Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως γίνεται οι ανίδεοι διαιτητές/επόπτες κάθε φορά που κάνουν λάθος (ειδικά στα τελευταία κρίσιμα λεπτά - άλλη σύμπτωση κι αυτή) να ευνοούν πάντα μια συγκεκριμένη ομάδα..

τα τελευταία 11 χρόνια φυσικά, γιατί παλιότερα είχαμε άλλους κεχαγιάδες κ μπουγάδες στο κουμάντο..

ναι ρε παιδιά, τον έχουμε παρεξηγήσει το γαύρο τελικά..

παρακαλώ την παρεξηγημένη ΠΑΕ ΟΣΦΠ όπως προβεί άμεσα σε αγωγή κατά των διαιτητών για ηθική βλάβη και προσβολή της προσωπικότητας της (ποιας ???)

αξιοθρήνητο ποδόσφαιρο..

ή μάλλον "αξιοθρύλητο"

@felikas

το ποδόσφαιρο ήταν στημένο από πλευράς διαιτησίας τα πρώτα χρόνια της 11ετίας..

τότε που οι βαλίτσες πηγαινοερχόντουσαν..

θα 'χεις ακούσει (δε ξέρω την ηλικία σου) για το 1000000Ευρω που διακινήθηκε εκείνη τη περίοδο..

πλέον οι διαιτητές είναι απλά κότες λυράτες που προκειμένου να διατηρήσουν μια θεσούλα που αποφέρει ένα καλό χαρτζιλικάκι προτιμάνε να κάνουν το κέφι του ισχυρού παρά του φουκαρά..

εν προκειμένω του ηρακλάκου (εδώ και πολλά χρόνια ηρακλάκος δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο)

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πως γίνεται οι ανίδεοι διαιτητές/επόπτες κάθε φορά που κάνουν λάθος (ειδικά στα τελευταία κρίσιμα λεπτά - άλλη σύμπτωση κι αυτή) να ευνοούν πάντα μια συγκεκριμένη ομάδα..

Είμαι σίγουρος πως μιλάς για την Ξάνθη, ε;

Δημοσ.

ναι, ήταν μια δύσκολη φάση για το διαιτητή που αδίκησε τον ΟΣΦΠ..

αν και ακόμα έχω αμφιβολίες.. anyway είμαι υπέρ του αμυντικού..

αλλά θες ειλικρινά να αραδιάσουμε παραδείγματα..?

είναι τραγικό να το παίζει γαύρος αδικημένος..

Δημοσ.

Ολοι τα έχουμε ακούσει αυτά. Κ την netmed έχουμε ακούσει κ τα alpha digital (τότε που οι μεταγραφές γίνονταν για πλάκα) έχουμε ακούσει, άρθρα 44, Κοσκοτάδες, Μελισανιδηδες, λουλούδια, κουμπούρια, Γουέμπλεϊ, Μάκηδες και μπορώ να γράφω μέχρι αύριο.

Αρα, δεν είσαι σωστός λέγοντας "τα πρώτα χρόνια της 11-ετίας".

Πολύ λάθος!

Δημοσ.

Καλα μιλαμε τα συγκεκριμενα τυπακια που βαλθηκαν σημερα να ψηφιζουν ολα τα ποστ των παναθηναικων για να τα κρυψουν ειναι απιστευτα αστειοι.

Μιλαμε οτι εχουν κρυψει καθε ποστ παναθηναικου εδω και 10 σελιδες.

Μιλαμε για το κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο. Θλιβερο. Πραγματικα.

Δεν πειραζει παιδακια, (αναφερομαι μονο σε οσους ψηφισαν, οχι σε ολους) κρυψτε τα. Ετσι εχετε μαθει να κρυβετε ο,τι δεν σας συμφερει. Να ξερετε ομως οτι με αυτον τον τροπο δεν θα τα βλεπουν μονο οι αλλοι. Εσεις, ομως θα ξερετε την αληθεια.

Και η αληθεια ποναει.

εντιτ: προς τους εξυπνους που κρυβουν τα ποστ: Υπαρχει και το copy-paste. Οσο τα κρυβετε, τοσο θα τα ξαναποσταρω με μια κινηση εγω.

