Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα απαντήσω μόνο στο "Το ότι σήμερα φάγατε κανονικό γκολ που ακυρώθηκε ως offside το έδειξαν τα καμάρια μου στην τηλεόραση ή το προσπέρασαν" ότι δεν κατάλαβα για πια φάση μιλάς. Εσύ φυσικά θα το λάβεις ως "...ότι δεν σε συμφέρει δεν το βλέπεις..." αλλά εντάξει... μικρό το κακό.

Φίλε μου λεέι για μια φάση στο α΄ημίχρονο όπου δίνουν οφσαιντ τον Κλέιτον ενώ παίρνει τη μπάλα πλάγια στη μικτή περιοχή, σουτάρει και βάζει γκολ. Στην ΝΕΤ δείχνουν μόνο τη φάση από την αρχική κάμερα, και λένε ότι θα το δούμε στις αμφισβητούμενες φάσεις - ενώ άνετα μπορούσαν να δείξουν ένα ριπλέυ από τα πλάγια (εδώ τόσες άλλες φάσεις του αγώνα έδειξαν επανάληψη).

Καλά, στον Αλφα ούτε που ασχολήθηκαν στα στιγμιότυπα, δεν είδα μετα για αμφισβητούμενες φάσεις αλλά δεν πολυπιστεύω πως ασχολήθηκαν εκει.

Πόσο δύσκολο είναι να πείτε "ναι, τους αδίκησαν";

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mauel και λοιποι ειστε κατα την γνωμη μου και οι δυο υπερβολικοι..

Αφ-ενος η λαρισα εχει καλη ομαδα, καλοστημενη και ο συνδυασμος μετριοι επιθετικοι-διαιτησια του κολου την εχει κρατησει χαμηλα ενω θα μπορουσε να ειναι πολυ πιο πανω..

Αλλα απο αυτο το σημειο να φτασουμε στο οτι η διαφορα με το ροστερ του ολυμπιακου, ε, εδω τα παραλεμε λιγο..

Δημοσ.
Φίλε μου λεέι για μια φάση στο α΄ημίχρονο όπου δίνουν οφσαιντ τον Κλέιτον ενώ παίρνει τη μπάλα πλάγια στη μικτή περιοχή, σουτάρει και βάζει γκολ. Στην ΝΕΤ δείχνουν μόνο τη φάση από την αρχική κάμερα, και λένε ότι θα το δούμε στις αμφισβητούμενες φάσεις - ενώ άνετα μπορούσαν να δείξουν ένα ριπλέυ από τα πλάγια (εδώ τόσες άλλες φάσεις του αγώνα έδειξαν επανάληψη).

Καλά, στον Αλφα ούτε που ασχολήθηκαν στα στιγμιότυπα, δεν είδα μετα για αμφισβητούμενες φάσεις αλλά δεν πολυπιστεύω πως ασχολήθηκαν εκει.

Στον Αλφα την εδειξε καθαρα απο το πλαι, με τον εποπτη στην ευθεια και μαγκωνοταν και ξεροβηχε ο Ερπετοπουλος για να πει "Ενταξει μωρε, ανθρωποι ειναι, ειχε κοσμο μπροστα" πως να δικαιολογηθει...Και χαζογελαγε ο Πανουτσος με τον Ερπετοπουλο σε φαση "Ασε ρε μαλακα, ποιον δουλευεις" και ειχαν εκει ενα τιποτα για την διαιτησια που ειπε το απλο "Μην ψαχνεις δικαιολογιες, ο εποπτης ειναι εκει για να κανει μια δουλεια και εδω δεν την εκανε καλα"

Δημοσ.

Στην φάση αυτή που λέτε ο Κλέιτον ήταν αρκετά στο πλάι με πολύ κόσμο κοντά του ενώ είχαν σταματήσει όλοι και ο Νικοπολίδης ούτε που κουνήθηκε, γι αυτό όποιος μιλάει για ακυρωθέν γκολ είναι άκυρος. Και στον Ολυμπακό έδωσε ανάποδα σφυρήγματα, θα κάτσουμε να πιάνουμε μια μια κάθε φάση για να δούμε που έκανε λάθος για να φωνάζουμε? Έχουμε χάσει κάθε μέτρο νομίζω.

