KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δεν υπηρχε κανενα πεναλτυ...καθαρα ο Παντος παιρνει τη μπαλα.
tzinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 να σου πω στο πρωτο Replay νομιζα οτι ηταν, μετα στο 2ρο απο αλλη καμερα φαινετε οτι παει πρωτα και καθαρα στην μπαλα ο παντος, απλα ειναι τοσο κοντα τα ποδια τους που πανε σχεδον ταυτοχρονα. Αλλα προλαβενει διωχνει ο παντος και ο αλλος κλωτσαει το ποδι του. Για κεντρο Κλειτον και μακο να παιρναμε για μπακ απ θα ειμαστε υπεραρκετα!μαζι βεβαια με τον μπελουσι που ερχετε και τον σισιτς. Πλεον νομιζο χρειαζεται και ενα κορυφαιο σεντερ μπακ, εκει πιστευο πρεπει να τα σκασουν. Μη σου πω οτι ετσι μενουν και για ντελγκαδο χεχε. Ποσο συχνα θα λειπουν 6 βασικοι απο το κεντρο ρε παιδια? κυριακο δεν μας φταει ο κατσικογιανης, το παλικαρακι ειναι 18ρικο και ουτε καν θα ανεβαινε πρωτη ομαδα αν δεν υπηρχαν τοσα προβληματα, απλα του φεξε και αυτουνου και ξαφνικα εγινε μεγαλο ταλεντο. Ο μενδρινος καλουτσικος ητανε αν και δεν συνεχιζει οσο εντυπωσιακα ξεκινησε την σεζον, και ο νουνιεζ πηρε το παιχνιδι μην τρελαθουμε τωρα οτι σε χαλασε σημερα.
littlelouievegos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Ετσι ειναι Κυριακο τα χουμε πει..Κατι πρεπει να γινει με τον παγκο. Και αμεσα.Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση. Δεν ειναι δυνατον τωρα να παιζουν βασικοι στον Ολυμπιακο ο Κατσικογιαννης και ο Μενδρινος και να μπαινει αλλαγη το γυμνασιοπαιδο ο Παπαδοπουλος... Ακομα και οκ να ηταν οι βασικοι δεν υπαρχει σοβαρος παγκος για rotation δλδ.. Οσο για το Νουνιες παιδια σορρυ αλλα παρα την αποδεκτη εμφανιση σημερα για μενα δεν κανει το παιδι δυστυχως και το λεω τωρα που υποτιθεται οτι επαιξε και σχετικα καλα(η σεντρα δεν ηταν και τπτ ιδιαιτερο χαμηλα βγηκε, πιο πολυ η ικανοτητα του Νταρκο εκανε το γκολ. Φλυαρος χωρις καποιο ιδιαιτερο ποδοσφαιρικο χαρακτηριστικο να πεις οτι μπορεις να πονταρεις επανω του για το μελλον. Τωρα για διαιτησια μην μιλησουμε, απλα για αλλη μια φορα η φαση του πεναλτυ στην μαπα ολων των γελοιων και τραγελαφικων που μιλανε για ευνοια του Ολυμπιακου διαιτητικη. P.S Ρε μου βρωμαει η δουλεια λεμεεε.. Μου βρωμαει απο την προηγουμενη αγωνιστικη..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 κυριακο δεν μας φταει ο κατσικογιανης, το παλικαρακι ειναι 18ρικο και ουτε καν θα ανεβαινε πρωτη ομαδα αν δεν υπηρχαν τοσα προβληματα, απλα του φεξε και αυτουνου και ξαφνικα εγινε μεγαλο ταλεντο. Ο μενδρινος καλουτσικος ητανε αν και δεν συνεχιζει οσο εντυπωσιακα ξεκινησε την σεζον, και ο νουνιεζ πηρε το παιχνιδι μην τρελαθουμε τωρα οτι σε χαλασε σημερα. Δεν κατηγορησα τον Κατσικογιαννη...απειρος ειναι και φανηκε περιτρανα σημερα οτι δεν ειναι σε καμμια περιπτωση ετοιμος να παιζει εστω και σαν αλλαγη σε δυσκολα παιχνιδια. Για τους αλλους 2 που λες...ο Μενδρινος ηταν κακιστος για μενα και ειναι αδικαιολογητος γιατι το ιδιο κακος ηταν και τη προηγουμενη αγωνιστικη. Για τον Νουνιες οπως τα λεει ο φιλος littlelouievegos...πολυ φανφαρα και ουσια μηδεν. Αργος και βαρυς στην ουσια το μονο καλο που εκανε σημερα ειναι οι 2 γιομες του στα γκολ του Ολυμπιακου.
