Critter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Καλα, παντως αν δεν παιξει ουτε ο στολτιδης, προβλεπω το Δελλα να πιανει κορυφη.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Με τον Στολτίδη και τον Λεντέσμα έξω έχω την εντύπωση οτι θα ζοριστούμε πάρα πολύ.Και δεν έχω καμία βεβαιότητα για τη νίκη.Κάτι που θα το είχα με Λεντέσμα,Στολτίδη και Μπελούσι. Ο παο θα κατέβει όπως κατέβηκε και πέρυσι και όπως κατεβαίνει στο Καραισκάκη η Βέροια και η Καλαμαριά.Όλοι πίσω και γιόμες για το μπιφτέκι και τον ξιφία.Μόνο που έχει ποιοτικότερους παίκτες από τη Βέροια και την Καλαμαριά και μπορεί εύκολα να κάνει τη ζημιά από τη στιγμή που έχουμε τόσο σημαντικές απώλειες.Ποίός θα μαρκάρει στο κέντρο,ποιός θα καλύπτει χώρους,ποιός θα κλέβει μπάλες και ποιός θα βγάζει την ομάδα μπροστά?Ο Ολυμπιακός με αμυντικά χάφ Κατσικογιάννη,Πατσατζόγλου ή Μενδρινό δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που παίζουν Λεντέσμα,Στολτίδης.
thodoras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Να γινει τουλαχιστον ενα θεαματικο παιχνιδι ρε γμτ,οχι σαν τα προυγουμενα ντερμπι.:-(
thodoras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Ο Ολυμπιακός με αμυντικά χάφ Κατσικογιάννη,Πατσατζόγλου ή Μενδρινό δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που παίζουν Λεντέσμα,Στολτίδης. ΣΩΣΤΟΣ!!!
Ic3m@N Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Πάντος, Ζεβλάκοφ, Σέζαρ, Άντζας στην άμυνα, Τοροσίδης, Πάτσα και Τζόλε στα χαφ, Γκαλέτι, Λούα Λούα δεξιά κ' αριστερά και κορυφή ο Κοβάσεβιτς... ούτε Κατσικογιάννης ούτε Μενδρινος ούτε τίποτα άλλο χωρίς να θέλω να τους μειώσω αλλά δεν είναι έτοιμοι για ντέρμπι ακόμα... Και φυσικά με τόσες απουσίες πρέπει να είναι στον πάγκο ο Μπελούτσι κι ας μην είναι έτοιμος... αν χρειαστεί μπορεί να βοηθήσει.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Πάντος, Ζεβλάκοφ, Σέζαρ, Άντζας στην άμυνα, Τοροσίδης, Πάτσα και Τζόλε στα χαφ, Γκαλέτι, Λούα Λούα δεξιά κ' αριστερά και κορυφή ο Κοβάσεβιτς... ούτε Κατσικογιάννης ούτε Μενδρινος ούτε τίποτα άλλο χωρίς να θέλω να τους μειώσω αλλά δεν είναι έτοιμοι για ντέρμπι ακόμα... Και φυσικά με τόσες απουσίες πρέπει να είναι στον πάγκο ο Μπελούτσι κι ας μην είναι έτοιμος... αν χρειαστεί μπορεί να βοηθήσει. Αν παίξει ο Σέζαρ στην άμυνα θα είναι δωράκι στον Πεσέιρο.Είναι αργός και θα έχει τον Σάλπιγγα να βγαίνει συνεχώς στην πλάτη του με μακρινές μπαλιές.Οπότε δεν νομίζω να κάνει τέτοια μαλακία ο Λεμονής.Ο Τοροσίδης πρέπει να παίξει στην άμυνα γιατί είναι γρήγορος και όχι στα χάφ που δεν του πηγαίνει και σαν θέση γιατί δεν έχει πάσα. Οπότε η τετράδα πίσω λογικά θα είναι Πάντος-Ζεβλάκοφ-Άντζας-Τοροσίδης. Αν βάλει τον Τζόλε στα χάφ αυτομάτως χάνει την ανάπτυξη από τα αριστερά που θα είναι απαραίτητη έτσι όπως θα κατέβει να παίξει ο παο.Ο Λούα δεν είναι εξτρέμ το έχει αποδείξει σε όλα τα φετινά παιχνίδια.Παρόλαυτά μάλλον εκεί θα τον βάλει.Και ποιός θα παίξει δίπλα στον Πάτσα ως αμυντικό χάφ αφού ο Τόρο θα είναι στην άμυνα?.Η ο Κατσικογιάννης ή ο Μενδρινός. Τον Μπελούσι ξεχάστε τον,εδώ και πάνω από ένα μήνα ήταν στις παραλίες για διακοπές δεν γίνεται να μπεί και να πάιξει σε τέτοιο παιχνίδι φωτιά.Είναι σαν να πάρεις τον Γκαλέτι τέλος Ιουνίου και να τον βάλεις να παίξει στο Ρίβερ-Μπόκα.
