Critter Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 http://62.1.2.102/newspapers/2007/12/24/THEMATCH_b.jpg Βλέπετε να λεει κανεις τίποτα για διαιτησία στην εφημεριδα της ΑΕΛ? Μα τι κολληματα ειναι αυτα? Κοντευεται να γινεται ΑΕΚτζηδες που καθε φορα σας φταιει η διαιτησια με τον ολυμπιακο. Έλεος...
Dr.Strangelove Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Να απαντήσω στο "Βαρέθηκα σε κάθε παιχνίδι να προσπαθείτε να βρείτε τι φταίει" ότι είναι αυτονόητο να ψάξω να βρω τι φταίει;Ενώ στη Λάρισα έχουν ήδη βρει τι φταίει πάντα (η διαιτησία), και δε χρειάζεται να ψάχνουν πλέον
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Διαβασα ολα αυτα που εγραψες αλλα θα σου απαντησω με κατι πολυ απλο και συντομο: επειδη στη συγκριση αυτη που εκανες δεν μας νοιαζει ποιος παιζει καλυτερα, αλλα ποιος ειναι πιο ποιοτικος απο αποψη ροστερ, κοιτα ΜΟΝΟ τα μπατζετ των 2 ομαδων. Εκει φαινεται κυριως η ποιοτητα μιας ομαδας. Η διαφωνία είναι απλή και ξεκάθαρη. Εσύ μετράς τις ομάδες με τα χρήματα και τις μονάδες των παικτών, εγώ θεωρώ άλλα πράγματα πολύ πιο σημαντικά. Θυμίζω ότι η Ελλάδα πήρε το Euro. Άκρη να βγάλω από αυτά που γράφεις εσύ ή ο καθένας εδώ μέσα δεν είναι σωστό αλλά από την πείρα μου που πηγαίνω και 15 χρόνια στα γήπεδα (επαγγελματικά και ερασιτεχνικά) και παίζω και 13 χρόνια μπάλα (πολύ ερασιτεχνικά γιατί είμαι εντελώς άμπαλος) έχω καταλάβει ότι και δεν μπορείς να είσαι 100% για κάτι που γίνεται σε δευτερόλεπτα όταν το βλέπεις σε ένα γήπεδο και ότι επειράζεσαι από την μάζα είτε αυτοί είναι φίλαθλοί της ομάδας σου είτε φίλαθλοί των αντιπάλων είτε συμπαίκτες σου. Κάνεις λάθος. Στο γήπεδο δεν υπήρξαν αντιδράσεις για τη φάση. Αφού τα έλεγα στους διπλανούς μου και μου έλεγαν "offside ήταν, μην διαμαρτύρεσαι". Ούτε οι παίχτες διαμαρτυρήθηκαν, ούτε κανείς. Ο παίχτης όμως ήταν ένα μέτρο πίσω τουλάχιστον από τον Κλέιτον. Ήταν πολύ ξεκάθαρη η φάση. Πιστεύω ότι ένας καλός λόγος για τον οποίο δεν έγιναν διαμαρτυρίες, ήταν ότι αφενός ο Βασσάρας ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ στο υπόλοιπο παιχνίδι και βοήθησε να γίνει σωστά, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων, μακάρι να είχαμε τέτοιες διαιτησίες κάθε Κυριακή και ας μας ακυρώνουν και γκολ, και αφετέρου έχουμε σιχαθεί τη ζωή μας να μιλάμε συνέχεια για τους διαιτητές. Εγώ το ότι μας ακυρώθηκε γκολ το είπα σαν υποσημείωση και καλά κάνουν και δε διαμαρτύρεται κανείς για τη διαιτησία, γιατί ολοφάνερα δεν υπήρχε κακόβουλη πρόθεση και γενικά δε μπορεί να στηρίζεσαι σε μια φάση. Θα το πω για πολλοστή φορά: όταν διαμαρτυρηθήκαμε για τη διαιτησία, ήταν για τη συνολική εικόνα. Εγώ σήμερα δε διαμαρτύρομαι, ξέρω ότι θα έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο με την αξία μας άσχετα με το ακυρωθέν γκολ και ότι υπάρχει πρόβλημα στην τελική φάση στη Λάρισα, αλλά όχι να ακούω και "μέχρι αύριο να παίζαν, γκολ δεν έμπαινε", από τη στιγμή που μπήκε κιόλας. Δηλαδή μία καλή ομάδα δεν θα πρέπει να έχει πάνω από 2-3 ήττες σε όλο το πρωτάθλημα (σε οποιαδήποτε χώρα) γιατί πολύ απλά... είναι η καλύτερη ομάδα! Τώρα βιάζομαι, αλλά αργότερα θα σου παραθέσω τα περσινά αποτελέσματα των αγώνων της Μπαρτσελόνα, της ManUnited και της Inter και του Ολυμπιακού να τα σχολιάσουμε. 