Δημοσ.

...πάρα πολύ δύσκολο να το πω όταν δεν έχω καταλάβει μέχρι να μου εξηγήσεις για πια φάση μιλάμε. Δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Δημοσ.
Ουφ ρε παιδιά, και με τον ΠΑΟ και με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ που έπαιξε η Λάρισα, συνεχώς ακούω ότι ήταν σε κακές μέρες. Η πιθανότητα να έχει καλή ομάδα η Λάρισα (με τα ελαττώματα της στο τελείωμα των φάσεων και με τα βλακώδη ορισμένες φορές λάθη της άμυνας) δεν περνάει ποτέ από κανενός το μυαλό;

Παίζει να έχουμε το καλύτερο κέντρο του πρωταθλήματος φέτος και είχαμε αντίπαλο έναν Ολυμπιακό χωρίς κέντρο.

Εμείς αυτό ακριβώς κάνουμε. Κάθε χρόνο γινόμαστε και καλύτεροι.

Εσείς μπορείτε να ξεκαβαλήσετε το καλάμι και να καταλάβετε ότι δεν έχετε τόσο μεγάλη ποιοτική διαφορά όσο νομίζετε από την ΑΕΛ; Βαρέθηκα σε κάθε παιχνίδι να προσπαθείτε να βρείτε τι φταίει.

Το ότι σήμερα φάγατε κανονικό γκολ που ακυρώθηκε ως offside το έδειξαν τα καμάρια μου στην τηλεόραση ή το προσπέρασαν;

Παλι καλα φιλαρακι που υπαρχεις και μας προσφερεις το γελιο απλοχερα!!!:lol:

Μικρη η ποιοτικη διαφορα γιαυτο ο Ολυμπιακος ειναι 2ος και στους 16 του Τσουλου και εσυ εισαι 10ος αποκλεισμενος απο το ΟΥΕΦΑ με ηττες σε ολα τα παιχνιδια!

Φαντασου δηλαδη να ηταν και μεγαλη η διαφορα!!!:P

Δημοσ.
Στην φάση αυτή που λέτε ο Κλέιτον ήταν αρκετά στο πλάι με πολύ κόσμο κοντά του ενώ είχαν σταματήσει όλοι και ο Νικοπολίδης ούτε που κουνήθηκε, γι αυτό όποιος μιλάει για ακυρωθέν γκολ είναι άκυρος. Και στον Ολυμπακό έδωσε ανάποδα σφυρήγματα, θα κάτσουμε να πιάνουμε μια μια κάθε φάση για να δούμε που έκανε λάθος για να φωνάζουμε? Έχουμε χάσει κάθε μέτρο νομίζω.

1.Επειδη ο ΑΛφα το εδειξε απο το πλαι απο την οπτικη του εποπτη ο Αντζας ειναι τουλαχιστον 1 μετρο πισω απο τον Κλευτον. Μπορει να μην κοιταγε και να μην το ειδε, δεν ειπα οτι το εκανε επιτηδες, ειπα οτι δεν εκανε καλα την δουλεια του. Η φαση παντως ειναι πεντακαθαρη

2. Μην το κανεις αυτο, δεν ειμαστε 15χρονα. Χτυπιεσαι (οχι εσυ, ο Ολυμπιακος γενικα) για ενα πεναλτυ του Κοβασεβιτς σε διεκδικηση στον Αρη, για ιδια φαση παλι σε διεκδικηση στον Εργοτελη, για το οριακο οφσαιντ με τα 5 ριπλευ στο 1ο ματς με την Λατσιο κτλ...

Ολοι ξερουμε πως ο καθενας για την ομαδα του λεει "Ελα ρε παιδια μην το πιασουμε φαση φαση" και οταν τον αδικουν "Ελα ρε παιδια να το πιασουμε φαση φαση".Και το μετρο που εχουμε χασει ειναι οταν μιλας για μια φαση να σου μοστραρει ο αλλος την Ιστορια της Νεωτερης Ελλαδας και πως ο Μετερνιχ που σφυριζε το Αρματωλοι&Κλεφτες-Οθωμανοι δεν ειδε την καθαρη κοκκινη του Αγα στον Αθανασιο Δρακο, "εδω τον σουβλισε να'ουμ, κοκκινη απο τα μπετα ειναι μωρεεε"

Δημοσ.

