Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα από περιέργεια... αυτή είναι η απάντηση σου στο να μας εξηγήσεις την κουβέντα "Για τον ίδιο λόγο που ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό έχει 1 νίκη σε 1 γύρο πρωταθλήματος.";;;

1.Γιατί δεν έχεις χαφ που να ξέρει μπάλα.Και ο Λεντέσμα και ο Ιερο είναι πολύ καλοι για να κόβουν τη μπάλα αλλά για να δημιουργούν παιχνίδι δεν κάνουν.

Έτσι από περιέργεια... είδες καθόλου την ομάδα φέτος;

2.Γιατί έχεις πάρει έναν παίχτη άχρηστο που πίνει πορτοκαλάδες και κάνει κοφτή τρίπλα στο μισό μέτρο αλλά από ουσία 0.

Και το όνομα του; Ή πρέπει να μαντέψουμε; Εγώ λέω "Λούα Λούα"! Το βρήκα; Αν το βρήκα, ούτε εμένα μου αρέσει όπως παίζει αλλά:

1. Ας κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα

2. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου βγουν όλες οι μεταγραφές. Καμία μα καμία.

3.Γιατί αφού δεν έχεις χαφ αναγκάζεται ο Τζόλε και ο Γκαλέτι να γυρίσουν πίσω και να κόψουν προς το κέντρο επομένως δεν έχεις άκρα.

Δεν συμφωνώ. Παίζουμε πολύ από τα άκρα και ας φαίνεται στο χαρτί ότι δεν έχουμε άκρα.

4.Γιατί κάποιοι φυσικοθεραπευτές δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους ή κάποιοι άλλοι τους βάζουν να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Έτσι φαίνεται... είναι αλήθεια.

5.Δεν έχεις Ριβάλντο

και που δεν το έχεις δεν σου λείπει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας μην υπερβάλλουμε, η Λάρισα δεν είναι καμιά ανυπόληπτη, να κάθεται να φέρνει μιλημένα αποτελέσματα...Όποτε ήθελε, έφτανε με άνεση στην περιοχή και μόνο η κλάση των επιθετικών της έλειπε για να κάνει 1-2 γκολάκια. Ε, εμείς είχαμε το αντίστροφο πρόβλημα. Πάντως δεν νοείται ομάδα που κυνηγάει πρωτάθλημα να κάνει πρώτη αλλαγή τον Κατσικογιάννη για να αλλάξει την εικόνα του ματς. Άσε που τον καις έτσι τον παίκτη.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο afentiko7 Εμφάνιση μηνυμάτων

5.Δεν έχεις Ριβάλντο

και που δεν το έχεις δεν σου λείπει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Έχει και δεν έχει δίκιο. Ο 36χρονος Ριβάλντο δεν μας λείπει, αλλά μας λείπει ο παίκτης που θα κανει τη διαφορά (με την έννοια ότι θα τραβήξει 2-3 παίκτες πάνω του, θα απειλήσει με φάουλ, από μακριά κλπ κλπ). Δεν μπορεί να εγκαλείται ο ΛούαΛούα που δεν μπορεί να ξεχωρίσει όταν όλη η ομάδα είναι ένα ναυάγιο. Για όνομα...Κανονικά θα έπρεπε να φάει πάγκο πάντως και μετά το πειθαρχικό του. Αλλά ποιος να μπεί στη θέση του???

Οπότε ερχόμαστε πάλι στα ίδια.

Δημοσ.

Ουφ ρε παιδιά, και με τον ΠΑΟ και με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ που έπαιξε η Λάρισα, συνεχώς ακούω ότι ήταν σε κακές μέρες. Η πιθανότητα να έχει καλή ομάδα η Λάρισα (με τα ελαττώματα της στο τελείωμα των φάσεων και με τα βλακώδη ορισμένες φορές λάθη της άμυνας) δεν περνάει ποτέ από κανενός το μυαλό;

Παίζει να έχουμε το καλύτερο κέντρο του πρωταθλήματος φέτος και είχαμε αντίπαλο έναν Ολυμπιακό χωρίς κέντρο.

Δημοσ.
Έχει και δεν έχει δίκιο. Ο 36χρονος Ριβάλντο δεν μας λείπει, αλλά μας λείπει ο παίκτης που θα κανει τη διαφορά (με την έννοια ότι θα τραβήξει 2-3 παίκτες πάνω του, θα απειλήσει με φάουλ, από μακριά κλπ κλπ). Δεν μπορεί να εγκαλείται ο ΛούαΛούα που δεν μπορεί να ξεχωρίσει όταν όλη η ομάδα είναι ένα ναυάγιο. Για όνομα...Κανονικά θα έπρεπε να φάει πάγκο πάντως και μετά το πειθαρχικό του. Αλλά ποιος να μπεί στη θέση του???

Οπότε ερχόμαστε πάλι στα ίδια.

Για τον Λούα την έχω την άποψη εδώ και αρκετό καιρό. Δεν μιλούσα μόνο για σήμερα. Εγώ εύχομαι να είμαι λάθος. Αλλά όσο πάει... φαίνεται ότι δεν έχω.

