KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο λογος που δεν τον περνετε τωρα αλλα απο το καλοκαιρι ειναι ακριβως γιατι παει για βασικος?
Freakster Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Βασικός γιατί θα φύγει ο Τοροσίδης (; ) ή γιατί θα φύγει ο πάντος (; ) είναι το ερώτημα..
tzinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 του παντου νομιζο τελειωνει το συμβολαιο και τον τοροσιδη ολο λενε οτι τον παρακολουθουν σκαουτερ. Αλλα με την χρονια που κανει ο παντος δεν θα ειναι και απιθανο να προοριζεται ο γκαλιτσιος για μπακ απ του παντου και να πουληθει ο τορο. Βασικα δεν μου αρεσει η μεταγραφη, πρωτον επειδη δεξια εχουμε κοντα στους 5 παιχτες και δευτερον τοσοι ελληνες καλοι υπαρχουν σε θεσεις που εχουμε αναγκη και δεν κανουν κινηση. Συν οτι δεν μου εχει κανει την εντυπωση που μου ειχε κανει ο τοροσιδης η ο σπυροπουλος πχ. Το θεμα ειναι εχουμε αναγκη λεφτα?? αν βαλουμε κατω οτι εδωσε για τον τορο περιπου 1,200 εκ. και αλλα 900.000 θα τα δωσει για τον γκαλιτσιο, φτανουμε στα 2 εκ. Αρα γα να πουληθει ο τορο και να πεις οτι αξιζει πρεπει να βγαλεις τουλαχιστον 5-6 εκατομυρια, αλλοιος γιατι να χασεις τον καλυτερο ελληνα δεξι μπακ που τον εχεις και μονο 1,5 χρονο στην ομαδα?? υπαρχουν αραγε προτασεις πανω απο 5 εκατ.?
alexzzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Το θεμα ειναι εχουμε αναγκη λεφτα?? αν βαλουμε κατω οτι εδωσε για τον τορο περιπου 1,200 εκ. και αλλα 900.000 θα τα δωσει για τον γκαλιτσιο, φτανουμε στα 2 εκ. Αρα γα να πουληθει ο τορο και να πεις οτι αξιζει πρεπει να βγαλεις τουλαχιστον 5-6 εκατομυρια, αλλοιος γιατι να χασεις τον καλυτερο ελληνα δεξι μπακ που τον εχεις και μονο 1,5 χρονο στην ομαδα?? υπαρχουν αραγε προτασεις πανω απο 5 εκατ.? Υπάρχει όμως πάντα και το θέμα των προσδοκιών ενός παίκτη. Αν έρθει μια ομάδα με λίγα λεφτά θα υπάρχει λόγος να μην τον δώσουμε. Αν έρθει όμως μια "μεγάλη" ομάδα και "ικανοποιητικά" λεφτά θα θέλει και ο ίδιος να φύγει αλλά και δικαιολογία δεν θα υπάρχει.
vlachaquito Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Παντως εδω http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=114062 μιλαει για σιγουρη μεταγραφη για τον γκαλιτσιο. Κατα την γνωμη μου ο τορο εχει ηδη υπογραψει αλλου.. Τον γκαλιτσιο δεν τον εχω δει, αλλα πιστευω οτι τουλαχιστον την πρωτη χρονια θα βλεπει την πλατη των ζεβλακοφ-παντο-πατσα. Ασχετο, μα κανεις δεν σχολιασε την απογοητευτικη εμφανιση του σεζαρ και την αμεση αναγκη για ενισχυση στα μετοπισθεν??
