Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και περίμενε ρε συ Absinthe, πήραμε ΕΝΑ offside, και αρχίζουνε ΠΑΛΙ για την παράγκα; Αποκλειεται να επηρρεαστηκε απο το πεναλτι που εδωσαν εις βαρος μας λανθασμενα στην Ξανθη; Οταν σφυριζουν σε εμας μια μαλακια ειναι η παραγκα που το εκανε, οταν σφυριζουν τιποτα στην Αεκ ειναι ο Ζορο ή ο Ρομπεν των Δασων;

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και θρασύβουλος να μουνα πάλι θα ποσταρα. Δεν παίζει ρόλο τι είμαι. Με είδες πολλές φορές να ποστάρω εδω μέσα? Σήμερα αποδείχτηκε πόσο αξιόπιστο ήταν το ελληνικό ποδόσφαιρο.Ολοι πέρνουν σγυρίγματα. Απλα εσείς παίρνετε τα πιό τραγικά και εμφανή. Σήμερα δεν ήταν απλά το offside αν είδες τον αγώνα. Η διακοπή του αγώνα για πιο λόγο στο 88 ? Φεύγει , ξαναγυρίζει ο διαιτητής , ξαναδιακόπτει. Δεν θυμάμαι και πολλούς αγώνες να έγινε αυτό. και επειδή μίλησες για πάοκ ναι είμαι πάοκ αλλά όχι αντιολυμπιακός :) Αμα δεν βγώ για καφέ σας βλέπω και σε κανα αγώνα :)

Δημοσ.
Αυτο οντως θελουμε να σταματησει αυτη η ιστορια με τις διαιτησιες επιτελους. Μπαινει ο ασχετος με το θεμα τωρα ο ΠΑΟΚτσης να μας πει για την διαιτησια, απο που και ως που ρε γαμω την τρελλα μου; Την δικια σου ομαδα αδικησαμε που οδυρεσε; Βγαλε το σημα του ΠΑΟΚτζη απο το αβαταρ σου και βαλε του Αντιολυμπιακου αφου αυτο εισαι..

Και στην Αγγλια γινονται χοντροειδεστατες μαλακιες απο τους εποπτες και διαιτητες αλλα κανεις δεν κανει ετσι.. Αυτοι δλδ τι ειναι μαγκες και εμεις μαλακες; Παλι τα ιδια θα λεμε δλδ ολο για διαιτησιες μιλαμε.. Πηρε η ΑΕΚ ενα πεναλτυ, πηρε ο ΠΑΟ ενα κορνερ πηρε ο Θρυλος 2 πλαγια δλδ πια ειναι γελοιο.. Και φετος μεχρι την προηγουμενη αγωνιστικη ο Λεμονης κουβεντα δεν ειχε πει για τπτ, ακομα και οταν δεν μας σφυριζαν γιατι δλδ παντα αυτο το πραγμα;

Ρε βεγγο δεν σε πιανω.

Επειδη ειναι παοκτσης δεν πρεπει να μιλαει? Δηλαδη μονο οι ηρακληδεις δικαιουνται να μιλανε σημερα? Ολοι οι υπολοιποι που βλεπουμε μπαλα, πρεπει να κανουμε τους μ@λ@κες για αυτο που ειδαμε και ειδανε ολοι και να σφυραμε αδιαφορα?

Δημοσ.

Θαλλασα τα εκανε ο διαιτητακος σημερα και εδωσε δικαιωματα στον καθε πονεμενο να βγαινει και να λεει τη γνωστη κασσετα.

Κανονικοτατο το γκολ του Ηρακλη και κακως ακυρωθηκε αλλα αληθεια το χερι του παιχτη του Ηρακλη στο 1ο ημιχρονο που ηταν πεντακαθαρο πεναλτυ γιατι δεν το μνημονευετε οψιμοι εξυγιαντες οπως σωστα σας αποκαλει και ο φιλος littlelouievegos;

Οσον αφορα εμας...λαθος η επιλογη του Λεμονη για 4-5-1 απεναντι σε μια ομαδουλα της πλακας οπως ο Ηρακλης οπως λαθος και η χρησιμοποιηση του Σισιτς απο την αρχη του αγωνα που ηταν φανερα τρακαρισμενος και ανετοιμος.