Και φυσικά το οφσάιντ γκόλ του βάζελου στο Αλκαζάρ ναι μεν παραδέχτηκαν οτι ήταν οφσάιντ αλλά...λίγο.

Και το προσπεράσανε με συνοπτικές διαδικασίες.

Δημοσ.
Και φυσικά το οφσάιντ γκόλ του βάζελου στο Αλκαζάρ ναι μεν παραδέχτηκαν οτι ήταν οφσάιντ αλλά...λίγο.

Και το προσπεράσανε με συνοπτικές διαδικασίες.

Μιλτο, ειδες λοιπον που δεν υπερβαλλω καθολου?
Δημοσ.

Φυσικά και δεν υπερβάλει ο κάιζερ.Τα ανθρώπινα λάθη είναι μόνο υπερ της ομάδας μας.Τα λάθη που είναι εναντίον μας είναι προιόντα δολοπλοκίας και οργανωμένης προσπάθειας για να αδικηθεί η ομάδα που υποστηρίζουμε.

Δημοσ.

Δε σχολιάζω την επιμονή κάποιων να μην παραδέχονται τη φάση. Όπως ίσως είχε φανεί από τα γραπτά μου, δεν έχω δει ΤΙΠΟΤΑ στην τηλεόραση. Ότι είδα, το είδα στο γήπεδο. Δεν είχα ιδέα ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου, απλά το υπέθεσα γιατί δεν έγραψαν τίποτα και στα αθλητικά site.

Οπότε για να είμαι τόσο σίγουρος και επιθετικός, χωρίς ριπλέι, κάτι παραπάνω θα ξέρω από εκεί που καθόμουν, μην ρισκάρετε να απαντάτε γρήγορα γρήγορα.

Τώρα όσον αφορά τη διαφορά ποιότητας, δείτε τα αντίστοιχα πρωταθλήματα στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Αγγλία για να καταλάβετε τι θα πει μεγάλη διαφορά ποιότητας. Εκεί, αυτό που βλέπει κανείς στην βαθμολογία, το βλέπει και στο γήπεδο. Αυτή την απόσταση πραγματικότητας και βαθμολογίας, εγώ μόνο στην Ελλάδα τη βλέπω. Εκεί βλέπεις τι σημαίνει μεγάλη διαφορά ποιότητας και δεν παραμυθιάζεσαι.

Σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγω να παίξω με μια ομάδα τόσο κατώτερη (όσο ισχυρίζεστε ότι είναι η Λάρισα) και να μην μπορώ να κάνω σουτ.

Σημαίνει ότι η ομάδα είναι πολυπρόσωπη και μπορεί να αντεπεξέλθει σε ποικίλες συνθήκες, δεν παίζει πάντα με το ίδιο στυλ και όταν της κλείσεις τους δυο παίχτες κλειδιά, δεν ξέρουν που να πάνε.

Κατά τα άλλα, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει τις καλύτερες μονάδες αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, με ΜΕΓΑΛΗ διαφορά, δεν έχει όμως αρκετό πάγκο (χάρη στα διωξίματα που έγιναν το καλοκαίρι, παίχτες οι οποίοι δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ, κυρίως στο κέντρο), είναι πάρα πολύ άδετος και βασίζεται πολύ σε παίχτες βαρόμετρα, που αν βρεθούν σε κακή μέρα ή απέναντι σε καλοστημένη ομάδα, τα χάνουν και αυτοί και όλη η ομάδα μαζί.

Και απέναντι σε μια ομάδα όπως η Λάρισα, που κατάφερε να περιορίσει την Μπλάκμπερν σε δύο παιχνίδια, δε βλέπω γιατί ο Ολυμπιακός, όσο ποιοτικές μονάδες και να έχει (που δεν είναι ποιοτικότερες από τις Μπλάκμπερν), θα μπορούσε να καταφέρει κάτι καλύτερο έτσι άδετος.

