slipknot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Εγώ το έιχα postάρει.. Και να δεις χαρές που θα κάνουμε αν δεν βγείτε ούτε champions league. Έχουμε σιχαθεί να σας βλέπουμε να "παίρνετε" (παρέα με άλλα αξιότιμα πρόσωπα: Κοσκοτάς, Κόκκαλης, Τσαγκαράκης -είσαι τρέλα, είσαι τρέλα, με του π__τη την φανέλα- και ένα σωρό άλλους). Ε μια και φέτος και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έχουν ομάδα ας το πάρει ένας απ'αυτούς.. Να αποκτήσει και λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα... Α καλά....εσείς έχετε ξεφύγει.Όπως τα είπε ο άλλος είναι...μόλις γίνεται κάτι με ολυμπιακό αμέσως πετάγεστε,αλλά με το που ευνοήσουν τους άλλους 2,τότε όλοι τουμπεκί έτσι ? Καλά όσο για το σχόλιο σου για το τι θα κάνετε όταν δεν βγούμε ούτε champions league...φαίνεται ότι δικαιώνεται τους αμαν που κάναν τα σκετσάκια με τον παοκτσή φίλαθλο...το ίδιο πράμα βλέπω... -Μα γιατί σπάτε το αμάξι ? -Επειδή έχει αθηναϊκές πινακίδες !!!
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Ε μια και φέτος και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έχουν ομάδα ας το πάρει ένας απ'αυτούς.. ...άσυλο το τόπικ του γαύρου.... Α-Σ-Υ-Λ-Ο !!!
slipknot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Κι επειδή το topic του ολυμπιακού,μόνο topic του ολυμπιακού δεν είναι με αυτά που postάρονται,καιρός να φεύγουν οι "αλλόθρησκοι".Κι εσύ παοκτσή,πάρε τον ραπτόπουλο κι ανοίξτε κάνα topic για τον παοκ,γλύψε και τους αεκτσήδες και τους παναθηναικούς αφού δεν εκεί έχεις καταντήσει και βρίστε όλοι μαζί τον ολυμπιακό.
we_will_rise Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Α καλά....εσείς έχετε ξεφύγει.Όπως τα είπε ο άλλος είναι...μόλις γίνεται κάτι με ολυμπιακό αμέσως πετάγεστε,αλλά με το που ευνοήσουν τους άλλους 2,τότε όλοι τουμπεκί έτσι ? Καλά όσο για το σχόλιο σου για το τι θα κάνετε όταν δεν βγούμε ούτε champions league...φαίνεται ότι δικαιώνεται τους αμαν που κάναν τα σκετσάκια με τον παοκτσή φίλαθλο...το ίδιο πράμα βλέπω... -Μα γιατί σπάτε το αμάξι ? -Επειδή έχει αθηναϊκές πινακίδες !!! Έχουν κάνει και σκετσάκι με πληρωμένο διαιτητή... Αλλά ξέχασα, αυτά είναι δυσφήμηση και ουδεμία σχέση έχουν με το σωματίο του ΟΣΦΠ. Τα υποβιβαστικά σχόλια σας που ξεφεύγουν από τα γήπεδα και πάνε και σε επίπεδο πόλεων (περί βουλγαρίας ο λόγος) δείχνουν το επίπεδο που με τόση χαρά υπερασπίζεσαι. Κι επειδή το topic του ολυμπιακού,μόνο topic του ολυμπιακού δεν είναι με αυτά που postάρονται,καιρός να φεύγουν οι "αλλόθρησκοι".Κι εσύ παοκτσή,πάρε τον ραπτόπουλο κι ανοίξτε κάνα topic για τον παοκ,γλύψε και τους αεκτσήδες και τους παναθηναικούς αφού δεν εκεί έχεις καταντήσει και βρίστε όλοι μαζί τον ολυμπιακό. Αυτό το ποστ πρέπει να το βάλει Μπαμπινιότης ως επεξήγηση στην λέξη "δημοκρατία". Δεν είναι βρισιά φίλε μου αυτή λέξη, μην αρπαχτείς αμέσως... Αααα και 1000 συγγνώμη για την άνανδρη εισβολή μου στο topic της Ολυμπιακάρας! Υπόσχομαι να μην επαναληφθεί..! ΥΓ: Μην ξεχάσετε να πληρώσετε τον Βαρούχα και σας ρεζιλέψει. Έχετε ένα όνομα εσείς.... σε ποια ελλάδα με έφερες μπαμπα;
