Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

του γκουμα του χαρισε σιγουρη κιτρινη στο 1το ημιχ, οποτε οταν πηρε την κιτρινη θα επρπε να ειναι 2ρη. αλλα το ιδιο ισχυει και για τον μενδρινο και για τον γκαλετι, τωρα βεβαια ο γκουμας θα επρεπε να ειχε βγει πολυ πριν την φαση του γκαλετι. Για μενα αυτα δεν εχουν αξια, ναι για πρωτη φορα αισθανομαστε σαν να πηρε κατι παραπανω απο την διαιτησια ο βαζελος μεσα στο γηπεδο μας, αλλα αυτο που πρεπει να μας ανυσηχει ειναι οτι για πρωτη φορα αισθανομαι ξεφτιλισμενος μεσα στο γηπεδο μου λογω αγωνιστικης διαφορας

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν γίνεται να μη ξαναδώ το λούα λούα και να βλέπω μόνο το νουνιεζ θα ημουν ευτυχισμενος... :S

Βαρεθηκα τις ανουσιες ντριπλες εντυπωσιασμου ...

Τεσπα, ας μη μας παιρνει απο κατω, την Τεταρτη τους εχουμε με τον Στολτιδη :P

Δημοσ.
δεν συμφωνεις με τα χαφ δηλαδη? δεν θελουμε χαφ θες να μας πεις? η δεν παιζαμε με αμυντικο χαφ τον τζολε δηλαδη?

εισαι περιφανος που ειδες την μεγαλυτερη ομαδα της χωρας,να παιζει με δευτερο αμυντικο χαφ τον μενδρινο? ο πατσατζογλου σου κανει? αν σου κανει,εμενα δεν μου πεφτει λογος.αποψη σου.

σε τι αλλο δεν συμφωνεις δηλαδη? στα πεναλτι? στο ακυρο γκολ? διατυπωσε λιγο καλυτερα την απαντηση σου αν θες.

Για το γκολ το γράφω και εγώ πιο πάνω. Για το πέναλτι διαφωνώ. Ήταν και παρά ήταν. Και όπως γράφω, μπορεί να μην το κάνει επίτηδες αλλά είναι, πώς να το κάνουμε. Κόβει την σέντρα.

Για τα χαφ που λες... πόσους θέλεις να έχεις δηλαδή; Και αν είχες άλλους 2 και τραυματιστούν και αυτοί; Θα πάρεις και άλλους;

Φυσικά και δεν μου άρεσε αυτό που είδα αλλά όχι μέχρι προχτές να είναι όλα καλά και σήμερα ξαφνικά να μην μου κάνουν 10 παίκτες.

Δημοσ.

Πρωτα απ' ολα δεν παιξαμε ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μετα μπορουμε να εχουμε δικαια παραπονα απο την διαιτησια. Ας μην ξεχναμε τις απουσιες της ομαδας μας και ας μην ξεχνανε το παιχνιδι του πρωτου γυρου που επρεπε να ειναι 0 - 2

Δημοσ.

Εγώ λέω να σταματήσουμε τις μαλακίες με τη διαιτησία.Άκυρο το πρώτο γκόλ αλλά τι να λέει αυτό?Όταν σου έρχεται μέσα στο Καραισκάκη και μπορεί εύκολα να σου ρίξει 3-4 γκόλ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ να μιλάς για τη διαιτησία.Καταντάει γραφικό.

Να πώ οτι τους είχαμε κλείσει χάναμε τη μια φάση μετά την άλλη οκ να διαμαρτυρηθώ.Αλλά τώρα τι να λέμε?

Δεν υπάρχει Ολυμπιακός χωρίς Λεντέσμα Στολτίδη αυτό κάνει μπάμ από χιλιόμετρα.Με σύστημα 5-0-5 και κορυφάιους Νικοπολίδη-Πάντο-Άντζα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το χινάρι.ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως ήταν αλλού.Το μόνο καλό είναι οτι δεν πιστεύω ο παο να πιάσει τέτοια απόδοση την Τετάρτη.Συνήθως έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις

Δημοσ.
για κοκκινη που διαβαζω στον γκουμα πριν δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως επρεπε να την δωσει

εκοψε με φαουλ 5 αντεπιθεσεις του ολυμπιακου,και οι 3 με τακλιν απο πισω.ξαναδες το παιχνιδι.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει Ολυμπιακός χωρίς Λεντέσμα Στολτίδη αυτό κάνει μπάμ από χιλιόμετρα.Με σύστημα 5-0-5 και κορυφάιους Νικοπολίδη-Πάντο-Άντζα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το χινάρι.

