KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 /Λαδι στην φωτια Καλυτερα κωλοφαρδο παρα στημενο. Στο πρωτο γκολ ουτε καν ο Ζουελα με τον τερματοφυλακα εχουν την τσιπα να μπερδευτουν και να μην βρουν μπαλα.Θρασυτατα την δινουν στον καζαμπουμπου Στο δευτερο αμα δειτε το ριπλευ ο Παπαδημητριου βλεπει τον καμπουρη που βγαινει μπροστα, κοιταει πισω, ΔΕΝ υπαρχει αλλος παικτης του Ολυμπιακου και τι κανει ο Θεος?Τιποτα, τον αφηνει και 2-1 ο Καμπουρης Και παμε στην Οσκαρικη ερμηνεια στο πεναλτυ. Φωναζει ο Κεχαγιας να το ριξει ο Διγγοζης αλλα οοοοχι, παει ο Μπαρκογλου, ο γαυρος απο το Αιγαλεω του Θωμα του Μητροπουλου για να μην ξεχνιομαστε, και το στελνει διπλα στον Νικοπολιδη. Μαλιστα...Ε τι να την κανετε την τυχη ρε μαγκες?Την εχετε αναγκη? /Λαδι στην φωτια
littlelouievegos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Ας ερθει και το καλοκαιρι ο Γιενσεν ειναι πολυ μεγαλος παικτης εγω τον εχω σε τρομερη εκτιμηση. Ισορροπημενος και επιθετικα και αμυντικα και γερο σκαρι... Για τον Αλμιρον σιγα μην μας κανει και τερτιπια που φευγει κακην κακως απο την μεγαλη "τσατσα" ε κυρια ηθελα να πω.. Αν σνομπαρει Ελλαδα ο "Σκαμπιασσο" εγω να δεις που τον εχω γραμμενο..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δηάδή για τον Γένσεν συζητάνε να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι?Αν είναι έτσι τότε μακάρι να έρθει ο αλμυρός.Βέβαια παίκτης που αποκτήθηκε πριν από 4 μήνες με 9 εκατομμύρια μου φαίνεται δύσκολο να έρθει δανεικός στην Ελλάδα. Ναι για το καλοκαιρι τον θελουν γιατι τοτε ληγει το συμβολαιο του με τη Βερντερ και αμα τον κλεισουν απο τωρα δεν θα χρειαστει να δωσουν ουτε 1 ευρω στους Γερμανους. Για τον Αλμιρον το θεμα ειναι ποιες αλλες ομαδες θελουν τον παιχτη...μεχρι στιγμης εχουν ακουστει οι Ριβερ Πλειτ,Μπεσικτας και ο Ολυμπιακος. Απο αυτες η πιο επιφοβη για μενα ειναι η Ριβερ γιατι απο οτι διαβαζω η Γιουβεντους ενδιαφερεται για εναν παιχτη της οποτε λογικα θα θελησει να τον δωσει εκει σαν ανταλλαγμα.
antreaslam Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Στο γκόλ του Χρηστάρα πιάνει το σούτ και η μπάλα αλλάζει πορεία. Όσοι φίλτατοι οπαδοί του οσφπ, το 1996, καταριόντουσαν τη θεά τύχη και τα βουντού του ρότσα, επειδή το σουτ ου μάρκου έξω από την περιοχή, στο παιχνίδι με την πόρτο, βρήκε σε πόδι αμυντικού και μπηκε γκολ, ενώ παίζαμε για 60 λεπτά με 10 παίχτες, γιατι αντί για πέναλτυ, έδωσε ο ρέφερι 2η κίτρινη, παρακαλούνται να σκεφτούν διάφορες ομοιότητες με τη γκολάρα του χρηστάρα.... (αν και υποπτεύομαι ότι ελάχιστοι θα το θυμούνται, και ....ξαφνικά, ΚΑΝΕΙΣ δε θα το είχε χαρακτηρίσει τότε κωλόφαρδο)!!!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 /Λαδι στην φωτια Καλυτερα κωλοφαρδο παρα στημενο. Στο πρωτο γκολ ουτε καν ο Ζουελα με τον τερματοφυλακα εχουν την τσιπα να μπερδευτουν και να μην βρουν μπαλα.Θρασυτατα την δινουν στον καζαμπουμπου Στο δευτερο αμα δειτε το ριπλευ ο Παπαδημητριου βλεπει τον καμπουρη που βγαινει μπροστα, κοιταει πισω, ΔΕΝ υπαρχει αλλος παικτης του Ολυμπιακου και τι κανει ο Θεος?Τιποτα, τον αφηνει και 2-1 ο Καμπουρης Και παμε στην Οσκαρικη ερμηνεια στο πεναλτυ. Φωναζει ο Κεχαγιας να το ριξει ο Διγγοζης αλλα οοοοχι, παει ο Μπαρκογλου, ο γαυρος απο το Αιγαλεω του Θωμα του Μητροπουλου για να μην ξεχνιομαστε, και το στελνει διπλα στον Νικοπολιδη. Μαλιστα...Ε τι να την κανετε την τυχη ρε μαγκες?Την εχετε αναγκη? /Λαδι στην φωτια Ενταξει απο τον αλλον δεν περιμενα κατι καλυτερο...τοσο του κοβει τοσα γραφει! Αλλα απο εσενα θα περιμενα κατι καλυτερο...