4 πρωταθλήματα στα οποία έχουμε (σύμφωνα με τη βαθμολογία) ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας. http://62.1.2.102/newspapers/2007/12/24/THEMATCH_b.jpg Βλέπετε να λεει κανεις τίποτα για διαιτησία στην εφημεριδα της ΑΕΛ? Μα τι κολληματα ειναι αυτα? Κοντευεται να γινεται ΑΕΚτζηδες που καθε φορα σας φταιει η διαιτησια με τον ολυμπιακο. Έλεος... Εφημερίδα της ΑΕΛ η Match?! Τελικά αυτή η κωλοεφημερίδα που κανείς σοβαρός οπαδός της ΑΕΛ δε διαβάζει, έχει προκαλέσει μεγαλύτερο κακό απ' ότι φανταζόμασταν. Anyway, εξήγησα παραπάνω τον λόγο για τον οποίο κανείς δεν θέλησε να διαμαρτυρηθεί και καλά έκαναν. Ούτε εγώ διαμαρτύρομαι. Απλά το αναφέρω for the record. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω, ούτε καν να πούμε ότι έγινε δεν μπορούμε; Ήταν ένας αγώνας, ψάχναμε ένα γκολ, μπήκε, ακυρώθηκε, να μην το αναφέρουμε καν έτσι; ΑΝ ΚΑΙ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάναμε αν μετρούσε το γκολ, γιατί η Λάρισα έχει μεγάλο πρόβλημα και στο να κρατήσει αποτέλεσμα. Έχουμε συνηθίσει να κυνηγάμε το σκορ και όταν βρεθούμε μπροστά τα χάνουμε (βλέπε τους δύο προηγούμενους αγώνες με Καλαμαριά και Νυρεμβέργη).
Absinthe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Η διαφωνία είναι απλή και ξεκάθαρη. Εσύ μετράς τις ομάδες με τα χρήματα και τις μονάδες των παικτών, εγώ θεωρώ άλλα πράγματα πολύ πιο σημαντικά. Θυμίζω ότι η Ελλάδα πήρε το Euro. Μανουελ, αν θυμαμαι καλα εθιξες σαν θεμα ποια ομαδα ειναι ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ και οχι ποια ομαδα παιζει καλυτερη μπαλα. Ε λοιπον η ποιοτητα μετριεται κυριως με το μπατζετ και οχι με το ποσο καλα παιζει η καθε ομαδα, ποσο λαο εχει ή τι χρωμα φανελες. Και η Ελλαδα δεν ηταν η ποιοτικοτερη ομαδα στο euro 2004. Δεν πιστευω να διαφωνεις περι τουτου.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μα η δική σου μέθοδος δε θέτει κανένα θέμα συμφωνίας ή διαφωνίας. Είναι αντικειμενικό το ποια ομάδα έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Μόνο που η μέθοδος σου είναι πλήρως αποτυχημένη, γιατί μεγαλύτερο μπάτζετ δε συνεπάγεται και καλύτερους παίχτες. Δηλαδή ο Μπόρχα είναι καλύτερος από τον Μπακαγιόκο; Ο ένας κόστισε και 'γω δεν ξέρω πόσο και ο άλλος ήταν τζάμπα. Ψιλοάκυρο βέβαια το παράδειγμα, γιατί ούτε και καλύτεροι παίχτες συνεπάγεται ποιοτικότερη ομάδα, απλά το θέτω για να μιλήσω στη γλώσσα σου. Άλλωστε είπαμε, ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικότερους παίχτες (και ποιοτικότερη ομάδα έχει δηλάδη, δεν είπα ποτέ το αντίθετο). Το θέμα είναι ότι ενώ έχει με διαφορά ποιοτικότερους παίχτες, δεν έχει με διαφορά ποιοτικότερη ομάδα. Αντίστοιχα, ποτέ κανείς δε μετράει με τα χρήματα την ποιότητα από οτιδήποτε. Η ποιότητα ενός ρούχου εξαρτάται δηλαδή από το πόσα χρήματα θα διαθέσεις για να το αγοράσεις;
1980 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 πορτο του μουρινιο. δεν θυμαμαι τι μπατζετ ειχε αλλα ειναι η τελευταια ομαδα που ειδα και με εντυπωσιασε.