Αρρωστε, ποτε προλαβες και ψηφισες ρε θηριο? Και λενε για τους Κρητικους μετα....

Δημοσ.

Πόσο τους απολαμβάνω τους μπαγάσες τους αλλόθρησκους.Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που φαίνεται ποιός είναι ο μεγάλύτερος ελληνικός σύλλογος,αυτός με τον οποίο όλοι ασχολούντε.1 οφσάιντ γκόλ ακυρώθηκε

και έχουνε κάνει καμιά 30αριά πόστ.

@1980 το μίσος για τον Ολυμπιακό δεν δημιουργήθηκε την τελευταία 10ετία.Ακόμα και στα πέτρινα όπου πήγαινε ο Ολυμπιακός γινόταν πόλεμος χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αφορμή αφού η ομάδα ήταν φτερό στον άνεμο και έρμαιο του καθενός.

Είτε σου αρέσει είτε όχι ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο μέγεθος στην Ελλάδα και την απόδειξη την βλέπουμε με την παραμικρη αφορμή.Ποτέ κανείς δεν ασχολείτε με τις μικρές ομάδες και όσο πιο μεγάλος είναι ένας σύλλογος τόσο πιο πολύς ντόρος δημιουργείτε με οτιδήποτε συμβαίνει και τον αφορά.

Δημοσ.
1 οφσάιντ γκόλ ακυρώθηκε

πραγματικά το μενού σήμερα ήτανε φτωχό..

αλλά ο "μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος" προλαβαίνει να επανορθώσει..

ολόκληρο γύρω έχουμε μπροστά μας, υπάρχει κόντρα και με ΑΕΚ+ΠΑΟ για την κορυφή..

ιδανικές συνθήκες θα έλεγα

κρίμα πάντως γιατί σε κάποια από τα πρωταθλήματα η ομάδα ήταν πραγματικά καλή..

anyway.. είπαμε, αξιοθρύλητο ελληνικό ποδόσφαιρο

Δημοσ.

ολόκληρο γύρω έχουμε μπροστά μας, υπάρχει κόντρα και με ΑΕΚ+ΠΑΟ για την κορυφή..

oscar.jpg

Μιλάμε έχεις δώσει ρέστα, το πίστεψα οτι κλαις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οποτε δε οσκαρ γκοουζ του γιου, για την παρασταση στο "ως πότε πια η παραγκα".

Δημοσ.

Πές τα ρε μεγάλε.Τι είναι 1 οφσάιντ μπροστά στα όργια που έχουν γίνει μέχρι φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα?Και τι ειλικρινής στάση,ΟΛΟΙ να κάνουν μούγκα τόσους μήνες και σήμερα να σκίζοντε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο υποκρισίας και τώρα πλέον βλέπω οτι αρχίζετε να προβλέπεται και τις μελλοντικές σφαγές που θα υποστούν οι αγνές παρθένες παο και αεκ.

Δημοσ.
Οταν ομως δεν τα αναφερεις ΠΟΤΕ, τοτε μου δινεις το εναυσμα να σε βλεπω ετσι. Κανεις δεν ειναι αντικειμενικος αλλα οταν γινεται και επιλεκτικα υποκειμενικος τοτε κινδινευει περισσοτερο απο ολους να κακοχαρακτηριστει..

Εισαι λαθος, γιατι εγω ειχα βγει απο τους πρωτους μετα το παιχνιδι με βερντερ και ρεαλ και ειχα πει μπραβο στον ολυμπιακο και οτι επαιξε πολυ καλα. Και ειχα πει οτι φετος δειχνει αλλο προσωπο στην ευρωπη. Δεν θυμαμαι να εχεις πει εσυ αντιστοιχα ποτε κατι καλο για τον παο. Ποιος ειναι ο επιλεκτικα υποκειμενικος τωρα?

