kosmasgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Το ότι το γκόλ ήταν καθαρό δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς, αλλά περιμένατε μια τέτοια φάση βρε "ταλέντα" γιατί καιρό έχετε να το παίξετε σωστοί. Ε ναι τι νόμιζες οτι θα περίμενε κάποιος. Ειπαμε Superleague (Primera division) 2008 είναι. Πόσες φόρες θα σφυρίξουν ολυμπιακό σε τέτοια match? Δύο - τρία θα είναι, μην φανεί και πολύ
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Ε ναι τι νόμιζες οτι θα περίμενε κάποιος. Ειπαμε Superleague (Primera division) 2008 είναι. Πόσες φόρες θα σφυρίξουν ολυμπιακό σε τέτοια match? Δύο - τρία θα είναι, μην φανεί και πολύ όπως λέτε και μόνοι σας .... "και μυαλό να είχα.... μΠΑΟΚ θα είμουνα"!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Ο Ντάρκο σε 21 παιχνίδια τους έχει ματώσει 16 φορές. Καθόλου άσχημα για κάποιον που ήρθε να πάρει το εφ'άπαξ και να αράξει.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Βεγγο καταλαβαινεις βεβαια οτι δεν ειναι δυνατον να παραω καθε προταση σου και να απανταω σε αυτη ξεχωριστα. Απαντησα σε αυτο που μου εκανε εντυπωση και σε αυτο που ειχα κυριως ενστασεις. Εσυ σε εκεινο το ποστ σου εθεσες 2 θεματα, το πρωτο ηταν γιατι μιλαει ο παοκτζης αφου δεν εαδικηθηκε η ομαδα του και το δευτερο ηταν οτι πρεπει να σταματησουμε να γκρινιαζουμε για διαιτησιες. Επελεξα να απαντησω σε αυτο που διαφωνουσα κυριως γιατι απλουστατα στο δευτερο ψιλοημουν μαζι σου.Αν ειχες γραψει μονο οτι δεν πρεπει να γκρινιαζουμε γενικα για διαιτησιες και δεν ειχες αναφερθει στην ομαδα του, δεν θα σου ειχα απαντησει καν. Αλλα ειτε επιλεγεις την αποψη δεν γκρινιαζει κανεις γενικα, ειτε επιλεγεις την "εσυ τι κλαις και οδυρεσαι? εσενα αδικησαμε?" Πρασινη νεραιδα οχι, εσυ διαλεξες την προταση που επρεπε να κανεις τον συνηγορο του διαβολου, και φυσικα δεν εκανες καν τον κοπο να αναφερεις οτι στο υπολοιπο ποστ συμφωνεις. Με λιγα λογια με δικαιωνεις οταν λεω οτι περιμενετε στην γωνια σαν κορακια να πιαστειτε απο καποια λογια μας, για να εκφρασετε αυτο που δεν τολματε να πειτε καθαρα. Και η απαντηση σου στο συγκεκριμενο ερωτημα συγνωμη αλλα δεν ειναι επαρκεστατη για εμενα. Γιατι οταν το κανει επιλεκτικα και οχι γενικως με προκαλει, και μου δινει το εναυσμα να του το πω. Αυτο δεν εχει να κανει σε τπτ με την αποψη μου για την διαιτησια, μιας και δεν την υιοθετω ΕΓΩ αυτη την σταση. Απορια ειναι για το πως εκφερει αποψη επιλεκτικα.. Καλη προσπαθεια παντως Δηλαδη εσυ εννοεις, πως Ο,ΤΙ και να γινεται καθε Κυριακη (ακομα και αν δινουν 3 πεναλτι ΚΑΘΕ κυριακη στην αεκ) δεν πρεπει κανεις να μιλαει? Σορρυ αλλα εγω διαφωνω. Πιστευω οτι πρεπει γενικα να δειξουμε καλη πιστη και να σταματησουμε να κραζουμε αλλα μεχρι ενα σημειο. Δεν ειναι δυνατον να δεχομαστε μοιρολατρικα ο,τι συμβαινει γυρω μας και ειναι εξοφθαλμα αδικο. Διαφωνεις?