Το είχα ξαναπεί και το ξαναλέω, αν αποφασίσει κάποτε να κρατήσει παίχτες ο Ολυμπιακός και να τους κάνει ομάδα, μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα. Δυστυχώς, όμως (και σ' αυτό φταίνε και οι οπαδοί και η διοίκηση), σε κάθε μεταγραφική περίοδο πιάνει ο πυρετός "διώχτους όλους και φέρε καινούργιους, που σίγουρα θα είναι πολύ καλύτεροι".

Αυτό είναι γενικά ελληνική νοοτροπία. Όλοι πάντα πιστεύουν ότι ο επόμενος θα είναι καλύτερος για κάποιο λόγο (επίσης κανείς δεν έχει επίγνωση του τι θα πει ομάδα ή στήνω ομάδα). Βλέπω και εδώ στη Λάρισα, που λένε να διώξουμε το Δώνη, λες και θα μας έρθει ο Μουρίνιο μετά.

Γελάστε ελεύθερα. Αλλά αν είχαμε καλύτερους διαιτητές, θα σας κοβόντουσαν τα γέλια. Ή έστω αν είχαμε καλύτερους δημοσιογράφους, όχι αυτούς που σας νταντεύουν και σας εξηγούν συνέχεια ότι η ομάδα σας τους νικάει όλους, όπως εξηγούμαι στα παιδάκια ότι ο μπαμπάς τους νικάει τον Σούπερμαν. Όχι, δεν ισχυρίζομαι ότι θα παίρναμε πρωτάθλημα (εξακολουθούμε άλλωστε να είμαστε χειρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, όπως και να το δει κανείς), αλλά δε θα διάβαζα εδώ μέσα τόσες ανοησίες για βαθμολογική θέση και για το τι καταφέραμε στην Ευρώπη.

Όταν σας συμβούν αυτά που συνέβησαν σε εμάς στην Ελλάδα, να δω με τι καρδιά θα στείλετε τους παίχτες σας να παίξουν στην Ευρώπη.

Ο Γκαλέτι ήρθε στην Ελλάδα, και πήρε τόσα σφυρίγματα που του ανέβηκε τόσο η αυτοπεποίθηση που ξετυλίχτηκε όλο το ταλέντο του στην Ευρώπη.

Ο Μπακαγιόκο ήρθε στην Ελλάδα και όταν τον βλέπαμε σε φιλικά και προπονήσεις, λέγαμε πώς καταδέχτηκε αυτός ο παίχτης να έρθει να παίξει στην Ελλάδα. Ποιοτικότατος πραγματικά, άνετα θα στεκόταν στον Ολυμπιακό. Ε, έχει φάει τουλάχιστον 3 φορές μέχρι τώρα σφαλιάρες, μπουνιές, εκτός φάσης, έχει εκνευριστεί αφόρητα από την κατάσταση, τον έχουν βγάλει τόσες φορές offside χωρίς να είναι, και γενικά έχει ζήσει όλη αυτή την κατάσταση με τη διαιτησία και τη Λάρισα.

Ας βγει ο Ολυμπιακός να παίξει στην Ευρώπη και να αποδώσουν οι παίχτες καλά, όταν θα έχει να αντιμετωπίσει γκολ α λα Λουτσιάνο, μπουνιές και σφαλιάρες εκτός φάσης, ακυρωθέντα γκολ, και γκολ από offside σε σένα.

Είμαι σίγουρος, ότι οι ψυχολόγοι σας τους εκπαιδεύουν να μην επηρεάζονται από τίποτα.

ΥΓ. Ξέρω ότι υπερβάλλω, αλλά δεν υπερβάλλω πολύ.

Δημοσ.

Χρονια πολλα και καλα σε ολους, καταρχην.

Φιλε μανουελ, εισαι καλο και αγιο παιδι αλλα αυτο που λες για τον γαβρο και την ΑΕΛ δεν παιζει. Με την καμια ομως. Και στο λεω αυτο εγω, που ειμαι παναθηναικος και σιχαινομαι τον ολυμπιακο.

Υπαρχει τεραστια διαφορα ποιοτητας μεταξυ σας.

Αν συνεχισεις να επιμενεις για το αντιθετο, κινδυνευεις να χαρακτηριστεις γραφικος και ειμαι βεβαιος πως δεν εισαι.

