maggle Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Φυσικα και μπορει. Ακομα και αν εσυ ο ιδιος δεν εισαι μελος μπορεις να παρεις μεχρι 2 εισιτηρια για 2 μη μελη (εσενα και ενα φιλο σου).Εγω για παραδειγμα δεν ειμαι μελος και εκλεισα απο 2 εισιτηρια και για τα 2 παιχνιδια με τον ΠΑΟ. Απλα θελει υπομονη. δεν πρεπει να εχεις red edition πιστωτικη?
tzinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 και οι επητυχιες συνεχιζονται, πολυ τσακαλια μου φαινετε εχει γινει το team (πετρακις, ιλια αντε και τακις) Πωλήθηκε στη Μάιντζ ο Μπόρχα http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=53734 και να προσθεσο, οχι μονο πωληθηκε αλλα και 1 εκατ ευρο πανω απο την πραγματικη αξια του λολ
adi32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 ο Χριστος και ο Αποστολος Γκλετσος !!!! δηλαδη το παλτο το κανουμε ανετα ανταλλαγη με τον Κακα
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Αστο, σας εχουμε 2εκ πουλαμε τον Βαγγελακη στην Αιντραχτ ρεεεεε Τοργκελε, Γκεκας, Επαλε, Μπορχα, Χαριστεας, Μαντζιος. ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ που υπαρχει σε επιθετικο στις ομαδες κορυφης την εχουν μαζεψει οι Γερμανοι. Σας τα λεγα, δεν σας τα ελεγα? Ειναι φιλοι μας οι Γερμανοι
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Πρώτα από όλα δεν είπα ότι δεν έχεις δικαίωμα να μιλήσεις (ίσα- ίσα που μου αρέσει να διαφωνώ μαζί σου, φαντάζομαι και εσύ μαζί μου ! )Αλλά αν θέλεις να τηρείτε κατά γράμμα ο κανόνας θα το θέλεις πάντα (άποψη μου). Για μένα και η φάση την δική σας και η δική μας είναι μία (κακή) δικαιολογία για το ότι η άμυνα κοιμήθηκε. Τέσπα... άκουγα ΕΡΑ τώρα και έλεγαν ότι έκλεισε για το καλοκαίρι ο Γκαλίτσιος οριστικά Κατά γράμμα ο κανόνας; Κοιμήθηκε η άμυνα; Ας εξετάσουμε τις δύο περιπτώσεις: Έχουμε μια περίπτωση που συμβαίνει συνέχεια (η μπάλα να μην στήνετε στο ημικύκλιο), σε όλες τις χώρες του κόσμου και οι άμυνες είναι πάντα προετοιμασμένες γι' αυτό, όπως άλλωστε και στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς αν κάποιος ήθελε να διαμαρτυθεί μπορούσε να το κάνει προτού χτυπηθεί το κόρνερ. Έχουμε και μια περίπτωση που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά, πιθανώς σε κανένα γήπεδο του κόσμου και όχι μόνο η άμυνα, αλλά ακόμα και όσοι έβλεπαν τον αγώνα είχαν σαστίσει και σκεφτόντουσαν "τι στο διάολο κάνει;", κάτι που δεν ισχύει στην πρώτη περίπτωση. Επίσης, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο διαιτητής δε θα σφυρίξει κάτι, οπότε δεν υπήρχε πραγματικά κανένας απολύτως λόγος να παίξει κανείς άμυνα. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα, να χαίρεστε τον Γκαλίτσιο, δεν μπορώ να πω ότι ψυχοπλακώνομαι που φεύγει. Σίγουρα δε χαίρομαι βέβαια, αλλά κάτι δε μου έκανε κλικ βρε παιδί μου. Προτιμώ Μπουκουβάλα.
Critter Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 δεν πρεπει να εχεις red edition πιστωτικη? Οχι. Ακομα και με χρεωστικη οποιασδηποτε τραπεζας που εχει το σημα visa κλεινεις. Ποιος στα λεει αυτα?
