KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 καλά, ούτε τη σύγκριση δεν άξιζε τον κόπο να κάνεις!Ούτε καν "προχειρα και βραχυπροθεσμα" δε θα κάνουμε τη δουλειά μας, μια που ο δανεισμός του παίχτη, θα είναι -τελικά- το πολύ για 2 μήνες! Είμαστε από άλλο ανέκδοτο εμείς.... (στον ενακαρίρε όμως, είχαμε ρήτρα, μην χάσουμε το μαύρο διαμάντι!!! 5 εκατ ρήτρα)!!!! Για σας τα εχω ξαναπει και παλιοτερα...απορω με την ανοχη σας σε αυτον τον ανθρωπο και γενικοτερα σε ολοκληρη την οικογενεια. Παντως μαθαινω οτι του χρονου ο Τζιγγερ θα σταματησει να ασχολειται,οχι οτι το κανει τωρα,και τη θεση του παρει καποιος Ζαβραδινος.
littlelouievegos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Για σας τα εχω ξαναπει και παλιοτερα...απορω με την ανοχη σας σε αυτον τον ανθρωπο και γενικοτερα σε ολοκληρη την οικογενεια. Παντως μαθαινω οτι του χρονου ο Τζιγγερ θα σταματησει να ασχολειται,οχι οτι το κανει τωρα,και τη θεση του παρει καποιος Ζαβραδινος. Ο γνωστος Ζαβραδινος;
antreaslam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Για σας τα εχω ξαναπει και παλιοτερα...απορω με την ανοχη σας σε αυτον τον ανθρωπο και γενικοτερα σε ολοκληρη την οικογενεια. Είναι πολύ περίεργη ιστορία! Οι οπαδοί έχουμε ρήξη με τη διοίκηση, αλλά υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός στήριξής αυτής, που πνίγει οποιαδήποτε φωνή διαμαρτυρίας! Παντως μαθαινω οτι του χρονου ο Τζιγγερ θα σταματησει να ασχολειται,οχι οτι το κανει τωρα,και τη θεση του παρει καποιος Ζαβραδινος. Ο ζαβραδινός, ήταν υπευθυνος διαχείρισης εισητηρίων πριν χρόνια, και γενικότερα, ψιλο-λαμόγιο! Τον έχω γνωρίσει, και είναι από τα τυπάκια στυλ θωμά μητρόπουλου, ξερόλας, κουτοπόνηρος κλπ. Απλά δεν είναι τόσο χωμένος! (παντως δεν το βλέπω να αποσύρεται ο ρανταπλάν τώρα που φτιάχνεται κ το γήπεδο)!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Ολυμπιακού-παο στο ποδόσφαιρο.Είμαστε πολύ μπροστά σε όλους τους τομείς. Όπως δεν υπάρχει και σύγκριση στο μπάσκετ που ο παο έχει πλέον ξεφύγει σε σημείο που να μην υπάρχουν περιθώρια συναγωνισμού. Εμένα πάντως δεν με χαλάει καθόλου αυτό το "μοίρασμα" και μακάρι να μείνουν έτσι τα πράγματα.
livewire Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Ολυμπιακού-παο στο ποδόσφαιρο.Είμαστε πολύ μπροστά σε όλους τους τομείς.Όπως δεν υπάρχει και σύγκριση στο μπάσκετ που ο παο έχει πλέον ξεφύγει σε σημείο που να μην υπάρχουν περιθώρια συναγωνισμού. Εμένα πάντως δεν με χαλάει καθόλου αυτό το "μοίρασμα" και μακάρι να μείνουν έτσι τα πράγματα. Εγώ ως Ολυμπιακός θέλω τον δυνατό Παναθηναικό για αντίπαλο. Μπορώ να το κάνω 50ράκια αυτό, εκτός και αν γίνομαι βλάσφημος...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Εγώ θέλω να είμαι πρώτος.Αν ο παο είναι δυνατός θα χαρώ επειδή επικράτησα ενός δυνατού αντιπάλου.Αν είναι μαύρο χάλι θα χαίρομαι με την κατάντια τους.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Ολυμπιακού-παο στο ποδόσφαιρο.Είμαστε πολύ μπροστά σε όλους τους τομείς.Όπως δεν υπάρχει και σύγκριση στο μπάσκετ που ο παο έχει πλέον ξεφύγει σε σημείο που να μην υπάρχουν περιθώρια συναγωνισμού. Εμένα πάντως δεν με χαλάει καθόλου αυτό το "μοίρασμα" και μακάρι να μείνουν έτσι τα πράγματα. Μεσα, το κλεινουμε? Οκ, εγω μπασκετικος ειμαι, οποτε με βολευει. Απλα ναμαι και κορυφαιος στην Ευρωπη ετσι?Οχι μονο στην Ελλαδα. Δινουμε χερια δλδ?