Δεν ειναι ελιτιστικη η εκφραση αυτη γιατι απλουστατα σου εξηγησα που κολλαει το "μιλανε και οι ΠΑΟΚτσηδες".Δεν υποτιμας τον ΠΑΟΚ οταν λες κατι τετοιο, απλα αναφερεσε στην μεριδα των οπαδων του που συμπεριφερεται με αυτο τον τροπο. Ειναι πραγματικα τραγελαφικο να βλεπεις να αποσιωπουν για ολα τα αλλα κακως κειμενα του ελληνικου ποδοσφαιρου και να κοπτονται μονο για την ευνοια του ολυμπιακου. Ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα δεν συμφωνεις;

Και φυσικα πουθενα δεν ειπα οτι πρεπει να αφορα την δικη σου ομαδα για να σχολιασεις κατι αν δεις το προηγουμενο ποστ μου. Διαβασε το καλυτερα και θα το καταλαβεις.. Ειπα..

Δεν μιλησα για ελιτιστικη εκφραση οπως λες αλλα για ελιτιστικη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Μην διαστρεβλωνεις τα γραφομενα μου. Και οταν γραφεις

Μπαινει ο ασχετος με το θεμα τωρα ο ΠΑΟΚτσης να μας πει για την διαιτησια, απο που και ως που ρε γαμω την τρελλα μου; Την δικια σου ομαδα αδικησαμε που οδυρεσε?

ειναι ελιτιστικη και συναμα μικροαστικη και κοντοφθαλμη νοοτροπια. Τι απο που και ως που θα σου πει για την διαιτησια? Ο,τι γουσταρει θα σου πει και εσυ, αν σε χαλαει, μην τον ακους. Δηλαδη, "ναι ενταξει εγινε μαλακια σημερα αλλα μην μου το λες εσυ, ας μου το πει αλλος, δεν δικαιδοτεισαι να μου το πεις γιατι δεν αδικησανε εσενα..."

Ξερεις, η αδικοπραξια δεν ειναι προσωποπαγης.

Νομιζω οτι τα ορια ειναι διακριτα. Ενας ανθρωπος που θα μπει στο τοπικ μας και θα συμφωνησει και θα διαφωνησει με τις αποψεις μας και θα παραδεχτει 2-3 πραγματα, γενικα θα δειξει μια εικονα ενος υγιως σκεπτομενου φιλαθλου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα τυχει τετοιας συμπεριφορας απο την συντριπτικη πλειοψηφια.

Οταν ομως μου ερχεσαι/ερχεται μια στο τοσο για να μας προκαλεσει με την επιλεκτικη του μνημη, και βαφτιζοντας μαλιστα τον ευατο του υγιη φιλαθλο τοτε με συγχωρεις αλλα θα του τα χωσω ΕΓΩ προσωπικα. Ειναι οτι χειροτερο για εμενα τετοια σταση και το λεω καθαρα και ξαστερα. Και νομιζω οτι εκφραζω αρκετο κοσμο οταν το λεω.. Ο δολος σε μια παρεμβαση ειναι εμφανεστατος τις περισσοτερες των περιπτωσεων οσο καλα και να κρυβεται πισω απο την ευχερεια του λογου καποιου.Δεν ειναι αντρικο ρε παιδι μου να στο πω ξεκαθαρα.

Δεν βαφτιζω τον εαυτο μου υγιη φιλαθλο. Ελπιζω ουτε εσυ γιατι τοτε θα κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Επισης, πραγματικα δεν θα μπορουσε να με ενδιαφερει λιγοτερο η γνωμη η δικη σου και των υπολοιπων για το ατομο μου και για το κατα ποσο νομιζεις εσυ οτι με "κραζεις".

Γενικα, η δημιουργια διαδικτυακων φιλων ή η δημιουργια μιας αρεστης εικονας για το προσωπο μου στο τοπικ του ολυμπιακου δεν υπηρξαν ποτε μερος των προθεσεων μου. Απο την αλλη, πιστεψε με ειμαι αρκετα πολυασχολος και εχω αρκετη ζωη ωστε να μην αποσκοπω στο να εκνευριζω οπαδους του ολυμπιακου για την προσωπικη μου διασκεδαση. Οποτε δεν νομιζω οτι μπορει να στοιχειοθετηθει δολος εις βαρος μου. Θα ελεγα οτι η χαριτωμενη διασταση αποψεων μας μας ειναι απολυτα φυσιολογικη καθοτι εχουμε τελειως διαφορετικα πιστευω στα αθλητικα θεματα και αρα δεν ειναι απαραιτητος και ο δολος εκ μερους μου ωστε να παρερμηνευθουν τα γραφομενα μου.