Παιχτες κλειδια δικοι μας οπως οι Στολτιδης,Τζολε και Νικοπολιδης ηταν σε πολυ κακη μερα...ειδικα ο τελευταιος ειναι τραγικος σημερα αφου φερει τεραστια ευθυνη τοσο στο γκολ του Ηρακλη οσο και αυτο που ακυρωθηκε κακως ως οφσαιντ.

Παλι καλα που καθαρισε ο τεραστιος Νταρκο σημερα...

Υ.Γ

Αυτος ο Νουνιες σαν να ανεβαινει η αποδοση του ή κανω λαθος;

Δημοσ.
Και περίμενε ρε συ Absinthe, πήραμε ΕΝΑ offside, και αρχίζουνε ΠΑΛΙ για την παράγκα; Οταν σφυριζουν σε εμας μια μαλακια ειναι η παραγκα που το εκανε, οταν σφυριζουν τιποτα στην Αεκ ειναι ο Ζορο ή ο Ρομπεν των Δασων;

Ρε αδερφε φρικστερ ηταν ενα οφσαιντ, αλλα ηταν αλλοιωση αποτελεσματος γιατι εγινε στο 82 και το ματς το τελειωσε στο 88 με το ζορι.

Δεν λεω οτι δεν εχουν γινει και χειροτερα αλλα οταν σου εχει βγει η βρωμα της παραγκας ειναι λογικο την τριχα να την κανουν τριχια.

Οσο για αυτο που λες για την αεκ, εγω μαζι σου. Και αυτη ευνοηθηκε φετος και εμεις ευνοηθηκαμε στο πρωτο γκολ με την λαρισα. Ολους πρεπει να τους κραζουμε.

Εγω προσωπικα δεν θα μιλαγα για την φαση αυτη σημερα γιατι γενικα θεωρω οτι τετοιες στραβες γινονται συνεχεια πανω στο παιχνιδι, αλλα μου χτυπησε ασχημα αυτη η αντιμετωπιση σε εναν παοκτζη επειδη τολμησε να μιλησει. Δηλαδη αν μιλαγα και παραπονιομουν εγω για το οφσαιντ δεν θα υπηρχε προβλημα επειδη ειμαι παναθηναικος?

Δημοσ.
Ρε βεγγο δεν σε πιανω.

Επειδη ειναι παοκτσης δεν πρεπει να μιλαει? Δηλαδη μονο οι ηρακληδεις δικαιουνται να μιλανε σημερα? Ολοι οι υπολοιποι που βλεπουμε μπαλα, πρεπει να κανουμε τους μ@λ@κες για αυτο που ειδαμε και ειδανε ολοι και να σφυραμε αδιαφορα?

Εγώ είχα δικαίωμα να μιλάω στα παοκ - ολυμπιακός μόνο. Να θυμήσω μερικά

1.Ψιχομάνης .... λήξη στο 84'

2. Καζναφέρης .... γιατί άραγε

3. Παπαπέτρου .... το σχόλιο δικό σας

Αλλα τώρα έχουμε 2008. Superleague

Δημοσ.
Οι μικρες ομαδες μπορουνε να μιλανε. Οι αλλοι 2 του κεντρου οχι. Για παραδειγμα ο Κοσμας καλα κανει και παραπονιετε. Αλλωστε αυτοι οι 2 βαθμοι που εφυγε πιο μακρια του ο Ολυμπιακος, ισως του στερησουν το πρωταθλημα.

Καλα κανει και παραπονιεται?? Ομαδα που επρεπε να παιζει τεταρτη εθνικη εδω και κατι χρονια, που καμια κυβερνηση δεν τολμαει να την αγγιξει, που αντι να της κοψουν τις μεταγραφες μου παιρνει και τσιριλο??