Ουφ ρε παιδιά, και με τον ΠΑΟ και με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ που έπαιξε η Λάρισα, συνεχώς ακούω ότι ήταν σε κακές μέρες. Η πιθανότητα να έχει καλή ομάδα η Λάρισα (με τα ελαττώματα της στο τελείωμα των φάσεων και με τα βλακώδη ορισμένες φορές λάθη της άμυνας) δεν περνάει ποτέ από κανενός το μυαλό;

Όταν στην έδρα σου έχεις 1 νίκη και 5 ισοπαλίες... όχι, δεν περνάει.

Δημοσ.
Σουρεάλ επιχείρημα!!!

Δεν θέλω να γίνω ούτε προπονητής ούτε οικονομολόγος ούτε PROεδρος. Συζήτηση κάνουμε. Εξάλλου έχω ακούσει από φίλους που παίζουν FM να παίρνουν ΤσουΛου με κάτι Swansea και ΠΑΟΚ έχοντας αγοράσει Μέσσι, Ετό, Καστίγιο, Ρομπίνιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μάλλον θα μείνω στα RPG μου να σώζω τον κόσμο απο σατανικούς μάγους(πάντως όχι της μπάλας).

1) Πού το είδες το επιχείρημα; Είπα απλά να παίξεις manager για να καταλάβεις αν θέλεις μερικά πράγματα παραπάνω.

2) Οι φίλοι σου σε δουλεύουν κανονικότατα. Αποκλείεται να έχουν πάρει Μέσι, Ετό και Ρομπίνιο στον ΠΑΟΚ. Παίζουν με cheats ή με οδηγούς fm genie scout μέσα από τους οποίους ανακαλύπτεις όλα τα μεγάλα ταλέντα, ακόμα και αν αυτά παίζουν στην... Ινδία. Ε, μετά από λίγα χρόνια τα πουλάς και γίνεσαι πάμπλουτος, αλλά ακόμα και έτσι, Ετό και Μέσι δεν έρχονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δημοσ.
Όταν στην έδρα σου έχεις 1 νίκη και 5 ισοπαλίες... όχι, δεν περνάει.

Όταν από τις 5 ισοπαλίες, οι 3 είναι λόγω διαιτησίας, θα έπρεπε.

Δημοσ.
Όταν από τις 5 ισοπαλίες, οι 3 είναι λόγω διαιτησίας, θα έπρεπε.

Το περίμενα ότι θα το πεις και λέω....

"ΟΥΦ... το να διορθώσετε λίγο την ομάδα σας αντί να κλαίγεστε σας πέρασε από το μυαλό;"

σαν απάντηση στο δικό σου "ΟΥΦ".

Δημοσ.
Το περίμενα ότι θα το πεις και λέω....

"ΟΥΦ... το να διορθώσετε λίγο την ομάδα σας αντί να κλαίγεστε σας πέρασε από το μυαλό;"

σαν απάντηση στο δικό σου "ΟΥΦ".

Εμείς αυτό ακριβώς κάνουμε. Κάθε χρόνο γινόμαστε και καλύτεροι.

Εσείς μπορείτε να ξεκαβαλήσετε το καλάμι και να καταλάβετε ότι δεν έχετε τόσο μεγάλη ποιοτική διαφορά όσο νομίζετε από την ΑΕΛ; Βαρέθηκα σε κάθε παιχνίδι να προσπαθείτε να βρείτε τι φταίει.

Το ότι σήμερα φάγατε κανονικό γκολ που ακυρώθηκε ως offside το έδειξαν τα καμάρια μου στην τηλεόραση ή το προσπέρασαν;

Δημοσ.
Εμείς αυτό ακριβώς κάνουμε. Κάθε χρόνο γινόμαστε και καλύτεροι.

Εσείς μπορείτε να ξεκαβαλήσετε το καλάμι και να καταλάβετε ότι δεν έχετε τόσο μεγάλη ποιοτική διαφορά όσο νομίζετε από την ΑΕΛ; Βαρέθηκα σε κάθε παιχνίδι να προσπαθείτε να βρείτε τι φταίει.

Το ότι σήμερα φάγατε κανονικό γκολ που ακυρώθηκε ως offside το έδειξαν τα καμάρια μου στην τηλεόραση ή το προσπέρασαν;

Ευτυχώς πετάς κάτι τέτοια και με βγάζεις από τον κόπο να απαντήσω.

Δημοσ.

παιδιά, κακά τα ψέμματα, η Λάρισα έχει αδικηθεί πολύ φέτος, και δικαιούται να έχει παράπονα.

επίσης, την θεωρώ από τις πιο καλοστημένες ομάδες φέτος, (όσο και αν αντιπαθώ τον Δώνη), νομίζω πως κάνει καλή δουλειά.

το μέλλον θα δείξει περισσότερα, δεν γίνεται να την αδικούν μονίμως.

