Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό μου φαίνεται κάπως παράξενο.Ναι μεν το συμβόλαιό του λήγει σε 6 μήνες αλλά πως είναι δυνατό να κοστίζει ο Ντεκγκάδο 3 εκατομμύρια και ο Μπελούσι πάνω από 10?Γιατί όταν για το 60% δίνουμε 6,5 μύρια ολόκληρα τα δικαιώματα του παίκτη θα κάνουν πάνω από 10 εκατομμύρια.

Οπότε ή μας έπιασε μαλάκες ο Ζαχάβι ή ο Μπελούσι είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης.

σιγά μην έδωσαν 6,5.. όσα θέλει λέει ο καθένας ότι έδωσε.. γράφουν εκεί ένα μεγάλο ποσό για να μην τους τα πρίζουν ότι μόνο παίρνουν..

εδώ ο άλλος έγραφε ότι έδιναν 2 μύρια για τον βύντρα και δεν τον έδινε γιατί δεν έβρισκε άλλον τόσο καλό .. ! μπουχαχα :P

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Ντελγκάδο κάνει 3 εκ. γιατί αν δεν τον δώσει τώρα μετά δεν θα πάρει φράγκο...Τώρα αν δώσαμε 6 εκ δεν ξέρω ελπίζω να τα αξίζει πάντως... θα δούμε

Δημοσ.
σιγά μην έδωσαν 6,5.. όσα θέλει λέει ο καθένας ότι έδωσε.. γράφουν εκεί ένα μεγάλο ποσό για να μην τους τα πρίζουν ότι μόνο παίρνουν..

εδώ ο άλλος έγραφε ότι έδιναν 2 μύρια για τον βύντρα και δεν τον έδινε γιατί δεν έβρισκε άλλον τόσο καλό .. ! μπουχαχα :P

Καλα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Μπορεί μερικές φορές να τα φουσκώνουν λιγάκι αλλά μεγάλες διαφορές δεν πρέπει αν υπάρχουν.

Μην ξεχνάς οτι και η Ρίβερ δήλωσε οτι η πρόταση ήταν 6-6,5 εκατομμύρια.Δεν είναι τόσο μαλάκες να πήραν 2-3 και να λένε οτι πήραν 6.Γιατί μετά θα έχουν μπλεξίματα με τους δικούς τους οπαδούς και πολύ περισσότερο όταν η Ρίβερ προέρχεται από μια εντελώς αποτυχημένη χρονιά.

Για το Βύντρα άστο.Εδώ οι άλλοι βιάζοντε να δώσουν το 1 εκατομμύριο για τον Μπόρχα.:lol:

Δημοσ.

Οι ίδιες οι εφημερίδες με έχουν κάνει επιφυλακτικό με αυτά που έχουν γράψει κατά καιρούς. Ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια ποσά. Από κάποια άποψη και η ρίβερ ίσως να ήθελε να φανεί ότι δεν δίνει με λίγα χρήματα ένα καλό παίκτη της. Αλλά τέλος πάντων μέχρι να δούμε το συμβόλαιο κανείς δεν ξέρει σίγουρα.

Δημοσ.
Οι ίδιες οι εφημερίδες με έχουν κάνει επιφυλακτικό με αυτά που έχουν γράψει κατά καιρούς. Ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια ποσά. Από κάποια άποψη και η ρίβερ ίσως να ήθελε να φανεί ότι δεν δίνει με λίγα χρήματα ένα καλό παίκτη της. Αλλά τέλος πάντων μέχρι να δούμε το συμβόλαιο κανείς δεν ξέρει σίγουρα.

Καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτικός,συμφωνώ μαζί σου.Στις εφημερίδες δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη.Απλά δεν νομίζω να συμφέρει τη Ρίβερ να λεει οτι πήρε περισσότερα λεφτά από ότι στην πραγματικότητα.

Θα δείξει.

Δημοσ.

Παντως σιγουρα τα 3εκ ειναι τσαμπα πραμα για τετοιο παικτη..

Εδω θα ειμαστε και θα δειτε τα κλασσικα +10εκ σε 2 χρονακια που θα τον πουλησει (ασχετο, πως αδειασε θεση ξενου η λιον για να τον παρει, εφυγε ο φρεντ??)

Να επισημανω επισης την επικειμενη υπογραφη του κυργιακου στην μπεσικτας..αλλη μια παρα πολυ καλη μεταγραφη χαμενη..

Και τελος, δεν θελω να ειμαι γκαντεμης αλλα κατα την γνωμη μου το σημερινο παιχνιδι ειναι απιστευτα δυσκολο για τον ολυμπιακο..

κατα την γνωμη μου μια ισοπαλια ειναι μια χαρα αποτελεσμα...

Δημοσ.