Κλασσικα το στοιχειο της υπερβολης για να επιχειρηματολογησεις. Ειλικρινα ωρες ωρες δεν σε καταλαβαινω με τπτ.. Να το θεσω λοιπον με τα δικα σου δεδομενα.Το ζητημα ειναι ΠΟΥ οριοθετεις λοιπον τα ορια της καλης πιστης ΕΣΥ και ΕΓΩ αφου το θες ετσι. Γιατι αν κρινω απο αυτα που γραφεις εχω την εντυπωση οτι τα δικα σου ορια καλης πιστης ειναι πολυ πιο χαλαρα απο τα δικα μου. ΑΝ και ΟΤΑΝ συμβει κατι αναλογο με αυτο που γραφεις, τοτε δεν νομιζω οτι θα σε κατηγορησει κανεις αν πεις τπτ.. Αλλα δυστυχως δεν νομιζω να περιοριστεις σε τετοιου ειδους περιπτωσεις και λυπαμαι ειλικρινα που το λεω.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Ο Ντάρκο σε 21 παιχνίδια τους έχει ματώσει 16 φορές. Καθόλου άσχημα για κάποιον που ήρθε να πάρει το εφ'άπαξ και να αράξει. Και τα καλυτερα ερχονται την επομενη εβδομαδα...εκει να δεις πως θα τρεχει το αιμα! ΠΟΤΑΜΙ!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Και τα καλυτερα ερχονται την επομενη εβδομαδα...εκει να δεις πως θα τρεχει το αιμα! ΠΟΤΑΜΙ! Έχει και το ρεκόρ που πρέπει να διευρύνει. Πάντως αν δείξουν και με το βάζελο τη σημερινή χαλαρότητα δεν κερδίζουμε.Συνεχώς επιπόλαιες ενέργεις έκαναν και έδιναν ελπίδες στους ανύπαρκτους.
tzinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Tzino εχεις καταλαβει οτι μιλαμε για εναν καθαροαιμο 2ο επιθετικο που ο Λεμονης τον βαζει μονιμα να παιζει σαν δεξι ή αριστερο χαφ; Οτι μπορει κανει ο ανθρωπος και πραγματικα σημερα τα εδωσε ολα και ηταν απο τους ελαχιστους που παιζανε ποδοσφαιρο και οχι κλωτσοσκουφι. νομιζο ο ιδιος εχει δηλωσει οτι προτιμαει να πεζει πισω απο τους 2 επιθετικους. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι σεντερ φορ περιοχης, οποτε αμα ειναι περιφεριακος επιθετικος στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειδικα αμα εισαι 27 χρονων με πολυετη καριερα στην αγγλια υποχρεουσε να μπορεις να παιξεις και σαν εξτρεμ που πλαγιοκοπει και μπουκαρει. Αυτο προσπαθει να κανει και ο λουα και δεν νομιζω οτι ειναι κατι προτογνωρο για αυτον. Απο την αλλη τα ιδια ισχυουν και για τον νουνιεζ, οποτε δεν καταλαβαινο γιατι δεν ησουν πιο επιεικης μαζι του τουλαχιστον αρχικα. Σαν επιθετικο τον πηραμε και αυτον και ακομα δεν εχει παιξει εκει. Τουλαχιστον αυτος ηρθε με την προοπτικη της επενδυσης, ενας νεαρος παιχτης που θα μαθει κιολας σε μας και ισως βγαλει το κατι παραπανο. Απο τον λουα δεν περιμενεις να μαθει τωρα να παιζει περιφεριακος, το ξερει ηδη, οποτε με αυτον πρεπει να εισαι πιο απαιτητικος.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 νομιζο ο ιδιος εχει δηλωσει οτι προτιμαει να πεζει πισω απο τους 2 επιθετικους. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι σεντερ φορ περιοχης, οποτε αμα ειναι περιφεριακος επιθετικος στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειδικα αμα εισαι 27 χρονων με πολυετη καριερα στην αγγλια υποχρεουσε να μπορεις να παιξεις και σαν εξτρεμ που πλαγιοκοπει και μπουκαρει. Αυτο προσπαθει να κανει και ο λουα και δεν νομιζω οτι ειναι κατι προτογνωρο για αυτον. Απο την αλλη τα ιδια ισχυουν και για τον νουνιεζ, οποτε δεν καταλαβαινο γιατι δεν ησουν πιο επιεικης μαζι του τουλαχιστον αρχικα. Σαν επιθετικο τον πηραμε και αυτον και ακομα δεν εχει παιξει εκει. Τουλαχιστον αυτος ηρθε με την προοπτικη της επενδυσης, ενας νεαρος παιχτης που θα μαθει κιολας σε μας και ισως βγαλει το κατι παραπανο. Απο τον λουα δεν περιμενεις να μαθει τωρα να παιζει περιφεριακος, το ξερει ηδη, οποτε με αυτον πρεπει να εισαι πιο απαιτητικος. Ισα ισα εχει δηλωσει το ακριβως αντιθετο...οτι η θεση του ειναι 2ος επιθετικος και οτι δεν του αρεσει εκει που τον βαζει ο Λεμονης αλλα το κανει γιατι ειναι για το καλο της ομαδας. Τωρα ειλικρινα θα αστειευεσαι με το να προσπαθεις να συγκρινεις τη προσφορα του Λουα Λουα με τον Νουνιες!!! Και για τον Νουνιες αμα διαβασεις προηγουμενα ποστ μου θα δεις οτι ειμαι απο τους λιγους που λεω οτι τον θεωρω καλο παιχτη και οτι πρεπει να δειξουμε καποια ανοχη γιατι ειναι η 1η του χρονια στην Ευρωπη.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Έχει και το ρεκόρ που πρέπει να διευρύνει. Πάντως αν δείξουν και με το βάζελο τη σημερινή χαλαρότητα δεν κερδίζουμε.Συνεχώς επιπόλαιες ενέργεις έκαναν και έδιναν ελπίδες στους ανύπαρκτους. Μπα δεν εχει τετοια με τον βαζελο...εκει θα παιζει και ο Γκαλετι,ο Στολτιδης θα ειναι σε καλυτερη κατασταση και θα υπαρχει και ενα γηπεδο με 33500 Ολυμπιακους.
Absinthe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Πρασινη νεραιδα οχι, εσυ διαλεξες την προταση που επρεπε να κανεις τον συνηγορο του διαβολου, και φυσικα δεν εκανες καν τον κοπο να αναφερεις οτι στο υπολοιπο ποστ συμφωνεις. Με λιγα λογια με δικαιωνεις οταν λεω οτι περιμενετε στην γωνια σαν κορακια να πιαστειτε απο καποια λογια μας, για να εκφρασετε αυτο που δεν τολματε να πειτε καθαρα. Και η απαντηση σου στο συγκεκριμενο ερωτημα συγνωμη αλλα δεν ειναι επαρκεστατη για εμενα. Γιατι οταν το κανει επιλεκτικα και οχι γενικως με προκαλει, και μου δινει το εναυσμα να του το πω. Αυτο δεν εχει να κανει σε τπτ με την αποψη μου για την διαιτησια, μιας και δεν την υιοθετω ΕΓΩ αυτη την σταση. Απορια ειναι για το πως εκφερει αποψη επιλεκτικα.. Καλη προσπαθεια παντως Φυσικα και εγω επελεξα την προταση που θα απαντησω.Θα επρεπε μηπως να αναφερω οτι συμφωνω στο υπολοιπο του ποστ σου? Δηλαδη εσυ οταν διαβαζεις ενα ποστ και συμφωνεις με μια προταση του, ποσταρεις και το γραφεις? Γιατι εγω δεν το κανω, εκτος και αν ειναι κατι εξαιρετικα ενδιαφερον. Συνηθως απαντω μονο σε ο,τι μου κανει εντυπωση και αυτη την φορα μου εκανε (αλγεινη) εντυπωση αυτο που εγραψες περι μη δικαιωματος των παοκτζηδων να μιλανε γιατι δεν παιζανε αυτοι. Το υπολοιπο ποστ σου δεν μου φανηκε ασχημο για να διαφωνησω μαζι σου αλλα και σιγουρα οχι αρκετα ενδιαφερον για να συμφωνησω μαζι του. Θα ηθελα να μου εξηγησεις τι εξεφρασα εγω το κορακι στα κρυφα, το οποιο φοβαμαι να εκφρασω στα ανοιχτα. Κλασσικα το στοιχειο της υπερβολης για να επιχειρηματολογησεις. Ειλικρινα ωρες ωρες δεν σε καταλαβαινω με τπτ.. Να το θεσω λοιπον με τα δικα σου δεδομενα.