Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ω νε ναι!! Ας τον δωσουν να ελευθερωθει και η θεση του ξενου που πιανει και ας μην ερθει ο Μεγκαλιτσιους. Αντε να φευγουν ενας ενας..

Βρε τον "Μεγκαλιτσιους" θα τον παρεις οπως και να εχει γιατι το καλοκαιρι καποιος θα πρεπει να αντικαταστησει τον Τοροσιδη...:P

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάντως ο Μάρκο Νε είναι ο πιο αποτυχημένος ξένος που μπορώ να θυμηθώ.Κανονικός ξένος και όχι κοινοτικός.

Και όσο θυμαμαι τους διθυράμβους πριν από 2 χρόνια που τον είχαμε αποκτήσει.

Πως να μην υπαρχουν διθυραμβοι οταν πηραμε ενα παιχτη που στα χαρτια ηθελε ολοκληρη Αρσεναλ;

Που να φανταστουμε οτι θα ηταν ο πιο ευθραυστος παιχτης στον κοσμο;

Δημοσ.
Πως να μην υπαρχουν διθυραμβοι οταν πηραμε ενα παιχτη που στα χαρτια ηθελε ολοκληρη Αρσεναλ;

Που να φανταστουμε οτι θα ηταν ο πιο ευθραυστος παιχτης στον κοσμο;

Το γεγονός οτι ήταν ήδη 4-5 μήνες τραυματίας όταν ανκοινώθηκε η μεταγραφή του δεν θα έπρεπε να κάνει καποιους να το σκεφτούνε καλύτερα?

Τώρα θα μου πείς οτι αυτά είναι πολύ ψιλά γράμματα για τις φυλάδες.

Δημοσ.

Αμα δεν ηταν τραυματιας δεν νομιζω φιλε μου να ερχοταν σε εμας...ο Νε ηταν μια μεταγραφη με ρισκο ειτε να μας βγει κελεπουρι σαν τον Τουρε ή πατατα.

Και δυστυχως μας εκατσε το δευτερο...

Δημοσ.
Το γεγονός οτι ήταν ήδη 4-5 μήνες τραυματίας όταν ανκοινώθηκε η μεταγραφή του δεν θα έπρεπε να κάνει καποιους να το σκεφτούνε καλύτερα?

Δεν είναι δα και κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα! Μερικές μεταγραφές τις κάνεις ξέροντας από πριν ότι ρισκάρεις χοντρά να σου βγει κουτσάλογο. Φαντάσου να ήταν το ίδιο διστακτικοί στις περιπτώσεις Ριβάλντο και Ντάρκο. Ελπίζω να πιάνεις τον παραλληλισμό. Δεν λέω ότι είναι ολόιδιες οι περιπτώσεις....

Για τον Γκαλίτσιο, οι φίλοι μου εδώ στη Λάρισα γελάνε για το γεγονός ότι θα τον φορτωθούμε εμείς ή ο ΠΑΟ. Πάντως νομίζω ότι στη θέση που παίζει είμαστε ψιλοπλήρεις.

Για τον Αλμιρόν δεν βλέπω τη χρησιμότητα του να τον πάρουμε δανεικό μέχρι το καλοκαίρι....Μέχρι να έρθει και να μπει στο κλίμα της ομάδας, και τα ματς με την Τσέλσι θα έχουν γίνει, και οι τραυματίες μέσοι θα έχουν γυρίσει και σιγά μην βασιστείς σ'αυτόν για να παρεις το πρωτάθλημα στο τέλος. Τσάμπα κόπος imo....

Τώρα για το γκολ του Σάλπι που συζητάτε εδώ και τόσες σελίδες, τι να πω...Πονάνε τα μάτια μας ρε παιδιά με αυτά που διαβάζουμε! Χαλαρώστε λίγο, ειδικά οι δικοί μας. Ξέρω ξέρω, θα μου πείτε ότι σε προκαλούν οι άλλοι και δεν μπορείς να μην απαντήσεις. Οκ, κάνε λίγο χαβαλέ και ξεκόλλα μετά γιατί κουράζει. Εξάλλου εμείς έχουμε και ομάδα για να ασχοληθούμε....

Πάντως αυτό που ακούστηκε για στημένο ματς με την Ξάνθη ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία. Δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά να σαλτάρεις:shock:

Δημοσ.
Δεν είναι δα και κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα! Μερικές μεταγραφές τις κάνεις ξέροντας από πριν ότι ρισκάρεις χοντρά να σου βγει κουτσάλογο. Φαντάσου να ήταν το ίδιο διστακτικοί στις περιπτώσεις Ριβάλντο και Ντάρκο. Ελπίζω να πιάνεις τον παραλληλισμό. Δεν λέω ότι είναι ολόιδιες οι περιπτώσεις....

