Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για να επανελθουμε στο θεμα μας που ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

Ετσι ;)

Και Αλμιρον,και Γιενσεν,και Γκαλιτσιο;

Σαν να καταλαβανε στη ΠΑΕ αυτα που φωναζουμε εδω και καιρο οτι χρειαζεται επειγοντως ενισχυση του ροστερ ωστε να εχουμε πολλες λυσεις.

Ο Γιενσεν αν ερθει ειναι μεγαλο εργαλειο καραγουσταρω. Για τον Αλμιρον διατηρω τις επιφυλαξεις μου σε 3-4 ματς που τον ειχα δει με την Γιουβε δεν μου γεμισε το ματι,αλλα μπορει και να κανω λαθος. Για τον Μεγκαλιτσιους ουτε ζεστη ουτε κρυο..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και για να επανελθουμε στο θεμα μας που ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...τι βλεπουν σημερα τα ματια μου;

Και Αλμιρον,και Γιενσεν,και Γκαλιτσιο;

Σαν να καταλαβανε στη ΠΑΕ αυτα που φωναζουμε εδω και καιρο οτι χρειαζεται επειγοντως ενισχυση του ροστερ ωστε να εχουμε πολλες λυσεις.

Το βλέπεις πιθανό να γίνοντε και οι 3 κινήσεις?

Να σου πώ εγώ τι πιστεύω,στην καλύτερη θα αποκτηθεί ένας από τους Αλμιρόν και Γιένσεν (μάλλον ο Δανός) και ο Γκαλίτσιος το καλοκαίρι.

Δημοσ.
Όταν λές ανεπαίσθητα τι εννοείς?Του ακούμπησε η μπάλα τις τριχες στο δεξί μπούτι? :lol:

Αυτή η ανεπαίσθητη επαφή άλλαξε την πορεία της μπάλας?

Πουθενά δεν είπες οτι το γκόλ του Σαλπιγγίδη είναι γκολάρα.Αλλα δεν γίνεται σύγκριση με το γκόλ του Πατσατζόγλου.Τους λόγους στους εξήγησα στο προηγούμενο πόστ.Αν δεν σου κάνει κόπο διάβασέ το.Μην κάνεις τώρα οτι δεν καταλαβαίνεις.

Εννοω οτι την βρηκε αλλα οχι οπως θα ηθελε. Αν δεν την ειχε βρει, τοτε το πιθανοτερο ειναι πως θα πηγαινε αραουτ στο πλαγιο γιατι προς τα εκει ηταν η πορεια της σεντρας του ρομερο.

Οχι ρε ψηλε, γινεται και παραγινεται συγκριση συμφωνα με τα δικα ΣΑΣ κριτηρια. Οταν ειπατε πως ηταν κωλοφαρδο το γκολ του σαλπιγγιδη δεν ειπατε πως ηταν γιατι δεν εκανε καλη ατομικη προσπαθεια και επειδη δεν ηταν γκολαρα. Ειπατε πως ηταν κωλοφαρδο γιατι ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΧΤΗ. Αρα συμφωνα με τα κριτηρια σας ειναι και του τσιγγανου κωλοφαρδο το γκολ.

You make the rules.

Να προσεχεις τι γραφεις αλλη φορα για να μην τα χρησιμοποιω εναντιον σου.

Δημοσ.
Νικο Χορταρεα, εσυ?

Ελα Ρουλα καλα εισαι;:lol:

Το βλέπεις πιθανό να γίνοντε και οι 3 κινήσεις?

Να σου πώ εγώ τι πιστεύω,στην καλύτερη θα αποκτηθεί ένας από τους Αλμιρόν και Γιένσεν (μάλλον ο Δανός) και ο Γκαλίτσιος το καλοκαίρι.

Απο οτι εχω καταλαβει για τον Γιενσεν παμε για κανονικη μεταγραφη το καλοκαιρι ενω για τον Αλμιρον δανεικο μεχρι το τελος της χρονιας.

Αμα ειναι ετσι τοτε μπορουν να γινουν και οι 2 κινησεις...διαφορετικα προτεραιοτητα εχει ο Δανος σε περιπτωση που δωσει θετικη απαντηση.

Για τον Γκαλιτσιο ειναι κοινο μυστικο οτι μονο αμα δεν θελει ο Ολυμπιακος θα χασει τον παιχτη...

Υ.Γ

Α και αρρωστο φιλαρακι κανε μου μια χαρη...μην του απαντησεις του αλλου σε θερμοπαρακαλω!!!

Χρονιαρες μερες ειναι κριμα να κινδυνεουμε με εγκεφαλικο επεισοδιο...

Δημοσ.

Εκεινο το παιχτακι που πηραμε απο την Αργεντινη...τον ξαδερφο της Μονικα λεω!

