παίκτες αλλά αυτό να γίνεται με σύνεση και σε θέσεις που πραγματικά έχει ανάγκη η ομάδα. Μία ομάδα είναι επιχείρηση και πρέπει να διαχειρίζεται σωστά τα οικονομικά της και το υλικό της για να έχει επιτυχίες και να εξασφαλίζει την βιωσιμότητά της. Τότε συμφωνούμε. Μόνο πού η τελευταία πρόταση φαίνεται ξεσηκωμένη από βιβλίο οικονομικών. Προφανώς στην περίπτωση του Ολυμπιακού δεν διακυβεύεται η βιωσιμότητα της επιχείρησης με το να βγάλει ας πούμε 5 μύρια από το ταμείο της για κάποιο παίκτη(don't care whats his name). Anyway, φιλικά παντα. Κουβέντα κάνουμε.
littlelouievegos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Αρνουμαι να πιστεψω αυτο που ειδα σημερα. Απλα δεν υπαρχει για ενα εκατομμυριο λογους.. Γιατι δεν το παιζαν Χ στα χαρτια και μπηκαν και στο γηπεδο να κουραστουν και να κουρασουν και εμς που ειδαμε αυτο το ποδοσφαιρικο εκτρωμα; Και μην μου πει κανεις για τα αμυντικα χαφ γιατι αυτο που ειδα σημερα προσβαλλει την νοημοσυνη μου μεχρι εκει που δεν παει. Και με βαζει σε μεγαλες σκεψεις πολυ μεγαλες για την καταληξη του πρωταθληματος.. Και οποιος καταλαβε καταλαβε. Κατι ξερανε οι ΑΕΚτζηδες οταν λεγανε οτι την επομενη αγωνιστικη θα ειμαστε παλι μονοι στην κορυφη με τετοια σιγουρια.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Μακάρι να βγώ λάθος αλλά όλα δείχνουν οτι πάμε για γκέλα με τη Λάρισα.Ο Λούα τσακώθηκε με το Λεμονή,όλη η ομάδα συζητάει για την Τσέλσι,ο κόσμος αχολείται με το Τσου Λου και τον Μπελούσι,ο Στολτίδης και ο Γκαλέτι έχουν προβλήματα και ο Λεντέσμα με τον Πατσατζόγλου είναι έξω. littlelouievegos συγνώμη που περιαυτολογώ κάνοντας quote στον εαυτό μου,αλλά δεν υπάρχει καμία θεωρεία συνωμοσίας και κανένα στήσιμο. Το πράγμα έκανε μπάμ από χιλιόμετρα οτι πηγαίναμε για γκέλα.Τα πάντα ήταν ιδανικά για να στραβοπατήσουμε όπως και έγινε.Εμένα δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη,το θεωρώ εντελώς φυσιολογικό. Αντίθετα δεν θεωρώ φυσιολογικό να θέλει ο Κόκκαλης να δώσει το πρωτάθλημα στην αεκ και να ρισκάρει έσοδα (Τσου Λου) απο 10 εκατομμύρια και επάνω.
afentiko7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Γιατι δεν το παιζαν Χ στα χαρτια και μπηκαν και στο γηπεδο να κουραστουν και να κουρασουν και εμς που ειδαμε αυτο το ποδοσφαιρικο εκτρωμα; Για τον ίδιο λόγο που ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό έχει 1 νίκη σε 1 γύρο πρωταθλήματος.
Ic3m@N Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δεν μου λέτε ρε παιδιά... σήμερα δεν σας φάνηκε ότι οι παίχτες ήταν χαρούμενοι με το Χ εννοώ ότι όλη την ώρα καθυστερίσεις κάνανε... ο Νικοπολίδης ειδικά το παράκανε... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατεβήκανε έτσι σήμερα. Σίγουρα είχαμε απουσίες αλλά αυτό που είδαμε ήταν τουλάχιστον αστείο.
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Και με βαζει σε μεγαλες σκεψεις πολυ μεγαλες για την καταληξη του πρωταθληματος.. Και οποιος καταλαβε καταλαβε. Κατι ξερανε οι ΑΕΚτζηδες οταν λεγανε οτι την επομενη αγωνιστικη θα ειμαστε παλι μονοι στην κορυφη με τετοια σιγουρια. τι είναι αυτά; είμαστε σοβαροί; τι λέμε; το πιστεύεις τώρα αυτό ή το είπες πάνω στα νεύρα σου; Όταν δηλαδή δεν νικάμε ή χάνουμε υπάρχουν συνωμοσίες; Το ότι σερνόμασταν φταίει, όχι το υποτιθέμενο παρασκήνιο. Για τον ίδιο λόγο που ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό έχει 1 νίκη σε 1 γύρο πρωταθλήματος. Δεν σε κατάλαβα. Δεν το εξηγείς λίγο αυτό;
slipknot Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 afentiko7 πάντα απρόβλεπτος....η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περιμένω μια εξήγηση.
afentiko7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Πάμε λοιπόν. 1.Γιατί δεν έχεις χαφ που να ξέρει μπάλα.Και ο Λεντέσμα και ο Ιερο είναι πολύ καλοι για να κόβουν τη μπάλα αλλά για να δημιουργούν παιχνίδι δεν κάνουν. 2.Γιατί έχεις πάρει έναν παίχτη άχρηστο που πίνει πορτοκαλάδες και κάνει κοφτή τρίπλα στο μισό μέτρο αλλά από ουσία 0. 3.Γιατί αφού δεν έχεις χαφ αναγκάζεται ο Τζόλε και ο Γκαλέτι να γυρίσουν πίσω και να κόψουν προς το κέντρο επομένως δεν έχεις άκρα. 4.Γιατί κάποιοι φυσικοθεραπευτές δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους ή κάποιοι άλλοι τους βάζουν να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους. 5.Δεν έχεις Ριβάλντο Ο Λεμονής στο β έξυπνα έβαλε τον Ολυμπιακό να παίξει με αντεπιθέσεις αλλά χωρίς χαφ. Ποιος είναι αυτός που είχε πει ότι ο Μενδρινός φέρνει παιχτικά σε Καραπιάλη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.