Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μετα τα καταπληκτικα πρωτοσελιδα για τον Γκαλιτσιο..."Πρασινος ο παιχτης κτλ" νεα επιτυχια της Αθλητικης Μποχας.

HXO_b.jpg

Βγαζουν γελιο τουλαχιστον...

Αυτος σε ολη του την καριερα δεν εχει βαλει τα μισα γκολ του Νταρκο και θα βαλει τα διπλα τωρα??

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κυριάκο δεν έχεις άδικο αλλά η προκαταβολική διαμαρτυρία μου θυμίζει άλλους.

Ο Λεμονής σκέφτεται λένε και το 4-4-2.Με Τζόλε-Πάτσα-Σίσιτς-Γκαλέτι στο κέντρο και Ντάρκο-Λούα μπροστά.Αν δεν παίξει ο μάτος καλό μου φαίνεται.

Τζολε-Πατσα στο κεντρο;

Μπρρρ...ο εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες!!!:shock:

Δημοσ.
Αυτος σε ολη του την καριερα δεν εχει βαλει τα μισα γκολ του Νταρκο και θα βαλει τα διπλα τωρα??

Τελειωμενο σαπακι που σε 6 μηνες θα επιστρεψει απο εκει που ηρθε φιλε μου...ακουγοταν και για εμας το καλοκαιρι και μαλιστα με κανονικη μεταγραφη και παρακαλουσα καθε μερα τον Θεο να μην κανουμε το τραγικο λαθος να τον αποκτησουμε.

Δημοσ.
Τζολε-Πατσα στο κεντρο;

Μπρρρ...ο εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες!!!:shock:

Eιπα με την προυπόθεση να μην πάιξει ο μάτος.

Έχεις να προτείνει κάτι πολύ καλύτερο?Μόνο μην μου πείς τον Τοροσίδη στο κέντρο γιατί τότε θα πρέπει να μπέι ο Σέζαρ στην άμυνα και κλάφτα.

Δημοσ.

(Ασχετο) Η Chelsea πηρε Anelka....

EDIT: (πιο συγκεκριμενα) Η πιο πολυσυζητημένη μεταγραφή για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έπαψε να είναι απλά πιθανή, καθώς ο Νικολά Ανελκά έγινε κάτοικος Λονδίνου και πιο συγκεκριμένα μετακόμισε στην Τσέλσι, την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, γεμίζοντας το οπλοστάσιο του Αβρααμ Γκραντ.

[sOURCE=]"contra.gr"[/sOURCE]

Δημοσ.

Αμα μου συγκρινετε τωρα Ντρογκμπα με Ανελκα ενταξει παιδια αλλα..

Κακα τα ψεμματα ειναι η πουτσ.. με την βουρτ.. Καλος παικτης αλλα μεχρι εκει..

Δεν θα ηθελα με τπτ να παιξει το θωρηκτο με εμας και αν εν τελει παει και ο Εσσιεν στο Κοπα Αφρικα τοτε δεν θα με χαλασει καθολου.

Επερνε δεν επερνε τον Ανελκα η Τσελσι ειναι ομαδαρα εχει τεραστιους παικτες παντως δεν αλλαζουν και πολλα σε καμια περιπτωση.

Υ.Γ : Με προλαβε ο Gabriel

Δημοσ.
Eιπα με την προυπόθεση να μην πάιξει ο μάτος.

Έχεις να προτείνει κάτι πολύ καλύτερο?Μόνο μην μου πείς τον Τοροσίδη στο κέντρο γιατί τότε θα πρέπει να μπέι ο Σέζαρ στην άμυνα και κλάφτα.

Κατσε να μπορει να παιξει πρωτα ο Σεζαρ μιας και εχει ενοχλησεις στους προσαγωγους...

Οσο για τη δικια μου προταση;

Προτιμω Πατσα-Μενδρινο και μπροστα τους τον Τζολε και στα πλαγια τους Γκαλετι-Λουα Λουα σε ενα σχημα 4-5-1.

Δημοσ.

Aπό φέτος ισχύει καινούργιος κανονισμός.Αν έχει αγωνιστεί σε διαφορετική οργάνωση μπορεί να παίξει. Για αυτό και ο Μποστιγκα μπορεί να αγωνιστεί στο ΟΥΕΦΑ με τον ΠΑΟ

Δημοσ.
Αμα μου συγκρινετε τωρα Ντρογκμπα με Ανελκα ενταξει παιδια αλλα..

Κακα τα ψεμματα ειναι η πουτσ.. με την βουρτ.. Καλος παικτης αλλα μεχρι εκει..

Δεν θα ηθελα με τπτ να παιξει το θωρηκτο με εμας και αν εν τελει παει και ο Εσσιεν στο Κοπα Αφρικα τοτε δεν θα με χαλασει καθολου.

Επερνε δεν επερνε τον Ανελκα η Τσελσι ειναι ομαδαρα εχει τεραστιους παικτες παντως δεν αλλαζουν και πολλα σε καμια περιπτωση.

Ετσι ειναι αλλα δεν παυει να ειναι ενας καλος παιχτης και μια λυση παραπανω για τη Τσελσι...ο Ντρογκμπα στο 1ο παιχνιδι δεν παιζει μου φαινεται αλλα στη ρεβανς λογικα θα ειναι διαθεσιμος.

Δημοσ.
Ετσι ειναι αλλα δεν παυει να ειναι ενας καλος παιχτης και μια λυση παραπανω για τη Τσελσι...ο Ντρογκμπα στο 1ο παιχνιδι δεν παιζει μου φαινεται αλλα στη ρεβανς λογικα θα ειναι διαθεσιμος.

Φυσικα και ειναι.. Απλα Drogba δεν ειναι.. :P

Το σχολιο ηταν για ενα φιλο λιγο πιο πανω που ειπε οτι καλυψε το κενο η Τσελσι με την αποκτηση του.

Να το πω σε απλα ελληνικα. Πλην ισως του Ιμπραιμοβιτς (που δεν παιζει και στην ιδια θεση) δεν υπαρχει παιχτης με την σωματοδομη του που να ξερει τετοια μπαλα.

Δημοσ.

To κόπα άφρικα τελειώνει 10 Φεβρουαρίου.Ακόμα και στον τελικό να πάει η Ακτή θα παίξει με εμάς ο Ντρογκμπά.

Δεν τον γλυτώνουμε με τίποτα,εκτός να τραυματιστεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...