Dr.Strangelove Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Τωρα για διαιτησια μην μιλησουμε, απλα για αλλη μια φορα η φαση του πεναλτυ στην μαπα ολων των γελοιων και τραγελαφικων που μιλανε για ευνοια του Ολυμπιακου διαιτητικη.Το πέναλτι το δέχομαι σαν ανθρώπινο λάθος. Δεν είναι εύκολο να αποφασίσει ο διαιτητής σε κλάσματα του δευτερολέπτου και ίσως από κακή οπτική γωνία για κάτι που εμείς χρειαζόμαστε 10 replay από 3-4 διαφορετικές κάμερες για να πούμε με σιγουριά αν ήταν ή όχι.Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως, είναι η ευκολία με την οποία δίνονται φέτος αμφισβητούμενα πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού. Ίσως και να είναι καλύτερα έτσι, γιατί δε θα υπάρχει κανένα πάτημα για να μιλάνε πάλι για εύνοια της διαιτησίας όταν θα πάρουμε το πρωτάθλημα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Mεγάλη νίκη σήμερα.Με 10 παίκτες εκτός.Εγώ το φοβόμουν πάρα πολύ το ματσάκι ευτυχώς το πήραμε. Ρε σείς τι το ιδιαίτερο έκανε ο Νούνιεζ?Στις 5 πάσες η μία ήταν σωστή.Και μην ακούω μαλακίες οτι έδωσε 2 ασίστ.Το πρώτο γκόλ είναι ασίστ του Γκουέλα και το δεύτερο είναι καθαρά ο νόμος του Ντάρκο.Δεν υπάρχει παίκτης στην Ελλάδα που να έκανε γκόλ αυτή τη σέντρα.Εντάξει στις προηγούμενες εμφανίσεις η απόδοσή του ήταν στο 2 σήμερα πήγε στο 4.Εγώ τον έχω πάρει με πολύ κακό μάτι,πρέπει να δώ πολύ καλά πράγματα για να ανθεωρήσω. Πάμε για άλλα.
Critter Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Που ειναι ο Ζηκος να μας πει για τους χεσμενους διαιτητες?
slipknot Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Που ειναι ο Ζηκος να μας πει για τους χεσμενους διαιτητες? Στη τουαλέτα αυτή τη στιγμή,δε μπορεί...
Freakster Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μα δηλώσεις τύπου Ζήκου και Αρουαμπαρένα είναι που προκαλούν τέτοιες αποφάσεις, δηλαδή στο πρώτο αμφιλεγόμενο να σφυρίζει κατά του Ολυμπιακού. Κρίμα, δεν τους βγήκε να χαρούν.
adi32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 μην ασχολειστε με τον καθε λιγουρη οταν εχεις να δεις φαι 20 χρονια τι περιμενεις ?
livewire Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Που ειναι ο Ζηκος να μας πει για τους χεσμενους διαιτητες? Με πρόλαβες γ@μωτο:devil::devil::devil: Αυτό το πέναλτυ σφυρίχτηκε αμέσως μετά το ντέρμπυ με την ΑΕΚ. Μου αρέσει που γκρινιάζουμε για την ελληνική μιζέρια και ο Ζήκος ήρθε ( οι δημοσιογράφοι τον παρουσίασαν έτσι δηλαδή) δήθεν με ευρωπαική κουλτούρα() για να λαμπρύνει το βλαχοπρωτάθλημά μας. Και το μόνο που κάνει είναι να διαμαρτύρεται από ο πρώτο λεπτό και να πηγαίνει κωλοφεράντζα τους διαιτητές. Και μετά βγαίνει και κάνει δηλώσεις λες και απευθύνεται σε ιθαγενείς. Τι να πω.... Guys, χαλαρώστε λίγο με το Νούνιες, κάτω υπό ποιες προυποθέσεις τον κρίνετε? Εκτός και αν μιλάτε μόνο για μια διαίσθηση που έχετε(ότι κάνει ή δεν κάνει ξέρω γω).
littlelouievegos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Με πρόλαβες γ@μωτο:devil::devil::devil: Αυτό το πέναλτυ σφυρίχτηκε αμέσως μετά το ντέρμπυ με την ΑΕΚ. Μου αρέσει που γκρινιάζουμε για την ελληνική μιζέρια και ο Ζήκος ήρθε ( οι δημοσιογράφοι τον παρουσίασαν έτσι δηλαδή) δήθεν με ευρωπαική κουλτούρα() για να λαμπρύνει το βλαχοπρωτάθλημά μας. Και το μόνο που κάνει είναι να διαμαρτύρεται από ο πρώτο λεπτό και να πηγαίνει κωλοφεράντζα τους διαιτητές. Και μετά βγαίνει και κάνει δηλώσεις λες και απευθύνεται σε ιθαγενείς. Τι να πω.... Guys, χαλαρώστε λίγο με το Νούνιες, κάτω υπό ποιες προυποθέσεις τον κρίνετε? Εκτός και αν μιλάτε μόνο για μια διαίσθηση που έχετε(ότι κάνει ή δεν κάνει ξέρω γω). Αστον Ζηκο μωρε σιγα τα ωα.. Εμεις τι κανουμε ειναι το ζητημα γιατι εμεις θα το χασουμε αν το χασουμε το πρωταθλημα δεν θα το κερδισει η ΑΕΚ.. Για το Νουνιες πιστευω οτι τον εχουμε δει αρκετες φορες και δεν εχει δειξει τπτ το ιδιαιτερο.Αυτος και αν εχει παρει ευκαιριες.. Ουτε ταχυτητα,ουτε κιλλερ ντριπλα,ουτε τρομερη αισθηση του χωρου και φορ φακ σεικ ουτε το τρομερο σουτ/σεντρα που υποτιθεται τον χαρακτηριζε οταν ηρθε.. Για εκτελεστικη δεινοτητα μην χεσω.. Το μονο καλο στοιχειο που δειχνει ειναι η ομαδικοτητα.. Μπατ δεν εγκεν.. Και ο Μποχα ομαδικος ηταν.. Τι αλλο θες να δεις για να καταλαβεις οτι δεν.... Η καλη μερα λεει ο λαος μας απο το πρωι φαινεται.. Τι καλη μερα δλδ?? Μεσημεριασε και φτανει απογευμα..