Το ζητημα ειναι ΠΟΥ οριοθετεις λοιπον τα ορια της καλης πιστης ΕΣΥ και ΕΓΩ αφου το θες ετσι. Γιατι αν κρινω απο αυτα που γραφεις εχω την εντυπωση οτι τα δικα σου ορια καλης πιστης ειναι πολυ πιο χαλαρα απο τα δικα μου. ΑΝ και ΟΤΑΝ συμβει κατι αναλογο με αυτο που γραφεις, τοτε δεν νομιζω οτι θα σε κατηγορησει κανεις αν πεις τπτ.. Αλλα δυστυχως δεν νομιζω να περιοριστεις σε τετοιου ειδους περιπτωσεις και λυπαμαι ειλικρινα που το λεω. Πρωτα απο ολα εγω γενικα δεν εχω κραξει μεχρι τωρα για διαιτησια κανεναν. Ουτε την αεκ στην αρχη που την βοηθουσανε πολυ, αλλα ουτε και εσας τωρα που ευνοειστε για δευτερο σερι ματς. Και σημερα δεν σας εκραξα για την διαιτησια. Σας εκραξα για την νοοτροπια.Και σου ειπα γιατι δεν κραζω διαιτησια. Γιατι πιστευω οτι αυτα ειναι λαθη ανικανοτητας και δεν εμπεριεχουν δολο. Οταν ομως πιστεψω οτι καποια λαθη γινονται απο ενδεχομενο δολο τοτε θα κραξω.
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 ... αλλα ουτε και εσας τωρα που ευνοειστε για δευτερο σερι ματς. ... Είσαι λάθος.... Στο σημερινό ευνοηθήκαμε, στο προηγούμενο καραευνοηθήκαμε... αααα!!! το σωστό να λέγεται!
slipknot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Καλά τι ασχολείστε με τον παοκτσή ? Εδώ ένας άλλος postαρε στο topic της αεκ "άντε να πάρει η αεκ το πρωτάθλημα να χαρούμε κι εμείς".Φαίνεται πόσο κομπλεξικοί είναι και πόσο στερημένοι...τι να πει κανείς ?
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Φυσικα και εγω επελεξα την προταση που θα απαντησω.Θα επρεπε μηπως να αναφερω οτι συμφωνω στο υπολοιπο του ποστ σου? Δηλαδη εσυ οταν διαβαζεις ενα ποστ και συμφωνεις με μια προταση του, ποσταρεις και το γραφεις? Γιατι εγω δεν το κανω, εκτος και αν ειναι κατι εξαιρετικα ενδιαφερον. Συνηθως απαντω μονο σε ο,τι μου κανει εντυπωση και αυτη την φορα μου εκανε (αλγεινη) εντυπωση αυτο που εγραψες περι μη δικαιωματος των παοκτζηδων να μιλανε γιατι δεν παιζανε αυτοι. Το υπολοιπο ποστ σου δεν μου φανηκε ασχημο για να διαφωνησω μαζι σου αλλα και σιγουρα οχι αρκετα ενδιαφερον για να συμφωνησω μαζι του. Ok λοιπον συμφωνοι ας το δεχτω και ετσι. Οταν ομως στατιστικα οι παραθεσεις σου εχουν ως στοχο να κανεις αυτο ακριβως το πραγμα, δλδ το συνηγορο του διαβολου στο topic του Ολυμπιακου, και στα υπολοιπα (θετικα και μη) δεν συμμετεχεις καν, καταλαβαινεις οτι ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι θα κατηγορηθεις για τετοιου ειδους προθεσεις. Μην το συνεχισουμε αυτο με περαιτερω αναλυση και επιχειρηματολογια γιατι νομιζω καταλαβαινομαστε απολυτα και κινδυνευουμε να γινουμε γραφικοι. Θα ηθελα να μου εξηγησεις τι εξεφρασα εγω το κορακι στα κρυφα, το οποιο φοβαμαι να εκφρασω στα ανοιχτα.