αυτο λεω και εγω.αλλα καποιοι ειπανε πιο πανω,οτι δεν χρειαζωμαστε αμυντικα χαφ,και οτι τους κανει ο μενδρινος και ο πατσατζογλου...

Δημοσ.
Έχετε δίκιο. Κόκκινο το Καραΐσκάκη από το αίμα της σφαγής. Ας φωνάξουν τους πυροσβέστες να το πλύνουν. Μακάρι να το πιστεύουν και αυτό οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Αμνού. Εμάς μας συμφέρει...

Καταλαβαίνεις ότι δεν αναφέρεσαι στην πλειονότητα από εμάς που γράφουμε εδώ, έτσι;

Γιατί το ήξερα ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

=ο παναθηναικος εχει 5 χαφαρες,και οι 3 δεν παιζουνε ποτε.εβαλε σιμαο σημερα,και εκανε παπαδες το παλικαρι.και δεν ξερουμε και αν θα ξαναπαιξει.

Μήπως υπερβάλλεις; Λέω εγώ τώρα!

Δημοσ.
1)ο λεντεσμα παιχταρας,αλλα 4 τραυματισμους σε 4 ...μηνες.οποτε δεν μπορουμε να βασιζωμαστε πανω του.γνωμη μου.

ναι 4,και τα 4 προτωκλασατα.σε χαλαει?ο παναθηναικος εχει 5 χαφαρες,και οι 3 δεν παιζουνε ποτε.εβαλε σιμαο σημερα,και εκανε παπαδες το παλικαρι.και δεν ξερουμε και αν θα ξαναπαιξει.

μια σοβαρη ομαδα,δεν μπορει να μενει απο χαφ,και να βαζει δεξι μπακ και επιθετικο χαφ σε αυτην την θεση,που δεν ξερει τι παει να πει τακλιν.

και ποοις φταει που του χουν βγαλει το λαδι. Ολη η τριαδα λεντεσμα, στολτδη, πατσα οσω εχουν το ενα ποδι ορθιο επρεπε να παιζουν. Ακομα και απο τραυματισμο που γυρνανε τους ζωριζουν. Και ασε 5 επιθετικους στον παγκο και να μην παιξουμε μια φορα 4-4-2 να ξεκουραστει καποιο χαφ. Και τι καταφεραμε, 1 νικη εκτος σε ολο τον 1το γυρο! Καταλαβενεις οτι δεν γινετε σωστη διαχειρηση? Δεν ειναι η λυση να εχεις 6 παιχτες στην ιδια θεση, πρεπει καποτε να προσαρμοζεις το συστημα και να περνεις κατι και απο τους υπολοιπους παιχτες που εχεις. 6 επιθετικοι και παιζει 1 μονο συνεχεια κορυφη, και απο την αλλη 3 αμυντικα χαφ που και τα 3 δεν αλλαζουν ποτε

Παρολα αυτα συμφωνο οτι χρειαζομαστε ενα ακομα αμυντικο χαφ δεδομενου οτι εχουμε ηδη παρει τον μπελουτσι για δημιουργικο χαφ. Αλλα οχι 2 αμυντικα χαφ. Αν περναμε και αλλο θα ηθελα να ειναι σε στυλ μπελουτσι για μπακ απ του (πχ χριστοδουλοπουλος)

Δημοσ.

Ρε πραγματικα ειναι απιστευτο αυτο που γινεται.. Και το λεω οχι για να δωσω εμφαση στην διαιτησια απλα γιατι πλεον εχω βαρεθει να ακουω ολους τους αστειους για την διαιτησια πλεον.

Ανεξαρτητου του τι αποφανθηκε για τις φασεις ο τυπος στο SS,και δεν θα πω τι ειπε γιατι δεν μιλαω για διαιτησια, ειναι απιστευτες οι εκφρασεις που χρησιμοποιουν για να πουν τα οποια λαθη υπερ/εναντιον του Ολυμπιακου.

Μιλαμε για οργανωμενη δουλεια..

ΣΑΦΩΣ ειναι αυτη η φαση εναντιον του Ολυμπιακου.