vlachaquito Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 lol και εγω μεσα στην συμφωνια..με τετοια υπερομαδα του βαζελου ειναι χαρα να την βλεπεις να παιζει μπασκετ.. τουλαχιστον εκει υπαρχει οργανωση, πορωμενοι φιλαθλοι και τρελλη διοικηση..
littlelouievegos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ενταξει λοιπον αφου τα κανονισατε ελατε να τα κοινοποιησουμε στις διοικησεις μας, προς εγκριση. Και το ΑΕΚ δλδ στην απ'εξω παντα;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Εγώ ως Ολυμπιακός θέλω τον δυνατό Παναθηναικό για αντίπαλο. Μπορώ να το κάνω 50ράκια αυτό, εκτός και αν γίνομαι βλάσφημος... Και εγω το θελω γιατι μονο μεσω του συναγωνισμου θα γινω ακομα καλυτερος σαν ομαδα...φετος ειμασταν τυχεροι γιατι το καλοκαιρι πουλησαμε τον Καστιγιο ενα καραβι λεφτα και το χειμωνα βγαλαμε πολλα εκ ευρω απο τη πορεια μας στο Τσουλου και γιαυτο και ενισχυθηκαμε σημαντικα. Του χρονου ομως μπορει να μην πουλησουμε καποιον παιχτη και να μην εχουμε καλη πορεια στην Ευρωπη...λογω ανυπαρξιας σοβαρων αντιπαλων στην Ελλαδα ο δικος μας λογικα θα πει αραξτε οπως ειστε. Γιαυτο το ξαναλεω...μακαρι και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ να ηταν δυνατοι για να γινομαι πιο δυνατος εγω και να ειμαι και πιο ανταγωνιστικος στην Ευρωπη.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ενταξει λοιπον αφου τα κανονισατε ελατε να τα κοινοποιησουμε στις διοικησεις μας, προς εγκριση. Και το ΑΕΚ δλδ στην απ'εξω παντα; Μην τα λες αυτα γιατι θα πεταχτει παλι ο κλαψιαρης και θα αρχισει το δραμα!!!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μεσα, το κλεινουμε?Οκ, εγω μπασκετικος ειμαι, οποτε με βολευει. Απλα ναμαι και κορυφαιος στην Ευρωπη ετσι?Οχι μονο στην Ελλαδα. Δινουμε χερια δλδ? Εγώ είμαι καθαρά ποδοσφαιρικός οπότε δίνουμε χέρια αυτή τη στιγμή. Υ.Γ. 1 Ευρωπαικό στα 4 χρόνια το δέχεσαι?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μεσα, το κλεινουμε?Οκ, εγω μπασκετικος ειμαι, οποτε με βολευει. Απλα ναμαι και κορυφαιος στην Ευρωπη ετσι?Οχι μονο στην Ελλαδα. Δινουμε χερια δλδ? Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω φιλε μου αλλα αλλο οι Αγγελοπουλοι και αλλο ο Τζιγκερ...ειμαι σιγουρος οτι το βλεπεις και εσυ! Και αλλωστε ειμαι σιγουρος οτι προτιμας 1000 φορες να επικρατεις ενος δυνατου Ολυμπιακου παρα του κουφαριου που ειχε καταντησει στα τελευταια χρονια της προεδριας του Κοκκαλη.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Και το ΑΕΚ δλδ στην απ'εξω παντα; Εγώ ειλικρινά αναγνωρίζω ως αντίπαλό μου μόνο τον παναθηναικό.Το αεκ αδιάφορο μου είναι.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Aν μου το κανεις 1 στα 3 σου δινω μια πορεια στην Ευρωπη σε ιδια αναλογια και νομιζω κλεισαμε Οτι αλλο Αγγελοπουλοι και αλλο Τζιγγερ ειναι πασιφανες. Οι Αγγελοπουλοι μου θυμιζουν Γιαννακοπουλους στις αρχες που περνανε οτι ναναι χωρις να καταλαβαινουν που εχει αναγκη η ομαδα, αν εχει αναγκη παγκο, τι προπονητη εχουν παρει, γενικα καθολου μπασκετικα. Θα φτιαξουν. Βεβαια οι Γιαννακοπουλαιοι δεν ειναι Κοκκαλης που κακα τα ψεματα λεφτα εριξε μονο στο ποδοσφαιρο (που εχει και την οικονομικη δυνατοτητα), αν το σκεφτειτε ακομα και στις δοξες σας πραγματικα λεφτα δεν εσκασε ο Κοκκαλης, πχ ουτε ο Εντι Τζονσον, ουτε ο Φασουλας και φυσικα ουτε Ριβερς και Μπερυ ηταν λεφτα ανταξια ενος Γκαλη, ενος Ντομινικ κτλ, Ταρλατς, Τομιτς ηταν δικοι σας, αντε κανας Ταρπλευ να κοστισε. Ε, λογικα στο μπασκετ θαχουμε καλη κοντρα αλλα για καποια χρονια ακομα θαχουμε το πανω χερι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.