Ολοι εχουν δικαιωμα να μιλανε για διαιτησια, αλλα ο μΠΑΟΚ εχει χεσμενη την φωλια του περισσοτερο απ-ολους..

Οχι να παλευω εγω να σωθω με αψογα οικονομικα, και ο παοκ να μου κανει μεταγραφες και να ζηταει 4εκ για τον χριστοδουλοπουλο...ελεος....

Οσο για τον σισιτς, εμενα καλος μου φανηκε..ταλαιπωρησε τους αμυντικους ητε απο τα αριστερα ητε απο τα δεξια, μου φανηκε κινητικος και με μια αξιοπρεπη τριπλα..Στις σεντρες του φανηκε κομπλαρισμενος, λογικα παιρνοντας παιχνιδια θα δικαιολογησει την μεταγραφη του, σαν αναπληρωματικου δλδ...

Δημοσ.

τη δοξα την περνει ο νταρκο, αλλα ο νουνιεζ επαιξε σημαντικοτατο ρολο και στις δυο τελευταιες νικες. ναι δεν ειναι η παιχταρα, αλλα απεχει πολυ απο τον μπορχα και αμπαλο που μου τον ανεβοκατεβαζετε. Εχει καλη τεχνικη και απλα θελει εμπειρια, στηριξη και αγωνες. Πχ απο τον λουα ειναι πολυ πιο ουσιωδης!! Γιατι να μην του παρει λιγο απο τον χρωνο συμετοχης?? Πιστευο και ο λουα θα πεζει καλυτερα αμα δει οτι τρωει λιγο παγκο.

Δημοσ.
Απο τα γραφομενα μου δεν προκυπτει κατι τετοιο.

Προκυπτει απο εδω: (ή τουλαχιστον ετσι το εξελαβα εγω, μπορει να κανω και λαθος)

Αλλωστε αυτοι οι 2 βαθμοι που εφυγε πιο μακρια του ο Ολυμπιακος, ισως του στερησουν το πρωταθλημα.

με δοση ειρωνειας.

Δημοσ.
Ρε βεγγο δεν σε πιανω.

Ρε πρασινη νεραιδα ειλικρινα μια φορα οταν κανεις διαλογο θα επικεντρωθεις σε αυτα που λενε οι αλλοι ή θα συνεχισεις να οδηγεις την συζητηση εκει που θελεις προκαλωντας; Παμε λοιπον αλλη μια φορα και τελευταια..

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ πρεπει επιτελους να σταματησει αυτο το πραγμα με την διαιτησια και το λεω ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ειναι γελοιο πια αυτο το πραγμα. Για μενα δεν τιθεται θεμα πιος δικαιουται να μιλαει για διαιτησια γιατι απλουστατα κανεις δεν πρεπει να μιλαει για αυτη.

Και ξαναθετω το ερωτημα ολοι αυτοι οι κυριοι που ειναι οταν ευνοουνται οι αλλοι 2 μεγαλοι ή οι δικες τους ομαδες με αλλες; Εκει ολοι μιλανε για ανθρωπινα λαθη, οτι εχει να κανει με τον Ολυμπιακο ειναι παντα στα πλαισια της ποδοσφαιρικης διαφθορας.. Ελεος πια δλδ..

Δημοσ.
Καλα κανει και παραπονιεται?? Ομαδα που επρεπε να παιζει τεταρτη εθνικη εδω και κατι χρονια, που καμια κυβερνηση δεν τολμαει να την αγγιξει, που αντι να της κοψουν τις μεταγραφες μου παιρνει και τσιριλο??

Ολοι εχουν δικαιωμα να μιλανε για διαιτησια, αλλα ο μΠΑΟΚ εχει χεσμενη την φωλια του περισσοτερο απ-ολους..

Οχι να παλευω εγω να σωθω με αψογα οικονομικα, και ο παοκ να μου κανει μεταγραφες και να ζηταει 4εκ για τον χριστοδουλοπουλο...ελεος....