ΝΑΙ ΜΕΝ ειναι αλλα ειναι δυσκολο για τον διαιτητη τα υπερ του.

ΔΛΔ αν σημερα το κακοστημενο εργακι με αυτες τις φασεις ηταν υπερ του ΠΑΟ αυριο θα ειχαμε πραγματικα ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ απο τυπο,κοσμο κλπ κλπ..

Τωρα θα τα καταπιουν ολα, αλλα το καταλαβαινω τα χουμε πει 1000000 φορες απο που πηγαζουν ολα αυτα. Για αυτο και βλεπεις την πλειονοτητα των Ολυμπιακων σημερα να μην ασχολειται με την διαιτησια αλλα με την εικονα της ομαδας.

Μπορει βεβαιως σε λιγα χρονια να αλλαξει αυτο γιατι ετσι γινεται τετοιοι κομπλεξικοι ειμαστε ολοι μας. Αλλα ο τυπος γενικα δεν εχει δικαιολογια για την σταση αυτη εναντιον μας.

Πρεπει να παρει πρωταθλημα καποιος αλλος φετος. Γιατι εχει αγριεψει ασχημα ο κοσμος. Και το χουν στησει ΟΛΟΙ μαζι και ο Ολυμπιακος, καλα το εργο. Δεν μου το βγαζουν απο το μυαλο πλεον και ακομα και αν το παρουμε που στοιχηματιζω πλεον οτι θελετε οτι δεν θα το παρουμε δεν προκειται να το χαρω. Γιατι εχει ξεφτιλιστει το θεμα και νομιζω οτι ειδα το φως μου σημερα.

Δημοσ.
αυτο λεω και εγω.αλλα καποιοι ειπανε πιο πανω,οτι δεν χρειαζωμαστε αμυντικα χαφ,και οτι τους κανει ο μενδρινος και ο πατσατζογλου...

Τι λες ρε bougas; αυτό είπαμε; είπαμε ότι δεν μπορείς να έχεις 15 χαφ για την περίπτωση που σου τραυματιστούν οι 14.

Δημοσ.

Για τα χαφ που λες... πόσους θέλεις να έχεις δηλαδή; Και αν είχες άλλους 2 και τραυματιστούν και αυτοί; Θα πάρεις και άλλους;

4 χαφ θελω.

3 προτοκλασατους,και ενα καλο μπακ απ.(ποιοτικο και αυτο,και οχι ...μενδρινος.)

θελω 2 λεντεσμα μεσα,(χωρις τραυματισμους καθε 10 μερες),εναν στολτιδη στον παγκο,και ενα καλο εργαλειο για 4η επιλογη,μια ψυχαρα,σαν τον παντο.

Δημοσ.
4 χαφ θελω.

3 προτοκλασατους,και ενα καλο μπακ απ.(ποιοτικο και αυτο,και οχι ...μενδρινος.)

θελω 2 λεντεσμα μεσα,(χωρις τραυματισμους καθε 10 μερες),εναν στολτιδη στον παγκο,και ενα καλο εργαλειο για 4η επιλογη,μια ψυχαρα,σαν τον παντο.

Εσύ και όλες οι άλλες ομάδες του πλανήτη γη αυτό θέλουν. Τίποτα άλλο;

Δημοσ.

Είπανε οτι χρειάζοντε δημιουργικά χαφ και όχι αμυντικά χαφ.Κοίταξε δεν υπάρχουν και πολλές ομάδες που να έχουν 6 ισάξια χαφ.Δεν υπάρχουν όμως και ομάδες που να έχουν μόνο 2 καλά όπως εμείς.Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα.Και μην μου πείς για το Σιμάο του βάζελου.Με αντίπαλο τον Τζόλε τον Πάτσα και το Μενδρινό και εγώ θα έμοιαζα τεράστιο χάφ...

Δημοσ.
Το μόνο καλό είναι οτι δεν πιστεύω ο παο να πιάσει τέτοια απόδοση την Τετάρτη.Συνήθως έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις

Έχει δίκαιο. Μπαίνει και το συνήθως όμως μέσα. Εγώ πιστεύω ότι είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Μπορεί να πάει ο Παναθηναϊκός με φόρα και να σαρώσει ή και να τρακάρει... Δεν θεωρώ το σημερινό κριτήριο για το άλλο παιχνίδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...