KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Καλο θα ηταν να ξεραμε και απο ποιον πεφτουν αυτοι οι ψηφοι γιατι για εμενα τουλαχιστον δεν εχει νοημα να βαλω στον αλλο αρνητικο ψηφο λες και θα του κανω την μουρη κρεας.. Αλλωστε στο thread του Oλυμπιακου μπηκατε για πολλοστη φορα να κανετε bashing και να μας αναφερετε ποσα στοιχισε ο Κωνσταντινου.. Οπως προχθες κατι αλλο ειχε ενοχλησει παλι και το αναγαγαμε σε θεμα της ημερας.. Και παλιοτερα.. Γενικα εχει γινει πλεον συνηθεια.. Κατανταει λιγο κουραστικο ομως δεν νομιζετε και εσεις; Και ενταξει εγω περιοριζομαι σε κατι γαργαληματα στα γεννητικα οργανα απο τετοιου ειδους παρεμβασεις γιατι καταλαβαινω απο που πηγαζουν , αλλα οι περισσοτεροι ενοχλουνται οταν τα βλεπουν στο thread της ομαδας τους συνεχεια και αντιδρουν αναλογα.. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1954222&postcount=10662 Λείπει έχω την εντύπωση η φωτογραφία με τους ιθαγενείς που είχε βάλει επίσης. Έτσι στο άσχετο εν τω μεταξύ... Και είχα γράψει ότι σας έπιασε κορόιδα ο Τσακαλίδης κάποια στιγμή πριν μήνες, και πέσατε να με φάτε ότι προκαλώ. Παρεμπιπτόντως, το ξέρεις ότι αυτά περί δικού μας thread και δικού σας είναι ιδέες του Omnislash. Θα έπρεπε να σε ανησυχεί η τεύτιση απόψεων...
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μενέλαε μην είμαστε και άδικοι. Ο Omnivlaks είχε βρεί άξιους συμμάχους τον scider και τον "δικό μας" nontasg
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Αν εσύ ξέρεις εκ προοιμίου ποιες μεταγραφές θα βγουν μούφα, είσαι μαλάκας που κάθεσαι ακόμα εδώ. Στείλε βρε χαζέ το βιογραφικό σου στον Μουρίνιο να πάτε πακέτο στην επόμενη του ομάδα. Επιπλέον. Οι οπαδοί του αγοριού με τα λουλουδάκια προφανώς και δεν καταλαβαίνουν την ομοιότητα του αγοράζω το 50% ενός παίχτη και το αγοράζω το 70% ενός παίχτη. Ως εκ τούτου στη πρώτη περίπτωση εκστασιάζονται, στη δεύτερη χρησιμοποιούν το όλο σκηνικό σαν μέσο για υποτιθέμενη καζούρα. Πρόσεξε: Όχι "είναι άχρηστος, Κύπριος, παλτό κτλ." αλλά "καλά ρε μαλάκες δώσατε τόσα λεφτά και πήρατε μόνο το 70%". Μερικοί βέβαια ακόμα και τώρα θα δυσκολευτολυν να αντιληφθούν το μέγεθος της κωλοτούμπας. Δεν τους αδικώ. Πάει πακέτο με το job description της μόνης δημοσιουπαλληλικής δουλειάς στην Ελλάδα για την οποία δεν προβλέπεται ΑΣΕΠ. Εξακολουθείς να το παίζεις βλάκας και μου αρέσει.Θα σου κάνω μια απλή ερώτηση.Γιατί κανένας και ποτέ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν έχει δώσει 2,5 δις για έναν κύπριο ποδοδσφαιριστή?Γιατί ποτέ κανένας Κύπριος ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί σε αξιόλογη ομάδα του εξωτερικού?Αντίθετα,γιατί πολλόι σύλλογοι σε όλο τον κόσμο δίνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ για πιτσιρικάδες Αργεντινούς που έχουν αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Αργεντινής όπως ο Μπελούσι? Εσύ φίλε οπαδε του παο που εκστασιάζεσαι με το σφύριγμα του σκληρού Βογιατζή μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά που έχει το ποδόσφαιρο της Αργεντινής με το ποδόσφαιρο της Κύπρου?Όταν καταλάβεις αυτή τη διαφορά θα δείς πόσο δίκιο έχουν όλοι αυτοί που σου κάνουν καζούρα και πόσο μαλάκες σας έπιασαν.Το δηλώσατε και μόνοι σας κατά το παρελθόν αλλά η αλογοτροφή επηρεάζει τη μνήμη. ΥΓ.Αν πάω στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΗ με φανέλα του Ολυμπιακού θα με εξυπηρετήσουν οι υπάλληλοι?Ή μήπως τα χόμπιτ που τους διορίσανε τους έχουν πεί να εξυπηρετούν μόνο βάζελους?
