Absinthe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Σου ειπα δεν σε βοηθαει και ειναι φανερο...αντε καιρος ειναι μπεις στη γνωστη λιστα γιατι ως γνωστον η βλακεια ειναι ανικητη και εσυ ξεχειλιζεις απο αυτη. Με αποστομωσες. Ο λογος σου ειναι μεστος και τα επιχειρηματα σου ατρανταχτα.
ababapanos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δυο ασχετες ερωτησεις! Ο μπελουτσι ποτε ερχετε τελικα? η παει στην ιντερ οπως γραφει σημερα το φως? ξερει καποιος ο Γεωργειου ποιες μερες και ωρες κανει εκπομπεςσ στο τηλεαστυ?
Freakster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Αλλα ξεφευγουμε. Yeap! Το ματσάκι πως το βλέπετε σήμερα; Για να δούμε και τι ψάρια πιάνει ο Σισιτς. Ο Λουα Λουα έχει αρχίσει να μου τα σπάει... Πάλι καθυστέρηση; Σε κάθε αγώνα με αυτόν θα ασχολούμαστε; ababapanos ο Μπελουτσι, ολοι γραφουν οτι θα ερθει την Κυριακη. Δυο συνεντευξεις εδωσε και ελεγε οτι ερχεται κτλ, τόσο ψέμα πια; Μηπως το Φως τα πηρε, που δεν εξασφαλισε συνεντευξη με τον παικτη; Για την εκπομπη Γεωργιου δεν ξερω, ας απαντησει καποιος.
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Παντως και ο μπραβο εχει αρχισει να τα σπαει, ενω εκανε προπονησεις ολη την βδομαδα παλι δεν θα παιξει.. Καλα αυτο για τον μπελουτσι στο φως που το ειδατε?? Στο εξωφυλλο λεει για το μεγαλο αστερι του ολυμπιακου κλπκλπ..
ababapanos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 με μικρα γραμματα απο κατω γραφει, οτι δεν υπογραφει ακομα γιατι εχει προταση απο την ιντερ γραφουν οι Ιταλοι
1980 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 πολυ σοβαρα τα εχετε παρει μου φαινετε. εγω σοβαρα το θεωρω εντελως καραγκιοζιλικι και φλωρια να πατας το κουμπακι και να βαζεις το - αμα γουσταρεις απαντησε δηλαδη τι κρυβεις το μηνυμα και τι εγινε?
chill Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Γεωργίου στο τηλεάστυ κάθε Δευτέρα 00:00-02:00.
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 littlelouiveggos ενδεχομένως και να έχεις ένα δίκιο απο τη δική σου οπτική, όμως πρόσεξε κάτι: Δεν είπε κανείς μαλακία μεταγραφή ή κάτι τέτοιο. Αυτό που είπε ήταν ότι μεγάλε χαλάρωσε έχουν δαπανηθεί και άλλες φορές τόσα ποσά, κοινώς (ναι ορμόμενος στάνταρ και απο την οπαδοφροσύνη) θέλησε να διορθώσει ανακρίβεια. Εξακολουθείς να το παίζεις βλάκας και μου αρέσει.Θα σου κάνω μια απλή ερώτηση.Γιατί κανένας και ποτέ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν έχει δώσει 2,5 δις για έναν κύπριο ποδοδσφαιριστή?Γιατί ποτέ κανένας Κύπριος ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί σε αξιόλογη ομάδα του εξωτερικού?Αντίθετα,γιατί πολλόι σύλλογοι σε όλο τον κόσμο δίνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ για πιτσιρικάδες Αργεντινούς που έχουν αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Αργεντινής όπως ο Μπελούσι? Εσύ απο την άλλη δεν το παίζεις βλάκας και με κουράζεις. Για να αποκλείσω το ενδεχόμενο να μην καταλαβαίνεις αγγλικά, ρώτησα τους ιθύνοντες αν μπορούμε να παραθέσουμε κείμενο σε κάποια άλλη γλώσσα πλην των ελληνικών. Πάμε λοιπόν να στο πω σε άλλη γλώσσα ενδεχομένως και πιο οικία. The fact that a a country has a negligible soccer tradition does not imply anything about the individual value of a soccer player. Here are some examples.Ryan Giggs @ Man. United (Wales) Khahaber Khaladje @ Ac Milan (Georgia) Didier Drogba @ Chelsea and Toure Bros @ Arsenal and Barcelona (Ivory Coast). Apart from that in my original mail I mentioned my concern regarding the inconsistency in your opinion, i.e. now you are not troubled by the fact of the joint ownership of a player but a couple of years before you were mocking the same fact. You were not saying that he will become a Montgomery coat, he does not worth it or something like that. You were just saying that we paid a shitload of money for partial ownership. Ελπίζω τώρα να το κατάλαβες...
tzinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Τελείωσε το 1το ημίχρονο και ενώ ξεκινήσαμε καλά, η συνέχεια ηταν αποκαρδιωτική. Έχουμε 2 σημαντικές επιστροφές στο κέντρο, αλλα μάλλον θα ταν καλύτερα να μην βιάζονταν να τους χρησιμοποιήσει ο τακις. Δεν νομίζω να έχω δει χειρότερο ημίχρονο από τον στολτιδη, είναι πραγματικός κίνδυνος θάνατος, έχει βγάλει τους αντιπάλους στην κόντρα ισα με 4 φορές. Ο πατσα λίγο πιο δραστήριος αλλά το ίδιο απρόσεκτος, και οι δυο μαζί πρέπει να έχουν καμιά 15ρια λάθος πάσες μέσα σε 1 ημίχρονο. Ο τζολε προσπαθεί αλλά ο μέγας Τάκης τον έχει βάλει δεξιά και τον σισιτς αριστερά, καλά τον σισιτς πιο πολύ για δεξιά δεν τον πήραμε, τι τους μπερδεύει?? Και πάμε στο σισιτς, ο τζηζους τι ναι τούτος που μας κουβάλησαν?? Ψηλός, βαρύς, αργός, χωρίς ντρίπλα, αδυνατώ να δω πως είναι αυτός παίχτης εξτρεμ, παίχτης γραμμής, πιο πολύ για σέντερ φορ η αμυντικό χαφ μου κάνει. Μου θυμιζει τον ζουταουτας!!Σίγουρα είναι τρακαρισμένος, ελπίζω να είναι κυριος αυτό, διότι εγώ βλέπω ένα απίστευτα μέτριο παίχτη που δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε μια ομάδα όπως ο ολυμπιακός. Νωρίς είναι βεβαια, αλλα 45 λεπτα δεν έχω δει τίποτα που να δικαιολογεί την παρουσια του στον ολυμπιακο, εστω και ως αλλαγη. Ο κακομοίρης ο λουα πάλι παλεύει έχει βγάλει δυο τρεις καλές πάσες αλλά κλασσικά ταλαιπωρεί την μπάλα και είναι απρόσεκτος στις μεταβιβάσεις του. Ο νταρκο μέχρι στιγμής ανύπαρκτος και ο τοροσιδης μαζι με τον τζολε και τον λουα οι μονοί που προσπαθούν για κάτι καλό. Ελπίζω να τους τα χώσει άγρια ο τακης στα αποδυτήρια και να δούμε άλλη εικόνα, διότι μυρίζομαι βεντετισμό και ότι το χουν σίγουρο το παιχνιδάκι, αλλά είδαμε τι χασανε οι άλλοι στο τελευταίο τέταρτο. εντιτ, αρχισε το 2ρο, ιδια χαλια, ηπιαμε γκολακι, αλλα ολα καλα μπενει ο νουνιεζ, θα το γυρισει μονος του.! Ο παπαδοπουλος δικαιολογει τα καλα σχολια.
Freakster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 1-1 το εκανε ο Νταρκο. Παλι καλα. Απο το ραδιο ελεγε, "εξαφανισμενος" και το εβαλε μετα απο ενα λεπτο, λολ, να ναι καλα το γεροντακι Ασιστ Νουνιεζ, μπραβο ρε παλικαρι. 2-1 οσο εκανα εντιτ;;;; ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
tzinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Και αλλη μια φορα δικαιωνεμαι για τον νουνιεζ. Αρχικα κανει ενα ωραιο ξεμαρκαρισμα, γυρναει την μπαλα πισω, την καναπερνει και αλλη μια ασσιστ στον νταρκο ο οποιος φυσικα κανει σουπερ κεφαλια οπως μονο αυτος μπορει. Εντιτ - προτου τελειοσο να γραφο, ερχετε και το 2-1, μπραβο στον λουα για την επιμονη, τελειο πλασε απο τον μεγα νταρκο.
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Ο νταρκο μέχρι στιγμής ανύπαρκτος εντιτ, αρχισε το 2ρο, ιδια χαλια, ηπιαμε γκολακι, αλλα ολα καλα μπενει ο νουνιεζ, θα το γυρισει μονος του.! αυτος ο νταρκο, χαλια ρε παιδι μου(πραγματι ανυπαρκτος μεχρι τα..2 γκολ σε 2 λεπτα λολ. οσο για τον νουνιεζ, τι να πω... :D
tzinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 ρε μαν, δεν παραπονιουμουν για τον νταρκο, αν δεν παρει πασες δεν θα φανει, στην ουσια ηταν ανυπαρκτος γιατι δεν τον πεζανε, γιατι ο λουα την κρατουσε πολυ ωρα και γιατι οι μονες φασεις που ειχαμε κανει ηταν κατι κεφαλιες του στολτιδη και ενα σουτ του τζολε. Ελεος αν αρχισουμε και τα παραπονα για τον νταρκο. Αλλα δεν παυει μεχρι εκεινο το σημειο να ηταν ανυπαρκτος. παναγια μου οφφσαιντ, δεν ξαναγραφω μεχρι να λειξει, ολο γκολ μπενουν οταν γραφω. Δεν ητανε μαλλον, οπως και νωριτερα σε μια καλη κοντρα τους κοψανε με αμφισβητουμενο οφφσαιντ. Το τρωμε το σπροξιμο σημερα.
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 οχι, για τον νταρκο το βλεπω, απλα ειναι φαινομενο το παλικαρι, δεν ακουμπαει την μπαλα σε ολο τον αγωνα και παλι με μιση ευκαιρια βαζει 2 γκολ.. Το γκολ του ηρακλη μεγα λαθος που ακυρωθηκε, οχι μονο δεν εχει καμια σχεση με οφσαιτ, αλλα και αυτος που ειναι στην γραμμη μου φαινεται οτι δεν επηρεαζει την φαση, δεν ειναι αυτος που βαζει το γκολ..
Freakster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 E αυτές τις αηδίες κάνει η γκρίνια για τη διατησία. Μπράβο μας και μας και σε όλους τους πρωτομάστορες στη μίρλα. Kαι εγώ έγραφα για το Νουνιεζ, θέλω και εγώ θέση σκαουτερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.