afentiko7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ο Νούνιεζ δεν είναι Γιαννακόπουλος αλλά είναι καλή αλλαγή του Γκαλέτι.Αν είχες Νούνιεζ σε κάθε θέση και όχι Κατσικοτέτοιους και Μενδρινούς ταλέντα στα 24 θα χες καθαρίσει από νωρίς το ματσάκι. Και ο Μποχα ομαδικος ηταν Εγώ ξέρω ότι πάει Λεβερκούζεν ο κύριος Μπόρχα.Πάντως αν δεν είχαμε τον Ντάρκο δύσκολα θα παίρναμε τη νίκη. Ο Μήτργολου δλδ γιατί να μην τον κατηγορήσουμε.Που ενώ έχει πλεονέκτημα τον φτάνει ένας αργός αμυντικός ο Κωστούλας?Α δεν είχε βρει ακόμα τα πατήματα του ε?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ο Μήτργολου δλδ γιατί να μην τον κατηγορήσουμε.Που ενώ έχει πλεονέκτημα τον φτάνει ένας αργός αμυντικός ο Κωστούλας?Α δεν είχε βρει ακόμα τα πατήματα του ε? Γιατι μηπως τον σπρωχνει ολοφανερα ο Κωστουλας και το κορακι κανει τα στραβα ματια;
littlelouievegos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ο Νούνιεζ δεν είναι Γιαννακόπουλος αλλά είναι καλή αλλαγή του Γκαλέτι.Αν είχες Νούνιεζ σε κάθε θέση και όχι Κατσικοτέτοιους και Μενδρινούς ταλέντα στα 24 θα χες καθαρίσει από νωρίς το ματσάκι. Αν εχουμε φτασει στο σημειο να λεμε τον Νουνιεζ καλη αλλαγη τοτε παω πασο.. Και δεν νομιζω οτι ειναι αλλαγη του δεξι εξτρεμ/χαφ Γκαλλετι η θεση του η φυσικη. Ειδικα σε ενα τετοιο συστημα σαν και αυτο που παιζει ο Ολυμπιακος φετος..Δεν εχει ουτε την ταχυτητα ουτε την ντριπλα ουτε την διεισδυτικοτητα του Γκαλετι για να θεωρειται καλη αλλαγη. Για σεντρα και τελειωμα αστο καλυτερα. Για το οτι παιζουν οι Κατσικογιαννηδες φταιει το οτι δεν εχει παγκο γενικα και οχι οτι υπαρχουν απλα οι μικροι που υποτιθεται οτι υπηρχαν για να παρουν μια 2 συμμετοχες ολη την χρονια για 4-5 λεπτα ως αλλαγη. Αυτο χαρακτηριζε τοσα χρονια τον Ολυμπιακο ο πλουσιος παγκος περα απο την 11αδα και για αυτο επερνε τα πρωταθληματα το ενα πισω απο το αλλο. Εγώ ξέρω ότι πάει Λεβερκούζεν ο κύριος Μπόρχα.Πάντως αν δεν είχαμε τον Ντάρκο δύσκολα θα παίρναμε τη νίκη.Με τις ευλογιες μου. Μακρια απο εμενα και ας παει και στην Ρεαλ.. Ο Μήτργολου δλδ γιατί να μην τον κατηγορήσουμε.Που ενώ έχει πλεονέκτημα τον φτάνει ένας αργός αμυντικός ο Κωστούλας?Α δεν είχε βρει ακόμα τα πατήματα του ε?Γιατι ο Μητρογλου στο 1/4 των ματς που εχει παιξει ο Νουνιες εχει κανει και καποια γκολ και δειχνει οτι το ξερει το τοπι ο ανθρωπος.Ξερει και το σωμα του να βαζει και σουτακι ντριπλιτσα εχει και αισθηση χωρου. Για το χθεσινο σου απαντησε ο Κυριακος αλλωστε η ταχυτητα του δεν ειναι και το κυριο προσον του και εκανε μεγαλη κουρσα περνωντας την μπαλα πισω απο την σεντρα. Ο μικρος εχει δειξει σημαδια παιχτη εξελιξιμου οχι μονο με τον Ολυμπιακο αλλα και με των Νεων που με τον Νινη ηταν οι 2 καλυτεροι παικτες της..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.