Μεγάλη διάκριση για τον Φερνάντο Μπελούτσι. Ο Αργεντινός μέσος ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της Νότιας Αμερικής για το 2007, σύμφωνα με τη παγκόσμια ψηφοφορία της μεγάλης εφημερίδας από την Ουρουγουάη «El Pais», που διεξάγεται τα τελευταία 50 χρόνια. Η συγκεκριμένη εφημερίδα συλλέγει τις προτιμήσεις δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο και ανακοινώνει τα αποτελέσματα την τελευταία μέρα του χρόνου.

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, ο Μπελούτσι φιγουράρει στην 7η θέση για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της Λατινικής Αμερικής και συγκαταλέγεται στην ιδανική ενδεκάδα με 37 ψήφους. Αναλυτικά:

Πρώτος ήταν ο Παραγουανός Καμπάνας της Αμέρικα (67), δεύτερος ο Αργεντινός Ροντρίγκεζ της Μπόκα (61), τρίτος ο Αργεντινός Ιμπάρα της Μπόκα, τέταρτος Οτσόα της Αμέρικα (47), πέμπτος ο Κολομβιανός Φαλκάο της Ρίβερ (40), έκτος ο Αργεντινός Μπαμπένγκα της Μπόκα (40), έβδομος και όγδοος σε ισοβαθμία με τον Μπελούτσι (37)ο Βραζιλιάνος πορτιέρο Σένι (37), ένατος ο συμπατριώτης του Βαλέρι (35) και δέκατος ο Χιλιανός Βαλδίβια (34).

Η ιδανική ενδεκάδα αποτελείται από τους: Οτσόα, Ιμπάρα, Ντα Σίλβα, Ροντρίγκεζ, Βαλδίβια, Μπανέγκα, Βαλέρι, Μπελούτσι, Βιλαβουένα, Καμπάνας, Φαλκάο

Δημοσ.
Ελα Ρουλα καλα εισαι;:lol:

Ο χαρακτηρισμος σου σαν "νικο χορταρεα" στοιχειοθετειται στην προσπαθεια σου να κανεις προβλεψεις για την πορεια της μπαλας. Το καταλαβαινεις, ελπιζω.

Ο χαρακτηρισμος μου σαν "ρουλα" που στοιχειοθετειται? Μαλλον εσενα και τους ομοιους σου θα επρεπε να χαρακτηρισω "ρουλες" που κλαιγεστε για το κωλοφαρδο γκολ του σαλπιγγιδη.

Χρονιαρες μερες ειναι κριμα να κινδυνεουμε με εγκεφαλικο επεισοδιο...

Μη φοβασαι.

Χρειαζεται εγκεφαλος.

Δημοσ.

Μπραβο φιλαρακι μου εκανες τα μουτρα κρεας...αντε τραβα τωρα στη τρυπουλα σου και ασε εμενα και τους ομοιους μας να συζηταμε για τα θεματα της ομαδας μας χωρις να μας τα πρηζει το καθε λεπιδοπτερο.

Δημοσ.
Εννοω οτι την βρηκε αλλα οχι οπως θα ηθελε. Αν δεν την ειχε βρει, τοτε το πιθανοτερο ειναι πως θα πηγαινε αραουτ στο πλαγιο γιατι προς τα εκει ηταν η πορεια της σεντρας του ρομερο.

Οχι ρε ψηλε, γινεται και παραγινεται συγκριση συμφωνα με τα δικα ΣΑΣ κριτηρια. Οταν ειπατε πως ηταν κωλοφαρδο το γκολ του σαλπιγγιδη δεν ειπατε πως ηταν γιατι δεν εκανε καλη ατομικη προσπαθεια και επειδη δεν ηταν γκολαρα. Ειπατε πως ηταν κωλοφαρδο γιατι ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΧΤΗ. Αρα συμφωνα με τα κριτηρια σας ειναι και του τσιγγανου κωλοφαρδο το γκολ.

You make the rules.

Να προσεχεις τι γραφεις αλλη φορα για να μην τα χρησιμοποιω εναντιον σου.

Επιμένεις βλέπω.Το γκόλ του Σάλπιγγα μπαίνει αποκλειστικά και μόνο επειδή η μπάλα χτυπάει στο πόδι του αμυντικού.Ο Σάλπιγγας ούτε σούτ δεν έκανε για να πείς οτι η μπάλα άλλαξε πορεία.Στο γκόλ του Χρηστάρα πιάνει το σούτ και η μπάλα αλλάζει πορεία.

Το γκόλ είναι κωλόφαρδο επειδή η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλο ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε αντίπαλο χωρίς την παραμικρή ανάμειξη του επιθετικού.Το βάζουν μόνοι τους ρε φίλε πώς να σου το πώ διαφορετικά για να το καταλάβεις?

Δημοσ.
Δεν θα ηρεμησουμε ρε φουστη μου γαμω τα κομπλεξ μου μεσα.. Ενας mod να διαγραψει τις φιφες στο τοπικ του Ολυμπιακου υπαρχει;

Ασε ρε φιλε το παιδι να εκφραστει ελευθερα...εγω τον καταλαβαινω.

Τοσα χρονια στη πεινα και στη διαιτα εχει αρχισει να σαλταρει!

