tzinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 γκαλιτσιος, παπαδοπουλος φαινονται σιγουροι. Αν κλεισουμε και μακο, σπυροπουλο, χριστοδουλοπουλο δεν βλεπω πως θα πεσουμε απο τον θρονο και για τα επομενα δεκα χρονια (σε συνδιασμο με τους ξενους που εχουμε και θα ερθουν). Φοβερες κινησεις, μακαρι. Αφου να φανταστεις σχεδον ολους αυτους τους παιρνο στο φμ07 λολ μεχρι την 2ρη χρονια στανταρ!! Τρεμε τακι, θα σου φαο την δουλεια
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Αφου να φανταστεις σχεδον ολους αυτους τους παιρνο στο φμ07 λολ μεχρι την 2ρη χρονια στανταρ!! Τρεμε τακι, θα σου φαο την δουλεια ΧΑ! Και εγώ το ίδιο!!!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 γκαλιτσιος, παπαδοπουλος φαινονται σιγουροι. Αν κλεισουμε και μακο, σπυροπουλο, χριστοδουλοπουλο δεν βλεπω πως θα πεσουμε απο τον θρονο και για τα επομενα δεκα χρονια (σε συνδιασμο με τους ξενους που εχουμε και θα ερθουν). Φοβερες κινησεις, μακαρι. Αφου να φανταστεις σχεδον ολους αυτους τους παιρνο στο φμ07 λολ μεχρι την 2ρη χρονια στανταρ!! Τρεμε τακι, θα σου φαο την δουλεια Εγώ λέω να χαλαρώσουμε λίγο.Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να δώσει ο Ολυμπιακός 10 εκατομμύρια για Μάκο,Χριστοδουλόπουλο και Σπυρόπουλο.Τόσο τους κοστολογούσαν οι ομάδες τους πέρυσι και δεν νομίζω να ρίξουν τις απαιτήσεις φέτος που ξέρουν οτι ο Σώκρατες έχει διαθέσιμο πολύ ρευστό. Η σιγουριά για τον Παπαδόπουλο από που προκύπτει?
LL_NEO Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 α) Αν θυμάμαι καλά ο Ηρακλής θα έπαιρνε το 30% της όποιας μεταγραφής, οπότε αγοράσαμε το 70% ενός παίχτη. Το ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης είναι ότι τότε οι συμπαθείς φίλαθλοι της ομάδας με το αγοράκι με τα λουλούδια στο κεφάλι, πιάνονταν απο αυτή τη λεπτομέρεια και μας έλεγαν ότι ο Μυτιληναίος μας έπιασε μαλάκες. Τώρα αυτό προσμετράται κατά έναν περίεργο τρόπο στα θετικά της υπόθεσης. Άλλη μια απόδειξη για το πόσο άδικη είναι είναι η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής που ονομάτισε μια κωλοτούμπα "Ιωάννη Μελισσανίδη" και όχι κάτι άλλο προς τιμήν της προαναφερθείσας ράτσας οπαδών. β) Κυριάκο πάμε μια απλά: Ο antreaslam έδωσε παράδειγμα (εξίσου) ακριβής μεταγραφής για να αντικρούσει το δικό ΣΟΥ χαρακτηρισμό περί ιλιγγιωδών ποσών κτλ κτλ για τα ελληνικά δεδομένα. Όπερ και σημαίνει ότι τα του Ζαχόβιτς, Ζιοβάνι, Σόουζα κτλ τη δικιά μας μανέστρα όχι μόνο δε την χαλάνε αλλά τη καθιστούν διαθέσιμη για να τη βάλεις στο στόμα σου ή σε όποια άλλη κοιλότητά σου θέλεις ανά πάσα στιγμή.
1980 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 εγω νομιζω οτι το πλυντηριο αρχισε να δουλευει και φυσικα εσεις καλα κανετε και χαιρεστε. Το δικο μας πλυντηριο ηθελα να ξερα τι εχει μεσα. ειλικρινα τωρα ποιος εβαλε -1 στον ll_neo να βγει να γραψει τι τον ενοχλησε δηλαδη ελεος.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 α) Αν θυμάμαι καλά ο Ηρακλής θα έπαιρνε το 30% της όποιας μεταγραφής, οπότε αγοράσαμε το 70% ενός παίχτη. Το ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης είναι ότι τότε οι συμπαθείς φίλαθλοι της ομάδας με το αγοράκι με τα λουλούδια στο κεφάλι, πιάνονταν απο αυτή τη λεπτομέρεια και μας έλεγαν ότι ο Μυτιληναίος μας έπιασε μαλάκες. Τώρα αυτό προσμετράται κατά έναν περίεργο τρόπο στα θετικά της υπόθεσης. Άλλη μια απόδειξη για το πόσο άδικη είναι είναι η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής που ονομάτισε μια κωλοτούμπα "Ιωάννη Μελισσανίδη" και όχι κάτι άλλο προς τιμήν της προαναφερθείσας ράτσας οπαδών. Κάποιοι οπαδοί του συλλόγου με έβλημα την αλογοτροφή όντως ανήκουν στην κατηγορία που απευθύνεται το σύμβολό τους.Διότι τους είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν οτι σε πιάνουν μαλάκα όταν σου πουλάνε ένα κύπριο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή για 2,5 δισ δραχμές.Και δεν σε πιάνουν μαλάκα όταν σου πουλάνε για 3 δισ τον αρχηγό της Ρίβερ Πλέιτ που στα 24 του είναι ήδη διεθνής με την εθνική Αργεντινής. Δεν τους παρεξηγώ,χρειάζεται η στοιχειώδης ανθρώπινη λογική για να το αντιληφθούν αυτό.Αλλά είπαμε,"με έμβλημα την αλογοτροφή..."