αν είχε ένα ''φουνταριστό'' που μπορούσε να δει καλύτερα δίχτυα, θα ήταν σε πολύ καλύτερη θέση σήμερα.

όσον αφορά τον ολυμπιακό σήμερα, μπορεί σε πολλούς να φάνηκε ''σουπα'' το παιχνίδι, αλλά το ότι έλειπαν τα χαφ του, έκανε μπαμ από το χιλιόμετρο.

όταν δεν έχεις παίχτες να κόψουν μπάλες, χάνεις συγχρόνως και το δικαίωμα να διμιουργήσεις.

Δημοσ.
Ευτυχώς πετάς κάτι τέτοια και με βγάζεις από τον κόπο να απαντήσω.

Ευτυχώς δεν απαντάς και γλυτώνεις το ρεζιλίκι.

Δημοσ.
Ευτυχώς δεν απαντάς και γλυτώνεις το ρεζιλίκι.

Ναι βρε... το βρήκες. Θηρίο!

Να σου απαντήσω τι βρε "Ρούλα, πρώην του Φραν" του Ελληνικού Πρωταθλήματος στο "δεν έχετε τόσο μεγάλη ποιοτική διαφορά όσο νομίζετε από την ΑΕΛ"; Πώς να απαντήσω σοβαρά σε κάτι τέτοιο;

Να απαντήσω στο "Βαρέθηκα σε κάθε παιχνίδι να προσπαθείτε να βρείτε τι φταίει" ότι είναι αυτονόητο να ψάξω να βρω τι φταίει;

Θα απαντήσω μόνο στο "Το ότι σήμερα φάγατε κανονικό γκολ που ακυρώθηκε ως offside το έδειξαν τα καμάρια μου στην τηλεόραση ή το προσπέρασαν" ότι δεν κατάλαβα για πια φάση μιλάς. Εσύ φυσικά θα το λάβεις ως "...ότι δεν σε συμφέρει δεν το βλέπεις..." αλλά εντάξει... μικρό το κακό.

Αντί να αρπάξεις την ευκαιρία που σου έδωσα να χαθεί μέσα στα υπόλοιπα ποστ το ανδεκδοτό σου μου λες ότι φοβάμαι μην γίνω ρεζίλι;

Δημοσ.

Εσείς μπορείτε να ξεκαβαλήσετε το καλάμι και να καταλάβετε ότι δεν έχετε τόσο μεγάλη ποιοτική διαφορά όσο νομίζετε από την ΑΕΛ;

Όταν λές τέτοια πράγματα χάνεις το όποιο δίκιο έχεις.

Δημοσ.
Τώρα από περιέργεια... αυτή είναι η απάντηση σου στο να μας εξηγήσεις την κουβέντα "Για τον ίδιο λόγο που ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό έχει 1 νίκη σε 1 γύρο πρωταθλήματος.";;;

Έτσι από περιέργεια... είδες καθόλου την ομάδα φέτος;

Δεν συμφωνώ. Παίζουμε πολύ από τα άκρα και ας φαίνεται στο χαρτί ότι δεν έχουμε άκρα.

Από πότε έγινε ποιοτικό χαφ ο Στολτίδης?Εχει καμιά σχέση με Τουρέ , ούτε στο 50% του Ζετερμπεργκ φτάνει.Και ο Λεντέσμα δεν τον εβλέπω για κανά μπαλαδόρο.Τώρα επειδή εβγαλε και μια μπαλιά με τη Λάτσιο μην το κάνουμε θέμα

Παίζουμε από τα άκρα σημαίνει δημιουργώ ρήγματα από τα άκρα ή στην τελική βγάζω καμιά σέντρα για γκολ.Και ειδικά ο Γκαλέτι εκτός έδρας είναι αστα να πάνε.Ναι γυρίζει πίσω να πάρει μπάλα αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

δεν έχετε τόσο μεγάλη ποιοτική διαφορά όσο νομίζετε από την ΑΕΛ

Δεν έχεις και άδικο εδώ που τα λέμε.Πάντως ότι εμείς έχουμε κάποιες μονάδες που εσείς δεν έχετε είναι ολοφάνερο

Δημοσ.

Παίζει να έχουμε το καλύτερο κέντρο του πρωταθλήματος φέτος και είχαμε αντίπαλο έναν Ολυμπιακό χωρίς κέντρο.

Η Λάρισα είναι δυνατή ομάδα ειδικά στην έδρα της. Της λείπει όμως η ποιότητα για τα τελιώματα των φάσεων. Ο Ολυμπιακός ήταν χάλια χθες και έκανε ένα από τα χειρότερά του παιχνίδια. Έχει όμως δικαιολογίες γιατί του λείπανε και τα 4 κεντρικά χαφ που διαθέτει (Λεντέσμα, Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Νε) και αναγκάστηκε ο προπονητής να κάνει αλχημείες. Τα παραπάνω οδήγησαν σε ένα κακό ματς που η Λάρισα είχε την υπεροχή στο κέντρο και το ματς έλειξε 0-0. Χρειάζεται παραπάνω ανάλυση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...