Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Eγώ πάντως πιστεύω οτι δεν είναι τόσο πολύ θέμα υπερβολικής χρησιμοποίησης κάποιων παικτών.Ο Μπράβο έπαθε θλάση με 4 αγώνες,ο Ντομί με λιγότερους,ο Λεντέσμα έπαθε τη δεύτερη θλάση μετά από 4 αγώνες.Ο Άντζας και ο Σέζαρ μετά από 5. Τα 4-5 παιχνίδια δεν είναι αριθμός παιχνιδιών τόσο μεγάλος που να δικαιολογεί τόσες θλάσεις. Κάτι άλλο υπάρχει από πίσω και έχει να κάνει με την εκγύμναση των παικτών.Δεν σημαίνει οτι είναι αγύμναστοι.Πολλές φορές και η υπερβολική επιβάρυνση στις προπονήσεις έχει ως αποτέλεσμα τις θλάσεις στους αγώνες.
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Ακόμα φωνάζουν αυτοί;;; Και για πιο λόγο;;; κλικ
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Αμα εχεις εθιστει σαν συλλογος με τη κλαψομ...νιαση τοτε δεν χρειαζεται λογος. Αυτο που ειναι εντυπωσιακο ειναι πως βαζουν στο πνευμα και τους ξενους νεους παιχτες...αεκακι με ολη τη σημασια της λεξεως.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Οχι να τα βλεπετε για την Βροχοπουλου Αρθρο 44 που μου την υπερασπιζονταν πολλοι τοτε με τον ροΔελλα και τον ΕνΝτου
tzinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 καλος χρυσος ο τακις (στας ευρωπας) αλλα πρεπει να ξεκολησει λιγο στην ελλαδα με το 4-5-1 ειδικα οταν τοσες φορες εχουμε προβλημα στα χαφ. Εχουμε τοσους επιθετικους και δεν τους εκμεταλευομαστε, αντι να ειναι λιγο ευελικτος και να πεζει κανα 4-3-3 με λουα και νουνιεζ στα ακρα και νταρκο μπροστα,η πιο επιθετικο 4-4-2, η να βαλει τον γκαλετι σαν 10ρι σε κανα παιχνιδι, ειμαι σιγουρος οτι μπορει να παιξει και τον μενδρινο στην φυσικη του θεση σαν δεξι χαφ, παει και βαφτιζει ολους τους ασχετους με τη θεση η ανηλικους ως αμυντικα χαφ (μενδρινο, αντζα, τοροσιδη, κατσικογιανη....). Αφου χανουμε που χανουμε βαθμους ετσι δοκιμασε κατι πιο επιθετικο να εκμεταλευτεις τους καλυτερους παιχτες που εχεις μπροστα. Σου λειπουν παιχτες προσαρμοσε τα πλανα σου σε αυτους που εχεις ρε γαμωτο. Ο λουα εχει πει πολλες φορες οτι αποδιδει καλυτερα πισω απο τους επιθετικους, ο νουνιεζ μπορει να πεξει εκει η σαν ακροβολιστης εξτρεμ, ακομη και 4-3-1-2 θα μορουσε να παιξει, αλλα κολλαμε με την 5δα στα χαφ. Θα μπορουσε να ειχε πιο δημουργικο κι πιθετικο σχημα για την ελλαδα δε χρειαζεται ο μπελουσι μονο για να γινει αυτο
littlelouievegos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Ποια επιθεση ρε Τζινο ακομα να συνελθω απο το ματς με την Λαρισα. Η χειροτερη εμφανιση μακραν του Ολυμπιακου που εχω δει τα τελευταια χρονια. Δεν εβλεπα καν προσπαθεια να βγουν μπροστα για μια οργανωμενη προσπαθεια, δεν ειδα καν μια ευκαιρια για το γαμωτο. Ειλικρινα απο ενα σημειο και επειτα ειχα παθει σοκ με αυτο που εβλεπα. Λεω ομαδα 3ης εθνικης πιο καλα θα επαιζε απο εμας. Και περαν αυτου καμια προσπαθεια για να το τρεξουμε λιγο ειχαν συμβιβαστει με την μοιρα τους απο την αρχη του δευτερου ημιχρονου. Ειλικρινα κατι τετοιο δεν το εχω ξαναδει.. Οντως πρεπει επιτελους να παιξουμε πιο επιθετικα Ελλαδα, αυτη η κατασταση δεν μπορει να συνεχιστει. Να μου βγαινει τωρα ο καθε τυχαρπαστος και να μου περνει Χ αν οχι νικη για πλακα.. Κατανταει αηδια..