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Πάντως εγώ προτιμώ την αλογοτροφή από αυτό...
slipknot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Α καλά...που φτάσαμε και σχολιάζουμε τα εμβλήματα των ομάδων...πιο πολλά συμβολίζει τουλάχιστον ένας δαφνοστεφανομένος νέος πάρα ένα τριφύλλι.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Inferiority_complex
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Χοχοχο το βλέπω το κόμπλεξ που πέφτουν οι ψήφοι βροχή...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Πάντως εγώ προτιμώ την αλογοτροφή από αυτό... Kάποιοι άλλοι δεν νομίζω να συμφωνούν μαζί σου...
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Καλο θα ηταν να ξεραμε και απο ποιον πεφτουν αυτοι οι ψηφοι γιατι για εμενα τουλαχιστον δεν εχει νοημα να βαλω στον αλλο αρνητικο ψηφο λες και θα του κανω την μουρη κρεας.. Αλλωστε στο thread του Oλυμπιακου μπηκατε για πολλοστη φορα να κανετε bashing και να μας αναφερετε ποσα στοιχισε ο Κωνσταντινου.. Οπως προχθες κατι αλλο ειχε ενοχλησει παλι και το αναγαγαμε σε θεμα της ημερας.. Και παλιοτερα.. Γενικα εχει γινει πλεον συνηθεια.. Κατανταει λιγο κουραστικο ομως δεν νομιζετε και εσεις; Και ενταξει εγω περιοριζομαι σε κατι γαργαληματα στα γεννητικα οργανα απο τετοιου ειδους παρεμβασεις γιατι καταλαβαινω απο που πηγαζουν , αλλα οι περισσοτεροι ενοχλουνται οταν τα βλεπουν στο thread της ομαδας τους συνεχεια και αντιδρουν αναλογα..
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Α καλά...που φτάσαμε και σχολιάζουμε τα εμβλήματα των ομάδων...πιο πολλά συμβολίζει τουλάχιστον ένας δαφνοστεφανομένος νέος πάρα ένα τριφύλλι. http://en.wikipedia.org/wiki/Inferiority_complex Χοχοχο το βλέπω το κόμπλεξ που πέφτουν οι ψήφοι βροχή... Μ'αυτά και μ'αυτά έχω μπερδέψει πια ποιος είναι τι ομάδα....
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Κάποιοι οπαδοί του συλλόγου με έβλημα την αλογοτροφή όντως ανήκουν στην κατηγορία που απευθύνεται το σύμβολό τους.Διότι τους είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν οτι σε πιάνουν μαλάκα όταν σου πουλάνε ένα κύπριο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή για 2,5 δισ δραχμές.Και δεν σε πιάνουν μαλάκα όταν σου πουλάνε για 3 δισ τον αρχηγό της Ρίβερ Πλέιτ που στα 24 του είναι ήδη διεθνής με την εθνική Αργεντινής. Αν εσύ ξέρεις εκ προοιμίου ποιες μεταγραφές θα βγουν μούφα, είσαι μαλάκας που κάθεσαι ακόμα εδώ. Στείλε βρε χαζέ το βιογραφικό σου στον Μουρίνιο να πάτε πακέτο στην επόμενη του ομάδα. Επιπλέον. Οι οπαδοί του αγοριού με τα λουλουδάκια προφανώς και δεν καταλαβαίνουν την ομοιότητα του αγοράζω το 50% ενός παίχτη και το αγοράζω το 70% ενός παίχτη. Ως εκ τούτου στη πρώτη περίπτωση εκστασιάζονται, στη δεύτερη χρησιμοποιούν το όλο σκηνικό σαν μέσο για υποτιθέμενη καζούρα. Πρόσεξε: Όχι "είναι άχρηστος, Κύπριος, παλτό κτλ." αλλά "καλά ρε μαλάκες δώσατε τόσα λεφτά και πήρατε μόνο το 70%". Μερικοί βέβαια ακόμα και τώρα θα δυσκολευτολυν να αντιληφθούν το μέγεθος της κωλοτούμπας. Δεν τους αδικώ. Πάει πακέτο με το job description της μόνης δημοσιουπαλληλικής δουλειάς στην Ελλάδα για την οποία δεν προβλέπεται ΑΣΕΠ. littlelouievegos χαλάρωσε λίγο. Δε σκάσανε μύτη καμιά 45αριά 70άρηδες alllies στην Orgrimmar. Κοινώς έχω το δικαίωμα να μπαίνω και να λέω την άποψη μου σε οποιοδήποτε τόπικ. Οπότε μην αρχίζετε πάλι τις πουτσοροές περί δικού μας και δικού σας τόπικ. Και όσον αφορά τη βαθμολόγηση. Προφανώς τσούζει και ως εκ τούτου γουστάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.