Διαβασα ολα αυτα που εγραψες αλλα θα σου απαντησω με κατι πολυ απλο και συντομο: επειδη στη συγκριση αυτη που εκανες δεν μας νοιαζει ποιος παιζει καλυτερα, αλλα ποιος ειναι πιο ποιοτικος απο αποψη ροστερ, κοιτα ΜΟΝΟ τα μπατζετ των 2 ομαδων.

Εκει φαινεται κυριως η ποιοτητα μιας ομαδας.

Δημοσ.

Φίλε Manuel...

Δε σχολιάζω την επιμονή κάποιων να μην παραδέχονται τη φάση. Όπως ίσως είχε φανεί από τα γραπτά μου, δεν έχω δει ΤΙΠΟΤΑ στην τηλεόραση. Ότι είδα, το είδα στο γήπεδο. Δεν είχα ιδέα ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου, απλά το υπέθεσα γιατί δεν έγραψαν τίποτα και στα αθλητικά site.

Οπότε για να είμαι τόσο σίγουρος και επιθετικός, χωρίς ριπλέι, κάτι παραπάνω θα ξέρω από εκεί που καθόμουν, μην ρισκάρετε να απαντάτε γρήγορα γρήγορα.

αυτό που λες παραπάνω μου θυμίζει μεγαλύτερους σε ηλικία που λένε "...εγώ τα ξέρω όλα... εσείς δεν ξέρετε τίποτα..."

Λόγω τον εορτών δεν είδα το παιχνίδι και είδα πολύ λίγες φάσεις. Πραγματικά δεν είδα αυτή τη φάση ή και αν την είδα δεν μου έκανε εντύπωση.

Άκρη να βγάλω από αυτά που γράφεις εσύ ή ο καθένας εδώ μέσα δεν είναι σωστό αλλά από την πείρα μου που πηγαίνω και 15 χρόνια στα γήπεδα (επαγγελματικά και ερασιτεχνικά) και παίζω και 13 χρόνια μπάλα (πολύ ερασιτεχνικά γιατί είμαι εντελώς άμπαλος) έχω καταλάβει ότι και δεν μπορείς να είσαι 100% για κάτι που γίνεται σε δευτερόλεπτα όταν το βλέπεις σε ένα γήπεδο και ότι επειράζεσαι από την μάζα είτε αυτοί είναι φίλαθλοί της ομάδας σου είτε φίλαθλοί των αντιπάλων είτε συμπαίκτες σου.

Τώρα όσον αφορά τη διαφορά ποιότητας, δείτε τα αντίστοιχα πρωταθλήματα στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Αγγλία για να καταλάβετε τι θα πει μεγάλη διαφορά ποιότητας. Εκεί, αυτό που βλέπει κανείς στην βαθμολογία, το βλέπει και στο γήπεδο. Αυτή την απόσταση πραγματικότητας και βαθμολογίας, εγώ μόνο στην Ελλάδα τη βλέπω. Εκεί βλέπεις τι σημαίνει μεγάλη διαφορά ποιότητας και δεν παραμυθιάζεσαι.

Σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγω να παίξω με μια ομάδα τόσο κατώτερη (όσο ισχυρίζεστε ότι είναι η Λάρισα) και να μην μπορώ να κάνω σουτ.

Σημαίνει ότι η ομάδα είναι πολυπρόσωπη και μπορεί να αντεπεξέλθει σε ποικίλες συνθήκες, δεν παίζει πάντα με το ίδιο στυλ και όταν της κλείσεις τους δυο παίχτες κλειδιά, δεν ξέρουν που να πάνε.

Δηλαδή μία καλή ομάδα δεν θα πρέπει να έχει πάνω από 2-3 ήττες σε όλο το πρωτάθλημα (σε οποιαδήποτε χώρα) γιατί πολύ απλά... είναι η καλύτερη ομάδα!

Υπάρχουν οι άσχημες βραδιές όπως υπάρχουν και οι καλές βραδιές. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Όπως δεν ισχύει και το "...επειδή εσείς αποκλείσατε την Μπλακμπερν και εμείς την Λάτσιο και την Βέρντερ και εμείς οι 2 φέραμε Χ άρα είστε καλύτεροι από την Λάτσιο και την Βέρντερ οι οποίες είναι ισοδύναμες με την Μπλάκμπερν.