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Αμα εχεις εθιστει σαν συλλογος με τη κλαψομ...νιαση τοτε δεν χρειαζεται λογος. Αυτο που ειναι εντυπωσιακο ειναι πως βαζουν στο πνευμα και τους ξενους νεους παιχτες...αεκακι με ολη τη σημασια της λεξεως. με το να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις τύπου ''αεκάκι'', το μόνο που υποβαθμίζεις είναι το νοητικό σου επίπεδο και την συζήτηση.
Freakster Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Liopyr δε θα κρυφτώ πίσω απο το δάχτυλο μου και εγώ τα ίδια σκέφτηκα όταν διάβασα τις δηλώσεις.. όταν φτάνεις σε σημείο να συνεχίζεις να σχολιάζεις ένα διαιτητη που δεν ήταν τραγικός, αφού κατάφερες και είσαι στη κορυφή πάλι, τι να πω, φωνάζεις για να σε προσέξουν, για να σου χαρίσουν σφυρίγματα στο επόμενο, για να δικαιολογηθείς αν τελικά χάσεις το πρώταθλημα; ήμαρτον με την κλάψα.
afentiko7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 με το να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις τύπου ''αεκάκι'', το μόνο που υποβαθμίζεις είναι το νοητικό σου επίπεδο και την συζήτηση. Αρα ο Νεστορίδης ήταν ηλίθιος.Τώρα θες να αρχίσουμε για το σβησιμο των φώτων, για το ότι πέφτατε κάτω , για το που εγκαταλείψατε άρον άρον τη σκεπαστή, για το Βασσάρα που ακόμα σφυρίζει πέναλντι για το πως παίρνατε με βάτραχο τα παιχνίδια και κάνατε παιχτη τον Βανδή?Εγώ λέω όχι Αν θέλετε να παίξουμε μπάλα πρέπει να έχουμε παίχτες που να ξέρουν.Και μπάλα ξέρει ο εξής ένας ο Γκαλέτι και τα χαφ που λείπανε να βγάζουν καμιά μπαλιά. μενδρινο στην φυσικη του θεση σαν δεξι χαφ Παίζει να ναι και χειρότερος από το ΓΧ σε αυτή τη θέσηΜε το Νούνιεζ έχεις δίκιο δεν τον είδαμε καθόλου
liopyr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Liopyr δε θα κρυφτώ πίσω απο το δάχτυλο μου και εγώ τα ίδια σκέφτηκα όταν διάβασα τις δηλώσεις.. όταν φτάνεις σε σημείο να συνεχίζεις να σχολιάζεις ένα διαιτητη που δεν ήταν τραγικός, αφού κατάφερες και είσαι στη κορυφή πάλι, τι να πω, φωνάζεις για να σε προσέξουν, για να σου χαρίσουν σφυρίγματα στο επόμενο, για να δικαιολογηθείς αν τελικά χάσεις το πρώταθλημα; ήμαρτον με την κλάψα. ούτε εμένα μου αρέσαν οι δηλώσεις, του Ζήκου και του Αρουαμπαρένα. αλλά καμμία άποψη κανενός παίχτη δεν χαρακτηρίζει μία ομάδα. με την ίδια λογική, να χαρακτηρίσω και εγώ τον ολυμπιακό ραστιστική ομάδα επειδή είπε κάποτε ο Λεμονής τον Κονέ ''Αλβανάκι'' ... (αν τον είπε αυτός κιόλας)... καλά για το πόσους χαρακτηρισμούς μπορώ να της δώσω λόγω αυτών που λέει ο afentiko7,(που δεν θα μπω καν στον κόπο να του απαντήσω), νομίζω φαντάζεσαι. φυσικά όμως και δεν το κάνω, γιατί σέβομαι τους υγειώς σκεπτόμενους φιλάθλους της κάθε ομάδας.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 καλος χρυσος ο τακις (στας ευρωπας) αλλα πρεπει να ξεκολησει λιγο στην ελλαδα με το 4-5-1 ειδικα οταν τοσες φορες εχουμε προβλημα στα χαφ. Εχουμε τοσους επιθετικους και δεν τους εκμεταλευομαστε, αντι να ειναι λιγο ευελικτος και να πεζει κανα 4-3-3 με λουα και νουνιεζ στα ακρα και νταρκο μπροστα,η πιο επιθετικο 4-4-2, η να βαλει τον γκαλετι σαν 10ρι σε κανα παιχνιδι, ειμαι σιγουρος οτι μπορει να παιξει και τον μενδρινο στην φυσικη του θεση σαν δεξι χαφ, παει και βαφτιζει ολους