KWSN_Men Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Πώς φάινεται οτι είσαι μπασκετικός.Ο Ρομέρο δεν σουτάρει,κάνει σέντρα.Η μπάλα χτυπάει στο πόδι του αμυντικού που μαρκάρει το Ρομέρο,περνάει από τον Σαλπιγγίδη και χτυπάει στο πόδι του Παπαδόπουλου για να μπεί γκόλ.Και όχι,ο κοντός δεν ακουμπάει καθόλου τη μπάλα.Ξαναδές τη φάση. Ρε ψηλέ, όποιοδήποτε λάκτισμα λέγεται και σουτ. Δεν είπα ότι πήγε να βάλει απευθείας γκολ. Ναι, είμαι μπασκετικός και θεωρώ ότι σε σχέση με 99 στους 100 εδώ μέσα που είστε αυθεντείες και στο μπάσκετ, ξέρω ΠΟΛΥ περισσότερα. Και έχω παραδεχτεί πολλές φορές ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι το φόρτε μου. Αλλά έλεος, ότι να μου λες ότι δεν ξέρω τι είναι η σέντρα. Και επί του προκείμενου, ο Σαλπιγγίδης ακουμπάει τη μπάλα. Και για να το γράψω εχτές και να μη βασιστώ στη μνήμη μου και λέω μαλακίες, το είδα το γκολ στο internet 4 φορές και ΝΑΙ ακουμπάει και ο Σαλπιγγίδης. Δεν την σταματαμε τωρα αυτη την κουβεντα για το αν ειναι κωλοφαρδο το γκολ του Σαλπιγγιδη ή οχι στο thread του Ολυμπιακου; Εκανε καποιος ενα σχολιο και εχουν γινει αναλυσεις επι αναλυσεων για ενα τοσο φλεγoν θεμα... Το κόμπλεξ περί κωλοφαρδίας και ατυχίας κάποιων δικών σου να κοιτάξεις. Το έχω αναφέρει παλιότερα και πέσατε να με φάτε. Ιδού, έκανε πάλι την επανεμφάνισή του, ugly as ever.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Σουπα, ριχνω λαδι στην φωτια ΥΓ. Ειλικρινα παντως αν θελει καποιος να πιαστει απο λεπτομεριες τυπου "εισαι κωλοφαρδος" τοτε Α Ν Ε Τ Α σου βγαζω στημενο το ματς με την Ξανθη. Ανετα ομως ετσι?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Όσοι φίλτατοι οπαδοί του οσφπ, το 1996, καταριόντουσαν τη θεά τύχη και τα βουντού του ρότσα, επειδή το σουτ ου μάρκου έξω από την περιοχή, στο παιχνίδι με την πόρτο, βρήκε σε πόδι αμυντικού και μπηκε γκολ, ενώ παίζαμε για 60 λεπτά με 10 παίχτες, γιατι αντί για πέναλτυ, έδωσε ο ρέφερι 2η κίτρινη, παρακαλούνται να σκεφτούν διάφορες ομοιότητες με τη γκολάρα του χρηστάρα.... (αν και υποπτεύομαι ότι ελάχιστοι θα το θυμούνται, και ....ξαφνικά, ΚΑΝΕΙΣ δε θα το είχε χαρακτηρίσει τότε κωλόφαρδο)!!! Κοίτα να δείς ομοιότητες.Οι φίλτατοι οπαδοί του πάο που τότε μιλαγαν για το άπιαστο σού του Μάρκου τώρα λένε οτι το γκόλ του Πατσατζόγλου ήταν κωλόφαρδο.