slipknot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Έχουν κάνει και σκετσάκι με πληρωμένο διαιτητή... Αλλά ξέχασα, αυτά είναι δυσφήμηση και ουδεμία σχέση έχουν με το σωματίο του ΟΣΦΠ. Τα υποβιβαστικά σχόλια σας που ξεφεύγουν από τα γήπεδα και πάνε και σε επίπεδο πόλεων (περί βουλγαρίας ο λόγος) δείχνουν το επίπεδο που με τόση χαρά υπερασπίζεσαι. Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ λεξούλες όπως χανούμι,βουλγαρος,αλβανός,πακιστανός κλπ για να μιλήσω για κάποιον οπαδό κάποιας ομάδας.Οπότε προσωπικά για μένα το σχόλιο που κάνεις είναι άστοχο.Επίσης ο παοκτσής των αμαν ταιριάζει απόλυτα..και λόγω κόμπλεξ και λόγω σκέψης. Αυτά...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Έχουν κάνει και σκετσάκι με πληρωμένο διαιτητή... Αλλά ξέχασα, αυτά είναι δυσφήμηση και ουδεμία σχέση έχουν με το σωματίο του ΟΣΦΠ. Τα υποβιβαστικά σχόλια σας που ξεφεύγουν από τα γήπεδα και πάνε και σε επίπεδο πόλεων (περί βουλγαρίας ο λόγος) δείχνουν το επίπεδο που με τόση χαρά υπερασπίζεσαι. Καλως τον...ετσι ετσι για να μαζευεστε ολοι οι πονεμενοι σιγα σιγα! Οπως ειχα πει και παλιοτερα το κακο που σας εχει κανει ο Ολυμπιακος τα τελευταια δεκα χρονια δεν περιγραφεται!!! Γενιες και γενιες κομπλεξικων δημιουργησε!!!
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 ... Και σου ειπα, υπαρχουν και καμποσα πραγματα για τα οποια συμφωνω με αποψεις που εχω διαβασει εδω, αλλα δεν το εχω γραψει. Οταν ομως δεν τα αναφερεις ΠΟΤΕ, τοτε μου δινεις το εναυσμα να σε βλεπω ετσι. Κανεις δεν ειναι αντικειμενικος αλλα οταν γινεται και επιλεκτικα υποκειμενικος τοτε κινδινευει περισσοτερο απο ολους να κακοχαρακτηριστει.. Μιλαω για την νοοτροπια που ακουστηκε απο πολλους εδω μεσα "μμμμ μιλανε και οι παοκτζηδες". Δεν στηλιτευσα ουτε μια στιγμη το οφσαιντ οσο αυτη την "ελιτιστικη" νοοτροπια του στυλ "εσυ εισαι παοκτζης και τι σε νοιαζει αν αδικηθηκε ο ηρακλης?"Και εγω συμφωνω οτι οι παοκτζηδες ειναι probably οι πιο αντιολυμπιακοι απο ολους τους φιλαθλους, αλλα επειδη ειναι αντιολυμπιακοι δεν σημαινει πως οταν μιλανε για κατι τοσο καθαρο και ολοφανερο οσο αυτο το διαιτητικο λαθος, εμεις πρεπει να τους φιμωνουμε λογω αυτης της ιδιοτητας τους. Και δεν επιχειρηματολογησα φυσικα εκ μερους τριτου. Επιπλεον, δεν χρειαζεται κατι να αφορα την δικη μου ομαδα για να μιλησω. Το καταλαβαινεις αυτο. Αρκει να μου φανει ενδιαφερον. Καληνυχτα. Δεν ειναι ελιτιστικη η εκφραση αυτη γιατι απλουστατα σου εξηγησα που κολλαει το "μιλανε και οι ΠΑΟΚτσηδες".