τους ασχετους με τη θεση η ανηλικους ως αμυντικα χαφ (μενδρινο, αντζα, τοροσιδη, κατσικογιανη....). Αφου χανουμε που χανουμε βαθμους ετσι δοκιμασε κατι πιο επιθετικο να εκμεταλευτεις τους καλυτερους παιχτες που εχεις μπροστα. Σου λειπουν παιχτες προσαρμοσε τα πλανα σου σε αυτους που εχεις ρε γαμωτο. Ο λουα εχει πει πολλες φορες οτι αποδιδει καλυτερα πισω απο τους επιθετικους, ο νουνιεζ μπορει να πεξει εκει η σαν ακροβολιστης εξτρεμ, ακομη και 4-3-1-2 θα μορουσε να παιξει, αλλα κολλαμε με την 5δα στα χαφ. Θα μπορουσε να ειχε πιο δημουργικο κι πιθετικο σχημα για την ελλαδα δε χρειαζεται ο μπελουσι μονο για να γινει αυτο Ποιούς επιθετικούς δεν εκμεταλευόμαστε ρε τζίνο?Το νούνιεζ που ούτε με τα δεύτερα της λάρισας δεν ξεχώρισε ή το μιχαλάκη που παντρεύεται και ούτε με πέναλτι δεν σκοράρει?Ο μόνος που θα μπορούσσε να έχει παίξει παραπάνω είναι ο Μήτρογλου. Άσε που για να εκεμεταλευτείς τους παίκτες που έχεις μπροστά πρέπει να έχεις παραγωγικό κέντρο.Πώς θα φτάσει η μπάλα με καλές προυποθέσεις στα πόδια τους? Τι να λέμε τώρα,παίζουμε με ολόκληρη τη γραμμή του κέντρου τραυματισμένη και για αυτό και ο Λεμονής το έχει ρίξει στα πειράματα. με το να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις τύπου ''αεκάκι'', το μόνο που υποβαθμίζεις είναι το νοητικό σου επίπεδο και την συζήτηση. Δεν σου αρέσει,αλλά τέτοιου έιδους δηλώσεις,10 ημέρες μετά από ένα παιχνίδι που δεν το καθόρισε ο διαιτητής,είναι δείγμα μικρής ομάδας.Πολύ μικρής.
tzinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Ποια επιθεση ρε Τζινο ακομα να συνελθω απο το ματς με την Λαρισα. Η χειροτερη εμφανιση μακραν του Ολυμπιακου που εχω δει τα τελευταια χρονια. Δεν εβλεπα καν προσπαθεια να βγουν μπροστα για μια οργανωμενη προσπαθεια, δεν ειδα καν μια ευκαιρια για το γαμωτο. Ειλικρινα απο ενα σημειο και επειτα ειχα παθει σοκ με αυτο που εβλεπα. Λεω ομαδα 3ης εθνικης πιο καλα θα επαιζε απο εμας. Και περαν αυτου καμια προσπαθεια για να το τρεξουμε λιγο ειχαν συμβιβαστει με την μοιρα τους απο την αρχη του δευτερου ημιχρονου. Ειλικρινα κατι τετοιο δεν το εχω ξαναδει.. Οντως πρεπει επιτελους να παιξουμε πιο επιθετικα Ελλαδα, αυτη η κατασταση δεν μπορει να συνεχιστει. Να μου βγαινει τωρα ο καθε τυχαρπαστος και να μου περνει Χ αν οχι νικη για πλακα.. Κατανταει αηδια.. ναι βρε louie αλλα με την λαρισα εγινε ακριβος αυτο που λεω, αντι να αλλαξει λιγο το σχημα, να βαλει επιθετικους μεσα, να φτιαξει συστημα πανω τους, χαραμιζει τον λουα αριστερα, και βαζει σαν αμυντικα χαφ μενδιρινο και αντζα και μετα κατσικογιανη!!!! οποτε παλι στο γνωστο 4-5-1 αλλα με παιχτες που δεν μπορουν να το παιξουν καλα και να πιεσουν και να κοψουν και να βγαλουν και μπαλες. Εχουμε τοσες ισοπαλιες, αν παιζαμε πιο επιθετικα και αντι 5 ισοπαλιες ειχαμε μια ηττα και 3 νικες ξερω γω δεν θα ταν καλυτερα? Ας γινει και η στραβη σε ενα ματς που λογω πολυ βαρους στην επιθεση να φας την ητα, αλλα τουλαχιστον θα επαιρνες και κανα παιχνιδακι ανετα. Δεν παιζουμε ακομα με ρεαλ, βερντερ. Εχει κολησει με το δεμενο κεντρο και οπου να ναι θα βαλει και τον νικοπολιδη εκει, αλλα επιθετικο θα βλεπουμε μονο ενα συνεχεια και εχουμε 6 απο δαυτους, ενω χαφ δεν εχει μινει ουτε για δειγμα, αφου τους εκαψε.