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 littlelouievegos χαλάρωσε λίγο. Δε σκάσανε μύτη καμιά 45αριά 70άρηδες alllies στην Orgrimmar. Κοινώς έχω το δικαίωμα να μπαίνω και να λέω την άποψη μου σε οποιοδήποτε τόπικ. Οπότε μην αρχίζετε πάλι τις πουτσοροές περί δικού μας και δικού σας τόπικ. Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχεις το δικαιωμα να γραψεις και να γραψει οποιος θελει γενικως οτι θελει. Ουτως ή αλλως σε forum ειμαστε αυτο κανουμε. Αυτο που λεω ειναι οτι οταν για καθε μεταγραφη ή επιτυχια κανει ο Ολυμπιακος και μιλαμε στο thread μας για αυτο, ΠΑΝΤΑ θα πεταχτει καποιος απο εσας για να μας πει για την αναλογη ή παρομοια επιτυχια του ΠΑΟ πριν καποια χρονια, ε κατανταει κουραστικο δεν νομιζεις; Βγηκε αλλος την ημερα της νικης με την Βερντερ και της Λατσιο και μας ελεγε για τις επιτυχιες του ΠΑΟ, περνουμε τον αρχηγο της Ριβερ και μας λετε για Κωνσταντινου πριν καποια χρονια, πηραμε Γκαλλετι το καλοκαιρι και μας λετε οτι τον θελατε καποια χρονια πριν εσεις, παιζουμε με την ΑΕΚ και ακουμε σχολια για τον δικο σας αγωνα με αυτους. Να μην τολμησω να θυμηθω τις παρεμβασεις σας και στο μπασκετ που ειστε και απο πανω δλδ γιατι εκει θα ξημερωσουμε. Εξυπνο παιδι εισαι νομιζω οτι καταλαβαινεις τι εννοω. Αυτο το πραγμα κατανταει κουραστικο μεχρι εκει που δεν περνει και δεν γουσταρω να το βλεπω στο thread της ομαδας μου καθε τρεις και λιγο το θεωρω σπαμμαρισμα. Αν εσυ θεωρεις οτι σε τιμαει τι να σου πω; Μου θυμιζει τον αδικημενο αδελφο μιας οικογενειας που οταν ακουει τα κατορθωματα του αδελφου του πεταει και αυτος τα δικα του γιατι νιωθει κομπλεξαρισμενος. Αν σου αρεσει λοιπον αυτο το πραγμα τι να σου πω ρε φιλαρακι καντο, αλλα θα ακουσεις και τα αναλογα σχολια γιατι εισαι στο thread μου.Δεν εχω γραψει ουτε ΕΝΑ σχολιο στο δικο σας thread τοσο καιρο. Εγω δεν σας ζηταω να κανετε αυτο ασε με εμενα εγω δεν γουσταρω να προκαλω στο thread του αλλου, απλα λεω μην μας floodαρετε το thread καθε 3 και λιγο με τετοια ανουσια πραγματα..Γινετε κουραστικο δεν νομιζεις; Και οταν μου αρχιζεις σχολια περι στολου και δαφνοστεφανωμενου εφηβου τοτε πραγματικα σταματαει καθε σοβαρη κουβεντα για διαλογο με καποιον γιατι απλα μου δειχνει οτι ακομα βρισκετε σε τρυφερη ηλικια και επηρεαζεται απο την ψυχολογια του οχλου.. Δεν ειμαστε στο γηπεδο σε forum ειμαστε.. Υπαρχουν χιλιαδες τροποι να την πεις στο αλλο αμα θες δεν χρειαζετε να γενικευουμε τα σχολια μας με τετοιου ειδους πιπες που ακους και λες στο γηπεδο. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1954222&postcount=10662 Λείπει έχω την εντύπωση η φωτογραφία με τους ιθαγενείς που είχε βάλει επίσης. Έτσι στο άσχετο εν τω μεταξύ... Και είχα γράψει ότι σας έπιασε κορόιδα ο Τσακαλίδης κάποια στιγμή πριν μήνες, και πέσατε να με φάτε ότι προκαλώ. Παρεμπιπτόντως, το ξέρεις ότι αυτά περί δικού μας thread και δικού σας είναι ιδέες του Omnislash. Θα έπρεπε να σε ανησυχεί η τεύτιση απόψεων... Δες απο πανω τι γραφω στον LLNEO.. Για το ποστ που μου παραθετεις σου λεω οτι ειμαστε στο thread του Ολυμπιακου και γραφουμε και 5-6 μαλακιες να γουσταρουμε που λεει και ο λογος. Οπως καμια φορα μετα απο καμια επιτυχια δεν θα παρεις τον Φιλαθλο που περνεις καθημερινα αας πουμε αλλα τον Πρωταθλητη να διαβασεις καμια πιπα που θα γραφει να γουσταρεις καφριλικι. Νομιζω με καταλαβαινεις. Δεν το εκανε στο δικο σου thread να πω να αντιδρασεις και με το παραπανω.. Και ειμαι σιγουρος οτι αν μπω στο δικο σας thread θα δω και εκει ΤΙΣ μαλακιες.. Τωρα για τα σχολια περι Omnilash δεν νομιζω οτι χρειαζεται να σου απαντησω θεωρω οτι το εγραψες πανω στην μαλακια σου οποτε το αφηνω να περασει ετσι.. Ειναι απλο αυτο που λεω. Κατανταει κουραστικο και δεν σας τιμανε τετοιου ειδους παρεμβασεις στο thread του Ολυμπιακου. Δειχνει αλλα πραγματα , δεν ειναι ενας υγιης διαλογος που ξεκιναει με ενα σοβαρο θεμα. Θελουμε να συζητησουμε τα δικα μας και παντα η κουβεντα ξεφευγει με τις παρεμβασεις σας για τα δικα σας, και μετραμε τελικα ποιος την εχω πιο μεγαλη.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 littlelouievegos, το post που παρέθεσα ήταν στο thread του Παναθηναϊκού αν προσέξεις. Και όπως είπα, αρχικά συνοδεύονταν με φωτογραφία ιθαγενών. Respect is a two way street, που λένε και στο χωριό μου.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 littlelouievegos, το post που παρέθεσα ήταν στο thread του Παναθηναϊκού αν προσέξεις. Και όπως είπα, αρχικά συνοδεύονταν με φωτογραφία ιθαγενών. Respect is a two way street, που λένε και στο χωριό μου. Σιγουρα ειναι αμφιδρομος ο σεβασμος, απλα εγω οτι βλεπω λεω. Και δεν σημαινει οτι επειδη το κανουνε σε εμενα θα το κανω και εγω στο thread του αλλου. Περαν αυτου θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω για την συχνοτητα με την οποια floodaρουν το τοπικ του ΠΑΟ οπαδοι του Ολυμπιακου για τετοια θεματα. Ουτε μετα απο καθε μεγαλη επιτυχια σας στο μπασκετ μπαινουμε ας πουμε να σας πουμε για τις μεταξυ μας νικες στα final four μια δεκαετια πισω και αλλες τετοιες μαλακιες. Γιατι θα ειναι και λιγο αστειο δεν νομιζεις; Μπορει φυσικα και να κανω και λαθος γιατι οπως ειπα δεν μπαινω στο δικο σας τοπικ, αλλα μαλλον πρεπει να μην ειμαι λαθος σε αυτο.