Δεν υποτιμας τον ΠΑΟΚ οταν λες κατι τετοιο, απλα αναφερεσε στην μεριδα των οπαδων του που συμπεριφερεται με αυτο τον τροπο. Ειναι πραγματικα τραγελαφικο να βλεπεις να αποσιωπουν για ολα τα αλλα κακως κειμενα του ελληνικου ποδοσφαιρου και να κοπτονται μονο για την ευνοια του ολυμπιακου. Ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα δεν συμφωνεις; Και φυσικα πουθενα δεν ειπα οτι πρεπει να αφορα την δικη σου ομαδα για να σχολιασεις κατι αν δεις το προηγουμενο ποστ μου. Διαβασε το καλυτερα και θα το καταλαβεις.. Ειπα.. Κανεις δεν σου ειπε να μην εκφερεις την αποψη σου οπως και κανεις, κανεις φυσικα δεν σου ζητησε να συμπαθεις τον Ολυμπιακο, κανεις δεν σου ζητησε να εισαι αντικειμενικος ακομα αν θες. Νομιζω οτι τα ορια ειναι διακριτα. Ενας ανθρωπος που θα μπει στο τοπικ μας και θα συμφωνησει και θα διαφωνησει με τις αποψεις μας και θα παραδεχτει 2-3 πραγματα, γενικα θα δειξει μια εικονα ενος υγιως σκεπτομενου φιλαθλου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα τυχει τετοιας συμπεριφορας απο την συντριπτικη πλειοψηφια. Οταν ομως μου ερχεσαι/ερχεται μια στο τοσο για να μας προκαλεσει με την επιλεκτικη του μνημη, και βαφτιζοντας μαλιστα τον ευατο του υγιη φιλαθλο τοτε με συγχωρεις αλλα θα του τα χωσω ΕΓΩ προσωπικα. Ειναι οτι χειροτερο για εμενα τετοια σταση και το λεω καθαρα και ξαστερα. Και νομιζω οτι εκφραζω αρκετο κοσμο οταν το λεω.. Ο δολος σε μια παρεμβαση ειναι εμφανεστατος τις περισσοτερες των περιπτωσεων οσο καλα και να κρυβεται πισω απο την ευχερεια του λογου καποιου.Δεν ειναι αντρικο ρε παιδι μου να στο πω ξεκαθαρα.
1980 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Να ρωτησω εγω κατι. Την αντιπαθεια αυτη ποιος την δημιουργησε και με ποιους τροπους. Μην ακουσω την καραμελα τον πρωτο αντιπαθουνε γιατι και οταν εισασταν της πλακας παλι ολοι μαζι σας τα ειχαν. Και επισης στο μπασκετ οπου πηγαινουμε εμεις επρεπε να κατεδαφιζαν ολο το γηπεδο και αντι αυτου μας χειροκροτουν.Περιμενω απαντηση.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Να ρωτησω εγω κατι. Την αντιπαθεια αυτη ποιος την δημιουργησε και με ποιους τροπους. Μην ακουσω την καραμελα τον πρωτο αντιπαθουνε γιατι και οταν εισασταν της πλακας παλι ολοι μαζι σας τα ειχαν. Και επισης στο μπασκετ οπου πηγαινουμε εμεις επρεπε να κατεδαφιζαν ολο το γηπεδο και αντι αυτου μας χειροκροτουν.Περιμενω απαντηση. [elit mode ON]Γιατι προκαλει ο Ολυμπιακος φιλε. Θες δεν θες τουλαχιστον στην μπαλα ειναι η ομαδα με την μεγαλυτερη ιστορια στον Ελληνικο χωρο, και θα παραμεινει. Δεν ειναι τυχαιο οτι οπου πηγαινει ο ολυμπιακος να παιξει στον Ελλαδικο χωρο εχουμε εθνικη εορτη πριν απο καθε ματς. Ειναι το πιο γωνιακο μαγαζι αν θες. Και πουλαει παντου και κυριως στα ΜΜΕ που ειναι η μεγαλυτερη μορφη εξουσιας σε θεματα επιρροης της φιλαθλης μαζας.[/ELIT MODE OFF] Ελευθερα τωρα γραψε και αυτα που ηθελες να πεις και εσυ εξ αρχης με το ποστ σου απατεωνα..