Ic3m@N Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Ρε φίλος αποφάσισε... δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο το μπάτζετ ok δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο το CL ok δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο η θέση στο πρωτάθλημα ok πες μας τελικά τι θεωρείς εσύ αντικειμενικό κριτήριο; Τι άλλο θα ακούσουμε... η Λάρισα καλύτερη από τον Ολυμπιακό... που παίζαμε χωρίς κέντρο στην ουσία... (καθώς οι 3 βασικοί μας ήταν όοοολοι τραυματίες) και έκανε 2 φάσεις σε όλο το ματς μέσα στην έδρα της και μιλάει για διαιτησίες μετά αν βρίσκεις τον Ολυμπιακό τόσο χάλια και τόσο αδιάφορο για το ματς (όχι βαθμολογικά προφανώς αλλά φαινόταν όλη τη βδομάδα ότι το ματς δεν το είχαν πάρει και τόσο στα σοβαρά)... και μέσα στην έδρα σου και δεν το παίρνεις το ματς τότε που είναι το αντικειμενικό κριτήριο που σε κάνει καλύτερο (ή έστω...ισάξιο)
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 πες μας τελικά τι θεωρείς εσύ αντικειμενικό κριτήριο; Μόνο αν μου πεις ποιόν άκουσες να λέει το παρακάτω: Τι άλλο θα ακούσουμε... η Λάρισα καλύτερη από τον Ολυμπιακό... Επί τη ευκαιρία, μέσα στις 2 ευκαιρίες που κάναμε σε όλο το παιχνίδι (που ήταν 4), βάλε και το ακυρωθέν γκολ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Είδα σήμερα τα χθεσινά πρωτοσέλιδα και έκλασα στο γέλιο. Γράφει η Ντέρμπυ:"Στο φώς οι απόρρητες εκθέσεις της Pro Zone" και λίγο παρακάτω "αεκ και ΟΣΦΠ έχουν βοηθηθεί από τη διαιτησία και διαλύεται κάθε σενάριο περί εύνοιας του παο". Γράφει και ο πρωταθλητής:"Παρουσιάζουμε τις εκθέσεις της Pro Zone που βγάζουν στη φόρα τα παιχνίδια που ευνοήθηκαν αεκ και παο". Ας τους πεί κάποιος πριν γράψουν τα παραμυθάκια τους να συννενοούντε πρώτα.
slipknot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Τι έγινε παιδιά,ο Καστίγιο απ' τη καινούργια χρονιά δανεικός στη Μάντσεστερ Σίτυ.Πολύ άντεξε στη Σαχτάρ μη σας πω....
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Τι έγινε παιδιά,ο Καστίγιο απ' τη καινούργια χρονιά δανεικός στη Μάντσεστερ Σίτυ.Πολύ άντεξε στη Σαχτάρ μη σας πω.... Και πλήρωσε και από την τσέπη του για να φύγει.Δεν την πάλευε καθόλου.
vlachaquito Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=113652 Παει και ο στολτιδης.. Υπουλος ο τραυματισμος και αν δεν τον προφυλαξουν θα εχουν κακα ξεμπερδεματα.. Κατα την γνωμη μου το παιχνιδι με την Ξανθη δειχνει παρα πολυ δυσκολο.. Με κεντρο γκαλετι-μενδρινος-κατσικογιαννης-αντζας-λουα δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.. Ουτε στους χειροτερους εφιαλτες του τακαρου..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Καλα αυτο με τους τραυματισμους φετος δεν εχει προηγουμενο...και ειναι απολυτα λογικο οταν παιχτες σαν τον Στολτιδη πρεπει να παιζουν συνεχεια το ενα 90λεπτο μετα το αλλο χωρις να παιρνει μια ανασα. Γιαυτο και ισως να αποδειχτει λαθος οτι θα γινουν μονο 2 μεταγραφες αυτη τη περιοδο...εκτος βεβαια και αν ο Λεμονης αρχισει να χρησιμοποιει περισσοτερο τους πιτσιρικαδες στα παιχνιδια του Ελληνικου πρωταθληματος και αυτοι τον δικαιωσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.