livewire Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Liopyr δε θα κρυφτώ πίσω απο το δάχτυλο μου και εγώ τα ίδια σκέφτηκα όταν διάβασα τις δηλώσεις.. όταν φτάνεις σε σημείο να συνεχίζεις να σχολιάζεις ένα διαιτητη που δεν ήταν τραγικός, αφού κατάφερες και είσαι στη κορυφή πάλι, τι να πω, φωνάζεις για να σε προσέξουν, για να σου χαρίσουν σφυρίγματα στο επόμενο, για να δικαιολογηθείς αν τελικά χάσεις το πρώταθλημα; ήμαρτον με την κλάψα. +1 Του πήρε κάτι λιγότερο από 6 μήνες του Αρουαμπαρένα για να εμπεδώσει τη φιλοσοφία της ομάδας του. Σε άλλους παίρνει χρόνια. Τον βοήθησε βέβαια και η παρουσία του συμπατριώτη του. Αλλά δεν φταίει κανεις άλλος. Εμείς φέτος τρέχουμε μόνοι μας και κινδυνεύουμε να βγούμε δεύτεροι στο τέλος...
littlelouievegos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ναι βρε louie αλλα με την λαρισα εγινε ακριβος αυτο που λεω, αντι να αλλαξει λιγο το σχημα, να βαλει επιθετικους μεσα, να φτιαξει συστημα πανω τους, χαραμιζει τον λουα αριστερα, και βαζει σαν αμυντικα χαφ μενδιρινο και αντζα και μετα κατσικογιανη!!!! οποτε παλι στο γνωστο 4-5-1 αλλα με παιχτες που δεν μπορουν να το παιξουν καλα και να πιεσουν και να κοψουν και να βγαλουν και μπαλες. Εχουμε τοσες ισοπαλιες, αν παιζαμε πιο επιθετικα και αντι 5 ισοπαλιες ειχαμε μια ηττα και 3 νικες ξερω γω δεν θα ταν καλυτερα? Ας γινει και η στραβη σε ενα ματς που λογω πολυ βαρους στην επιθεση να φας την ητα, αλλα τουλαχιστον θα επαιρνες και κανα παιχνιδακι ανετα. Δεν παιζουμε ακομα με ρεαλ, βερντερ. Εχει κολησει με το δεμενο κεντρο και οπου να ναι θα βαλει και τον νικοπολιδη εκει, αλλα επιθετικο θα βλεπουμε μονο ενα συνεχεια και εχουμε 6 απο δαυτους, ενω χαφ δεν εχει μινει ουτε για δειγμα, αφου τους εκαψε. Δεν διαφωνω.. Το προχθεσινο παντως μου χει κατσει στο λαιμο. Οχι για το οτι χασαμε βαθμους, ουτως ή αλλως εχουμε χασει πολλους ετσι φετος, αλλα γιατι τους χασαμε με κατεβασμενα χερια. Δεν εβλεπα καν προσπαθεια να γυρισουν το ματς να τρεξουν λιγο να αγχωθουν.. Πολυ περιεργα πραγματα.. Παρα πολυ. Αλλα μην αρχισουμε τις θεωριες συνωμοσιας παλι.. Αλλά δεν φταίει κανεις άλλος. Εμείς φέτος τρέχουμε μόνοι μας και κινδυνεύουμε να βγούμε δεύτεροι στο τέλος... Αυτο ειναι αληθεια. Εμεις εχουμε πεταξει παρα πολλους ποντους που συνηθως δεν χανουμε φετος.. Και η ΑΕΚ παει καλυτερα αλλα αμα περναμε ματς που επρεπε να ειχαμε παρει με την λογικη, θα ειμασταν 3-6 ποντους μπροστα.. Αλλα ομως ειμαστε 2 πισω παλι.. Και το προχθεσινο μου κατσε στο λαιμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.