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 του παντου νομιζο τελειωνει το συμβολαιο και τον τοροσιδη ολο λενε οτι τον παρακολουθουν σκαουτερ. Αλλα με την χρονια που κανει ο παντος δεν θα ειναι και απιθανο να προοριζεται ο γκαλιτσιος για μπακ απ του παντου και να πουληθει ο τορο. Βασικα δεν μου αρεσει η μεταγραφη, πρωτον επειδη δεξια εχουμε κοντα στους 5 παιχτες και δευτερον τοσοι ελληνες καλοι υπαρχουν σε θεσεις που εχουμε αναγκη και δεν κανουν κινηση. Συν οτι δεν μου εχει κανει την εντυπωση που μου ειχε κανει ο τοροσιδης η ο σπυροπουλος πχ. Το θεμα ειναι εχουμε αναγκη λεφτα?? αν βαλουμε κατω οτι εδωσε για τον τορο περιπου 1,200 εκ. και αλλα 900.000 θα τα δωσει για τον γκαλιτσιο, φτανουμε στα 2 εκ. Αρα γα να πουληθει ο τορο και να πεις οτι αξιζει πρεπει να βγαλεις τουλαχιστον 5-6 εκατομυρια, αλλοιος γιατι να χασεις τον καλυτερο ελληνα δεξι μπακ που τον εχεις και μονο 1,5 χρονο στην ομαδα?? υπαρχουν αραγε προτασεις πανω απο 5 εκατ.? Εσυ σοβαρα πιστευεις οτι αμα πουλησουν τον Τοροσιδη θα το κανουν για ενα ποσο γυρω στα 2εκ ευρω ή οτι δεν θα βρεθει ομαδα που να δωσει μινιμουμ αυτα τα λεφτα για ενα παιχτη της αξιας του; Εννοειται πως αμα πουληθει θα ειναι ΜΟΝΟ με ενα ποσο απο 5εκ ευρω και πανω! Υ.Γ Καλα το σχολιο "ο Γκαλιτσιος μπακ απ του Παντου" ολα τα λεφτα!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μπορεί να είναι καλός για ρεζέρβα, αλλά έχουν οι Ελληνικές ομάδες την πολυτέλεια να δίνουν σχεδόν 1 εκ. (συν το συμβόλαιο του παίκτη) για ρεζέρβες;Να γινόταν και κανένα πραγματικό rotation ώστε να παίζουν και οι παγκίτες σε κάποια ευκολότερα ματς και να ξεκουράζονται πότε πότε οι βασικοί, θα το καταλάβαινα. Πρωτα γκρινιαζαμε γιατι δεν χτυπαγαμε τους καλους Ελληνες παιχτες και τωρα γκρινιαζουμε γιατι δινουμε 1εκ ευρω στον Γκαλιτσιο...αβυσσος η ψυχη του γαβρου τελικα! Και για να γινει rotation πρεπει να εχεις και τους καταλληλους παιχτες...ειδες στο παιχνιδι με τη Ξανθη που ειχαμε τοσες απουσιες τι εικονα ειχε η ομαδα!
antreaslam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 σόρρυ που ανακατεύομαι, αλλά μη βαυκαλίζεστε ότι μπορεί να πιάσει 5 εκατ ο τόρο. Πολύ καλός παίχτης, αλλά μέχρι 3 φτάνει. για τον γκαλίτσιο, είτε τον πάρετε εσείς, είτε εμείς, η γνωμη μου είναι η ίδια. Ενας απλά καλός παίχτης! Βλέποντας κάποτε τα γιάννενα,την ξάνθη, ή σήμερα τον πανιώνιο, ξεχώριζες αμέσως τον γιούρκα,τον τοροσίδη, και τον σπυρόπουλο! Με τον γκαλίτσιο δε συμβαίνει το ίδιο. (Αν ισχύει κ αυτό που λέει ο μάνουελ, για έλλειψη πάθους πάντως, χάρισμά σας.)!!!! Και ένα σχόλιο: Πως έχουν καταφέρει οι ομάδες, να μας κάνουν να συζητάμε για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να έχεις στον πάγκο σου παίχτη της αξίας πχ του 1,5 εκατ ευρώ? Μου θυμίζει την προπαγάνδα των κομμάτων! Αντί να με ενδιαφέρει να έχω πίσω από τους βασικούς μου, παίχτες (όχι ισάξιους) αλλά αρκετά καλούς, κάθομαι να συζητήσω για το μπάτζετ? Και αν ναι,ειδικά εσείς, με τόσα έσοδα (καραισκάκη, ερτ,καστιγιο, τσου λου), θα πρέπει να απαιτείται ο κάθε παγκίτης σας να μην είναι τσάμπα!
