Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κυριακο γκλεζακο βγαζεις και ομοιοκαταληξια με κατι αλλο αραξε στα κυβικα σου λιγο. Δεν θιγομαι απλα ειμαι παναθηναικος οχι βαζελος. Ροιδο στα κανω προφανως επειδη εχεις τσακωθει με την αληθεια. Εγω παραδεχομαι και τα δικα μας και αναφερω και τα δικα σας.

Αραξε εσυ στα δικα σου...εδω ειναι το thread του Ολυμπιακου και οπως εμεις δεν σας τα κανουμε τσουρεκια στο δικο σας να μην μας τα κανετε στο δικο μας.

Θα μιλησεις εσυ και για αληθεια....ευθυμησαμε παλι.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αραξε εσυ στα δικα σου...εδω ειναι το thread του Ολυμπιακου και οπως εμεις δεν σας τα κανουμε τσουρεκια στο δικο σας να μην μας τα κανετε στο δικο μας.

Θα μιλησεις εσυ και για αληθεια....ευθυμησαμε παλι.

Δηλαδη σου αρεσει να κανεις διαλογο μονο με ολυμπιακους? Οκ .... μετα τον δημητρη και κανα δυο ακομα το χαος μαλλον. Πειτε τα ελευθερα , μαλακια δικια μου που θεωρησα οτι μπορω να πω πεντε πραγματα με καποιον που υποστηριζει αλλη ομαδα ....δηλαδη ελεος.

Δημοσ.
Δηλαδη σου αρεσει να κανεις διαλογο μονο με ολυμπιακους? Οκ .... μετα τον δημητρη και κανα δυο ακομα το χαος μαλλον. Πειτε τα ελευθερα , μαλακια δικια μου που θεωρησα οτι μπορω να πω πεντε πραγματα με καποιον που υποστηριζει αλλη ομαδα ....δηλαδη ελεος.

Δεν ειπα αυτο σε καμμια περιπτωση...αλλα η πλειοψηφια των ΜΗ Ολυμπιακων μπαινει εδω μεσα για οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να κανει συζητηση.

Με τον Kayzer και τον KVSN_MEN παρολο που διαφωνουμε στις αποψεις μας εχουμε συζητησει απειρες φορες...με κατι αλλους ομως που μπαινουν και αρχιζουν τα gay,δαφνοστεφανωμενα αγορακια κτλ δεν προκειται ποτε να ανοιξω διαλογο.

Δημοσ.
Δεν ειπα αυτο σε καμμια περιπτωση...αλλα η πλειοψηφια των ΜΗ Ολυμπιακων μπαινει εδω μεσα για οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να κανει συζητηση.

Με τον Kayzer και τον KVSN_MEN παρολο που διαφωνουμε στις αποψεις μας εχουμε συζητησει απειρες φορες...με κατι αλλους ομως που μπαινουν και αρχιζουν τα gay,δαφνοστεφανωμενα αγορακια κτλ δεν προκειται ποτε να ανοιξω διαλογο.

Eχω γραψει εγω κατι τετοιο? Απλα εγραψα ορισμενα περιστατικα και ανεφερα και δικα μας.

Δημοσ.
Έλα ρε καραγκούνη ράμπο !!!!

Ωραίο το πεναλτάκι μάγκες! Τωρα να μου πεί ο φιλαράκος ο ξεκάρφωτος τι θα έπρεπε να πάρει από αυτο το παιχνίδι

Δημοσ.
Έλα ρε καραγκούνη ράμπο !!!!

Ειναι τραγικο λαμογιο...οχι μονο βουταει και κερδιζει καλπικο πεναλτυ αλλα μετα εχει το θρασος να πανηγυριζει λες και εκανε καποιον αθλο.

Και αλλοι κανουν θεατρο αλλα εχουν τη τσιπα να μην πανηγυριζουν!!!

Δημοσ.
Ειναι τραγικο λαμογιο...οχι μονο βουταει και κερδιζει καλπικο πεναλτυ αλλα μετα εχει το θρασος να πανηγυριζει λες και εκανε καποιον αθλο.