littlelouievegos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 /Λαδι στην φωτια Καλυτερα κωλοφαρδο παρα στημενο. Στο πρωτο γκολ ουτε καν ο Ζουελα με τον τερματοφυλακα εχουν την τσιπα να μπερδευτουν και να μην βρουν μπαλα.Θρασυτατα την δινουν στον καζαμπουμπου Στο δευτερο αμα δειτε το ριπλευ ο Παπαδημητριου βλεπει τον καμπουρη που βγαινει μπροστα, κοιταει πισω, ΔΕΝ υπαρχει αλλος παικτης του Ολυμπιακου και τι κανει ο Θεος?Τιποτα, τον αφηνει και 2-1 ο Καμπουρης Και παμε στην Οσκαρικη ερμηνεια στο πεναλτυ. Φωναζει ο Κεχαγιας να το ριξει ο Διγγοζης αλλα οοοοχι, παει ο Μπαρκογλου, ο γαυρος απο το Αιγαλεω του Θωμα του Μητροπουλου για να μην ξεχνιομαστε, και το στελνει διπλα στον Νικοπολιδη. Μαλιστα...Ε τι να την κανετε την τυχη ρε μαγκες?Την εχετε αναγκη? /Λαδι στην φωτια Τι αλητης εισαι; Σωστα και το εργο ολοκληρωθηκε με την παρεμβαση/δελτιο τυπου Πιαλογλου για επιπλεον διαιτητικα λαθη οπως η πρωτη κιτρινη του Παντου νωρις νωρις που δεν δωθηκε. Ρε μαν και εμενα μου χουν λειψει τα TV series γαμω τις απεργιες του αλλα δεν κανω ετσι.. Αντε καλη χρονια να χουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. Όσοι φίλτατοι οπαδοί του οσφπ, το 1996, καταριόντουσαν τη θεά τύχη και τα βουντού του ρότσα, επειδή το σουτ ου μάρκου έξω από την περιοχή, στο παιχνίδι με την πόρτο, βρήκε σε πόδι αμυντικού και μπηκε γκολ, ενώ παίζαμε για 60 λεπτά με 10 παίχτες, γιατι αντί για πέναλτυ, έδωσε ο ρέφερι 2η κίτρινη, παρακαλούνται να σκεφτούν διάφορες ομοιότητες με τη γκολάρα του χρηστάρα.... (αν και υποπτεύομαι ότι ελάχιστοι θα το θυμούνται, και ....ξαφνικά, ΚΑΝΕΙΣ δε θα το είχε χαρακτηρίσει τότε κωλόφαρδο)!!! Κανεις σοφρων γαυρος δεν εχει αναφερθει σε κατι τετοιο. Η κωλοφαρδια του ΠΑΟ στην οποια ολοι ειχαμε αναφερθει τοτε ειχε να κανει με αλλα πραγματα οπως κληρωσεις, αποτελεσματα κλπ.. Βεβαιως αυτο δεν μειωνει στο ελαχιστο την πορεια σας. Ενταξει τωρα αναφερθηκε και αυτο Να συνεχισουμε με τα του Ολυμπιακου ή θελετε να ακουσετε και τπτ αλλο να ανεβειτε λιγο ψυχολογικα; Ελα ρε παιδια το χεσαμε απο το σχολιο για το τυχερο του γκολ του Σαλπιγγιδη φτασαμε στην πορεια του ΠΑΟ και μαλιστα στο τοπικ του ΟΣΦΠ.. Δλδ πραγματικα το γαμησαμε και ψοφησε ορθιο..
Absinthe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Κοίτα να δείς ομοιότητες.Οι φίλτατοι οπαδοί του πάο που τότε μιλαγαν για το άπιαστο σού του Μάρκου τώρα λένε οτι το γκόλ του Πατσατζόγλου ήταν κωλόφαρδο. Ρε ψηλε δεν καταλαβαινομαστε. Σου ειπα οτι ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ το γκολ του τσιγγανου ειναι κωλοφαρδο. Οχι οτι το θεωρω εγω κωλοφαρδο. Εγω προσπωπικα δεν θεωρω κωλοφαρδο ουτε το γκολ του πατσατζογλου, ουτε του μαρκου, ουτε του σαλπιγγιδη. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ομως ειναι. Αυτη που λεει πως αν μετα απο σουτ επιτιθεμενου ακουμπησει η μπαλα σε αμυντικο ειναι κωλοφαρδο το γκολ. Πως αλλιως να το πω? Δεν προσπαθω να βγαλω κωλοφαρδο το γκολ του πατσατζογλου αλλα να σου αποδειξω οτι δεν ηταν κωλοφαρδο το γκολ του σαλπιγγιδη.