Ic3m@N Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Και κάτι άσχετο που μου 'ρθε τώρα... εφόσον ψάχνουμε για αμυντικό χαφ... και εφόσον ο Αλμυρόν είναι ένα ρίσκο όπως και να το κάνουμε καθώς φέτος δεν έχει κάνει και τίποτα... τι θα λέγατε για Κατσουράνη τώρα που πλακωθήκανε εκεί στη Μπενφίκα... θα μ'άρεσε μια τέτοια κίνηση..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Και κάτι άσχετο που μου 'ρθε τώρα... εφόσον ψάχνουμε για αμυντικό χαφ... και εφόσον ο Αλμυρόν είναι ένα ρίσκο όπως και να το κάνουμε καθώς φέτος δεν έχει κάνει και τίποτα... τι θα λέγατε για Κατσουράνη τώρα που πλακωθήκανε εκεί στη Μπενφίκα... θα μ'άρεσε μια τέτοια κίνηση.. Στα 6 εκατομμύρια που ζητάει η Μπενφίκα ούτε που να το σκέφτεσαι!
Ic3m@N Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 αχα...6εκ; Τώρα θα μου πεις εμείς πήραμε 1 για την Κόμπρα και οι άλλοι ζητάνε 3 για τον Μάντζιο...λογικό είναι να κάνει 6 ο Κατσού
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Και φθηνός είναι ο Κατσουράνης. Αν πουληθεί σ' αυτή την τιμή θα είναι επειδή τσακώθηκε. Βέβαια, εκτός της τιμής, δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κανένας παίχτης που φεύγει εξωτερικό δε θέλει να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα (τουλάχιστον όχι πριν τα 33 του χρόνια). Εδώ απέρριψε τη Γερμανία...
Freakster Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δεν το περίμενα ότι θα έφταναν σε σημείο να τον διώξουν.. :S Ειδικά αφού έλεγαν ότι τα βρήκαν. Weird.
livewire Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 4-4-2 με Πάτσα-Μενδρινό στα χάφ, Τζόρτζεβιτς στη φυσική του θέση και ΛούαΛούα μπροστά με Ντάρκο. Τόσο δύσκολο είναι? Στο Καραισκάκη παίζουμε, με τον μέτριο Παναθηναικό παίζουμε, ας ασχοληθούμε με το πως θα κερδίσουμε το ματς και ας αφήσουμε τον κλεφτοπόλεμο του μισό-0. Με 4-5-1 και τα δυο βασικά αμυντικά χάφ τέζα: 1) Θα κάνουμε ελάχιστες φάσεις 2) Πολλές λάθος πάσες 3) Θα πάρει τα πάνω της μια ομάδα που επί 60' δεν έκανε ούτε μια φάση στο γήπεδό της με τον Απόλλωνα(αν δεν κάνω λάθος και έπαιζε με άλλη ομάδα) 4) Ο Τζόλε θα εξαφανιστεί επιθετικά 5) Θα μας φταίει ο ΛούαΛούα που δεν υπάρχει συμπαίκτης σε ακτίνα 30 μέτρων για να βοηθήσει 6) Θα περιμένουμε να μας ξελασπώσει ο Ντάρκο με μισή ευκαιρία 7) Το παιχνίδι θα κριθεί ΣΤΑΝΤΑΡ σε αποφάσεις του διαιτητή 8) Θα μας πάρει ο ύπνος Μακάρι να βγω τελείως λάθος, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν χρειάζεται να φοβάται το θεριό το Γιάννη, αλλά ο Γιάννης το θεριό! EDIT Και κάτι ακόμα για την περίπτωση του Κατσουράνη και το σχόλιο του Manuel: Κατά τη γνώμη μου, το ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπολείπεται(ή δεν απέχει πολύ τουλάχιστον) του γερμανικού, του πορτογαλικού, του τουρκικού και του γαλλικού. Και προτού αρχίσει το δούλεμα, να εξηγηθώ. Γιατί ένας ποδοσφαιριστής να προτιμήσει μια ομάδα των παραπάνω πρωταθλημάτων(εξαιρούνται βεβαίως μερικές ομάδες όπως η Μπάγερν, η Λυών και η Πόρτο που κάνουν τη διαφορά. Ϊσως και μερικές άλλες αλλά μόνο κατά περιόδους-βλέπε Ντόρτμουντ) και όχι κάποια εκ των 3 μεγάλων της Ελλάδας? Αν πάντως μιλάμε για προτάσεις με ίσους οικονομικούς όρους, δεν βλέπω κανέναν λόγω να συμβαίνει αυτό. Άποψή μου είναι ότι αν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής φεύγει για να κάνει "ευρωπαική καριέρα" σε ομάδα κατώτερη από αυτή που αγωνιζόταν μέχρι τώρα στην Ελλάδα(πχ Γκέκας), το κάνει μόνο για να έχει να λέει ότι ξέφυγε από την ελληνική μιζέρια. Οπότε αν ο Ολυμπιακός(πχ) ήθελε τον Κατσουράνη και έδινε τα χρήματα, θα ήταν βλάκας να προτιμήσει Bundesliga. Εκτός κι αν τον ήθελε η Μπαγερν, έτσι?