Για τον Γκαλίτσιο, οι φίλοι μου εδώ στη Λάρισα γελάνε για το γεγονός ότι θα τον φορτωθούμε εμείς ή ο ΠΑΟ. Πάντως νομίζω ότι στη θέση που παίζει είμαστε ψιλοπλήρεις.

Για τον Αλμιρόν δεν βλέπω τη χρησιμότητα του να τον πάρουμε δανεικό μέχρι το καλοκαίρι....Μέχρι να έρθει και να μπει στο κλίμα της ομάδας, και τα ματς με την Τσέλσι θα έχουν γίνει, και οι τραυματίες μέσοι θα έχουν γυρίσει και σιγά μην βασιστείς σ'αυτόν για να παρεις το πρωτάθλημα στο τέλος. Τσάμπα κόπος imo....

Μα ακριβώς επειδή η μεταγραφή του Νε είχε μεγάλο ρίσκο θα έπρεπε να είναι όλοι τους περισσότερο επιφυλακτικοί.Και όχι να μιλάνε για παίκτη ανώτερο του Τουρέ.Αλλά τώρα αυτά δεν έχουν και καμιά σημασία.

Τον Γκαλίτσιο δεν τον έχω παρακολουθήσει οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη.Οι Λαρισαίοι σίγουρα θα ξέρουν κάτι παραπάνω.

Όσο για αυτό που λές για τον Αλμιρόν εγώ πιστεύω οτι θα ήταν πολύ καλή λύση.Δεν νομίζω οτι θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.Άσε που έτσι όπως πάνε τα πράγματα ακόμα και όταν αποθεραπευθούν οι τραυματίες σίγουρα θα ξανατραυματιστεί κάποιος από αυτούς και ποτέ δεν πρόκειτε να παίξουμε πλήρεις.

Δημοσ.

Τωρα λεει για τον Γκαλιτσιο εχει προβαδισμα ο ΠΑΟ γιατι εχει δωσει το λογο του ο Πηλαδακης...καλα αυτος δεν ηταν το πρωι που συναντηθηκε με τον Ιβιτς και τα βρηκανε σε ολα;

Οτι να ναι αυτοι οι δημοσιοκαφροι!!!

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ!!!

ΕΛΕΟΣ!!!

Για τον Τοροσιδη πουναι παικταρας τον επαιζε, για τον Γκαλιτσιο πουναι Βυντριτσιος θελουμε να σας τον παρουμε. Ρε μπας και τον πηδαει ο Πετραν τον ραλλακια και σας κανουμε τετοια δωρα?

Δημοσ.

Tι παικτης ειναι μωρε? Ενας μετριος για Λαρισα(αρα λιγος για οτιδηποτε παραπανω) που επειδη εχει μπαμπα παλιο ποδοσφαιριστη τα ΜΜΕ τον εχουν κανει ονομα μην χεσω.

Αν ειναι να δωσετε τον Τοροσιδη για να παρετε Γκαλιτσιο τι να πω, αξιοι της μοιρας σας. Σκεψου τον Σπυροπουλο του Πανιωνιου?Ε, βγαλε και λιγο(φαντασου δλδ), βαλτον δεξια αντι για αριστερα και εχεις τον Γκαλιτσιο.

Οποιος ειναι απο Λαρισα και βλεπει Λαρισα ας πει. Εγω σε αυτα που εχω δει (δλδ με εμας, με εσας και τα Ευρωπαικα) μου φανηκε μετριοτατος. Θα μου πεις θεωρητικα ειδα τα δυσκολοτερα ματς, με τους ισχυροτερους της Ελλαδας και με ομαδες απο την Ευρωπη. Σωστο αλλα ο καλος ο παικτης εκει φαινεται. Δλδ αντε να τον παρεις στον Ολυμπιακο και λογω συνολου να ανεβει και να γινει...ξερω γω?Παντος. Ε, απο Τασους Παντους εχεις αναγκη?

Δημοσ.

