KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Στην μία και μοναδική κάμερα που φαίνεται ξεκάθαρα αν ήταν πέναλτυ ήταν από μπροστά...και εκεί φάνηκε ότι ήταν απλά μια κλασσική βουτιά του Καραγκούνη... αλλά όόόχι εδώ ήταν μια δύσκολη απόφαση... το οφ σαιντ από την άλλη ήταν η παράγκα... Λοιπον τωρα που το σκεφτομαι δακτυλος του Κοκκαλη ηταν το καλπικο πεναλτυ...σκεφτηκε ο μοχθηρος πρακτορας της Σταζι οτι η καλυτερη μεθοδος για να σωπασουν οι φωνες για ευννοια του Ολυμπιακου ειναι να γινει το ιδιο και για τον ΠΑΟ!!!
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Να γιατί λέμε ότι όταν υπάρχει αμφιβολία για μία φάση συνήθως ευνοείται ο δυνατός. Και όταν το λέγαμε χτες μας κράζατε/ κράζανε.
slipknot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Τωρα λοιπον αναμενω τους εξοργισμενους ΠΑΟΚτζηδες,Αρειανους,ΑΕΚτζηδες και γενικα ολους τους μη Παναθηναικους να εισβαλουν στο thread του ΠΑΟ και να αρχισουν τη κλαψα για το δυσμοιρο Ελληνικο ποδοσφαιρο. Οι παοκτσήδεςσ δεν μπορούν,παίζουν τώρα και θα κρεμάσει και τα παπούτσια του ο βρύζας,δεν μπορούνε να ασχολούνται με μικροπράγματα. Οι αεκτσήδες παίζουν κι αυτοί και δεν έχουν καιρό,πρέπει να μείνουν μόνοι. Οι άλλοι δεν μπορούν,γιατί δεν υπήρχε ποτέ μούφα πέναλτι κλπ...μόνο η παραααααααααγκα ! Βρήκα μια photo...Για δείτε ρε παιδιά :
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Ωραια φωτο...το οσκαρ που κραταει ειναι για την εμφανιση του με τη Καλαμαρια ή συνολικα για τη καριερα του;
slipknot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Αυτό πρέπει να ναι για Α' γυναικείο ρόλο γι αυτό και είναι χαρούμενος.Ήταν το 1ο του.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 δεν σε προκαλει σου ειπε απλα οτι για 31 η ενασχοληση σου με τον ολυμπιακο του φαινετε υπερβολικη. Ασε με ρε φιλαρακι που το ειπε για αυτο...ξερει αυτος πολυ καλα γιατι το ειπε και ξερει και πολυ καλα γιατι του απαντησα οπως του απαντησα.
macDonald Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Θα ξεράσω! Μερικοί δημοσιογράφοι είναι για μπουνιές! Διαβάστε εδώ παρουσίαση! http://www.sport24.gr/html/ent/127/ent.213127.asp Θες να πεις οτι τα γραφει ερυθρολευκα... αυτο ειναι φανερο. Και οι δημ/φοι εχουν τις προτιμησεις τους. Δε μου λες τωρα, επι της ουσιας: - το γκολ του Γηραιου στο τελος μετρουσε ή οχι? - το χερι που λεει στο 6' υπηρχε? - Ειχε ο ΟΣΦΠιακός "πεντε κλασικες ευκαιριες" στο 1ο ημ?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Θες να πεις οτι τα γραφει ερυθρολευκα... αυτο ειναι φανερο.Και οι δημ/φοι εχουν τις προτιμησεις τους. Δε μου λες τωρα, επι της ουσιας: - το γκολ του Γηραιου στο τελος μετρουσε ή οχι? - το χερι που λεει στο 6' υπηρχε? - Ειχε ο ΟΣΦΠιακός "πεντε κλασικες ευκαιριες" στο 1ο ημ? Μου αρεσει που το συζηταμε σοβαρα...ο καθε δημοσιοκαφρος που εχει το ρεπορταζ μιας ομαδας ειναι και βαμμενος οπαδος της. Δειτε σημερα το αντιστοιχο ρεπορταζ στο Sportfm.gr για το παιχνιδι του ΠΑΟ με τη Καλαμαρια!