Dr.Strangelove Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη μεταγραφή του Γκαλίτσιου, αρκεί να παίζει σε 10-15 ματς το χρόνο. Αν είναι να τον πάρουμε όπως τον Ταραλίδη, τον Βάλλα, τον Παππά, τον Τζιωρτζιόπουλο και δεν ξέρω κι εγώ πόσους άλλους, τι να το κάνω;
littlelouievegos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 σόρρυ που ανακατεύομαι, αλλά μη βαυκαλίζεστε ότι μπορεί να πιάσει 5 εκατ ο τόρο. Πολύ καλός παίχτης, αλλά μέχρι 3 φτάνει. Με την μονη διαφορα οτι η δικια μας διοικηση εχει δειξει πως δυσκολα "ξεπουλαει" παικτες αξιας με λιγα λεφτα και ουτε εχει αναγκη να δωσει τον Τορο με λιγοτερα απο ενα σεβαστο και ελκυστικο ποσο. Σε μια εποχη επισης που τα καλα μπακ χαφ που ειναι και "πολυεργαλεια" σπανιζουν θα ειναι τρελλα να τον δωσουν για 3 εκατομμυρια ευρω. 1. Γιατι εγω πιστευω οτι η αξια του στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο ειναι μεγαλυτερη 2. Γιατι για να παρεις παικτη του βεληνεκους του Τορο και ειδικα απο εξωτερικο θελεις πανω απο 5 εκατομμυρια για παικτη + ομαδα.. Βεβαιως μετραει και η επιθυμια του παικτη αλλα μεχρι ενος σημειου οπως ειπα δεν εχουμε δειξει οτι ξεπουλαμε με τπτ..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Με την μονη διαφορα οτι η δικια μας διοικηση εχει δειξει πως δυσκολα "ξεπουλαει" παικτες αξιας με λιγα λεφτα και ουτε εχει αναγκη να δωσει τον Τορο με λιγοτερα απο ενα σεβαστο και ελκυστικο ποσο. Σε μια εποχη επισης που τα καλα μπακ χαφ που ειναι και "πολυεργαλεια" σπανιζουν θα ειναι τρελλα να τον δωσουν για 3 εκατομμυρια ευρω. 1. Γιατι εγω πιστευω οτι η αξια του στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο ειναι μεγαλυτερη 2. Γιατι για να παρεις παικτη του βεληνεκους του Τορο και ειδικα απο εξωτερικο θελεις πανω απο 5 εκατομμυρια για παικτη + ομαδα.. Βεβαιως μετραει και η επιθυμια του παικτη αλλα μεχρι ενος σημειου οπως ειπα δεν εχουμε δειξει οτι ξεπουλαμε με τπτ.. Ετσι ακριβως...αμα ενας παιχτης της αξιας του Τορο που εχει το ταλεντο να παιζει σε πολλες θεσεις και ειναι μικρος σε ηλικια δεν μπορει να πιασει μινιμουμ 5 εκ ευρω τοτε ποιος μπορει;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Το πόσο και στη θέση ποιού θα παίξει ο Γκαλίτσιος είναι άγνωστο.Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι που ήρθε ο Τόρο κανείς δεν περίμενε οτι θα γίνει βασικός και αναντικατάστατος.Επίσης δεν ξέρουμε να θα βγεί νέος Ταραλίδης ή νέος Παπάς.Είναι πολλά πράγματα στη μέση όταν ένας παίκτης μετακινείται από μια μικρομεσαία ομάδα σε ΟΣΦΠ,παο,αεκ.Και θέλει μεγάλα καρύδια για να έρθει και να μην είναι ψαρωμένος αλλά να μπεί με μαγκιά και να δείξει κατευθείαν την αξία του. Όσο για το πόσο μπορεί να πιάσει ο Τοροσίδης είναι μεγάλη κουβέντα.Τα 3 εκατομμύρια στο εξωτερικό δεν είναι μεγάλο ποσο ειδικά όταν μιλάμε για χώρες που τα χώνουν στις μεταγραφές όπως η Αγγλία,η Ρωσία,η Γερμανια και η Ισπανία.Εδώ έδιναν για το βύντρα 1,5 εκατομμύριο!Αν έρθει πρόταση από Αγγλία όπως λέγεται θα πλησιάζει τα 5 εκατομμύρια.Μιλάμε για παίκτη 22 χρονών,βασικό πλέον στην πρωταθλήτρια Ευρώπης,βασικό στον πρωταθλητή Ελλάδας και με καλές παρουσίες στο Τσου Λου.