Και τελος, δεν θελω να ειμαι γκαντεμης αλλα κατα την γνωμη μου το σημερινο παιχνιδι ειναι απιστευτα δυσκολο για τον ολυμπιακο..

μα τι λες???θα καθαρισει ο Nunez :lol::lol::lol:

Δημοσ.
όσο γράφεις, τόσο πιο χαμηλά πέφτεις...

συνέχισε παρακαλώ, εγώ δεν έχω τίποτα να προσθέσω..

ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του...

εκτός και αν δεν έχεις την ικανότητα να ξεχωρίσεις την ενότητα ''μπλα μπλα'',

(που σου τονίζει χαρακτηριστικά πριν γράψεις κάθε μύνημα:

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα forum. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα.)

με το οπαδικό forum που έχεις την υπογραφή σου!

Βρε αντε κακομοιρη που θα μου πεις για επιπεδο...πεταγεσαι συνεχεια σαν την τσαπου και πετας σποντες για το νοητικο επιπεδο των αλλων και μετα θιγεσαι κιολας οταν σου απαντανε σε αναλογο υφος.

Σε τελικη αναλυση τραβα ασχολησου με την ομαδουλα σου με τους Μπλανκο,UHU,BIC και τους αλλους σουπερ σταρ και ασε εμας στη καφριλα και στη τρελα μας.

Αντε φιλοσοφε της δεκαρας...

Δημοσ.

Λοιπόν στις 7 θα δούμε στην ΝΕΤ, εγώ λέω νίκη και με σκορ. :-) Με νούνιεζ να βγάζει τα κάστανα απο τη φωτιά! (Αυτό που λέμε, το θαύμα των Χριστουγέννων)

Δημοσ.
Παντως σιγουρα τα 3εκ ειναι τσαμπα πραμα για τετοιο παικτη..

Εδω θα ειμαστε και θα δειτε τα κλασσικα +10εκ σε 2 χρονακια που θα τον πουλησει (ασχετο, πως αδειασε θεση ξενου η λιον για να τον παρει, εφυγε ο φρεντ??)

Να επισημανω επισης την επικειμενη υπογραφη του κυργιακου στην μπεσικτας..αλλη μια παρα πολυ καλη μεταγραφη χαμενη..

Για τον Ντελγκαδο συμφωνω και εγω οτι ειδικα για μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο με τις περιορισμενες δυνατοτητες που εχει τα 3 εκ ευρω για εναν τετοιο παιχταρα ηταν μεγαλη ευκαιρια.

Βεβαια ακουγεται οτι οι Μεξικανοι απο τον Ολυμπιακο ζηταγανε 5εκ ευρω και υπαρχει και η αποψη οτι ο Ολυμπιακος δεν εχει τη πολυτελεια να εχει στην ιδια θεση 2 ακριβοπληρωμενους παιχτες.

Σημερα γραφουν οι φυλλαδες για τον Αλμιρον της Γιουβεντους...αμυντικο χαφακι πολυ καλο.

Τελος για τη Ξανθη σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο το παιχνιδι με ολους αυτους τους τραυματισμους αλλα οχι και πολυ καλο αποτελεσμα η ισοπαλια μεσα στο Καραισκακη!:P

Δημοσ.
Θέλει Αλμιρόν

Την περίπτωση ενός ακόμα παίκτη από την Αργεντινή εξετάζει ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Σέρχιο Αλμιρόν που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ τη φετινή σεζόν είναι μέλος της Γιουβέντους, έχοντας συμμετοχές με την «Γηραιά κυρία». Είναι αμυντικό χαφ που δεν περιορίζεται στα κοψίματα, αλλά λειτουργεί και ως δημιουργικό χαφ και πολλοί τον έχουν παρομοιάσει με τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν. Η μετακίνηση του από την Έμπολι στην Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι στοίχισε 9 εκατ. ευρώ.

Who is Who

Όνομα: Σέρχιο Μπερνάντο Αλμιρόν

Ημ. Γέννησης: 7/11/80

Εθνικότητα: Αργεντινός

Τόπος Γέννησης: Ροζάριο, Σάντα Φε

Ύψος: 1.80

Βάρος: 76 κιλά

Ομάδες: Νιούελς Ολντ Μπόις, Ουντινέζε, Βερόνα, Έμπολι, Γιουβέντους

1998/99 Νιούελς Ολντ Μπόις 0 (0)

1999/00 Νιούελς Ολντ Μπόις 4 (0)

2000/01 Νιούελς Ολντ Μπόις 11 (1)

2001/02 Ουντινέζε 10 (0)

2002/03 Ουντινέζε 2 (0)

2003/04 Βερόνα 16 (1)

2004/05 Έμπολι 28 (6)

2005/06 Έμπολι 37 (6)

2006/07 Έμπολι 30 (6)