Οταν ο μονος σου σκοπος/συμμετοχη μεσα σε ενα τοπικ ειναι να βρεις την ευκαιρια και να εκφρασεις την εμφανεστατη δυσαρεσκεια σου προς το αντιπαλο δεος (Ολυμπιακος), τοτε με συγχωρεις αλλα δεν μπορω να σε δω με καλο ματι. Αν σου κακοφανηκε η λεξη κορακι βαλε εσυ αυτη που θες διπλα και νομιζεις οτι ταιριαζει. Και μην το αρνηθεις σε παρακαλω (οσο ευκολο και αν σου ειναι να το κανεις) γιατι θα ριξουμε το επιπεδο της συζητησης πολυ χαμηλα. Κανεις δεν σου ειπε να μην εκφερεις την αποψη σου οπως και κανεις, κανεις φυσικα δεν σου ζητησε να συμπαθεις τον Ολυμπιακο, κανεις δεν σου ζητησε να εισαι αντικειμενικος ακομα αν θες. Αλλα δυστυχως ΕΓΩ απο τις δικες σου παρεμβασεις μια τετοια εικονα σαν και αυτη που προανεφερα εισπραττω. Και επειδη μου αρεσει να λεω τα πραγματα εξω απο τα δοντια τετοιου ειδους προσεγγισεις για να περασω/συζητησω τις αποψεις μου δεν τις γουσταρω καθολου.. Μου ειναι τελειως ξενες και τις απεχθανομαι. Πρωτα απο ολα εγω γενικα δεν εχω κραξει μεχρι τωρα για διαιτησια κανεναν. Ουτε την αεκ στην αρχη που την βοηθουσανε πολυ, αλλα ουτε και εσας τωρα που ευνοειστε για δευτερο σερι ματς. Και σημερα δεν σας εκραξα για την διαιτησια. Σας εκραξα για την νοοτροπια.Και σου ειπα γιατι δεν κραζω διαιτησια. Γιατι πιστευω οτι αυτα ειναι λαθη ανικανοτητας και δεν εμπεριεχουν δολο. Οταν ομως πιστεψω οτι καποια λαθη γινονται απο ενδεχομενο δολο τοτε θα κραξω.Νοοτροπια; Για πια νοοτροπια μου μιλας ; Εχεις αφιερωσει τοσο χρονο για να επιχειρηματολογησεις εκ μερους ενος τριτου, για το καλο της συζητησης παντα και μου μιλας για νοοτροπια; Δλδ τι πρεπει να σκεφτω εγω για την δικη σου νοοτροπια οταν μαλιστα δεν αφορα καν την δικη σου ομαδα το ζητημα και κοπτεσαι και καλα για το καλο του εποικοδομητικου διαλογου; Κοροιδευομαστε ρε φιλαρακι; Ξερω ξερω ειναι δικαιωμα σου να εκφερεις την αποψη σου και κανεις δεν μπορει να σε σχολιαζει ετσι και να βγαζει τετοια συμπερασματα. Οποτε ας το αφησουμε αν θες εδω γιατι δεν εχει και νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Ξερω εκ προοιμιου οτι αυτη η συζητηση δεν θα οδηγησει πουθενα για τον απλουστατο λογο οτι θα αποποιηθεις ολα αυτα που σου προσαπτω.
we_will_rise Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Καλά τι ασχολείστε με τον παοκτσή ? Εδώ ένας άλλος postαρε στο topic της αεκ "άντε να πάρει η αεκ το πρωτάθλημα να χαρούμε κι εμείς".Φαίνεται πόσο κομπλεξικοί είναι και πόσο στερημένοι...τι να πει κανείς ? Εγώ το έιχα postάρει.. Και να δεις χαρές που θα κάνουμε αν δεν βγείτε ούτε champions league. Έχουμε σιχαθεί να σας βλέπουμε να "παίρνετε" (παρέα με άλλα αξιότιμα πρόσωπα: Κοσκοτάς, Κόκκαλης, Τσαγκαράκης -είσαι τρέλα, είσαι τρέλα, με του π__τη την φανέλα- και ένα σωρό άλλους). Ε μια και φέτος και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έχουν ομάδα ας το πάρει ένας απ'αυτούς.. Να αποκτήσει και λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα...