Απλως καποια στιγμη ισως θα επρεπε να καταλαβεις-τε οτι δεν γυριζει ο κοσμος ολακερος γυρω απο το τοπικ του ολυμπιακου και δεν συνωμοτει το συμπαν για να σας "τσιγκλαμε" εμεις.

Παω καζινο.

Wish me good luck.

Ελπιζω να προλαβεις να το διαβασεις, πριν το κρυψουν παλι.

Δημοσ.
το πίστεψα οτι κλαις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

πραγματικά κλαίω..

που το κατάλαβες βρε έξυπνο παιδί?

άσε με όμως να μαντέψω.. μήπως είσαι γαύρος?

<edit>

φυσικά μιλάω για γαύρους της συνομοταξίας Αλέφα και πάνω

μη τα ισοπεδώσουμε όλα

Δημοσ.
Οταν ομως δεν τα αναφερεις ΠΟΤΕ, τοτε μου δινεις το εναυσμα να σε βλεπω ετσι. Κανεις δεν ειναι αντικειμενικος αλλα οταν γινεται και επιλεκτικα υποκειμενικος τοτε κινδινευει περισσοτερο απο ολους να κακοχαρακτηριστει..

Εισαι λαθος, γιατι εγω ειχα βγει απο τους πρωτους μετα το παιχνιδι με βερντερ και ρεαλ και ειχα πει μπραβο στον ολυμπιακο και οτι επαιξε πολυ καλα. Και ειχα πει οτι φετος δειχνει αλλο προσωπο στην ευρωπη. Δεν θυμαμαι να εχεις πει εσυ αντιστοιχα ποτε κατι καλο για τον παο. Ποιος ειναι ο επιλεκτικα υποκειμενικος τωρα?

Δεν ειναι ελιτιστικη η εκφραση αυτη γιατι απλουστατα σου εξηγησα που κολλαει το "μιλανε και οι ΠΑΟΚτσηδες".Δεν υποτιμας τον ΠΑΟΚ οταν λες κατι τετοιο, απλα αναφερεσε στην μεριδα των οπαδων του που συμπεριφερεται με αυτο τον τροπο. Ειναι πραγματικα τραγελαφικο να βλεπεις να αποσιωπουν για ολα τα αλλα κακως κειμενα του ελληνικου ποδοσφαιρου και να κοπτονται μονο για την ευνοια του ολυμπιακου. Ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα δεν συμφωνεις;

Και φυσικα πουθενα δεν ειπα οτι πρεπει να αφορα την δικη σου ομαδα για να σχολιασεις κατι αν δεις το προηγουμενο ποστ μου. Διαβασε το καλυτερα και θα το καταλαβεις.. Ειπα..

Δεν μιλησα για ελιτιστικη εκφραση οπως λες αλλα για ελιτιστικη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Μην διαστρεβλωνεις τα γραφομενα μου. Και οταν γραφεις

Μπαινει ο ασχετος με το θεμα τωρα ο ΠΑΟΚτσης να μας πει για την διαιτησια, απο που και ως που ρε γαμω την τρελλα μου; Την δικια σου ομαδα αδικησαμε που οδυρεσε?

ειναι ελιτιστικη και συναμα μικροαστικη και κοντοφθαλμη νοοτροπια. Τι απο που και ως που θα σου πει για την διαιτησια? Ο,τι γουσταρει θα σου πει και εσυ, αν σε χαλαει, μην τον ακους. Δηλαδη, "ναι ενταξει εγινε μαλακια σημερα αλλα μην μου το λες εσυ, ας μου το πει αλλος, δεν δικαιδοτεισαι να μου το πεις γιατι δεν αδικησανε εσενα..."

Ξερεις, η αδικοπραξια δεν ειναι προσωποπαγης.

Νομιζω οτι τα ορια ειναι διακριτα. Ενας ανθρωπος που θα μπει στο τοπικ μας και θα συμφωνησει και θα διαφωνησει με τις αποψεις μας και θα παραδεχτει 2-3 πραγματα, γενικα θα δειξει μια εικονα ενος υγιως σκεπτομενου φιλαθλου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα τυχει τετοιας συμπεριφορας απο την συντριπτικη πλειοψηφια.