Οσο για τον σισιτς, εμενα καλος μου φανηκε..ταλαιπωρησε τους αμυντικους ητε απο τα αριστερα ητε απο τα δεξια, μου φανηκε κινητικος και με μια αξιοπρεπη τριπλα..Στις σεντρες του φανηκε κομπλαρισμενος, λογικα παιρνοντας παιχνιδια θα δικαιολογησει την μεταγραφη του, σαν αναπληρωματικου δλδ...

hahahahahah Δεν εχουμε κοσκωτα ρε φιλαράκι εμείς. Ε πώς τζάμπα θα τον πάρεις ? Οσους πήρες απο παοκ παλτά σου βγήκαν για τα λεφτά τους.Οποιος φεύγει απο παοκ και πάει ολυμπιακό είναι καταδικασμένος για πάγκο.

Ειπε κανείς το αντίθετο ? Ας μας ρίξουν Γ εθνική No problem

Δημοσ.

Πολυ σωστος σε ολα οσα γραφεις...και για τον Σισιτς συμφωνουμε.

Πιο πολυ λαθος του Λεμονη ηταν που σημερα τον ξεκινησε απο την αρχη του αγωνα...αμα τον εβαζε αλλαγη πιστευω οτι θα πηγαινε καλυτερα.

τη δοξα την περνει ο νταρκο, αλλα ο νουνιεζ επαιξε σημαντικοτατο ρολο και στις δυο τελευταιες νικες. ναι δεν ειναι η παιχταρα, αλλα απεχει πολυ απο τον μπορχα και αμπαλο που μου τον ανεβοκατεβαζετε. Εχει καλη τεχνικη και απλα θελει εμπειρια, στηριξη και αγωνες. Πχ απο τον λουα ειναι πολυ πιο ουσιωδης!! Γιατι να μην του παρει λιγο απο τον χρωνο συμετοχης?? Πιστευο και ο λουα θα πεζει καλυτερα αμα δει οτι τρωει λιγο παγκο.

Ενταξει εχει κανει 2 καλα συνεχομενα παιχνιδια αλλα μην τρελαινεσαι κιολας...ειδικα ο Λουα Λουα σημερα για μενα ηταν ο 2ο καλυτερος του γηπεδου με ασταματητο τρεξιμο σε μια θεση που δεν ειναι δικια του και με τρομερη προσπαθεια και επιμονη στο 2ο γκολ του Κοβασεβιτς.

Δημοσ.

Οι «κυανόλευκοι» «βράζουν» και δικαιολογημένα με τη διαιτησία του Πολατιάν και τις υποδείξεις του βοηθού Αραμπόπουλου. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Γιάντση στο 81΄ ως οφσάιντ, ενώ ο Πολατιάν διέκοψε δις το ματς και το έληξε πριν συμπληρωθούν έξι λεπτά καθυστερήσεων (που ουσιαστικά δεν παίχτηκαν ποτέ…).

http://www.sportnet.gr

Το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς! Σημαδιακό ε;

Δημοσ.
Προκυπτει απο εδω: (ή τουλαχιστον ετσι το εξελαβα εγω, μπορει να κανω και λαθος)

με δοση ειρωνειας.

Οπως το ειπες. Το δευτερο κομματι του ποστ μου ειναι ειρωνικο. Το πρωτο απεικονοζει αυτο που θελω ναπω στα σοβαρα ;)

Δημοσ.
Εγώ είχα δικαίωμα να μιλάω στα παοκ - ολυμπιακός μόνο. Να θυμήσω μερικά

1.Ψιχομάνης .... λήξη στο 84'

2. Καζναφέρης .... γιατί άραγε

3. Παπαπέτρου .... το σχόλιο δικό σας

Αλλα τώρα έχουμε 2008. Superleague

Εχεις δικιο εσυ πιανεις 3 ματς που μπορει να ευνοηθηκα. Εγω δεν χρειαζεται καν να ψαχνω γιατι στα υπολοιπα καθαριζω με την αξια μου. Και σε ξαναρωτω.. Που εισαι οταν ευνοουνται οι υπολοιποι μεγαλοι; Τοσο κομπλεξ εχεις πια με τον Ολυμπιακο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...