γιατί;;; δεν ήταν άθλος;;;

Δημοσ.

:lol: Πεναλτάρα λέμε.

Απορώ και με τον φίλο απο Λάρισα, πως είναι αντι-ολυμπιακός ενω φέτος ο βάζελος του κοψε 2 βαθμούς με γκολ οφσάιντ.

:lol:

Δημοσ.
Καλα αστα αυτα και πεσμας αφου λες παντα την αληθεια...το πεναλτυ του Καραγκουνη ηταν;

Ηταν νομιζω. . Απλα ισως το ηλεκτροσοκ που επαθε ο καραγκουνης αφου ειχε πεσει κατω σου αποτυπωθηκε περισοτερο απο την φαση την ιδια. Επαφη υπαρχει παντως.

Δημοσ.

να ταν το πεναλτι μονο, το 1το ημιχρονο το ειδα στα πεταχτα, το 2ρο σχεδον ολο πιο προσεκτικα, μιλαμε κανονικη εγχειρηση, τυπικη διατιησια βαζο την μικρη ομαδα στην περιοχη, καθε επαφη φαουλ, καθε πλαγιο στον παο και καθε μιση ωρα δινουμε και ενα φουλ στην καλαμαρια για ξεκαρφωμα. Τουλαχιστον 2 κιτρινες χαρισε στα βαζελακια στο 2ρο ημ, αλλα στην καλαμαρια τις εβγαζε χωρις δισταγμο. οσο για το πεναλτι, ναι μεν δεν ειναι αλλα καλα να παθουν, σε εκεινο το σημειο αν πας να μπλεξεις τα ποδια σου στον καραγκουνη, ε καλα να παθεις. Ετσι οπως ειχε στριψει ειχε περασει ο κινδυνος αλλα ο μαλακας ο αμυντικος παει και χωνεται, τραβαει και την βουτια ο καρα, σερνει το ποδι του πανω στον αλλο και 1-0. Και να τα πανυγηρια, ε ρε μεγαλεια. Ο δε καραγκουνης απλα καταστρεφει το παιχνιδι του παναθηναικου, κουβαλαει την μπαλα απο την μια μερια στην αλλη χωρις ουσια.

Δημοσ.
Ηταν νομιζω. . Απλα ισως το ηλεκτροσοκ που επαθε ο καραγκουνης αφου ειχε πεσει κατω σου αποτυπωθηκε περισοτερο απο την φαση την ιδια. Επαφη υπαρχει παντως.

Καλα ξαναδες τη φαση και ξαναπεσμου...δεν υπαρχει κανενα πεναλτυ φιλε μου.

Τωρα λοιπον αναμενω τους εξοργισμενους ΠΑΟΚτζηδες,Αρειανους,ΑΕΚτζηδες και γενικα ολους τους μη Παναθηναικους να εισβαλουν στο thread του ΠΑΟ και να αρχισουν τη κλαψα για το δυσμοιρο Ελληνικο ποδοσφαιρο.

Κατι μου λεει βεβαια οτι τσαμπα περιμενω...:lol:

Δημοσ.

Στην μία και μοναδική κάμερα που φαίνεται ξεκάθαρα αν ήταν πέναλτυ ήταν από μπροστά...και εκεί φάνηκε ότι ήταν απλά μια κλασσική βουτιά του Καραγκούνη... αλλά όόόχι εδώ ήταν μια δύσκολη απόφαση... το οφ σαιντ από την άλλη ήταν η παράγκα...

Δημοσ.

Στα του παιχνιδιού. Το πέναλτι δεν ήταν, βάζει ο μαλάκας το πόδι του ανάμεσα στα πόδια του άλλου και κάνει τον πυροβολημένο. Και σε όλο το παιχνίδι τρελό σπρώξιμο. Να πάνε να γαμηθούν, ούτε την Καλαμαριά δεν μπορούν να κερδίσουν μόνοι τους.

αυτο μου εμεινε και μενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...