Οταν ομως μου ερχεσαι/ερχεται μια στο τοσο για να μας προκαλεσει με την επιλεκτικη του μνημη, και βαφτιζοντας μαλιστα τον ευατο του υγιη φιλαθλο τοτε με συγχωρεις αλλα θα του τα χωσω ΕΓΩ προσωπικα. Ειναι οτι χειροτερο για εμενα τετοια σταση και το λεω καθαρα και ξαστερα. Και νομιζω οτι εκφραζω αρκετο κοσμο οταν το λεω.. Ο δολος σε μια παρεμβαση ειναι εμφανεστατος τις περισσοτερες των περιπτωσεων οσο καλα και να κρυβεται πισω απο την ευχερεια του λογου καποιου.Δεν ειναι αντρικο ρε παιδι μου να στο πω ξεκαθαρα.

Δεν βαφτιζω τον εαυτο μου υγιη φιλαθλο. Ελπιζω ουτε εσυ γιατι τοτε θα κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Επισης, πραγματικα δεν θα μπορουσε να με ενδιαφερει λιγοτερο η γνωμη η δικη σου και των υπολοιπων για το ατομο μου και για το κατα ποσο νομιζεις εσυ οτι με "κραζεις".

Γενικα, η δημιουργια διαδικτυακων φιλων ή η δημιουργια μιας αρεστης εικονας για το προσωπο μου στο τοπικ του ολυμπιακου δεν υπηρξαν ποτε μερος των προθεσεων μου. Απο την αλλη, πιστεψε με ειμαι αρκετα πολυασχολος και εχω αρκετη ζωη ωστε να μην αποσκοπω στο να εκνευριζω οπαδους του ολυμπιακου για την προσωπικη μου διασκεδαση. Οποτε δεν νομιζω οτι μπορει να στοιχειοθετηθει δολος εις βαρος μου. Θα ελεγα οτι η χαριτωμενη διασταση αποψεων μας μας ειναι απολυτα φυσιολογικη καθοτι εχουμε τελειως διαφορετικα πιστευω στα αθλητικα θεματα και αρα δεν ειναι απαραιτητος και ο δολος εκ μερους μου ωστε να παρερμηνευθουν τα γραφομενα μου.

Απλως καποια στιγμη ισως θα επρεπε να καταλαβεις-τε οτι δεν γυριζει ο κοσμος ολακερος γυρω απο το τοπικ του ολυμπιακου και δεν συνωμοτει το συμπαν για να σας "τσιγκλαμε" εμεις.

Παω καζινο.

Wish me good luck.

Ελπιζω να προλαβεις να το διαβασεις, πριν το κρυψουν παλι.

εντιτ: το κρυψανε τελικα, αλλα το copy paste εχει πλακα

Δημοσ.
Και περίμενε ρε συ Absinthe, πήραμε ΕΝΑ offside, και αρχίζουνε ΠΑΛΙ για την παράγκα; Αποκλειεται να επηρρεαστηκε απο το πεναλτι που εδωσαν εις βαρος μας λανθασμενα στην Ξανθη; Οταν σφυριζουν σε εμας μια μαλακια ειναι η παραγκα που το εκανε, οταν σφυριζουν τιποτα στην Αεκ ειναι ο Ζορο ή ο Ρομπεν των Δασων;

Μπορεί να επηρρεάστηκε από τη φάση του πρώτου γκολ σας όμως... ;)

Δημοσ.
O'rly? Γιατι εγω θυμαμαι το ιδιο βραδυ να σταζεις δηλητηριο με τα πικροχολα σχολια σου περι 7αρας με εμμεσα σχολια και να οδηγεις ενα διαλογο μαζι μου σε ναυαγιο λογω της κακης σου διαθεσης. Φανταζομαι δεν το ειχες σχεδιασει απλα στην πορεια σου βγηκε φυσικα. Κοιτα αν ειναι να μπω σε ενα τοπικ το βραδυ μιας μεγαλης επιτυχιας του αντιπαλου μου να πω ενα μπραβο και να αρχιζω να προκαλω και να στολιζω με περιττα και ειρωνικα σχολια ΑΠΛΑ δεν το κανω. Εχω συνηθισει οταν δεν μου βγαινει κατι να μην το κανω καθολου, παρα να πω κατι καλο και μετα να αρχισω να προκαλω ασυστολα.