Σκεψου τωρα οτι εσυ εισαι στους 16 του Τσαμπιονς Λιγκ και ασχολεισαι με μεταγραφες τυπου Μπελουτσι και ο αλλος πρεπει να ασχολειται με τον Δημουτσο και το αυτογκολ του Παπαδοπουλου!

Λογικο ειναι...:lol:

Δημοσ.
Επιμένεις βλέπω.Το γκόλ του Σάλπιγγα μπαίνει αποκλειστικά και μόνο επειδή η μπάλα χτυπάει στο πόδι του αμυντικού.Ο Σάλπιγγας ούτε σούτ δεν έκανε για να πείς οτι η μπάλα άλλαξε πορεία.Στο γκόλ του Χρηστάρα πιάνει το σούτ και η μπάλα αλλάζει πορεία.

Το γκόλ είναι κωλόφαρδο επειδή η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλο ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε αντίπαλο χωρίς την παραμικρή ανάμειξη του επιθετικού.Το βάζουν μόνοι τους ρε φίλε πώς να σου το πώ διαφορετικά για να το καταλάβεις?

Σου ξαναλεω, πως πριν βρει η μπαλα στον παπαδοπουλο, βρισκει πρωτα στον σαλπιγγιδη. Δες την φαση παλι.

Αρα, αν πραγματι την εχει βρει ο σαλπιγγιδης, δεν ειναι κωλοφαρδο το γκολ επειδη υπαρχει και αναμειξη παιχτη του παναθηναικου?

Δημοσ.

Κυριάκο έχεις δίκιο αλλά καταντάει πολύ εκνευριστικό το να παριστάνουν τους χαζούς και να μην μπορούν να ξεχωρίσουν δύο απλά πράγματα.

Τέσπα πολύ ασχοληθήκαμε με το μπιφτέκι και τη γκολάρα του.

Δημοσ.
Κυριάκο έχεις δίκιο αλλά καταντάει πολύ εκνευριστικό το να παριστάνουν τους χαζούς και να μην μπορούν να ξεχωρίσουν δύο απλά πράγματα.

Τέσπα πολύ ασχοληθήκαμε με το μπιφτέκι και τη γκολάρα του.

Απλα μην πεφτεις στη παγιδα να ανοιγεις διαλογο με τετοια ατομα για πραγματα που ειναι αυτονοητα.;)

Σε τελικη αναλυση αστους να πιστευουν οτι γουσταρουν...τι μας νοιαζει εμας αλλωστε;

Δημοσ.

Απο οτι εχω καταλαβει για τον Γιενσεν παμε για κανονικη μεταγραφη το καλοκαιρι ενω για τον Αλμιρον δανεικο μεχρι το τελος της χρονιας.

Αμα ειναι ετσι τοτε μπορουν να γινουν και οι 2 κινησεις...διαφορετικα προτεραιοτητα εχει ο Δανος σε περιπτωση που δωσει θετικη απαντηση.

Για τον Γκαλιτσιο ειναι κοινο μυστικο οτι μονο αμα δεν θελει ο Ολυμπιακος θα χασει τον παιχτη...

Δηάδή για τον Γένσεν συζητάνε να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι?Αν είναι έτσι τότε μακάρι να έρθει ο αλμυρός.Βέβαια παίκτης που αποκτήθηκε πριν από 4 μήνες με 9 εκατομμύρια μου φαίνεται δύσκολο να έρθει δανεικός στην Ελλάδα.

Δημοσ.
Μπραβο φιλαρακι μου εκανες τα μουτρα κρεας...αντε τραβα τωρα στη τρυπουλα σου και ασε εμενα και τους ομοιους μας να συζηταμε για τα θεματα της ομαδας μας χωρις να μας τα πρηζει το καθε λεπιδοπτερο.

Τα λεπιδοπτερα (πεταλουδες κυριως) δεν μπαινουν σε τρυπουλες οταν γυρνανε "σπιτι". Σε τρυπες μπαινουν τα τρωκτικα (αρουραιοι). Θα επρεπε να το ξερεις. :-D:-D

Ασε ρε φιλε το παιδι να εκφραστει ελευθερα...εγω τον καταλαβαινω.

Τοσα χρονια στη πεινα και στη διαιτα εχει αρχισει να σαλταρει!

Σκεψου τωρα οτι εσυ εισαι στους 16 του Τσαμπιονς Λιγκ και ασχολεισαι με μεταγραφες τυπου Μπελουτσι και ο αλλος πρεπει να ασχολειται με τον Δημουτσο και το αυτογκολ του Παπαδοπουλου!

Λογικο ειναι...

Φαντασου εσυ δηλαδη, που εισαι στους 16 του τσου λου και ασχολεισαι με μεταγραφες τυπου μπελουτσι, ποσο συμπλεγματικος πρεπει να εισαι και τι πρεπει να σου λειπει, για να ασχολεισαι αν ηταν ή οχι κωλοφαρδο το γκολ ενος παιχτη αλλης ομαδας.:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...