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 4-4-2 με Πάτσα-Μενδρινό στα χάφ, Τζόρτζεβιτς στη φυσική του θέση και ΛούαΛούα μπροστά με Ντάρκο.Τόσο δύσκολο είναι? Στο Καραισκάκη παίζουμε, με τον μέτριο Παναθηναικό παίζουμε, ας ασχοληθούμε με το πως θα κερδίσουμε το ματς και ας αφήσουμε τον κλεφτοπόλεμο του μισό-0. Με 4-5-1 και τα δυο βασικά αμυντικά χάφ τέζα: 1) Θα κάνουμε ελάχιστες φάσεις 2) Πολλές λάθος πάσες 3) Θα πάρει τα πάνω της μια ομάδα που επί 60' δεν έκανε ούτε μια φάση στο γήπεδό της με τον Απόλλωνα(αν δεν κάνω λάθος και έπαιζε με άλλη ομάδα) 4) Ο Τζόλε θα εξαφανιστεί επιθετικά 5) Θα μας φταίει ο ΛούαΛούα που δεν υπάρχει συμπαίκτης σε ακτίνα 30 μέτρων για να βοηθήσει 6) Θα περιμένουμε να μας ξελασπώσει ο Ντάρκο με μισή ευκαιρία 7) Το παιχνίδι θα κριθεί ΣΤΑΝΤΑΡ σε αποφάσεις του διαιτητή 8) Θα μας πάρει ο ύπνος Μακάρι να βγω τελείως λάθος, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν χρειάζεται να φοβάται το θεριό το Γιάννη, αλλά ο Γιάννης το θεριό! Δηλαδή στο 4-4-2 με Πάτσα Μενδρινό στα χάφ πώς θα φτάνει η μπάλα στην επίθεση?Ποιός θα μαρκάρει τους 3 ή 4 κεντρώους χάφ του πάο?Ποιός θα βγάλει μια πάσα της προκοπής?Ποιός θα δώσει ρυθμό στην ομάδα κρατώντας ή τρέχοντας την μπάλα? Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μόνο ο Τζόλε μπορεί να το κάνει πάιζοντας κεντρικό χαφ και έχοντας τους άλλους δύο να τρέχουν στα μαρκαρίσματα.Δυστυχώς.
tzinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 εγω προτεινο ζεβλακα, αντζα, σεζαρ, παντο πισω τοροσιδη και πατσα αμυντικα χαφ και τζολε δημιουργο και γκαλετι δεξια, λουα αριστερα, νταρκο κορυφη ειναι η δεν ειναι οτι καλυτερο μπορει να κατεβασει? αν βαλει κατσικογιανη μονο και μονο για να γεμισει το κεντρο με αμυντικα χαφ ειναι αξιος της μοιρας του. Αμαν ποια με τα αμυντικα χαφ λιγο γαμημενη ευελιξια δεν μπορουμε να εχουμε στο συστημα. Και ετσι εχεις και μενδρινο, νουνιεζ. κατσικογιανη, παπαδοπουλο, μπραβο και κωνσταντινου, αλλαγες που καλυπτουν ολες τις θεσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Γιατί ένας ποδοσφαιριστής να προτιμήσει μια ομάδα των παραπάνω πρωταθλημάτων(εξαιρούνται βεβαίως μερικές ομάδες όπως η Μπάγερν, η Λυών και η Πόρτο που κάνουν τη διαφορά. Ϊσως και μερικές άλλες αλλά μόνο κατά περιόδους-βλέπε Ντόρτμουντ) και όχι κάποια εκ των 3 μεγάλων της Ελλάδας? Αν πάντως μιλάμε για προτάσεις με ίσους οικονομικούς όρους, δεν βλέπω κανέναν λόγω να συμβαίνει αυτό. ΠΟΛΥ καλύτερα προπονητικά κέντρα, καλύτερες συνθήκες από τους φιλάθλους (δεν έρχονται να σε βρίσουν επειδή έχασες ένα τετ-α-τετ, ούτε αρχίζουν τα σενάρια ότι είσαι πουλημένος, ξοφλημένος, δεν μπορείς, δεν κάνεις κτλ κτλ, βλέπε περίπτωση Γκέκα) ΚΑΙ τους δημοσιογράφους, αντικειμενικότερη διαιτησία, μεγαλύτερος σεβασμός, μεγαλύτερη προβολή (κανείς δεν παρακολουθεί ελληνικό πρωτάθλημα στο εξωτερικό, ενώ αντίθετα Γερμανικό βλέπουν πολλές πολλές χώρες), και υπάρχουν κι άλλα αν θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.