Absinthe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Οταν ο μονος σου σκοπος/συμμετοχη μεσα σε ενα τοπικ ειναι να βρεις την ευκαιρια και να εκφρασεις την εμφανεστατη δυσαρεσκεια σου προς το αντιπαλο δεος (Ολυμπιακος), τοτε με συγχωρεις αλλα δεν μπορω να σε δω με καλο ματι. Αν σου κακοφανηκε η λεξη κορακι βαλε εσυ αυτη που θες διπλα και νομιζεις οτι ταιριαζει. Και μην το αρνηθεις σε παρακαλω (οσο ευκολο και αν σου ειναι να το κανεις) γιατι θα ριξουμε το επιπεδο της συζητησης πολυ χαμηλα. Κανεις δεν σου ειπε να μην εκφερεις την αποψη σου οπως και κανεις, κανεις φυσικα δεν σου ζητησε να συμπαθεις τον Ολυμπιακο, κανεις δεν σου ζητησε να εισαι αντικειμενικος ακομα αν θες. Αλλα δυστυχως ΕΓΩ απο τις δικες σου παρεμβασεις μια τετοια εικονα σαν και αυτη που προανεφερα εισπραττω. Και επειδη μου αρεσει να λεω τα πραγματα εξω απο τα δοντια τετοιου ειδους προσεγγισεις για να περασω/συζητησω τις αποψεις μου δεν τις γουσταρω καθολου.. Μου ειναι τελειως ξενες και τις απεχθανομαι. Σιγουρα δεν ειμαι αντικειμενικος. Σιγουρα δεν εισαι. Σιγουρα δεν συμπαθω τον ολυμπιακο. Σιγουρα ουτε εσυ συμπαθεις τον παναθηναικο. Αλλα δεν το κανω επιτηδες να διαφωνω μαζι σου και με τους υπολοιπους. Απλως για καποια πραγματα με βρισκεις-τε καθετα αντιθετο και ειναι στην φυση μου να λεω την γνωμη μου. Και σου ειπα, υπαρχουν και καμποσα πραγματα για τα οποια συμφωνω με αποψεις που εχω διαβασει εδω, αλλα δεν το εχω γραψει. Νοοτροπια; Για πια νοοτροπια μου μιλας ; Εχεις αφιερωσει τοσο χρονο για να επιχειρηματολογησεις εκ μερους ενος τριτου, για το καλο της συζητησης παντα και μου μιλας για νοοτροπια; Δλδ τι πρεπει να σκεφτω εγω για την δικη σου νοοτροπια οταν μαλιστα δεν αφορα καν την δικη σου ομαδα το ζητημα και κοπτεσαι και καλα για το καλο του εποικοδομητικου διαλογου; Κοροιδευομαστε ρε φιλαρακι; Μιλαω για την νοοτροπια που ακουστηκε απο πολλους εδω μεσα "μμμμ μιλανε και οι παοκτζηδες". Δεν στηλιτευσα ουτε μια στιγμη το οφσαιντ οσο αυτη την "ελιτιστικη" νοοτροπια του στυλ "εσυ εισαι παοκτζης και τι σε νοιαζει αν αδικηθηκε ο ηρακλης?" Και εγω συμφωνω οτι οι παοκτζηδες ειναι probably οι πιο αντιολυμπιακοι απο ολους τους φιλαθλους, αλλα επειδη ειναι αντιολυμπιακοι δεν σημαινει πως οταν μιλανε για κατι τοσο καθαρο και ολοφανερο οσο αυτο το διαιτητικο λαθος, εμεις πρεπει να τους φιμωνουμε λογω αυτης της ιδιοτητας τους. Και δεν επιχειρηματολογησα φυσικα εκ μερους τριτου. Επιπλεον, δεν χρειαζεται κατι να αφορα την δικη μου ομαδα για να μιλησω. Το καταλαβαινεις αυτο. Αρκει να μου φανει ενδιαφερον. Καληνυχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.