1980 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 [elit mode ON]Γιατι προκαλει ο Ολυμπιακος φιλε. Θες δεν θες τουλαχιστον στην μπαλα ειναι η ομαδα με την μεγαλυτερη ιστορια στον Ελληνικο χωρο, και θα παραμεινει. Δεν ειναι τυχαιο οτι οπου πηγαινει ο ολυμπιακος να παιξει στον Ελλαδικο χωρο εχουμε εθνικη εορτη πριν απο καθε ματς. Ειναι το πιο γωνιακο μαγαζι αν θες. Και πουλαει παντου και κυριως στα ΜΜΕ που ειναι η μεγαλυτερη μορφη εξουσιας σε θεματα επιρροης της φιλαθλης μαζας.[/ELIT MODE OFF] Ελευθερα τωρα γραψε και αυτα που ηθελες να πεις και εσυ εξ αρχης με το ποστ σου απατεωνα.. χχαχαχ. busted. Λοιπον με εκδηλωσεις πανηγυρισμου στο πεναλτι του παπουτσελη στο καραισκακη σε φαση τωρα ειμαστε εμεις καβαλα στο αλογο και μακαρι να το εδινε και απο την σεντρα, το αιγαλεω και ο ολυμπιακος να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν και κατι αλησμονητες διαιτησιες στην τουμπα εκει στο 98/99 που αυτα που γινοντουσταν απλα δεν υπαρχουν ε δεν θελει και πολυ . Και να προσθεσω την αλαζονεια σας σε φαση ελα μωρε και να μην παει καλα ο αγωνας ο σωκρατης θα καθαρισει. Οχι οτι εμεις ειμασταν καλυτεροι με τα κουμπουρια στην φυσουνα αλλα τετοια δεν εχουν ξαναγινει ποτε. Και ποτε δεν την ειδαμε σε φαση εχουμε την διαιτησια και δεν μασαμε. Απλα λεγαμε ωχ τι εδωσε τωρα και γελαγαμε βλεπε μπακας τελικο κυπελλου αεκ και ο αλλος με τον πανιωνιο.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 χχαχαχ. busted. Λοιπον με εκδηλωσεις πανηγυρισμου στο πεναλτι του παπουτσελη στο καραισκακη σε φαση τωρα ειμαστε εμεις καβαλα στο αλογο και μακαρι να το εδινε και απο την σεντρα, το αιγαλεω και ο ολυμπιακος να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν και κατι αλησμονητες διαιτησιες στην τουμπα εκει στο 98/99 που αυτα που γινοντουσταν απλα δεν υπαρχουν ε δεν θελει και πολυ . Και να προσθεσω την αλαζονεια σας σε φαση ελα μωρε και να μην παει καλα ο αγωνας ο σωκρατης θα καθαρισει. Οχι οτι εμεις ειμασταν καλυτεροι με τα κουμπουρια στην φυσουνα αλλα τετοια δεν εχουν ξαναγινει ποτε. Και ποτε δεν την ειδαμε σε φαση εχουμε την διαιτησια και δεν μασαμε. Απλα λεγαμε ωχ τι εδωσε τωρα και γελαγαμε βλεπε μπακας τελικο κυπελλου αεκ και ο αλλος με τον πανιωνιο. Αλητεια!! Φασισμος!! Να σου πω δεν ειχες να πας μια βολτα εσυ; Ακομα εδω εισαι;
1980 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Αλητεια!! Φασισμος!! Να σου πω δεν ειχες να πας μια βολτα εσυ; Ακομα εδω εισαι; Ναι απλα ειπα να βαλω καμια φυτιλια. Τουλαχιστον εσυ και εγω τα παραδεχομαστε και γελαμε εχει κατι επιστημονες ολυμπιακους εδω που κανουν λες και το εμβλημα του ολυμπιακου ειναι το οικοσημο της οικογενειας τους.
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Οσον αφορα την διαιτησια στην Ελλαδα ενα εχω να πω... Οταν οι φιλαθλοι καταλαβουν οτι οι διαιτητες δεν ειναι "πουλημενοι" αλλα απλα ανιδεοι, οταν καταλαβουν οτι χρησιμοποιουνται απο τους εκαστοτε προεδρους (τωρα τελευταια και απο παικτες, ασ ειναι καλα ο ζηκος) για να δικαιολογησουν ανυπαρξια ομαδας, αρνητικα αποτελεσματα, μηδενικες μεταγραφες κλπκλπ τοτε ισως το πρωταθλημα θα ειναι αρκετα πιο ανταγωνιστικο.. Αν θελεις να εισαι ομαδα, τοτε πας και κερδιζεις, δεν γκρινιαζεις για 1 οφσαιτ 5 τριχες πιο μπροστα ο επιθετικος απο τον αμυντικο, ουτε για ενα φαουλ που τρεις φασεις παρα κατω εγινε γκολ.. Προκαλω τον οποιοδηποτε απο τους τρεις μεγαλους να πει οτι η ομαδα του εχει αδικηθει περισσοτερο απο τις αλλες 2 φετος.. Ειμαι σιγουρος οτι στην απαρυθμιση ν φασεων, αμεσως οι αντιπαλοι θα εχουν να πουνε ν+1.. Γιατι φετος ο παναθηναικος δεν διαμαρτυρεται τοσο εντονα για διαιτητικα λαθη?? Γιατι πλεον οι φιλαθλοι του δεν μασανε κουτοχορτο και καταλαβαινουν οτι οτι και να τους πουλησει ο ραλακιας, αυτος φταιει για την ομαδα. Γιατι φετος λυσσαξε ο βλακοζηκος και μιλησε για χεσμενους διαιτητες?? Μηπως θυμαστε επισης την δηλωση λυμπεροπουλου στο ξεκινημα της χρονιας?? "αν μας ΑΦΗΣΟΥΜΕ, φετος θα το παρουμε"... Μεταφραση στα απλα ελληνικα: αν δεν το παρουμε και φετος, χωρις γηπεδο, χωρις προπονητικο, με γερους στην ομαδα και χωρις μελλον, θα μας κρεμασουνε στην φιλαδελφεια....αρα κατσε να εχουμε ετοιμη την δικαιολογια, για να μην λενε μετα οτι τα ειπαμε τελευταια στιγμη.. Φιλαθλοι ξυπνηστε, δειτε τι σας πουλανε και βρυστε αυτους που πρεπει οχι τους διαιτητες.. Υ.Γ. Το μονο που μπορω να δοσω ειναι οτι οι διαιτητες μπορει να μπαινουνε ελαφρα προκατειλημενοι λογω του ονοματος μιας ομαδας, και κυριως σε αγωνες μεταξυ μεγαλων και μικρων.. Κατι που γινεται τα τελευταια 140 χρονια σε ολα τα πρωταθληματα του κοσμου δλδ....