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Αστο, σας εχουμε 2εκ πουλαμε τον Βαγγελακη στην Αιντραχτ ρεεεεε Τοργκελε, Γκεκας, Επαλε, Μπορχα, Χαριστεας, Μαντζιος. ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ που υπαρχει σε επιθετικο στις ομαδες κορυφης την εχουν μαζεψει οι Γερμανοι. Σας τα λεγα, δεν σας τα ελεγα? Ειναι φιλοι μας οι Γερμανοι Ναι, ρε παιδί... τι γίνεται εκεί; Κατά γράμμα ο κανόνας; Κοιμήθηκε η άμυνα; Ας εξετάσουμε τις δύο περιπτώσεις: Έχουμε μια περίπτωση που συμβαίνει συνέχεια (η μπάλα να μην στήνετε στο ημικύκλιο), σε όλες τις χώρες του κόσμου και οι άμυνες είναι πάντα προετοιμασμένες γι' αυτό, όπως άλλωστε και στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς αν κάποιος ήθελε να διαμαρτυθεί μπορούσε να το κάνει προτού χτυπηθεί το κόρνερ. Έχουμε και μια περίπτωση που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά, πιθανώς σε κανένα γήπεδο του κόσμου και όχι μόνο η άμυνα, αλλά ακόμα και όσοι έβλεπαν τον αγώνα είχαν σαστίσει και σκεφτόντουσαν "τι στο διάολο κάνει;", κάτι που δεν ισχύει στην πρώτη περίπτωση. Επίσης, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο διαιτητής δε θα σφυρίξει κάτι, οπότε δεν υπήρχε πραγματικά κανένας απολύτως λόγος να παίξει κανείς άμυνα. Και το ένα και το άλλο είναι ενάντια στους κανόνες. Τι πάει να πει ότι το ένα το περιμένεις και το άλλο όχι; Εγώ σου λέω ότι είναι ηλίθιο το να κατηγορείς το ότι η μπάλα είναι 10cm μπροστά για το γκολ που έφαγες, όπως ηλίθιο είναι να κατηγορείς τον διαιτητή και τον Λουτσιάνο για το ότι έφαγες γκολ επειδή ο παίκτης που πέρασε πάνω από την μπάλα δεν την ακούμπησε. Και μην μου αρχίσεις πάλι τις κοτσάνες "ε, άμα είναι ας αρπάξουν την μπάλα με τα χέρια και ας τρέξουν" και ότι η φάση έγινε πολύ γρήγορα. Κάναμε λάθος και κοιτάμε να τα μπαλώσουμε είναι, απλώς σε εσάς το λέγανε ενώ σε εμάς το είπε ο "έγκριτος" Βαρούχας. Για μένα η ουσία είναι άλλη (αφού μετά από τόση συζήτηση δεν θέλεις να δεις ότι η φάση είναι μια πολύ καλή δικαιολογία) ότι όπως θέλεις τον κανόνα για την μία φάση έτσι θα πρέπει να τον θέλεις και για την άλλη και όχι να το παίζεις υπεράνω όταν δεν σε αφορά. Και ξαναλέω... για μένα και οι 2 φάσεις είναι δικαιολογίες για αγρίους.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 E, ναι ρε alexzzz, αλλά παίζει να είσαι και ο μόνος άνθρωπος επί γης που βλέπει έτσι τη φάση με τον Ατρόμητο.
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 E, ναι ρε alexzzz, αλλά παίζει να είσαι και ο μόνος άνθρωπος επί γης που βλέπει έτσι τη φάση με τον Ατρόμητο. Ναι, παίζει. Αλλά από την άλλη εγώ μόνο ξέρω άλλους 7 που συμφωνούν μαζί μου και είμαι σίγουρος ότι δεν είδαν όλοι οι άνθρωποι επί γης την φάση.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Ο εκφωνητής πάντως, την ώρα της φάσης έλεγε "Μα τι κάνει; Δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει!", δεν έλεγε "Μα γιατί δεν μαρκάρουν; Αφού ο διαιτητής μπορεί να είναι ΤΟΣΟ μαλάκας που να μην το σφυρίξει". Αντίστοιχα ήταν τα συναισθήματα όλων των παιχτών (εκτός από έναν που βγήκε να μαρκάρει, δε θυμάμαι ποιος, νομίζω ο Φωτάκης), του πάγκου, όσων βρίσκονταν μπροστά μου όταν παίχτηκε η φάση (καφενείο), καθώς και όσων δημοσιογράφων τα άρθρα έχω διαβάσει. Βρες μου ΕΝΑ άρθρο που να λέει πως κοιμήθηκε η άμυνα της Λάρισας σ' εκείνη τη φάση, και ας είναι και από τον "Πρωταθλητή" ή την επίσημη εφημερίδα του Ατρόμητου. Ελπίζω να μη χρειάζεται να ψάξω να σου πω πως σχολίασαν όλοι οι υπόλοιποι εκείνη τη φάση. Φαντάζομαι πως ο εκφωνήτης στο Ηρα-Ολυ δεν έλεγε "μα τι κάνει; Εκτελεί το κόρνερ έξω από το ημικύκλιο! Μα δε γίνονται αυτά τα πράγματα, απίστευτο!" καθώς και όλοι όσοι βλέπατε τον αγώνα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι επιμένεις σε κάτι τόσο φανερό. Εγώ τα παρατάω πάντως. Η κουβέντα αρχίζει να αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.