Absinthe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 ΥΓ.Αν πάω στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΗ με φανέλα του Ολυμπιακού θα με εξυπηρετήσουν οι υπάλληλοι?Ή μήπως τα χόμπιτ που τους διορίσανε τους έχουν πεί να εξυπηρετούν μόνο βάζελους? Απο που το συμπεραινεις αυτο?
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Σου λέει για να έχουμε εμείς ΟΤΕ και κρατικά κανάλια, κάτι θα έχουν και αυτοί...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Τωρα δηλαδη ειναι αυτο επιπεδο διαλογου; Με τα αγορακια δαφνωστεφανομενα κτλ; Να μπω και εγω στο δικο σας thread και να αρχισω τις μαλακιες για τους ταυρους της Παιανιας και αλλες παπαριες; Αλλα δεν φταιτε εσεις...αλλοι φταινε που βλεπουν συγκεκριμενα ατομα με IQ ραδικιου που το μονο που ξερουν ειναι να μπαινουν σε μια συζητηση και να την κανουν πουτανα.
Absinthe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Τωρα δηλαδη ειναι αυτο επιπεδο διαλογου; Με τα αγορακια δαφνωστεφανομενα κτλ; Να μπω και εγω στο δικο σας thread και να αρχισω τις μαλακιες για τους ταυρους της Παιανιας και αλλες παπαριες; Αλλα δεν φταιτε εσεις...αλλοι φταινε που βλεπουν συγκεκριμενα ατομα με IQ ραδικιου που το μονο που ξερουν ειναι να μπαινουν σε μια συζητηση και να την κανουν πουτανα. Ηθικε φιλε κυριακο γκλεζακο, αλλαξε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ το firewall του pc σου. Καποιος χακερ με iq ραδικιου, οπως λες και εσυ, εχει παρεισφρησει στο συστημα σου και ποσταρει φωτογραφιες ιθαγενων στο τοπικ του παναθηναικου με το nickname σου "για να το κανει πουτανα" και να ριξει το επιπεδο του διαλογου. Προτεινω zone alarm.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Ηθικε φιλε κυριακο γκλεζακο, αλλαξε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ το firewall του pc σου. Καποιος χακερ με iq ραδικιου, οπως λες και εσυ, εχει παρεισφρησει στο συστημα σου και ποσταρει φωτογραφιες ιθαγενων στο τοπικ του παναθηναικου με το nickname σου "για να το κανει πουτανα" και να ριξει το επιπεδο του διαλογου. Προτεινω zone alarm. Καλα εσυ εισαι ετσι και αλλιως περιορισμενης ευθυνης...τι σχεση εχει βρε απεριγραπτε μια πλακιτσα για εναν υποψηφιο παιχτη σας με τα συμβολα της ομαδας; Ειδες πουθενα βρε τυπακο να μιλαω απαξιωτικα και προσβλητικα για την ομαδα σας και τα συμβολα σας; Τελευταια φορα που ασχολουμαι μαζι σου... Υ.Γ Α και "πανεξυπνε" τις φωτογραφιες με τον ιθαγενη τις εβαλα στο thread του Oλυμπιακου.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Απο που το συμπεραινεις αυτο? Δεν το συμπέρανα από πουθενά φίλε.Το γνωρίζω από πρώτο χέρι.Δυστυχώς κάποιοι έχουν μεγάλο στόμα και δεν ξέρουν τι πρέπει να πούν και τι πρέπει να κρύψουν.