vlachaquito Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και εγω θα συμφωνησω με τον αρρωστο.. ΜΙλαμε για ενα παικτη που ειναι στην καλυτερη ηλικια, με πολυ καλες παρουσιες σε εθνικη, τσουλου και πρωταθλημα, και το οτι ειναι βασικος και αναντικαταστατος σε μια απο τις 16 ομαδες του τσουλου του δινει παραπανω points.. Για μενα, 5 τα εχει χαλαρα.. Και μετα μην ξεχνατε οτι με τον καστιγιο 10 ηταν παρα πολυ καλα χρηματα, και ηρθαν οι τρελλοι και δωσαν 15... Θα ηθελα να επισημανω μια ακομα σωστη κινηση, που δειχνει οτι τα πραγματα πανε πολυ καλα στο θεμα οργανωσης.. Ο αλμιρον-συμφωνα παντα με τα μουμουε- εχει συμφωνησει να ερθει, οπως και η γιουβε.. Ο παικτης δεν εχει υπογραψει ακομα γιατι το διδυμο τακης-ιλια σκεφτονται οτι ειναι κακη επενδυση να παρουν ενα παικτη που δεν θα εχει οπσιον αγορας, και φοβουνται οτι θα δημιουργηθει προβλημα στα αποδυτηρια με ενα ακομα παικτη παραπανω σε αυτη την θεση.. Με απλα ελληνικα, αλλες εποχες θα ηταν οτι πρεπει μια μεταγραφη εντυπωσιασμου, τωρα ομως κοιτανε περισσοτερο μπροστα....μπραβο...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Και εδω ειναι η διαφορα μας με τον Παναθηναικο που καταδεχεται να παρει ενα παιχτη απο τη Μαντσεστερ χωρις οψιον αγορας μονο και μονο για να κανει προχειρα και βραχυπροσθεμα τη δουλεια του. Πολυ καλα κανουν Ιβιτς και Λεμονης και ζητανε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υπαρχει οψιον αγορας...αμα θελει η Γιουβεντους να κανει τη δουλιτσα της και μετα να παρει πισω το παιχτη χωρις να τρεχει τιποτα λαθος πορτα χτυπησε.
antreaslam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Και εδω ειναι η διαφορα μας με τον Παναθηναικο που καταδεχεται να παρει ενα παιχτη απο τη Μαντσεστερ χωρις οψιον αγορας μονο και μονο για να κανει προχειρα και βραχυπροσθεμα τη δουλεια του. καλά, ούτε τη σύγκριση δεν άξιζε τον κόπο να κάνεις! Ούτε καν "προχειρα και βραχυπροθεσμα" δε θα κάνουμε τη δουλειά μας, μια που ο δανεισμός του παίχτη, θα είναι -τελικά- το πολύ για 2 μήνες! Είμαστε από άλλο ανέκδοτο εμείς.... (στον ενακαρίρε όμως, είχαμε ρήτρα, μην χάσουμε το μαύρο διαμάντι!!! 5 εκατ ρήτρα)!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.