Dr.Strangelove Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ''PUMPERS'' Είπε ο προπονητής μετά τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ, σε ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν : 1. Ο Αη Βασίλης να του φέρει ''pumpers''. Για ποιους εννοούσε; Για αυτούς που είπε ο ποδοσφαιριστής ΖΗΚΟΣ; 2. Μπορεί εγώ να βρισκόμουν σε άλλο γήπεδο. Επειδή ο προπονητής την εικόνα δεν μπορεί να την αλλάξει, η εικόνα λοιπόν και τα κανάλια έδειξαν : 1. Oφ σάιντ το 1ο γκολ του Ολυμπιακού 2. Φάουλ το 2ο γκολ του Ολυμπιακού 3. Λάθος το πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού 4. Λάθος υπόδειξη οφ σάιντ στον RADZINSKI που έβγαινε μόνος απέναντι στον Νικοπολίδη Μετά από αυτά ας απαντήσει ο προπονητής Α. Τα ''pumpers'' του Aη Βασίλη, ποιον θα έχουν αυτή τη φορά παραλήπτη; Β. Τον επιβεβαιώνουμε, είναι σωστός ο προπονητής στην απάντησή του, όντως βρισκόταν σε άλλο γήπεδο ΥΓ. Και για να μην δουλεύουμε τον κόσμο, το υλικό σε χρήμα και σε αξία που έχει σήμερα ο Ολυμπιακός (Αη Βασίλης-Κόκκαλης), είναι το καλύτερο της ιστορίας του και με πολύ μεγάλη διαφορά καλύτερο από αυτό των μεγάλων ελληνικών ομάδων. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Χάσαμε με τα περισσότερα και σημαντικότερα λάθη εις βάρος μας, όπως έδειξαν η εικόνα και τα κανάλια, αλλά πολλά συγχαρητήρια στον διαιτητή γιατί πειστήκαμε ότι προσπάθησε να παίξει στα ίσα το παιχνίδι και να μοιράσει τη δικαιοσύνη. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, αδικήθηκε η Ξάνθη;Αφού είδαν τόσο προσεκτικά τις φάσεις στην τηλεόραση και θέλουν να είναι ακριβοδίκαιοι, γιατί ξέχασαν να γράψουν και για το πέναλτυ (και αποβολή) του Κωστούλα στον Μήτρογλου;
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, αδικήθηκε η Ξάνθη;Αφού είδαν τόσο προσεκτικά τις φάσεις στην τηλεόραση και θέλουν να είναι ακριβοδίκαιοι, γιατί ξέχασαν να γράψουν και για το πέναλτυ (και αποβολή) του Κωστούλα στον Μήτρογλου; έλα μωρέ τώρα... πνεύματα αντιλογίας. Δεν κάνουμε τίποτα για να μην κάνουμε λάθος ήταν μια ζωή η Ξάνθη.
vlachaquito Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 αχ η ξανθη...η ομαδα που εβγαλε ανακοινωση κατα της διαιτησιας στο..ημιχρονο του αγωνα... Αν δεν υπηρχε και αυτη να γελασουμε λιγο..αυτη η σουπερλιγκα θα ηταν ακομα πιο βαρετη.... :D
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Τα ωφέλη των καλών αποτελεσμάτων στο Τσάμπιονς Λίγκ είναι εμφανέστατα.Ο Σώκρατες έχει ζεστο χρήμα και το σπρώχνει στην αγορά.5 εκατομμύρια ο Μπελούσι,800 χιλιάρικα η Λάρισσα και 500 ο Λεβαδειακός.Και όπως φαίνεται υπάρχει και συνέχεια. Έτσι είναι ρε Σώκρατες,πολλά δίνεις (το καλοκαίρι)-πολλά παίρνεις (το χειμώνα).
vlachaquito Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Ναι και οπως φαινεται δεν θα σταματησει εδω, αλλα προσπαθει να επαναλαβει την μεθοδο των πρωτον χρονων με το παιδομαζομα μικρων ταλαντουχων απο ολη την Ελλαδα.. http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=114215
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Πραγματικά όσο δεν υπογράφει ο Μπελούσι, τόσο αγχώνομαι.... Εμπλοκή Ιντερ γράφουν.. λέτε να πάρει το αεροπλάνο και να κάνει πρώτα μια στάση στο μιλάνο;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δεν υπαρχει καμμια εμπλοκη παρα μονο στο μυαλο των δημοσιοκαφρων...οσο για τις μεταγραφικες μας κινησεις πραγματικα γουσταρω πολυ! Μελετημενες και με σωστο σχεδιασμο...ειδικα η κινηση για τον πιτσιρικα του Ηρακλη ειναι ολα τα λεφτα!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Πραγματικά όσο δεν υπογράφει ο Μπελούσι, τόσο αγχώνομαι.... Εμπλοκή Ιντερ γράφουν.. λέτε να πάρει το αεροπλάνο και να κάνει πρώτα μια στάση στο μιλάνο; Ρε μάγκες τα έχουμε πεί.Μακρυά από το sportdog. Αύριο βράδυ θα είναι εδώ ο αλητάκος.
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δεν το έγραψε μόνο το sportdog.. τι να κάνουμε μου αρέσει να διαβάζω εφημερίδες και αθλητικα site με πολυ μεταγραφολογία, τι χαλιέστε εσείς; Δηλαδή απο που μάθατε για την επικείμενη μεταγραφή γκαλίτσιου, μπελούσι, απο τις ανακοινώσεις του ολυμπιακού;
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δεν το έγραψε μόνο το sportdog.. τι να κάνουμε μου αρέσει να διαβάζω εφημερίδες και αθλητικα site με πολυ μεταγραφολογία, τι χαλιέστε εσείς; Δηλαδή απο που μάθατε για την επικείμενη μεταγραφή γκαλίτσιου, μπελούσι, απο τις ανακοινώσεις του ολυμπιακού; Εσύ γιατί αρπάζεσε; Μια κουβέντα είπε ο άνθρωπος όπως και εσύ!
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 τα εχω ακουσει χιλιες φορες, επειδή γράφω ότι διαβάζω απο sportdog, contra, sport-fm.gr κ.τ.λ. Δεν το πήγαινα και για τσακωμό, απλά λέω, πως στη μια φαση εμπιστευεστε τους δημοσιοκαφρους και στην άλλη όχι.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 τα εχω ακουσει χιλιες φορες, επειδή γράφω ότι διαβάζω απο sportdog, contra, sport-fm.gr κ.τ.λ. Δεν το πήγαινα και για τσακωμό, απλά λέω, πως στη μια φαση εμπιστευεστε τους δημοσιοκαφρους και στην άλλη όχι. Και εγώ έτσι μαθαίνω για θέματα που αλλιώς δεν θα μπορούσα να ξέρω. Έτσι είναι η ζωή εδώ στο χωριό!!!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μετα τον Μανουτσο Γκονσαλβες και τον Φλαβιο Αμαντο ο επομενος στοχος του ΠΑΟ απο την αγορα της Ανγκολας ειναι ο...
kabamaru21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 χαχαοχαοχαοοχαχαοοχαοχαοχαοχαοχαοοχαοχαοχαοχαο λολολολλολοολλ εχω λιωσει μιλαμε.... να εισαι καλα φιλε! :mrgreen:
LL_NEO Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Να υποθέσω ότι ο Τουρέ στην κοσμοπολίτικη Γη του Ελεφαντοστού έμενε στο ρετιρέ ουρανοξύστη, απ' όπου και μετακόμισε όταν άρχισε να στάζει στο σύνθετο η πισίνα της ταράτσας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.