Absinthe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Καλα εσυ εισαι ετσι και αλλιως περιορισμενης ευθυνης...τι σχεση εχει βρε απεριγραπτε μια πλακιτσα για εναν υποψηφιο παιχτη σας με τα συμβολα της ομαδας; Ειδες πουθενα βρε τυπακο να μιλαω απαξιωτικα και προσβλητικα για την ομαδα σας και τα συμβολα σας; Τελευταια φορα που ασχολουμαι μαζι σου... Ρε Κυριακο πες μου πραγματικα, ποσους τενεκεδες λαδι και τυρι δωσανε οι γονεις σου στον δασκαλο σου στο δημοτικο για να παρεις απολυτηριο? Στο μαθημα "Κατανοηση Κειμενου" πρεπει να επαιζες συνεχεια μπαλιτσα με τους φιλους σου στην αυλη. Δεν εξηγειται αλλιως. Αυτη βλεπεις να ειναι η κυρια διαφωνια γαβρων-παναθηναικων εδω? Τα εμβληματα τους? Γιαυτο ψηφιζετε και κρυβονται διαφορα ποστ? Οσο για την πλακιτσα που λες οτι εκανες, ε ενταξει και ο ll neo πλακιτσα εκανε και ειπε για το αγορι με τα λουλουδια στα μαλλια. Θιχτηκε το αγορι? Α και "πανεξυπνε" τις φωτογραφιες με τον ιθαγενη τις εβαλα στο thread του Oλυμπιακου. Δεν αλλαζει κατι.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Ρε Κυριακο πες μου πραγματικα, ποσους τενεκεδες λαδι και τυρι δωσανε οι γονεις σου στον δασκαλο σου στο δημοτικο για να παρεις απολυτηριο? Στο μαθημα "Κατανοηση Κειμενου" πρεπει να επαιζες συνεχεια μπαλιτσα με τους φιλους σου στην αυλη. Δεν εξηγειται αλλιως. Αυτη βλεπεις να ειναι η κυρια διαφωνια γαβρων-παναθηναικων εδω? Τα εμβληματα τους? Γιαυτο ψηφιζετε και κρυβονται διαφορα ποστ? Οσο για την πλακιτσα που λες οτι εκανες, ε ενταξει και ο ll neo πλακιτσα εκανε και ειπε για το αγορι με τα λουλουδια στα μαλλια. Θιχτηκε το αγορι? Δεν αλλαζει κατι. Σου ειπα δεν σε βοηθαει και ειναι φανερο...αντε καιρος ειναι μπεις στη γνωστη λιστα γιατι ως γνωστον η βλακεια ειναι ανικητη και εσυ ξεχειλιζεις απο αυτη.
Absinthe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δεν το συμπέρανα από πουθενά φίλε.Το γνωρίζω από πρώτο χέρι.Δυστυχώς κάποιοι έχουν μεγάλο στόμα και δεν ξέρουν τι πρέπει να πούν και τι πρέπει να κρύψουν. Τελευταια φορα που κοιταξα, δεν θυμαμαι να ειχαν αγορασει τα αδερφια την ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ. Αρα δεν θα μπορουσαν να "διοριζουν" οπως λες συλληβδην ολους τους υπαλληλους τους. Επειδη ομως επιχειρηματιες ειναι και σιγουρα εχουν κοννε, δεν μου φαινεται απιθανο να εχουν μεσολαβησει για την προσληψη καποιων λιγων υπαλληλων σε αυτες τις Δημοσιες Εταιρειες. Αλλα με αυτη την λογικη δεν θα επρεπε οι παναθηναικοι να εξυπηρετουμαστε σε καμια δημοσια υπηρεσια, καθοτι ο Κοκκαλης αντιλαμβανεσαι οτι ειναι σημαντικα περισσοτερο διαπλεκομενος. Αλλα ξεφευγουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.