Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι δίκαια η νίκη του ολυμπιακού. Μπράβο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο πρωταθλητή ολυμπιακό. Και στους φοβερούς επόπτες που αναγκάζουν και βουλευτές να κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Καμία διάκριση στο ελληνικο ποδόσφαιρο

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μεσα παμε και οι δυο, τι καλυτερο ξερει ο νινιαδης??? εχω γο μια λιστα απο το φμ να τους δωσο που θα τριβουν τα ματια τους χεχεχε

Τι μαλακας ο διατητς, 3 λεπτα δεν μπορουσε να περιμενει στο 88 ανοιξανε τα αυτια του?? δεν καταλαβαινουν οτι τα κανουν χειροτερα? ο ενας μαλακας ζηταει αλλαγη στο 92, ο αλλος το σταματαει στο 88 για να το παιξει μαγκας και κυριαρχος. κανενα δεν ειδα να κοψει παιχνιδι στο ημιχρονο για συνθηματα η για σοβαροτερους σκοπους, η να κανουν την δουλεια τους, ας το αφηνε το γαμημενο το οφφσαιντ, μα στην τελικη και η ισοπαλια παλι πολυ μας ητανε σημερα.

ρε κοσμα τραβα αγορι μου να κρυφτεις σε καμια γωνια, ολοι ειστε παλι παναγιες και με το παραμικρο πεταγστε. στα δικα σας κρυβεστε. 3 εχουμε γραψει μεχρι τωρα και οι τρεις παραδεχομαστε οτι δεν ηταν οφφσαιντ, τουλαχιστον εχουμε τα @@ να το παραδεχτουμε

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχ ο διαιτητής είπε "φεύγω" και ξαναγύρισε. Αυτά ούτε στο ζιμπάμπουε δεν γίνεται.

Ναι εντάξει δεν υπάρχει αλλιώση αποτελέσματος. Ηταν ΜΟΝΟ ΕΝΑ offside ? Συγχαρητήρια στον πρωταθλητη. Κανονικά έπρεπε να το λύξει στο 72' που έγινε το 1-2. Ρεζιλίκια του ολυμπιακού πάλι σήμερα. Δυσφήμηση του ποδοσφαίρου. Ειναι η superleague 2008. Γιατί άραγε να συμβαίνουν όλα οταν παίζει ο θρύλος ???? Γιατι ολη η ελλάδα είναι κομπλεξικοί και μόνο οι ολυμπιακοί είναι οι λογικοι ?

Δημοσ.
μεσα παμε και οι δυο, τι καλυτερο ξερει ο νινιαδης??? εχω γο μια λιστα απο το φμ να τους δωσο που θα τριβουν τα ματια τους χεχεχε

Τι μαλακας ο διατητς, 3 λεπτα δεν μπορουσε να περιμενει στο 88 ανοιξανε τα αυτια του?? δεν καταλαβαινουν οτι τα κανουν χειροτερα? ο ενας μαλακας ζηταει αλλαγη στο 92, ο αλλος το σταματαει στο 88 για να το παιξει μαγκας και κυριαρχος. κανενα δεν ειδα να κοψει παιχνιδι στο ημιχρονο για συνθηματα η για σοβαροτερους σκοπους, η να κανουν την δουλεια τους, ας το αφηνε το γαμημενο το οφφσαιντ, μα στην τελικη και η ισοπαλια παλι πολυ μας ητανε σημερα.

ρε κοσμα τραβα αγορι μου να κρυφτεις σε καμια γωνια, ολοι ειστε παλι παναγιες και με το παραμικρο πεταγστε. στα δικα σας κρυβεστε. 3 εχουμε γραψει μεχρι τωρα και οι τρεις παραδεχομαστε οτι δεν ηταν οφφσαιντ, τουλαχιστον εχουμε τα @@ να το παραδεχτουμε

Ωραίος ρε τζινο :-)

καλα ακουγα στο σπορεφεμ και ελιωσα, "μου θυμίζει μια γκόμενα μου ο διαιτητής, είχαμε χωρίσει 35 φορές και τα ξαναβρίσκαμε" λολ. Τι ρεζιλίκια θεέ μου, πότε θα φέρουν τπτ διαιτητές απέξω να τελειώνουμε. καλ'α κοσμά κάνε κανα κρυο ντουζ να χαλαρώσεις. Ρεζιλίκια του Ολυμπιακού και όχι των ηλίθιων διαιτητών που την είδαν Κασναφέρης. Οοοοκ, που τον σταματαγαν να μη φυγει οι παικτες μας.