littlelouievegos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Το κόμπλεξ περί κωλοφαρδίας και ατυχίας κάποιων δικών σου να κοιτάξεις. Το έχω αναφέρει παλιότερα και πέσατε να με φάτε. Ιδού, έκανε πάλι την επανεμφάνισή του, ugly as ever. Καποιος εκανε ενα σχολιο απο τα εκατονταδες που γινονται στα οπαδικα threads(στα οποια ακους οτι υπερβολικη μαλακια θες για την ομαδα σου και απο ομοιδεατες σου) το οποιο μαλιστα δεν ηταν και τπτ ιδιαιτερο.. Και οχι απλα πιαστηκατε απο αυτο αλλα το χουμε κανει και το ζητημα της εβδομαδας και μαλιστα στο τοπικ του Ολυμπιακου. Μηπως πρεπει να ξανασκεφτεις το μεγεθος του κομπλεξ που χαρακτηριζει καποιους απο τους δικους σου και μετα να σχολιασεις τα των δικων μου; Οπως και να εχει το να συντηρουμε αυτη την συζητηση προσβαλλει την νοημοσυνη μου ειλικρινα χρονιαρες μερες. Δεν νομιζεις οτι ειναι καλυτερα να το αφησουμε στην ακρη και να μας αφησετε και εμας με την ησυχια μας να μιλησουμε αυτο για το οποιο ηρθαμε σε αυτο το thread? Να μιλησουμε δλδ για τον Ολυμπιακο;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Ο Ίβιτς συναντήθηκε λέει εχτές με τον Πηλαδάκη και του έκανε πρόταση 800 χιλιάρικα για τον Γκαλιτσιο.Τα ίδια δίνει και ο σωφέρ αλλά θέλει τον παίκτη από τώρα ενώ εμείς από το καλοκαίρι. Κάπου διάβασα οτι ίσως τους προωθήσουμε στον κάμπο τον τεράστιο Μάρκο Νε.
Absinthe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Καποιος εκανε ενα σχολιο απο τα εκατονταδες που γινονται στα οπαδικα φορουμ το οποιο μαλιστα δεν ηταν και τπτ ιδιαιτερο.. Και οχι απλα πιαστηκατε απο αυτο αλλα το χουμε κανει και το ζητημα της εβδομαδας και μαλιστα στο τοπικ του Ολυμπιακου. Μηπως πρεπει να ξανασκεφτεις το μεγεθος του κομπλεξ που χαρακτηριζει καποιους απο τους δικους σου και μετα να σχολιασεις τα των δικων μου; Οπως και να εχει το να συντηρουμε αυτη την συζητηση προσβαλλει την νοημοσυνη μου ειλικρινα χρονιαρες μερες. Δεν νομιζεις οτι ειναι καλυτερα να το αφησουμε στην ακρη και να μας αφησετε και εμας με την ησυχια μας να μιλησουμε αυτο για το οποιο ηρθαμε σε αυτο το thread? Να μιλησουμε δλδ για τον Ολυμπιακο; Αν κοιταξεις τα ποστ θα δεις οτι το ολο θεμα ξεκινησε απο εσας (οσο και αν θυμιζει παιδια του δημοτικου αυτο, "κυρια, κυρια αυτος αρχισε πρωτος") γιατι 3 απο εσας σχολιασανε σε τοπικ του γαβρου το γκολ του σαλπιγγιδη. Εφοσον λοιπον σχολιαστηκε κατι οφ τοπικ, δικαιοδοτηθηκα και εγω να απαντησω στο οφ τοπικ. Τωρα απο εκει και περα αν συνεχιστηκε τοσο, κοιτα λιγο τις απαντησεις του αρρωστου και του κουλη που ενω παροτρυνε τον αρρωστο να σταματησει, αυτος απαντουσε....ωραιο τυπακι.
littlelouievegos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Κάπου διάβασα οτι ίσως τους προωθήσουμε στον κάμπο τον τεράστιο Μάρκο Νε. Ω νε ναι!! Ας τον δωσουν να ελευθερωθει και η θεση του ξενου που πιανει και ας μην ερθει ο Μεγκαλιτσιους. Αντε να φευγουν ενας ενας..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως ο Μάρκο Νε είναι ο πιο αποτυχημένος ξένος που μπορώ να θυμηθώ.Κανονικός ξένος και όχι κοινοτικός. Και όσο θυμαμαι τους διθυράμβους πριν από 2 χρόνια που τον είχαμε αποκτήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.