1980 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 βασικα εγω τους σιχαθηκα ολους και δημοσιοκαφρους και καναλια και εφημεριδες και ολο αυτο το μπουρδελο η μηχανη του χρηματος που εκμεταλευετε το συναισθημα του καθε ανθρωπου για μια ομαδα. μαλακιες εντελως καθομαστε τωρα και αναλωνουμε χρονο για τον καθε μαλακα που βγαζει τα εκατομυριακια του και κανει την ζωη του και πολυ που τον νοιαζει αν θα κερδισει η ομαδα η οχι. ρε δεν γαμιουνται ολοι λεω εγω.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 βασικα εγω τους σιχαθηκα ολους και δημοσιοκαφρους και καναλια και εφημεριδες και ολο αυτο το μπουρδελο η μηχανη του χρηματος που εκμεταλευετε το συναισθημα του καθε ανθρωπου για μια ομαδα. μαλακιες εντελως καθομαστε τωρα και αναλωνουμε χρονο για τον καθε μαλακα που βγαζει τα εκατομυριακια του και κανει την ζωη του και πολυ που τον νοιαζει αν θα κερδισει η ομαδα η οχι. ρε δεν γαμιουνται ολοι λεω εγω. Γιαυτο και εχω κοψει ολες τι φυλλαδες εδω και χρονια...οταν καταλαβα τι βρωμικες και πουστικες μεθοδους χρησιμοποιουν για να πουλησουν εκμεταλλευομενοι την αγαπη των οπαδων για τις ομαδες τους. Οσον αφορα τους παιχτες εννοειται πως ισχυουν οσα λες...επαγγελματιες μισθοφοροι ειναι που σημερα ειναι εδω και αυριο αλλου. Γιαυτο και δεν πρεπει να υπαρχει προσωπολατρια αλλα μονο αγαπη για την ομαδα και την ιστορια της.
tzinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 κοιταξε και εμεις εχθες οι περισοτεροι ειπαμε οτι κακος εδωσε οφσαιντ και κακως εκανε ο διαιτητης μαλακιες στο τελος, μαγκιες οτι θα φυγει. Εγω προσοπικα ειπα οτι δεν μου αρεσε η εμφανιση και αν βγαλουμε λιγο απο το 1το ημιχρονο, στο τελος δεν ξερω αν αξιζαμε την νικη. Σταματησε κανεις να την λεει για παραγκες, διαιτησιες....κτλπ??? οχι και ας το παραδεχτηκαμε για το χθεσινο
vlachaquito Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Οι δηλώσεις απο τον Ακη Ζηκο από την Τριπολη: Ακης Ζήκος: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι διαιτητές είναι τόσο χεσμ...οι στην Τριπολη! Δεν το λέω με κακία, ξέρω ότι δεν υπάρχει δόλος. Συγγνώμη για τη λέξη, αλλά έχω αυτή την απορία. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες για τη διαιτησία, απλώς δεν καταλαβαίνω αυτό το πράγμα.. Sorry για το ειρωνικο, αλλα δεν μπορω να βλεπω παικτες να ψαχνουν δικαιολογιες..
vlachaquito Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 οχι, αλλα μια και παλι πρεπεινα βρουνε δικαιολογια...κατι τετοιο θα πουνε
slim_shady Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μαλλον ο Μορετο ηταν χεσμενος σημερα...για το πεναλτι του Λεοναρντο Ντι Καραγκουνιο τι εχουν να πουν οι αντιολυμπιακοι?τιποτα...κι ομως χθες εγινε της που..νας που ευνοηθηκαμε...ετσι φαινεται ποσο ποναει μερικους η κυριαρχια του ολυμπιακου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.