1980 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕ!!! με επιασε το καφριλικι λογω των επισκεψεων μας.ΧΑ.
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Ο εκφωνητής πάντως, την ώρα της φάσης έλεγε "Μα τι κάνει; Δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει!", δεν έλεγε "Μα γιατί δεν μαρκάρουν; Αφού ο διαιτητής μπορεί να είναι ΤΟΣΟ μαλάκας που να μην το σφυρίξει". Αντίστοιχα ήταν τα συναισθήματα όλων των παιχτών (εκτός από έναν που βγήκε να μαρκάρει, δε θυμάμαι ποιος, νομίζω ο Φωτάκης), του πάγκου, όσων βρίσκονταν μπροστά μου όταν παίχτηκε η φάση (καφενείο), καθώς και όσων δημοσιογράφων τα άρθρα έχω διαβάσει. Βρες μου ΕΝΑ άρθρο που να λέει πως κοιμήθηκε η άμυνα της Λάρισας σ' εκείνη τη φάση, και ας είναι και από τον "Πρωταθλητή" ή την επίσημη εφημερίδα του Ατρόμητου. Ελπίζω να μη χρειάζεται να ψάξω να σου πω πως σχολίασαν όλοι οι υπόλοιποι εκείνη τη φάση. Φαντάζομαι πως ο εκφωνήτης στο Ηρα-Ολυ δεν έλεγε "μα τι κάνει; Εκτελεί το κόρνερ έξω από το ημικύκλιο! Μα δε γίνονται αυτά τα πράγματα, απίστευτο!" καθώς και όλοι όσοι βλέπατε τον αγώνα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι επιμένεις σε κάτι τόσο φανερό. Εγώ τα παρατάω πάντως. Η κουβέντα αρχίζει να αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. Όντως παλικάρι μου... άκρη δεν βγαίνει. Δεν καταλαβαίνεις ότι στα @@ μου και το γκολ του Ατρόμητου και το γκολ του Ηρακλή; Αυτό που με έκανε να ξεθάψω το θέμα είναι η άνεση σου και τα αγγλικά σου. Δεν έχουμε και πολύ διαφορετική άποψη για τις 2 φάσεις άλλο που εσύ παλεύεις ακόμα να δικαιολογήσεις τους παικταράδες της ομάδας σου και εγώ σου λέω ότι παρά την μαλακία του διαιτητή έπρεπε κάτι να κάνουν.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕ!!! με επιασε το καφριλικι λογω των επισκεψεων μας.ΧΑ. Καλα, μην σηκωνουμε τους τονους γιατι βλεπω 3-0 ανετο
1980 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Καλα, μην σηκωνουμε τους τονους γιατι βλεπω 3-0 ανετο Δεν το καταλαβα αυτο. Πραγματικα παροτι ειμαστε ενα ματσο χαλια δεν τον φοβαμαι καθολου τον γαβρο φετος. 2-3 μοναδες αν εξουδετερωσουμε δεν τρεχει καστανο.
skiabox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Βασικα ειδα στο site του Ολυμπιακού οτι σε ορισμενα παιχνιδια θα παρουν εισητηριο μονο τα μελη.Και επειδη ενδιαφερομαι για εισητηριο με την Chelsie σιγουρα θα δωσουν μονο σε μελη για εκεινο το παιχνιδι.Και επειδη εχω ενα γνωστο που ειναι μελος για αυτο ρωταω.Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.