1980 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Σωστος ο απο πανω μου. Με την διαφορα οτι αν ειχαμε ομαδα και μας κοβανε οπως το 99 φυσικα και θα φωναζουμε. Αλλα ετσι πρωταθλημα δεν θελουμε με τους κουτσους. Τι να το κανουμε να παμε ευρωπη και να μας σερβιρουνε ταληρα? Τελοςπαντων βαρεθηκα, απλα μην μου λετε οτι ειναι κομπλεξικος οποιος αντιπαθει το ολυμπιακο.
felikas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά, για μισό λεπτό. Φωνάζουμε, φωνάζουμε για τις διαιτησίες, για το αν είναι ή όχι ένα παιγνίδι στημένο κλπ. κ αναλωνουμε τόσες ώρες σε ποδοσφαιρικές "αναλύσεις" (ήταν το μισό του δαχτυλάκι μπροστά, αλλά είναι σε εμφανή θέση για γκολ γιατί κοιτάει προς το τέρμα κ όχι τον συμπαίκτη του κλπ.) αντί να ασχολούμαστε με την ουσία που είναι το θέαμα και η χαρά που προσφέρει το άθλημα. Για την αντιπάθεια προς τον Ολυμπιακό, άποψή μου είναι πως με την φανατίλα κ την έλλειψη διακρίσεων πριν την τελευταία 11-ετία έχει δημιουργήσει "στρατιές", φανατικούς και προσηλωμένους μόνο στην ομαδάρα! Το ποδόσφαιρο ανέκαθεν ήταν "αρρώστια", όπιο του λαού και πολλοί εκμεταλεύτηκαν την αγάπη του κόσμου. Γιατί ο Φράνκο πήρε την Ρεάλ, γιατί ο Μουσολίνι την Λάτσιο; Επειδή ήταν "μπαλαδόφατσες"; Οχι, γιατί είχαν τον προσωπικό τους "στρατό". Οπως τον έχει τώρα ο Θρύλος, η Μπαοκάρα, η Αρειανάρα κ όπως παλαιότερα (πριν τον ραλίστα) η Τριφυλάρα! Ολοι θέλω να πιστεύω μπορούμε να κατανοήσουμε πόσο εύκολο είναι να στηθεί ένας αγώνας από έναν κ μόνο άνθρωπο. Θέλει ο διαιτητής που σφυρίζει να βγάλει το κάτι παραπάνω... πανευκολάκι! Θέλει ένας αμυντικός να βγάλει "χαρτζιλίκι"; Μπαίνει στο easybet κ λοιπά site, βάζει το ποσό που γουστάρει σε λογαριασμό γνωστού του στα Κανάρια νησιά και ξαφνικά η απόδοσή του βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Ειδικά στις μέρες μας με το ιντερνετ, τα παμε στοιχημα κλπ. τα κίνητρα κ η ευκολία για να στηθεί ένα ματς είναι πανεύκολα! Αυτά τα "ολίγα" είχα να πω, ελπίζω να μην κούρασα και καλή χρονιά να έχουμε κ με λιγότερη γκρίνια, τουλάχιστον σε ασήμαντα θέματα. υ.γ.: για να μην παρεξειγηθώ κ εγώ φίλαθλος του ολυμπιακού είμαι, απλά κ μόνο επειδή όταν άρχισα να βλέπω μπάλα, έπαιζε το καλύτερο ποδοσφαιρο. για κανέναν άλλο λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.