Δημοσ.

Μιλησε ο Νταρκο και ο εποπτης...

Απο σημερα ετοιμαστειτε ολοι οι γαυροι να ακουτε οτι ο ολυμπιακος πηρε το πρωταθλημα απο τη διαιτησια (αν το παρει) ;).

Δημοσ.
Πάλι δίκαια η νίκη του ολυμπιακού. Μπράβο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο πρωταθλητή ολυμπιακό. Και στους φοβερούς επόπτες που αναγκάζουν και βουλευτές να κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Καμία διάκριση στο ελληνικο ποδόσφαιρο

Ποιος μιλαει?Δεν ακουω...για πατηστε το 0.

Δημοσ.

αγνουμε τον κοσμα, να μας τα σπασει θελει, το καταφερε για μερικα δευτερολεπτα, ως εκει.

Για τον σισιτς ποιες ήταν οι εντυπώσεις σας, έστω και πρόωρες? Εγω τις ειπα, κακιστες.

Δημοσ.

Ελα ρε που ξυπνησατε παλι ολοι οι εξυγιαντες του ποδοσφαιρου οταν σφυριζεται ο Ολυμπιακος.. Αντε καντε μας την χαρη.. Ε κλασσικα οταν μας γινεται πλυση εγκεφαλου απο πρωτη αγωνιστικη για την ευνοια του Ολυμπιακου οταν βγαινουν Ζηκοι και λοιποι και μιλανε καθε τρεις και λιγο οταν η ομαδα τους κανει τα ιδια και χειροτερα φετος, ε πως να μην βγεις να μιλησεις σημερα που οντως υπηρξε αλλοιωση αποτελεσματος;

Ηθελα να ηξερα το μονιμο προβλημα σας ειμαστε ρε; Οταν τα κανουν οι αλλοι 2 κανετε την παλαβη και οταν προκειται για τον Ολυμπιακο κανετε τις μαυρες χηρες; :mad:

Δημοσ.

Ρε παλικαρια δεν σας καταλαβαινω.

Αφου παραδεχεστε οτι σημερα πηρατε 3 βαθμους δωρο, γιατι προσπαθειτε να βγειτε απο πανω?

Τι θελετε? Να μην μιλαει κανεις?

Δημοσ.

Οι μικρες ομαδες μπορουνε να μιλανε. Οι αλλοι 2 του κεντρου οχι. Για παραδειγμα ο Κοσμας καλα κανει και παραπονιετε. Αλλωστε αυτοι οι 2 βαθμοι που εφυγε πιο μακρια του ο Ολυμπιακος, ισως του στερησουν το πρωταθλημα.

Δημοσ.

Αυτο οντως θελουμε να σταματησει αυτη η ιστορια με τις διαιτησιες επιτελους. Μπαινει ο ασχετος με το θεμα τωρα ο ΠΑΟΚτσης να μας πει για την διαιτησια, απο που και ως που ρε γαμω την τρελλα μου; Την δικια σου ομαδα αδικησαμε που οδυρεσε; Βγαλε το σημα του ΠΑΟΚτζη απο το αβαταρ σου και βαλε του Αντιολυμπιακου αφου αυτο εισαι..

Και στην Αγγλια γινονται χοντροειδεστατες μαλακιες απο τους εποπτες και διαιτητες αλλα κανεις δεν κανει ετσι.. Αυτοι δλδ τι ειναι μαγκες και εμεις μαλακες; Παλι τα ιδια θα λεμε δλδ ολο για διαιτησιες μιλαμε.. Πηρε η ΑΕΚ ενα πεναλτυ, πηρε ο ΠΑΟ ενα κορνερ πηρε ο Θρυλος 2 πλαγια δλδ πια ειναι γελοιο.. Και φετος μεχρι την προηγουμενη αγωνιστικη ο Λεμονης κουβεντα δεν ειχε πει για τπτ, ακομα και οταν δεν μας σφυριζαν γιατι δλδ παντα αυτο το πραγμα;

Δημοσ.
Δηλαδη, για να παραπονιεται καποιος για την διαιτησια θα πρεπει να ειναι κυριος διεκδικητης του τιτλου?

Απο τα γραφομενα μου δεν προκυπτει κατι τετοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...