Εγω απο την αλλη για να δουμε.

1. Δεν επισκεπτομαι ποτε το τοπικ σας για να γραψω το παραμικρο. Και γιατι δεν ενδιαφερομαι ιδιαιτερα για το τι γραφετε στο τοπικ σας και γιατι πολυ απλα δεν μου αρεσει να κανω οτι δεν θελω να μου κανουν.

2. Εχω παραδεχτει πολλες φορες την ανωτεροτητα του ΠΑΟ στο μπασκετ στο τοπικ μας και μαλιστα σε σε καποιο διαλογο εχω ευχηθει και καλη επιτυχια στο φαιναλ φορ. Και γκες γουατ; Το εννοουσα γιατι το αξιζατε. Και ουτε μετα απο τις ευχες αρχισα να λεω οτι μαλακια μου κατεβαινε στο μυαλο για να καλυψω καποιο κομπλεξ μου. Ισως γιατι δεν υπηρχε κατι να καλυψω.. Ισως..

Για την επομενη παραγραφο εχω απαντησει πολλες φορες ΔΕΝ θα κατσω να γραφω τα ιδια, ουτε να το κανω ψιλα για να το δεχτεις. Δεν εγκειται θεμα δικαιοδοσιας, θεμα εμφανους προκαταληψης υπαρχει σαφεστατα. Και αφου βλεπει επιλεκτικα την πραγματικοτητα, θα παρει και τα αναλογα σχολια στο τοπικ της δικης μου ομαδας. Αμα τα κανει στο δικο σου εσυ μην αντιδρασεις. (πως αμε..)Δοξα το θεω αρκετο μυαλο φαινεται οτι εχεις, ισως απλα να μην θες να καταλαβεις τι εννοω. Τα περι μικροαστικης και κοντοφθαλμης νοοτροπιας λοιπον ,ας τα αφησουμε κατα μερος γιατι εχουμε πηξει στις πιπες και πεφτουν στο κενο. Για μια ακομη φορα.

Το παμε αυτο κανεις δεν ειναι αντικειμενικος απο τους 2 μας. Μετα το τελος μιας συζητησης ομως πιστεψε με αυτο που μενει ειναι πραγματικα ποιος κανει προσπαθεια για ενα διαλογο εποικοδομητικο και ποιος εχει σκοπο απλα να προκαλεσει με αστοχα και ακαιρα σχολια.. Τωρα για το ποσο σε ενδιαφερει η αποψη μου/μας πραγματικα πιστεψε με δεν ειναι στους στοχους μου. Αυτο που θελω εγω ειναι οταν μπαινετε στο τοπικ μας να κρατατε τουλαχιστον τα προσχηματα. Αυτο και μονο αυτο.

Δες απο πανω τι εγραψα. Θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω για τις προθεσεις σου παντως, γενικως δεν πειθομαι απο τα λεγομενα σου. Ομως μιας και δεν ενδιαφερει κανεναν αυτο και ποσο μαλλον εσενα ας μην το παμε παρακατω αυτο.

Ο κοσμος σιγουρα δεν γυριζει γυρω απο το τοπικ του Ολυμπιακου. Αλλοι το περιτριγυριζουν ασκοπα και χωρις πραγματικα ιδιαιτερο νοημα. Αυτοι που δεν εχουν τετοιο σκοπο πιστεψε με φαινονται απο χιλιομετρα, οπως και αυτοι που εχουν. ;)

Δεν εχω προβλημα με το ατομο σου αλλωστε δεν σε γνωριζω. Εχω σιγουρα ομως προβλημα με τις οπαδικες αποψεις σου και την σταση σου στο τοπικ μας. Και αν το πρωτο δικαιολογειται και ειναι φυσιολογικο το δευτερο ειναι προβλημα που μαλλον πρεπει να καταλαβεις οτι γινεται ενοχλητικο για μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων εδω μεσα. Εκτος και αν θεωρεις οτι ολοι εμεις εχουμε το προβλημα μαζι σου και εσυ εισαι ο σωστος.. ;)

Πλεον δεν μπορω να σου δωσω και καλη τυχη για το καζινο τετοια ωρα που γραφουμε. Εγω παντως θα σου την ευχηθω και το εννοω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...