Λαρισαίος γράφει για Γκαλίτσιο:

Μικρός ακόμα, φαίνεται παίχτης που έχει δυνατότητες εξέλιξης, αλλά στην καλύτερη θα γίνει ένας απλός παίχτης συμπληρώματος 11άδας του ΠΟΚ. Σίγουρα δε θα ενθουσιάσει κανέναν, ούτε πρόκειται να κάνει την απίστευτη καριέρα (γνώμη μου). Αλλά γενικά είναι καλός παίχτης. Όχι μέτριος, όχι κακός, όχι πολύ καλός. Απλά καλός.

Το ελάττωμα του πιστεύω είναι ότι δεν έχει τσαμπουκά και πάθος ποδοσφαιριστή. Και υποτίθεται ότι παίζει σε μια ομάδα που θα έπρεπε να έχει δέσιμο μαζί της (τι διάολο, ο πατέρας του έπαιζε). Ακόμα και όταν πήραμε το κύπελλο, δεν τον έβλεπα και απίστευτα ενθουσιασμένο. Δεν εκδηλώνεται θα μου πείτε, αλλά είπαμε, μέχρι ένα σημείο. Ο Μπασιλά έκλαιγε να πούμε και ο Γκαλίτσιος χαμογελούσε ελαφρά.

Στη Λάρισα θα γίνει παίχτης κλειδί σε μερικά χρόνια, αλλά προφανώς δεν σκοπεύει να μείνει.

Δε νομίζω ότι έχει νόημα να γκρινιάζετε πολύ πάντως. Στην Ελλάδα είναι λίγα τα καλά μπακ. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα σ' αυτή τη θέση (ενώ έχουμε ας πούμε καλούς τερματοφύλακες, πιστεύω).

Τέλος πάντων, απλή κίνηση είναι, εγώ πάντα διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι το καλό για όλους είναι τα 7-8 καλά μπακ της Ελλάδας να παίζουν σε 7-8 ομάδες και όχι σε 3 και οι περισσότεροι να είναι στον πάγκο. Χαλάει το πρωτάθλημα, χαλάει ο ανταγωνισμός, βγαίνουμε όλοι στην Ευρώπη απροπόνητοι. Μακάρι να έχει κάτι υπόψη του ο Δώνης (ρε γαμώτο να μην είχε τραυματιστεί ο Μπουκουβάλας... αυτός μάλιστα, είχε κότσια ο πιτσιρικάς).

Δημοσ.

Και γω συμφωνω, καλυτερα να μεινει στην Λαρισα, να μεινει και ο Σπυροπουλος Πανιωνιο, να εχουν τουλαχιστον μια αξιοπρεπη παρουσια και να κοιταξουμε εμεις, ο Ολυμπιακος και η ΑΕΚ να βρουμε παικτη απο το εξωτερικο. Τι διαολο, τοσα μπακ περασαν απο τον Παναθηναικο τα τελευταια χρονια, ενας ο Μινχ και ενας ο Σειταριδης. Αυτο δεν λεει κατι?Ή οτι πας και περνεις τον Τοροσιδη πχ που φαινοταν οτι ειναι καλος ή κοιτα εξω. Τι Γκαλιτσιους και Αγκαλιτσιους και μωρουλινια μπουσουλινια τωρα

Δημοσ.

Συμφωνω φουλ εκτος απο τα περι εξομοιωσης γκαλιτσιου-σπυροπουλου.

Μονο απο το εξωτερικο υπαρχουν πλεον πολυ καλα μπακ.

Δημοσ.

Ο Γκαλιτσιος ειναι ενας καλος παιχτης χωρις να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα μικρος ειναι ακομα και το ταλεντο δεν του λειπει.

Αμα αποκτηθει απο τον Ολυμπιακο θα ειναι για να ερχεται απο τον παγκο και οχι βεβαια για βασικος και ειναι μια καλη κινηση για να αποκτησει βαθος ο παγκος μας.

Εμενα προσωπικα πιο πολυ με καιει να αποκτησουμε τον Γιαννη Παπαδοπουλο του Ηρακλη που τον θεωρω τεραστιο ταλεντο και ενα παιχτη που μελλοντικα θα μπορουσε να αναδειχθει σε νεος και βελτιωμενος Στολτιδης.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι καλός για ρεζέρβα, αλλά έχουν οι Ελληνικές ομάδες την πολυτέλεια να δίνουν σχεδόν 1 εκ. (συν το συμβόλαιο του παίκτη) για ρεζέρβες;

Να γινόταν και κανένα πραγματικό rotation ώστε να παίζουν και οι παγκίτες σε κάποια ευκολότερα ματς και να ξεκουράζονται πότε πότε οι βασικοί, θα το καταλάβαινα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...