Γελάστε ελεύθερα. Αλλά αν είχαμε καλύτερους διαιτητές, θα σας κοβόντουσαν τα γέλια. Ή έστω αν είχαμε καλύτερους δημοσιογράφους, όχι αυτούς που σας νταντεύουν και σας εξηγούν συνέχεια ότι η ομάδα σας τους νικάει όλους, όπως εξηγούμαι στα παιδάκια ότι ο μπαμπάς τους νικάει τον Σούπερμαν. Όχι, δεν ισχυρίζομαι ότι θα παίρναμε πρωτάθλημα (εξακολουθούμε άλλωστε να είμαστε χειρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, όπως και να το δει κανείς), αλλά δε θα διάβαζα εδώ μέσα τόσες ανοησίες για βαθμολογική θέση και για το τι καταφέραμε στην Ευρώπη.

Όταν σας συμβούν αυτά που συνέβησαν σε εμάς στην Ελλάδα, να δω με τι καρδιά θα στείλετε τους παίχτες σας να παίξουν στην Ευρώπη.

Στο έχω ξαναπεί... μην δικαιολογείτε τα άσχημα της ομάδας σας με τους διαιτητές. Κακό σε εσάς κάνετε. Και θέλεις να το ακούσεις και αλλιώς; Μην θεωρείς την ομάδα σου υπερομάδα όταν νικάει με φαλτσοσφύριγμα. Πάλι κακό κάνεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παιχνίδι το δικό σας με τον Ατρόμητο και το δικό μας με την Λάτσιο, όπου ο μόνος λόγος που κανένας γαύρος δεν μίλησε για την μ@λ@κί@ του διαιτητή ήταν επειδή τελικά νικήσαμε.

Ο Γκαλέτι ήρθε στην Ελλάδα, και πήρε τόσα σφυρίγματα που του ανέβηκε τόσο η αυτοπεποίθηση που ξετυλίχτηκε όλο το ταλέντο του στην Ευρώπη.

Ο Μπακαγιόκο ήρθε στην Ελλάδα και όταν τον βλέπαμε σε φιλικά και προπονήσεις, λέγαμε πώς καταδέχτηκε αυτός ο παίχτης να έρθει να παίξει στην Ελλάδα. Ποιοτικότατος πραγματικά, άνετα θα στεκόταν στον Ολυμπιακό. Ε, έχει φάει τουλάχιστον 3 φορές μέχρι τώρα σφαλιάρες, μπουνιές, εκτός φάσης, έχει εκνευριστεί αφόρητα από την κατάσταση, τον έχουν βγάλει τόσες φορές offside χωρίς να είναι, και γενικά έχει ζήσει όλη αυτή την κατάσταση με τη διαιτησία και τη Λάρισα.

Τώρα γίνεσαι πολύ υπερβολικός και δίνεις πάτημα σε κάποιους να μην πάρουν τίποτα από αυτά που γράφεις σοβαρά.

Δηλαδή τα σφυρίγματα χρειαζόταν ο Γκαλέτι για να παίξει μπάλα;

Ή το ότι ο Μπακαγιόκο δεν μπορεί να αποδώσει αυτά που ξέρει φταίει και επειδή οι συμπαίκτες του απέχουν πολύ ποιοτικά;

Ας βγει ο Ολυμπιακός να παίξει στην Ευρώπη και να αποδώσουν οι παίχτες καλά, όταν θα έχει να αντιμετωπίσει γκολ α λα Λουτσιάνο, μπουνιές και σφαλιάρες εκτός φάσης, ακυρωθέντα γκολ, και γκολ από offside σε σένα.

Είμαι σίγουρος, ότι οι ψυχολόγοι σας τους εκπαιδεύουν να μην επηρεάζονται από τίποτα.

ΥΓ. Ξέρω ότι υπερβάλλω, αλλά δεν υπερβάλλω πολύ.

Σας έχει πιάσει αυτό το πολύ άσχημο σύνδρομο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Όλοι φταίνε εκτός από εμάς.

Αποβάλετε το όσο πιο νωρίς μπορείτε γιατί σε λίγο (τι σε λίγο που ήδη ξεκινήσατε και λυπάμαι πολύ για αυτό) θα φαγωθείτε μεταξύ σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...