2007/08 Γιουβέντους 8 (0)

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 27χρονο μέσο, επιβεβαίωσε ο αθλητικός Διευθυντής της Γιουβέντους, Αλέσιο Σέκο, μιλώντας στη «SportDay». «Ναι, έχουμε επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Αλμιρόν. Πρώτα απ' όλα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του στην ομάδα μας. Επίσης, πρόταση για δανεισμό του παίκτη έχουν καταθέσει η Μπεσίκτας και η Ρίβερ Πλέιτ», τόνισε σχετικά. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ρίβερ Πλέιτ, ωστόσο η πρώην ομάδα του Μπελούτσι κοιτά και άλλους παίκτες σε αυτή τη θέση όπως ο Ντʼ Αλεσσάντρο.

Καθολου ασχημα για εναλλακτικη λυση...

Δημοσ.

χριστουγενα που ειναι σαντα κανε μας δωρο και τον ντελγκαδο να τρελαθουμε. Τωρα λενε οτι η λυον διαψευδει παλι την μεταγραφη και λεει τα σεναρια τρελα!! ναι μεν παραδεχονται οτι τον παρακολουθουν αλλα οχι οτι εχουν συμφωνησει. Καπακι σεναριο για δανεισμο του μητρωγλου στον οφη. Λετε?? Και ο μητρωγλου να ψηθει μιας και στον οφη θα εχει γεματες συμετοχες και εμεις να παρουμε την παιχτουρα. Παντος ειναι μαλακες δεν βλεπουν μπορστα, ο νταρκο ειναι κοντα 35 και ακομα δεν ξερουμε αν θα μεινει, και ο μιχαλακης σε κακα χαλια, του χρονου σιγουρα θα χρειαστουμε επιθετικο και εχουν την ευκαιρια να παρουν οτι καλυτερο μπορουν απο τωρα αλλα τα παρατησανε, δεν το καταλαβαινο και συνεχεια δηλωνανε οτι τον θελουν σαν τρελοι.

Παντως και σε μας η λυων ειχε ξεκινησει απο τα 4 εκ. και μπορουσαμε να τον παρουμε με κατι καπου κοντα στα 3,5. Μιλαμε για την τωρινη μεταγραφικη περιοδο, γιατι στην προηγουμενη ηθελε καμια 8ρα.

Εγω τον νουνιεζ τον πιστευω και πιστευο οτι οντως σημερα ειναι η μερα του! (Γιατι αν δεν ειναι ουτε σημερα, αντε γεια λολ)

Δημοσ.
χριστουγενα που ειναι σαντα κανε μας δωρο και τον ντελγκαδο να τρελαθουμε. Τωρα λενε οτι η λυον διαψευδει παλι την μεταγραφη και λεει τα σεναρια τρελα!! ναι μεν παραδεχονται οτι τον παρακολουθουν αλλα οχι οτι εχουν συμφωνησει. Καπακι σεναριο για δανεισμο του μητρωγλου στον οφη. Λετε?? Και ο μητρωγλου να ψηθει μιας και στον οφη θα εχει γεματες συμετοχες και εμεις να παρουμε την παιχτουρα. Παντος ειναι μαλακες δεν βλεπουν μπορστα, ο νταρκο ειναι κοντα 35 και ακομα δεν ξερουμε αν θα μεινει, και ο μιχαλακης σε κακα χαλια, του χρονου σιγουρα θα χρειαστουμε επιθετικο και εχουν την ευκαιρια να παρουν οτι καλυτερο μπορουν απο τωρα αλλα τα παρατησανε, δεν το καταλαβαινο και συνεχεια δηλωνανε οτι τον θελουν σαν τρελοι.

Παντως και σε μας η λυων ειχε ξεκινησει απο τα 4 εκ. και μπορουσαμε να τον παρουμε με κατι καπου κοντα στα 3,5. Μιλαμε για την τωρινη μεταγραφικη περιοδο, γιατι στην προηγουμενη ηθελε καμια 8ρα.

Εγω τον νουνιεζ τον πιστευω και πιστευο οτι οντως σημερα ειναι η μερα του! (Γιατι αν δεν ειναι ουτε σημερα, αντε γεια λολ)

Δεν εχει καμμια σχεση η θεση που παιζει ο Ντελγκαδο με αυτη των Κοβασεβιτς-Μητρογλου...και ο δευτερος δεν προκειται να παει σε κανεναν ΟΦΗ οταν ειναι η μονη εναλλακτικη λυση για σεντερ φορ πισω απο τον Κοβασεβιτς.

Δημοσ.

Συμφωνούμε ρε Τζίνο, αντε ρε γμτ, τόσες ελπίδες έχω για αυτό το παιδί, ας μας δείξει κάτι απο αυτά που υποτίθεται πως έχει. :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...