alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 littlelouievegos σβήσε κανένα pm. Προσπαθώ να σου στείλω και δεν με αφήνει γιατί είναι τίνγκα!
Bougas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Και ο Μίχος είδε off-side στο γκολ του Σάλπι. Φαντάζομαι ότι ισχύει και γι' αυτόν το ίδιο, σωστά? αλλος και αυτος ....
tzinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 livewire συμφωνο σχεδον με οσα λες, αλλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου με το οποιο δεν μπορουμε να κλεισουμε τις τρυπες τον γεναρη. Ο μπελουτσι ειναι μεγαλη μεταγραφη και συμφωνο οτι θα δινει μια ανασα σε ενα χαφ (πιθανον συνηθως τον πατσα). Αλλα οταν καθε αγωνιστικη εχεις 4-5 βασικους εξω πρεπει να μεγαλοσεις το ροστερ. Δεν ειμαι παραλογος, δεν ζηταω αλλον ενα μπελουτσι αλλα μην μου πεις οτι δεν μπορουμε να κλεισουμε για τωρα τον μακο η τον παπαδοπουλο. Και δεν θα ηταν απειρως καλυτερα αν ερχοταν ενας απο αυτους τωρα??? τουλαχιστον αυτοι ειναι φυσικα χαφ και οχι βαφτιζομενοι απο δεξι μπακ η απο δεξι χαφ. Επισης ειναι φανερο οτι χρειαζομαστε εναν σοβαρο αμυντικο. Δεδομενου οτι εχουμε κλεισει μπελουτσι, το να ρχοταν ενας ελληνας μεσος και ενας πρωτοκλασατος σεντερ μπακ δεν ειναι υπερβολικη απαιτηση. δεν ζητησαμε 10 μεταγραφες, αλλα 2-3 ακομα ειναι απαραιτητες. μεχρι στιγμης εχει γινει μονο μια, τον σισιτς δεν τον μετραο, το παλικαρι ειναι πιο αχρηστο και απο τον φροντιστη της ομαδας.
KaiZeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Στην νετ κλεινεις ηχο και βαζεις ραδιοφωνο.. απλα τα πραγματα Ο Ολυμπιακος σημερα επαιξε με βασικοτατους παικτες εξω και με αλλους ανετοιμους απο τραυματισμους Αυτοι που παιξανε εκαναν τραγικη εμφανιση Δεχτηκαμε ενα ακυρο γκολ στην αρχη και ο αντιπαλος εκανε ισως το καλυτερο παιχνιδι που μπορουσε παρολαυτα ηρθαμε 1-1 και χασαμε και 3-4 κραυγαλαιες ευκαιριες δε νομιζω οτι σηκωνει μεγαλη απογοητευση Λιγο πιο κοκκινος την επομενη φορα..
Galis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 1)το γκολ του βαζελου ηταν αουτ 2)το γκολ του γαυρου δεν ηταν φαουλ και ακομα και για αυτους που θελουν να πιστεουν οτι ηταν, εχει προηγειθει πεναλτι 3)ο Αντζας δεν κανει πεναλτι,παει να στηριχθει στο τακλιν 4)ο Τζολε ηταν τελειως χαλια σημερα 5)κεντρο ο γαυρος δεν ειχε 6)οι παρουσιαστες ηταν γτπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Τα πράγματα είναι απλά. Από τις ενδεκάδες που κατέβασαν σήμερα οι προπονητές: ΠΑΟ μέσος όρος ηλικίας 24,3 ΟΣΦΠ μέσος όρος ηλικίας 30 Υ.Γ1 Για να μην κοροϊδεύει ο πρόεδρας τα καημένα γαβράκια σχετικά με τις "επενδύσεις του μέλλοντος" Υ.Γ 2 Ο Γκαλέτι πάλι τζίφος; Παιχταράς με τη Βέροια είμαι κι εγώ! Υ.Γ 3 ΜVP του αγώνα ο παίκτης που αγοράστηκε από τους "πελάτες" σε μία ηλικία μάλιστα που κανονικά σκοτώνουν τα άλογα. Υ.Γ 4 Περαστικά....
KaiZeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Πιο ακριβως ειναι το πεναλτυ στην φαση του γκολ του ολυμπιακου?
slim_shady Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Και ο Μίχος είδε off-side στο γκολ του Σάλπι. Φαντάζομαι ότι ισχύει και γι' αυτόν το ίδιο, σωστά? Τι να πεις και γι'αυτον που λεει ''Τεσσερους παικτες''
vlachaquito Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 2)το γκολ του γαυρου δεν ηταν φαουλ και ακομα και για αυτους που θελουν να πιστεουν οτι ηταν, εχει προηγειθει πεναλτι 3)ο Αντζας δεν κανει πεναλτι,παει να στηριχθει στο τακλιν 2) penalty?? where??? 3) μην πεταμε αρλουμπες, ειδικα οταν δεν ξερουμε κανονισμους...δεν υπαρχει στηριζομε..χερι + αλλαγη πορειας της μπαλλας + νορμαλ αποσταση + μεγαλη περιοχη = penalty.. Tελος....
Bougas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Πιο ακριβως ειναι το πεναλτυ στην φαση του γκολ του ολυμπιακου? γροθοκωπει ο μαλακαρζ τον τοροσιδη.
The_Edge Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ρε συ Bouga χαλάρωσε λιγάκι... Μαλάκαρζ ο ένας, αδερφή ο Ιβανσιτζ, χαλάρωσε.
KaiZeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 γροθοκωπει ο μαλακαρζ τον τοροσιδη. Μαλιστααααααααααα... Να δωσουμε και μια κοκκινη για να δέσει το γλυκό;
littlelouievegos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Στην νετ κλεινεις ηχο και βαζεις ραδιοφωνο.. απλα τα πραγματα Εχεις δικιο.. Και την ανοιγεις μοναχα οταν σε συμφερει κλασσικα πραγματα... Και Μιχος καραγκιοζης ειναι αλλα με τον Καρουλια εβαλα τα γελια.. Ωωω Αααα.. στις φασεις για γκολ. Στις φασεις της διαιτησιας και καθολη την διαρκεια του ματς.. ΕΕ ισως να εχει βγει αλλα το δεξι ποδι δεν παει εκει, η κιλοτα δεν εχει τραβηχτει, το δεξι δακτυλο του παικτη δεν εχει βρει πλακα μου κανεις συγκρινεις ποιος εδωσε παρασταση σημερα; Εχεις τα @@ να παραδεχτεις οτι αν σημερα η κατασταση ηταν τουμπαλιν (δλδ ο Oλυμπιακος σφυριζοταν οπως ο ΠΑΟ και επαιζε ετσι ο Ολυμπιακος οπως εσεις στην Λεωφορο) θα ειχατε εξαπολυσει μυδρους ως συνηθως εναντιον μας; Τωρα ολα μελι γαλα και εχετε και το θρασος να την λετε κιολας σε οσους δεν συμφωνουν μαζι σας ή κολλανε στην διαιτησια σαν γνησιοι Ελληνες; Που θα χατε σηκωσει ολο τον κοσμο στο ποδι; Ο Παο επαιξε καλυτερα στο δευτερο και αξιζε την νικη σε αυτη την καλοστημενη παρασταση αλλα αυτο δεν αλλαζει τπτ.. Αλλα πες μου αντρικια..Θα φωναζες ή οχι αν σφυριζοσουν αναποδα σημερα;
slim_shady Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Τα πράγματα είναι απλά. Από τις ενδεκάδες που κατέβασαν σήμερα οι προπονητές: ΠΑΟ μέσος όρος ηλικίας 24,3 ΟΣΦΠ μέσος όρος ηλικίας 30 Υ.Γ1 Για να μην κοροϊδεύει ο πρόεδρας τα καημένα γαβράκια σχετικά με τις "επενδύσεις του μέλλοντος" Υ.Γ 2 Ο Γκαλέτι πάλι τζίφος; Παιχταράς με τη Βέροια είμαι κι εγώ! Υ.Γ 3 ΜVP του αγώνα ο παίκτης που αγοράστηκε από τους "πελάτες" σε μία ηλικία μάλιστα που κανονικά σκοτώνουν τα άλογα. Υ.Γ 4 Περαστικά.... Τι περαστικα??Εσεις περαστικα που παιξατε μπαλαρα μεσα στο ναο,βρηκατε τον οσφπ ψοφιο και παλι δεν νικησατε! Ελπιζω να μην πιστευετε οτι θα πιασετε παλι τετοια αποδοση την Τεταρτη...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Αλήθεια, εφόσον ο Καλόπουλος άκουσε να του βρίζουν την μάνα γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι όπως συνηθίζεται τώρα τελευταία; Αδικία δεν είναι; Μόνο στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ; (Μα γιατί ο ΠΑΟ ήταν ήδη μπροστά. Ηλίθιες απαντήσεις σε ηλίθιες ερωτήσεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.